Οι γυναίκες ποιων ζωδίων θα μείνουν έγκυες το 2021

Οι γυναίκες Ταύρος έχουν ισχυρούς χαρακτήρες και επιτυγχάνουν πάντα τους στόχους τους.

Όσοι θέλουν ένα μωρό θα είναι σε θέση να εκπληρώσουν τα όνειρά τους το φθινόπωρο του 2021. Είναι πιθανό τα νέα της εγκυμοσύνης να έρθουν απροσδόκητα, χωρίς ειδικά σχέδια για την υποδοχή ενός μωρού, αλλά η γυναίκα του Ταύρου θα πάρει αυτές τις ειδήσεις με χαρά και ενθουσιασμό. Επιπλέον, οι γυναίκες Ταύρος είναι πολύ καλές και εξαιρετικά ευαίσθητες μητέρες, οπότε η μικρή ή μικρός που θα έχει μια τέτοια μαμά θα είναι πραγματικά τυχερή/ος.

Οι γυναίκες Λέων θα αυξήσουν τις οικογένειές τους

Είτε έχουν ήδη μωρό ή είναι στην πρώτη εγκυμοσύνη, οι γυναίκες Λέων συγκαταλέγονται στα τέσσερα ζώδια που θα ευλογηθούν με ένα μωρό το επόμενο έτος . Η γυναίκα Λέων προστατεύει έντονα την οικογένειά της και τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη χαρά της. Όταν ανακαλύπτουν ότι είναι έγκυες, πολλές γυναίκες Λέων αρχίζουν έντονη προετοιμασία για να καλωσορίσουν στο σπίτι του μωρό, ακόμη και αν περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να συμβεί αυτό. Για τους περισσότερους από αυτούς, αυτή η εγκυμοσύνη δεν είναι σκόπιμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα την απολαύσουν ολόψυχα.

Σκορπιός Φέτος, είστε αποφασισμένοι να κάνετε οτιδήποτε για την αγάπη.

Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί συμβιβασμός, διότι εάν πρόκειται να μείνετε με το άτομο που είστε ήδη σε μια σχέση, δεν θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλες θυσίες για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν. Θέλετε τόσο αγάπη όσο δίνετε γιατί όταν αγαπάτε, είστε διατεθειμένοι να δώσετε τα πάντα! Θα είστε γεμάτοι αγάπη γιατί θα έχετε μεγάλη χαρά – ένα μωρό είναι πολύ πιθανό για αυτές.

Οι Ιχθείς γυναίκες λαμβάνουν υπέροχα νέα

Για τις Ιχθείς γυναίκες, ειδικά το φθινόπωρο του 2021 είναι μια εποχή γονιμότητας. Θα λάβουν τα νέα απροσδόκητα, αν και πολλοί από αυτούς ήθελαν αυτήν την εγκυμοσύνη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι από τους πιο συναισθηματικούς και διαισθητικούς ανθρώπους, οπότε μερικές θα αισθανθούν ότι κάτι συμβαίνει με το σώμα τους, ακόμη και πριν ανακαλύψουν ότι είναι έγκυες. Τα νέα αυτα θα είναι μια πραγματική γιορτή, και θα καλωσορίσουν το μωρό με αγάπη.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: