ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7 ΗΜΕΡΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Διαισθητική και προγνωστική ανάγνωση  αστρολογικού χάρτη
  • Αποστολή προγράμματος στο email σας με τα βήματα και τις σαφείς οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε στην διάρκεια του προγράμματος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 21 ΗΜΕΡΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Διαισθητική και προγνωστική ανάγνωση  αστρολογικού χάρτη
  • Αξιολόγηση αφαίρεσης μπλοκ – καθαρισμός αρνητικού κάρμα, οικογενειακού ή ατομικού
  • Συντονισμός μέσω προσωπικής συνεδρίας  του προγράμματος βάση των στόχων ή των επιθυμιών σας
  • Αποστολή προγράμματος στο email σας με τα βήματα και τις σαφείς οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε στην διάρκεια του προγράμματος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 33 ΗΜΕΡΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Διαισθητική και προγνωστική ανάγνωση αστρολογικού χάρτη
  • Αξιολόγηση αφαίρεσης μπλοκ – καθαρισμός αρνητικού κάρμα ,οικογενειακού ή ατομικού
  • Συντονισμός μέσω προσωπικής συνεδρίας  του προγράμματος βάση των στόχων ή των επιθυμιών σας
  • Αποστολή προγράμματος στο email σας με τα βήματα και τις σαφείς οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε στην διάρκεια του προγράμματος
  • Συνεδρία σε πραγματικό χρόνο 30 λεπτών Ρέικι

Η τεχνική έχει προφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στους πελάτες μας και για αυτό ελπίζουμε και εύχομαστε να βοηθήσει και εσάς!

Πως μπορώ να αλλάξω εγώ το παρόν και το μέλλον μου;;

Η TOSL μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε: καταπολέμηση φοβικών συναισθημάτων, καταθλιπτική ψυχολογία, αυτοβελτίωση, απώλεια βάρους, επανασυνδέσεις, καθαρισμό αρνητικής ενέργειας (χώρου ή ατόμου), καθαρισμός κάρμα ατομικού ή οικογενειακού ,πραγματοποίηση στόχων, πιο γρήγορη εξέλιξη καταστάσεων με θετική κατάληξη και μια πλειάδα περιπτώσεων που αφορούν την εξέλιξη και την καλυτέρευση της ζωής του ατόμου. Βασική προϋπόθεση τα κίνητρα να είναι ηθικά και να μην έχουν σκοπό να επιβαρύνουν αρνητικά την ενέργεια ενός άλλου ατόμου, σε κάθε τέτοια περίπτωση η μέθοδος απλά δεν λειτουργεί επιβαρύνοντας ταυτόχρονα με αρνητικό πρόσημο την ενέργεια του ατόμου που θα την εφαρμόσει κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Η αίσθηση ότι προερχόμαστε από κάτι Θεϊκό ,πολύ πιο δυνατό από εμάς, δεν σας κάνει να  αισθάνεστε ότι έχετε πολύ περισσότερες ευκαιρίες… ότι υπάρχουν πραγματικά άπειρες δυνατότητες για να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη ζωή και να γίνετε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας; Υπάρχουν! Είναι εκεί για εσάς – μέσα σας. Ποιος είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι και δεν ξέρουν γιατί. Είναι δυσαρεστημένοι όχι επειδή δεν παίρνουν αυτό που θέλουν σε αυτόν τον κόσμο, είναι δυσαρεστημένοι επειδή δεν μπορούν να θυμηθούν από πού προέρχονται … ποιοι είναι πραγματικά και τι είναι σε θέση να κάνουν. Είναι δυσαρεστημένοι γιατί ήρθαν από ένα Θεϊκό μονοπάτι και ναι, είναι σίγουρα πολύ καλύτερο ‘’μέρος’’ από αυτό που ζουν τώρα. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε λοιπόν είναι να θυμάστε πού ήσασταν. Τότε θα είστε «εκεί» έμμεσα γιατί άλλωστε ουσιαστικά δεν έχετε φύγει ποτέ. 

Στον κόσμο της πρακτικής του TOSL δεν χρησιμοποιούμαι σύμβολα γιατί η ίδια η ψυχή και το μυαλό σας είναι θεϊκές εμπνεύσεις και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε! Είναι ένα είδος αναπαράστασης της ενέργειας του TOSL – ένα στιγμιότυπο της ενέργειας. Μια πνευματική τεχνική βασισμένη στην ενέργεια του ασυνειδήτου και την δυναμική την οποία κρύβει.

Πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε την δική σας ενέργεια για να κατορθώσετε να επιτύχετε αυτό που θέλετε;

Το The other side of spirit-life (TOSL) μπορεί να σας μεταδώσει αυτή την δύναμη και αυτός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της δημιουργίας του! Η μεταμόρφωση της ζωής σας από εσάς τους ίδιους!

Εγώ απλά σας δίνω τα βήματα για να φτάσετε στο στόχο σας! Αν όμως εσείς δεν είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε αυτό που θέλετε ,αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι αυτό που επιθυμείτε δεν είναι το σωστό τότε θα ήταν σοφότερο να μην προχωρήσετε σε μια άσκοπη σπατάλη χρόνου και ενέργειας ψυχικής! Επενδύστε μόνο σε αυτό που πραγματικά θέλετε και αποζητάτε ,σε αυτό που θα σας κάνει να νοιώθετε ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι!!

Συμφώνα με την μέθοδο θα πρέπει η επιθυμία σας να είναι προκαθορισμένη και δεν πρέπει να περιπλέκει συναισθηματικούς και υλικούς στόχους ,παρά μόνο έναν από τους δυο αυτούς τομείς.

Για κάθε στόχο υπάρχει διαφορετική τεχνική καθοδήγησης και τόσο τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε (τα οποία σε όλες τις περιπτώσεις δεν ζητούν τίποτα άλλο από τις αγνές σας προθέσεις και την από καρδιάς δυνατή επιθυμία σας για να επιτύχετε αυτό που θέλετε) όσο και η τεχνική που θα σας δοθεί διαφέρουν ανάλογα με το τομέα  που επιθυμείτε να εστιάσει η εκδήλωση της ενέργειας σας!

Μια θεϊκή δόνηση είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αναπτύξετε το αντίκτυπο του ασυνειδήτου στο περιβάλλον σας!

Καθώς προχωράτε στα σκαμπανεβάσματα των ενεργειακών αλλαγών, πρέπει να θυμάστε ότι το σύμπαν μας αγαπά και όλα όσα κάνουμε και συμφωνούν με την σοφία του είναι ακριβώς εδώ για να μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε τη ζωή των ονείρων μας με τον καλύτερο τρόπο που ταιριάζει σε μας!


Δεν θα υπάρχουν περισσότερες εξηγήσεις αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο.
Αντ ‘αυτού, θα σας έχουν δοθεί οι ακριβείς εργασίες που πρέπει να κάνετε.
Σας δίνεται ένα σχέδιο με σαφείς οδηγίες για εφαρμογή.
Σας δίνω μια ισχυρή φόρμουλα για να αλλάξετε τη ζωή σας!

 Εμπιστευτείτε αυτό το σύμπαν… είναι ένα καλό μέρος!!

Είστε έτοιμοι να πάτε τη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο; Είστε έτοιμοι να επιλέξετε μια ζωή που θα σας κάνει χαρούμενους;

The other side of spirit-life (TOSL) είναι μια πνευματιστική τεχνική που συνδυάζει επιλεγμένα και προσεκτικά αξιολογημένα στοιχεία μεθόδων της Ασιατικής κουλτούρας, των Αρχαίων Μινωιτών ,και της πανίσχυρης Χριστιανικής πνευματικότητας προσαρμοσμένα επάνω στις διαισθητικές και πνευματικές ικανότητες της Αθηναΐς Πέτρου . Η τεχνική έχει προφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σε πελάτισσές της και για αυτό ελπίζει και εύχεται να βοηθήσει και εσάς!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε παρακάτω

** Λάβετε υπόψη ότι το υλικό που προσφέρεται εδώ δεν προορίζεται για θεραπεία, ή πρόληψη ψυχικών ή σωματικών ασθενειών. Αυτό είναι αυστηρά για σκοπούς πνευματικούς, και θεωρίας. Εάν πάσχετε από ψυχική ή σωματική ασθένεια, ζητήστε βοήθεια από έναν τοπικό πάροχο. Ενώ τα αποτελέσματα πρέπει να είναι αισθητά μετά από 33 ημέρες, λάβετε υπόψη ότι κάθε άτομο ξεκινά από ένα διαφορετικό σημείο εκκίνησης. Ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα δεν μπορούν να προσδιορίσουν ένα εγγυημένο χρονικό πλαίσιο. **

Αυτά είναι τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν! Όπως δηλώνεται από το νόμο, δεν μπορούμε και δεν παρέχουμε εγγυήσεις για τη δική σας ικανότητα να έχετε αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που σας δίνονται. Δεν σας γνωρίζουμε και, επιπλέον, τα αποτελέσματά σας στη ζωή σας εξαρτώνται από εσάς. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω δίνοντας τις καλύτερες τεχνικές μου για να κατορθώσετε να αποκτήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε ενεργοποιώντας την ενέργεια που κρύβει το ασυνείδητο σας. Ωστόσο, τίποτα σε αυτήν τη σελίδα ή σε οποιονδήποτε από τους ιστότοπους ή το email μου δεν αποτελεί υπόσχεση ή εγγύηση.Επίσης οι τεχνικές αυτές δεν εμπεριέχουν στοιχεία που αφορούν σε μαγεία και ότι σχετίζεται με αυτή!

«Σας δίνω μια ισχυρή φόρμουλα για να αλλάξετε τη ζωή σας!«

Αθηναΐς Πέτρου