ΑΡΘΡΑ

Πλούτωνας Ανάδρομος-Πως επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Ημερομηνίες  – 27 Απριλίου έως 6 Οκτωβρίου. Σε αστρολογικούς όρους, ο Πλούτωνας είναι ένας από τους πιο έντονους και ισχυρούς πλανήτες που περιβάλλουν τον Κόσμο. Με θέματα που εστιάζουν στον βαθύτερο εαυτό μας, την ψυχολογία, τον μετασχηματισμό και το υποσυνείδητο, αυτό το αρχέτυπο μπορεί να γινει εκφοβιστικό σε ορισμένους. Ενώ η ενέργεια του Πλούτωνα δενΣυνεχίστε να διαβάζετε «Πλούτωνας Ανάδρομος-Πως επηρεάζει κάθε ζώδιο;».

ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ! ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ!

Ανακοινώθηκε πως θα ανοίξουν την εστίαση 3 ή 4 Μαΐου ! Ότι και αν ισχύει τελικά αυτά είναι τα αστρολογικά δεδομένα: Ο Ερμής θα είναι στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου για να υπενθυμίσει τα όρια και να οριοθετήσει την καινούρια κατάσταση λειτουργίας !Έτοιμος να μπει στους Διδύμους την επομένη μέρα όπου είναι σαφώς πιο κινητικόςΣυνεχίστε να διαβάζετε «ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ! ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ!».

Αποκρυπτογράφησε τις δυσκολίες της ζωής σου μέσω της αστρολογίας!! Δυο πολύτιμα εργαλεια!

Το Vertex έχει σχέση με τα άτομα εκείνα, που μοιραία μπαίνουν στη ζωή μας, είτε θετικά είτε αρνητικά.Το Vertex δείχνει γεγονότα που συμβαίνουν και είναι μοιραία στη ζωή μας, είναι γεγονότα που έχουν σχέση με την φύση του οίκου και του ζωδίου όπου βρίσκεται το Vertex και έρχονται, όταν έχουμε διελεύσεις πλανητών πάνω από τοΣυνεχίστε να διαβάζετε «Αποκρυπτογράφησε τις δυσκολίες της ζωής σου μέσω της αστρολογίας!! Δυο πολύτιμα εργαλεια!».

Φόρτωση…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Αρέσει σε %d bloggers: