Είσαι Ταύρος; Μάθε για σενα!

Λέξεις-κλειδιά: πεισματάρης, σταθερός, προσεκτικός, ψάχνει την άνεση, αργός

Ως το δεύτερο σημάδι του ζωδιακού κύκλου, ο Ταύρος αντιπροσωπεύει το δεύτερο στάδιο στην εξέλιξη του ανθρώπου και τη θέση του στο σύμπαν. Το πρώτο πράγμα που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος είναι οι φυσικές του αισθήσεις. Αυτό που μπορεί να δει, να αγγίξει και να κρατήσει φυσικά αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα της θέσης του. Γι ‘αυτό η ουράνια κληρονομιά των Ταύρων είναι η διατήρηση των φυσικών πόρων και η προσκόλληση των ανθρώπων στους οποίους θεωρούν δικούς τους. Η ισχυρότερη επιθυμία τους είναι η προσωπική ασφάλεια. Οι υποσχέσεις που δεν κρατήθηκαν ή η προδοσία άλλων αποτελούν απειλές για αυτήν την ασφάλεια. Η αντίδρασή τους σε τέτοιες προσωπικές συγκρούσεις είναι πιθανό να είναι πικρή και σε αυτούς που προκαλούν τέτοιες κακοποιήσεις δεν θα δοθεί άλλη ευκαιρία. Οι απογοητευμένοι Ταύροι μπορούν να συμπεριφέρονται εντελώς κατά των δικών τους συμφερόντων. Μπορεί να υποχωρήσουν εντελώς από τον κόσμο, ή να πάνε στην αντίθετη κατεύθυνση και να γίνουν αδιάκριτοι από τα βλέμματα .

Οι Ταυροι είναι πεισματάρηδες και αδιαπέραστοι στις αλλαγές που δεν επιδιώκουν οι ίδιοι. Ωστόσο, είναι σε θέση να επιτύχουν στη ζωή, λόγω της αντοχής τους να κολλήσουν σε έργα στα οποία άλλοι μπορεί να έχουν χάσει από καιρό την υπομονή ή την αντοχή. Το αστρολογικό σύμβολο για τον Ταύρο είναι ο Ταύρος και μάλιστα, η πεισματάρικη ταυρομαχία της προσωπικότητας του Ταύρου μπορεί να είναι εξαιρετικά τρομερή για εκείνους που έχουν την ατυχής εμπειρία να έρχονται αντιμέτωποι με αυτή. Από τη θετική πλευρά, η ήσυχη δύναμη και αποφασιστικότητά τους εμπνέουν τους άλλους να τους εμπιστευτούν. Επειδή δεν τους αρέσει να βασίζονται σε άλλους, συνήθως είναι πολύ αξιόπιστοι οι ίδιοι. Οι Ταύροι είναι στοργικοί και υπομονετικοί όταν προσπαθούν να επιτύχουν αυτό που πιστεύουν ότι αξίζει και όταν αντιμετωπίζουν άτομα που τους ενδιαφέρουν. Κατά κανόνα, δεν απολαμβάνουν εκπλήξεις ή αυθόρμητες αλλαγές.

Οι Ταύροι αντιδρούν σε αυτό που βιώνουν εκτιμώντας την πιθανή αξία του. Δηλαδή, προτού αναλάβουν σωματική δράση, πριν διαχωρίσουν τη συναισθηματική τους εμπλοκή, και προτού το εξηγήσουν διανοητικά, διαπιστώνουν ποια πλεονεκτήματα θα αποκτηθούν από την εμπειρία. Αυτό που φαίνεται πολύ αφηρημένο ή ασαφές αποτυγχάνει να προσελκύσει περισσότερα από το ενδιαφέρον τους. Χρειάζονται έναν καθορισμένο σκοπό σε αυτό που κάνουν και στις σχέσεις που σχηματίζουν. Επειδή δεν θέλουν να επιβαρυνθούν άσκοπα, αυτομάτως απαλλάσσονται από φθαρμένα αντικείμενα,καταστάσεις ή ανθρωπους αλλά μόνο αν δεν μπορούν να βρουν άλλο τρόπο να τα χρησιμοποιήσουν.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης ομορφιάς και ευχαρίστησης, κυβερνά τον Ταύρο, πράγμα που σημαίνει ότι από τη φύση, οι άνθρωποι που γεννιούνται με τον Ήλιο στον Ταύρο είναι αισθησιακοί, αναζητούν προσωπική άνεση και την σωματική ευχαρίστηση. Ωστόσο, είναι ρεαλιστικοί, με εκτίμηση τόσο για τη νομισματική αξία όσο και για την αισθητική ομορφιά. Είναι λάτρεις της φύσης και των φυσικών πραγμάτων. Η αρμονία τους στη ζωή συνδέεται με την πραγματικότητα και τον υλικό κόσμο. Όταν πηγαίνουν πολύ μακριά, τείνουν είτε να συσσωρεύουν πλούτο και να μην τον χρησιμοποιούν ποτέ, είτε να σπαταλούν απερίσκεπτα χωρίς να βελτιώνουν την ποιότητα ή την απόλαυση της ζωής τους. Ως αποτέλεσμα του εθισμού τους στην προσωπική ευχαρίστηση και άνεση, οι Ταύροι μπορεί να είναι πολύ τεμπέληδες, καθώς και πολύ ευάλωτοι στις δυσάρεστες συνέπειες που προκύπτουν πάντοτε από την υπερβολική κατανάλωση πλούσιων τροφίμων και άλλων φυσικών απολαύσεων. Η φυσική τους επιφυλακτικότητα τους σώζει από το να κάνουν λάθη, αλλά μπορεί επίσης να τους αποτρέψει να εκμεταλλευτούν πολύτιμες ευκαιρίες.

Κατά κανόνα, οι Ταύροι είναι φυσικά ισχυροί και σταθερά χτισμένοι σωματικά. Ακόμα και εκείνοι που δεν έχουν λίπος, μπορεί να είναι σωματικά πιο πυκνοί ανά κιλό σωματικού βάρους. Πολλοί από αυτούς προτιμούν την αύξηση βάρους ή άλλες ρουτίνες για τη δημιουργία του σώματος όπως το θέλουν ως τρόπο διατήρησης της φόρμας. Απολαμβάνουν να συμμετέχουν σε αθλήματα που απαιτούν δύναμη και αντοχή. Συνήθως τους αρέσει να περνούν γύρω από τον κήπο και να συμμετέχουν εύκολα σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πικνίκ, πεζοπορίες και εκδρομές σε βοτανικούς κήπους ή ζωολογικό κήπο. Αγαπούν τη μουσική και την τέχνη και μπορεί να έχουν σημαντικό ταλέντο σε αυτούς τους τομείς. Συχνά έχουν μια ευχάριστη ομιλία ή τραγουδούν. Αν και οι Ταύροι τείνουν να είναι μάλλον υποτονικοί, έχουν μια ζωντανή αίσθηση του χιούμορ και απολαμβάνουν την κοινωνικοποίηση.

Τα χρώματα του Ταύρου είναι το καφέ,το  ρουστίκ και το τιρκουάζ. Τα ευπαθή μέρη του σώματος είναι ο λαιμός, οι ώμοι και ο άνω κορμός. Οι πονόλαιμοι και οι ενοχλήσεις στα αυτιά είναι συνηθισμένα παράπονα. Το σμαράγδι, μια ποικιλία από ορυκτό beryl τόσο δαπανηρό όσο ένα διαμάντι, είναι οι λίθοι του Ταύρου. Το πλούσιο πράσινο χρώμα του σμαραγδένιου είναι κατάλληλο για αυτούς δεδομένου ότι είναι το χρώμα των χρημάτων, των πράσινων βοσκοτόπων και της ηρεμίας. Το σμαράγδι έχει γεωμετρική μορφή έξι όψεων. Έξι είναι ο αριθμός που αποδίδεται στην Αφροδίτη που με τη σειρά του είναι ο πλανητικός κυβερνήτης του Ταύρου. Τα λουλούδια για τον Ταύρο είναι το τριαντάφυλλο (κόκκινο), η μαργαρίτα, ο κρίνος και το ασφόδελο.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: