E-ASTROLOGYLAB

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Το διαδικτυακό μάθημα Αστρολογίας απευθύνεται σε εντελώς αρχάριους και σε όσους θέλουν να εμπεδώσουν τις προηγούμενες γνώσεις και κατανόησή τους σε οργανωμένη μορφή. Τα Διαδικτυακά Μαθήματα Αστρολογίας και Ουράνιων Σωμάτων θα σας καθοδηγήσουν στην εξελικτική προέλευση της Αστρολογίας.

Τα θεμέλια της αστρολογίας θα σας βοηθήσουν να δείτε πώς λειτουργούν όλα και πώς συνδυάζονται όλα. Εξερευνήστε τα ζώδια σε βάθος.

Θα ανακαλύψετε πώς οι πλανήτες και τα ζώδια είναι αλληλένδετα και πώς οι πλανήτες επηρεάζουν τα ζώδια και πώς αυτό σας επηρεάζει. Είναι απαραίτητο να διαβάζετε και να κατανοείτε και να δημιουργείτε γενέθλιους χάρτες και ωροσκόπια και πώς να τα ερμηνεύετε για τους άλλους; Τότε είστε στο σωστό μέρος!

Συνεχίστε την έρευνά σας μέσω του χάρτη. Τα σπίτια είναι διαφορετικά ζωτικά γνωρίσματα που οι πλανήτες επηρεάζουν με διάφορους τρόπους. Το εγώ, ο πλούτος, η επικοινωνία, το σπίτι, η αγάπη και η καινοτομία, το επάγγελμα, η υγεία, το καθήκον, οι σχέσεις, η θρησκεία, το κάρμα, η φήμη και πολλά άλλα αποκαλύπτονται όλα με τον τρόπο με τον οποίο οι πλανήτες ταξιδεύουν στους οίκους.

Οι όψεις είναι εκεί που αρχίζουν να αναδύονται και να ζωντανεύουν οι πολυπλοκότητες της αστρολογίας. Τα συστατικά είναι αυτά που ενώνουν το ωροσκόπιό σας και το μετατρέπουν σε μια ολόκληρη εικόνα της ζωής σας. Αυτά τα μάθηματα σας εισάγουν στη χρήση του διαγράμματος σας για να παρατηρήσετε πώς οι πλανήτες βοηθούν ή εμποδίζουν την ανάπτυξή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ύπαρξής σας. Θα μπορείτε να κάνετε τις δικές σας προβλέψεις και γιατί όχι να ακολουθήσετε ένα νέο επάγγελμα!!

Απο την στιγμή της εγγραφής σας θα έχετε την συνεχή καθοδήγηση και υποστήριξη μας τόσο μέσω των σεμιναρίων, όσο και μέσω της προώθησης σας στην κοινότητα μας στα social media!!

Πρόσβαση στην Τάξη

Το μάθημα παρουσιάζεται διαδικτυακά μέσω ενός ιδιωτικού ιστότοπου μαθημάτων στον οποίο κάθε άτομο αποκτά πρόσβαση λίγο μετά την εγγραφή του. Οι διαλέξεις μεταδίδονται μέσω μιας καινοτόμου μορφής βίντεο που είναι προσβάσιμη μέσω επιτραπέζιων υπολογιστών, tablet και κινητών συσκευών.

Μόλις εγγραφεί, κάθε φοιτητής έχει απεριόριστη πρόσβαση στον ιστότοπο του μαθήματος που περιέχει τη διάλεξη και μπορεί να δει την παρουσίαση με τον δικό του ρυθμό, όσες φορές θέλει.

Επίσης κάθε μάθημα συνοδεύετει από το ολοκληρωμένο κείμενο του το οποίο σας αποστέλλετει επίσης στο mail σας όπως και ο σύνδεσμος του βίντεο-μαθήματος

Ελάχιστη εκπαίδευση

Δεν απαιτούνται προηγούμενες σπουδές και ακαδημαϊκά επιτεύγματα για την είσοδο σε αυτό το μάθημα.

Απαιτήσεις υπολογιστή

Οι μαθητές θα χρειαστούν πρόσβαση σε υπολογιστή και Διαδίκτυο.

 

Για πόσο καιρό θα έχετε πρόσβαση στο διαδικτυακό μάθημα;

Δεν υπάρχει χρονικό όριο για την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, μπορεί να μελετηθεί στο δικό σας χρόνο με τον δικό σας ρυθμό. Μόλις αγοράσετε αυτό το μάθημα, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση διάρκειας ζωής, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το μάθημα όποτε θέλετε.

Είναι το μάθημα διαδραστικό;

Ναι, όλα τα μαθήματά μας είναι διαδραστικά.

Υπάρχει αξιολόγηση ή εξέταση;

Ναι, θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε ένα τεστ πολλαπλής επιλογής στο διαδίκτυο στο τέλος του μαθήματός σας, μπορείτε να κάνετε αυτό το τεστ όσες φορές θέλετε.

Τι είδους πιστοποιητικό θα λάβω;

Θα λάβετε ένα Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης , το οποίο αποδεικνύει τη παρακολούθηση των σεμιναρίων. Μπορείτε να μοιραστείτε το πιστοποιητικό με τους φίλους, τους συγγενείς, τους συναδέλφους και τους εργοδότες σας. Επίσης, συμπεριλάβετέ το στο βιογραφικό/ βιογραφικό σας, στα επαγγελματικά προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στις αιτήσεις εργασίας.

Αυτό το μάθημα θα ισοδυναμεί με πανεπιστήμιακη μόρφωση;

Όχι, δεν ισοδυναμεί με κολεγίου ή πανεπιστημίου.

Έχω εγγύηση ότι θα βρω δουλειά με αυτό το πιστοποιητικό;

Αυτό το μάθημα θα σας δώσει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να σας βοηθήσει να βρείτε εργασία, αλλά εξαρτάται από εσάς εάν θα βρείτε τη δουλειά ή όχι.

Πώς θα με βοηθήσει αυτό το μάθημα στην καριέρα μου;

Η μελέτη και η ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα δείξει στους εργοδότες ότι έχετε τις γνώσεις σε αυτόν τον τομέα, επιπλέον θα αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτόν τον τομέα εξειδίκευσης έτσι ώστε να ασχοληθείτε ατομικά με το αντικείμενο. Σε αυτό εκτός απο την υσποστήριξη μας, έχουμε προβλέψει και ένα επιπλέον μάθημα επιλογής που είναι πολύ σημαντικό.

Πόσο καιρό ισχύει το πιστοποιητικό;

Τα Πιστοποιητικά ισχύουν εφ’ όρου ζωής και δεν χρειάζονται ανανέωση. 

Μπορώ να παρακολουθήσω περισσότερα από ένα μαθήματα κάθε φορά;

Τα μαθήματα μελετώνται online με τον δικό σας ρυθμό και είστε ελεύθεροι να μελετήσετε όσα ή λίγα μαθήματα θέλετε, προσφέρουμε επίσης διαδικτυακά πακέτα μαθημάτων που σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε επιπλέον μαθήματα, ώστε να μπορείτε να λάβετε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευσή σας

Μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου πακέτο μαθημάτων;

Ναι, μπορείτε να προσαρμόσετε το δικό σας πακέτο. Στείλτε μας την πλήρη λίστα των μαθημάτων που θέλετε να ομαδοποιήσετε μέσω email athinaisastrology.com@athinaisastrology.com  και θα τα δημιουργήσουμε για εσάς. *Η πρόσβαση σε κάθε μάθημα, ο χρόνος ολοκλήρωσης και η πιστοποίηση ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του μαθήματος.

Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής; Υπάρχει πρόγραμμα πληρωμής;

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Για ταχύτερη συναλλαγή προτιμώνται πληρωμές μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Αγοράστε τα μαθήματα που θα επιλέξετε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας μαζί μας στο athinaisastrology.com@athinaisastrology.com , και για να ολοκληρώσετε την πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Μπορώ να ζητήσω απόδειξη για την αγορά;

Ναι, μπορείτε να ζητήσετε μέσω email στο athinaisastrology.com@athinaisastrology.com

ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

 • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ
 • ΦΩΤΙΑ, ΓΗ, ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ – ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ;
 • ΟΙ 12 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ
 • ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟΥ;
 • ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ
 • ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ
 • ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΚΑΗΜΕΡΩΝ. ΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
 • Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΧΑΡΤΗ
 • ΌΨΕΙΣ
 • ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
 • ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΜΒΟΣ
 • ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ,ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ,ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΤΙΜΗ 60 ΕΥΡΩ

ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΗΜΑ

ΤΙΜΗ 100 ΕΥΡΩ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ

ΤΙΜΗ 80 ΕΥΡΩ

 ΟΔΗΓΙΕΣ  ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ

ΤΙΜΗ 120 ΕΥΡΩ

ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΤΙΜΗ 200 ΕΥΡΩ

ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΤΙΜΗ 300 ΕΥΡΩ

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΧΕΣΕΩΝ (SYNASTRY)

ΤΙΜΗ 200 ΕΥΡΩ

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ: ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ. ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΤΙΜΗ 90 ΕΥΡΩ

ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ Κ.ΛΠ.

ΤΙΜΗ 150 ΕΥΡΩ

Αρέσει σε %d bloggers: