ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

Κριός

Ήρθε η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα με σημαντικούς άνθρωπους στη ζωή σας! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια ρομαντική σχέση ή μια συνεργασια και για τον τρόπο με τον οποίο συναντάτε άτομα γενικά. Οι σχέσεις σας βρίσκονται σε αναταραχή τα τελευταία δύο χρόνια, εν μέρει λόγω αλλαγών σε άλλους και εν μέρει λόγω της δικής σας διαδικασίας εύρεσης νέας ταυτότητας. Οι απογοητευτικές πραγματώσεις που αφορούν την εργασία και τα ταξίδια, ένα σχέδιο δημοσιότητας, νομικές και ηθικές ανησυχίες, ή ο περιορισμός των καθημερινών πραγματικοτήτων θα διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στην ζωη σας. Οτι έγινε έγινε. Αυτή είναι η ευκαιρία σας για μια νέα αρχή στον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε με τους ανθρώπους, βοηθώντας σας να προωθήσετε καλύτερα αυτά που θέλετε μακροπρόθεσμα.Ψάχνετε τον σύντροφό σας; Το νέο φεγγάρι είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή να βρείτε κάποιον που είναι πραγματικά καλό για εσάς. Το σύμπαν είναι στο πλευρό σας! Εάν είστε ήδη με τον σε σχέση , χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να ανανεώσετε την αγάπη σας ο ένας για τον άλλον.

Ταύρος

Αυτό το νέο φεγγάρι φέρνει μια νέα αρχή στη δουλειά, καθώς και τυχόν προβλήματα υγείας. Είναι μια ευκαιρία για την καθιέρωση βελτιωμένων καθημερινών συνηθειών. Η καθημερινή σας ζωή ήταν χαοτική για τα τελευταία δύο χρόνια, είτε λόγω του ταραχώδους προγράμματος εργασίας που δεν σας δίνει μια στιγμή γαλήνης ή λόγω ανησυχιών για την υγεία (δική σας ή ενός τρίτου κοντινού σας ατόμου). Οι τελευταίοι μήνες σας έδωσαν την ευκαιρία να επανεξετάσετε τυχόν ανησυχίες για την υγεία ή προβλήματα στην εργασία και να ελέγξετε την καθημερινή σας ρουτίνα. Ίσως χρειαστεί να συνδυάσετε εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας με μια πιο συμβατική προσέγγιση.Οι αλήθειες σχετικά με την αγάπη ή τα χρήματα θα είναι σημαντικές στη διαμόρφωση της νέας ρουτίνας και της εργασιακής σας ηθικής. Ίσως χρειαστεί επίσης να συμβιβαστείτε με μερικές από τις πιο εμπνευσμένες ιδέες σας, προκειμένου να παραδώσετε την εργασία σας εγκαίρως ή να τηρήσετε χρονοδιαγράμματα σε νομικά ,γραφειοκρατικά ή σπουδές. Οι νέες συνήθειες και οι συμφωνίες εργασίας τώρα έχουν δυναμική.

Δίδυμοι

Αυτό το νέο φεγγάρι στο σπίτι της αγάπης σας είναι πράγματι ένα σπάνιο και υπέροχο δώρο. Εάν αισθάνεστε μόνος και κλεισμενος στα αισθηματικα τώρα είναι η ώρα να ανοίξετε. Αυτό το νέο φεγγάρι είναι εδώ για να ξεκινήσετε!Η ερωτική σου ζωή ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα; Ή μήπως είναι ένα δημιουργικό έργο ή ένα παιδί που σας αγχώνει; Αυτό το νέο φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία να αφήσετε τα τελευταία χρόνια πίσω σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα καρδιάς. Έχετε περάσει πολλά χρόνια ανάμεσα στην αναζήτησή σας για προσωπική ευτυχία και αυτοπραγμάτωση και την επιθυμία σας να βρείτε τη θέση σας σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να προσφέρει χώρο για περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας, να προσπαθείτε για ένα παιδί, να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να αναπτύξετε ένα δημιουργικό ταλέντο. Προχωράτε προς τα εμπρός με τις επιθυμίες της καρδιάς σας, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζετε την εμπιστοσύνη και την οικονομική υποστήριξη των άλλων. Αντιμετωπίζοντας ορισμένες αλήθειες σχετικά με τον σύντροφό σας, το σπίτι ή την οικογένειά σας είναι πιθανό να αναγκαστείτε να αναλάβετε δράση. Έχετε την ευκαιρία να χτίσετε μια καλύτερη σχέση εάν μιλάτε κατευθείαν από την καρδιά. Αυτό το νέο φεγγάρι θα σας βοηθήσει επίσης εάν θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να ακολουθήσετε ένα δημιουργικό χόμπι.

Καρκίνος

Αυτό το νέο φεγγάρι σάς επιτρέπει να κάνετε μια νέα αρχή σε προσωπικά, οικογενειακά, οικιακά και ακίνητα. Το σπίτι είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Ωστόσο, τα θεμέλια ολόκληρης της ζωής σας, καθώς και η κατεύθυνση της ζωής σας, έχουν αναταραχθεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία δύο χρόνια. Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως τις τελευταίες ημέρες σας βοήθησαν να επανεξετάσετε τέτοια θέματα. Αποφασίστε τώρα τι θέλετε και να το στείλτε το στο σύμπαν γνωρίζοντας ότι θα συμβεί. Το σύμπαν θα προσφέρει όσο φυτεύετε τους σπόρους και έχετε πίστη τώρα. Οποιεσδήποτε αποφάσεις λαμβάνετε για οικιακή ή οικογενειακή υπόθεση θα πρέπει να λάβετε υπόψη το σύντροφό σας ή κάποιο κοντινό σας άτομο, καθώς και να ξεκαθαρίσετε θέματα ενόψει της συνεχούς αστάθειας στην εργασία σας. Οι πιέσεις γύρω από τη δουλειά σας και τις καθημερινές μετακινήσεις, καθώς και τυχόν ανησυχίες για την υγεία θα επηρεαστούν επίσης από τις αποφάσεις που λαμβάνετε. Έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέτρα που θα σας κάνουν πιο αποτελεσματικούς και παραγωγικούς μακροπρόθεσμα.

Λέων

Λένε ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια στην περίπτωσή σας … Αυτό το νέο φεγγάρι στο Ζυγό είναι μια πρόσκληση για να εκδηλωσετε την περιέργειά σας και να εξερευνήσετε τον κόσμο σας. Η ζωή σας έχει χάσει αρκετα τα τελευταία δύο χρόνια, με τόση κίνηση και τόσες πολλές ιδέες που εχετε ,που αναμφίβολα αλλάξατε τη γνώμη σας περισσότερες από μία φορές για το μελλοντικό σας όραμα. Αυτό το νέο φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία να τα κατανοήσετε όλα και να μπείτε σε ένα δρομο. Ενδέχεται να βρίσκεστε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης μιας σύμβασης ή να βρίσκεστε στη μέση συζητησεων που σας επηρεάζουν. Οι νέες συμφωνίες (εργασιακες,αισθηματικες) και δειχνουν μαλλον μακροπροσθεσμες. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι τα χρήματα δεν είναι αυτά που θα θέλατε να είναι..

Παρθένος

Ώρα να κάνετε μια νέα αρχή στα οικονομικά σας και να ξαναχτίσετε τη δύναμή σας! Τώρα είναι η ώρα να φυτέψετε σπόρους που θέλετε να δείτε να μεγαλώνουν σε ένα πιο προσοδοφόρο μέλλον. Αυτό ισχύει και για το σώμα σας.Η υλική και συναισθηματική σταθερότητα της ζωής σας έχει αναστατωθεί από συνεχείς αλλαγές τα τελευταία δύο χρόνια και αυτή η νέα σελήνη σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι ευκολότερο τώρα από ό, τι πριν από ένα μήνα, επειδή έχουν έρθει στο φως νέες πληροφορίες που σας επιτρέπουν να λαμβάνετε πιο σωστες αποφάσεις σχετικά με τα περιουσιακά σας στοιχεία – είτε πρόκειται για το εισόδημά σας, τα ταλέντα σας, τα υπάρχοντά σας, το σώμα σας ή μια σημαντική σχέση – και να επενδύσετε σε ό, τι έχει τη μεγαλύτερη αξία για εσάς. Κάτι τέτοιο θα απαιτήσει από εσάς να σταθείτε στα πόδια σας και να αντιμετωπισετε διαφορετικα την οικονομική αστάθεια. Μπορεί επίσης να να επενδύσετε σε κάποιον συναισθηματικά παρά τους φόβους σας. Οι προσωπικοί περιορισμοί και άλλοι που απορρέουν από το σπίτι και την οικογένειά σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας.

Ζυγος

Το επίκεντρο είναι εσείς αυτό το μήνα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να πάρετε ό, τι θελησατε ποτέ. Είτε πρόκειται για αγάπη , είτε για φήμη και περιουσία, η κίνηση των πραγμάτων σε αυτό το νέο φεγγάρι εγγυάται σχεδόν την επιτυχία! Επιπλέον, τα γεγονότα τώρα θα σας ωφελήσουν για τα επόμενα χρόνια, οπότε μην διστάσετε Η τύχη είναι στο πλευρό σας!Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να προσέχετε ειδικά όταν πρόκειται για μια σχέση. Τώρα ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε τις ανανεωμένες ιδέες σας σε δράση. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται προσεκτική διαπραγμάτευση οικογενειακών και ακινήτων, παρά το γεγονός ότι άλλοι είναι απρόβλεπτοι ή μη συνεργάσιμοι. Δεν είστε ξένοι στη διπλωματία και θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες αυτόν τον μήνα, ειδικά επειδή κάποιος (πιθανώς μια γυναίκα) μπορεί να προσπαθεί να σας υπονομεύσει κρυφά. Η επικοινωνία είναι βασική, βοηθώντας σας να μάθετε την αλήθεια ενός θέματος ή να εξασφαλίσετε μια πολύ αναγκαία συμφωνία.

Σκορπιός

Αυτό είναι ένα νέο φεγγάρι των καταλήξεων. Ώρα να βάλετε το παρελθόν πίσω σας και να προσβλέπετε σε μια νέα αρχή. Τα τελευταία δύο χρόνια μπορεί να ήταν δύσκολα, με πολλούς παράγοντες που επηρέασαν τη ζωή σας και ήταν πέρα από τον έλεγχό σας – είτε πρόκειται για προβλήματα υγείας, αυξημένο άγχος στη δουλειά σας είτε για ένα απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα. Αυτό το νέο φεγγάρι θα μπορούσε να φέρει μια νέα αρχή, να ανοίξει τις πόρτες ενός μεγάλου θεματος για εσας , να κινηθειτε με μυστικα΄που θα σας ωφελήσουν για πολύ καιρό ακόμη.Μια βαθιά ψυχολογική αλλαγή είναι στο προσκήνιο, επιτρέποντάς σας να ακολουθήσετε μια νέα προσέγγιση στη ζωή. Ώρα για μια τελευταία ώθηση για να εξαλειφθεί οτιδήποτε εξαντλεί την ενέργειά σας! Ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, να αφήσετε ιδέες που δεν είναι πλέον σχετικές με εσάς και να βρείτε καινοτόμες λύσεις εργασίας. Μπορεί να αισθάνεστε κοινωνικά απομονωμένοι και αυτό, παράλληλα με την απογοητευτική οικονομική πραγματικότητα, θα διαδραματίσει κάποιο ρόλο στις αποφάσεις που παίρνετε. Επικεντρωθείτε στην εκκαθάριση θεματων σπιτιου και οικογενειας και ακολουθηστε τη διαίσθησή σας.

Τοξότης

Ώρα να ξαναπροσδιορίσετε τη θέση σας στον κόσμο! Μια φιλία που έχει κατεβει από ψηλά στα χαμηλά μπορεί να τεθεί σε νέα βάση με αυτό το νέο φεγγάρι. Εναλλακτικά, μπορεί να μπειτε σε έναν νέο κοινωνικό κύκλο ή να συμμετάσχετε σε μια κοινή προσπάθεια. Οι φίλοι που κάνετε τώρα μπορούν να γίνουν οι πιο ένθερμοι σύμμαχοί σας, βοηθώντας σας να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Έχετε περάσει πολύ χρόνο προσπαθώντας να βρείτε άτομα με τα οποία μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας, να συνεχίσετε τα όνειρά σας και να βρείτε ευτυχία. Ή μπορεί να έχετε περάσει δυσκολα ενώ αναζητάτε αληθινή αγάπη και συντροφικότητα. Έχετε την ευκαιρία για μια νέα αρχή τώρα. Οι τελευταίες εβδομάδες μπορεί να έχουν αλλάξει φιλίες. Τώρα ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το κοινωνικό σας δίκτυο και να επανατοποθετήσετε τους φίλους σας. Ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε λίγο για να τους κάνετε όλους ευχαριστημένους και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο. Μπορεί να αισθάνεστε ότι περιορίζετε τη δημιουργική ελευθερία και την ευτυχία σας για να ευχαριστήσετε τους άλλους ή να φροντίσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε ότι δεν παίρνετε τον απαραίτητο σεβασμό κατά καιρούς. Αλλά όλα αυτά αποτελούν μέρος μιας καμπύλης μάθησης: η παρουσίαση του ομαδικού πνεύματος τώρα θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε και να κερδίσετε μεγαλύτερο σεβασμό σε εύθετο χρόνο.

Αιγόκερως

Αυτό το νέο φεγγάρι είναι η καλύτερη στιγμή για να θέσετε φιλόδοξους στόχους για το μέλλον. Οι σπόροι που φυτεύετε τώρα θα αποτελέσουν τα θεμέλια της μελλοντικής σας επιτυχίας, οπότε μην ντρέπεστε! Να είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε.Ώρα για μια νέα αρχή στην καριέρα σας! Αυτό το νέο φεγγάρι είναι μια ευκαιρία να ανανεώσετε τη δημόσια εικόνα σας και να προχωρήσετε προς τα εμπρός με μακροπρόθεσμους στόχους. Εν τω μεταξύ, ίσως πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αναθεωρήσετε τον ρόλο σας στην εργασια ή τη σχέση σας με ένα αφεντικό ή ένα συναδελφο. Ή αναθεωρώντας τους επαγγελματικούς σας στόχους και την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Είστε υπό μεγάλη πίεση για να επιβιώσετε και να προσαρμοστείτε και να βρείτε συμφωνίες με τους προϊσταμένους σας ή να επιτύχετε τους στόχους σας. Φαίνεται ότι θα απαιτηθουν συμβιβασμοι όταν πρόκειται για θεματα σπιτιου, ακίνητη περιουσία ή οικογενειακές υποθέσεις που δεν θέλετε να κάνετε. Οι νομικοί περιορισμοί μπορεί επίσης να σας δυσκολεψουν. Ή μπορεί να υπαρξουν εμπόδια με ένα σχέδιο μάρκετινγκ ή με σχέδια ταξιδιού και μελέτης που σας κάνουν κάπως απαισιόδοξους. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και μιλήστε. Αυτό θα βοηθήσει στην εξομάλυνση αυτής της περιόδου μετάβασης.

Υδροχόος

Όλος ο κόσμος είναι έτοιμος να σας ανοίξει τις πόρτες του, επιτρέποντάς σας να περπατήσετε κατευθείαν. Χρησιμοποιήστε αυτό το νέο φεγγάρι για να προσεγγίσετε τους ανωτερους σας με τις ιδέες σας, να φέρετε τα προϊόντα σας σε μια νέα αγορά, να υποβάλετε αίτηση για αυτό το μάθημα που πάντα θέλετε να κάνετε ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για την αγάπη, αναζητήστε ξένες χώρες ή περιβαλλοντα σπουδων,γραφειων.δημοσιων υπηρεισων για μια απάντηση στις προσευχές σας! Αυτή είναι η ευκαιρία σας να απαλλαγείτε από περιοριστικές καταστάσεις και να επεκτείνετε τις προοπτικές σας. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα εκκρεμές νομικό ζήτημα. Εάν είστε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή με τη δουλειά και τις σπουδές σας μετά από αυτήν τη νέα σελήνη. Ο τρόπος σκέψης σας έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια. Τώρα βρίσκεστε με μια εντελώς νέα προοπτική για τη ζωή, απελευθερωμένη από προηγούμενες αντιλήψεις. Ίσως χρειαστεί να διακυβεύσετε την καθαρότητα των ιδεών σας για να επιλύσετε νομικές διαφορές ή να εξασφαλίσετε μια σύμβαση. Οι οικονομικές πιέσεις που περιλαμβάνουν δημόσια χρηματοδότηση,οφειλές, δάνεια ή διαίρεση περιουσιακών στοιχείων είναι επίσης ευνοικές. Κάνοντας βήματα για να ανοίξετε νέο έδαφος τώρα θα κερδίσετε τελικά μια καλύτερη θέση στον κόσμο.

Ιχθύες

Οι σχέσεις έχουν να κάνουν με το δινω και παιρνω. Έχετε δώσει πολύ αργά; Αυτό το νέο φεγγάρι σας προσφέρει ένα δώρο για να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της ισορροπίας. Ώρα για μια νέα αρχή σε μια σχέση! Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ζήσετε πραγματική οικειότητα, να ξαναχτίσετε εμπιστοσύνη ή να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή.Αυτή είναι επίσης μια ευκαιρία να ρυθμίσετε όλες τις χρηματοοικονομικές σας υποθέσεις – ειδικά όσον αφορά τα δάνεια, τους φόρους, τις επιχορηγήσεις, τους κοινόχρηστους πόρους και άλλες χρηματοοικονομικές συμφωνίες. Είχατε έντονα ασχοληθειντα τελευταια χρόνια με θεματα όπως οι συναισθηματικοί δεσμοί και τα οικονομικά σας και ως αποτέλεσμα οι προτεραιότητές σας έχουν αλλάξει. Κατά τη διάρκεια αυτής της νέας Σελήνης μπορεί να χρειαστεί να γίνετε πιο ευέλικτοι στις αρχές και τη στάση σας έναντι των χρημάτων και των πόρων – ειδικά εάν θέλετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να αντιμετωπίσετε τις κοινωνικές αστάθειες που σας περιβάλλουν. Τυχόν οικονομικές αποφάσεις που λαμβάνετε μπορεί να συμπιεστούν από τον σύντροφό σας από τη μία πλευρά και από έναν αφεντικό ή αρχή από την άλλη. Το να καθαρίσετε τα θελω σας και να δείξετε ότι είστε έτοιμοι για αλλαγή θα σας κερδίσει σεβασμό. Μια οικονομική συμφωνία ή συγχώνευση θα μπορούσε επίσης να σας δώσει μια καλύτερη ευκαιρία να επιτύχετε τους στόχους σας.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: