Στις 11 Φεβρουαρίου 2023 ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο, ένα από τα αγαπημένα του ζώδια. ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!!

ερμης στον υδροχοο στις 11 φεβρουαριου 2023 Αθηναισ Πετρου Αστρολογος

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και ο Ερμής αγαπά τα ζώδια του αέρα, επειδή ο Ερμής και το στοιχείο του Αέρα μοιράζονται παρόμοιες ιδιότητες: επικοινωνία, επίγνωση, περιέργεια και αντικειμενικότητα.
Ευνοούνται
Οι Υδροχόοι , φυσικά οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί .Ευνοούνται επίσης ο Τοξότης και ο Κριός .
Οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για οποιεσδήποτε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν τη διάνοια: μάθηση, ανάγνωση, επίλυση προβλημάτων συνδέοντας τις κουκκίδες, κοινωνική δικτύωση ή ομαδικές δραστηριότητες.
Ωστόσο, η έμφαση στην και την ελευθερία θα ανεξαρτησία μπορούσε να δημιουργήσει απόσταση στις σχέσεις αγάπης. Μας κάνει πιο ανοιχτούς σε νέες ιδέες και τεχνολογίες, αλλά μπορεί επίσης να φέρει μεγαλύτερη διεκδίκηση και εγωισμό.
Ανησυχία για το μέλλον και τα χρήματα. Προσοχή στα παιδιά

Ο Ερμής θα κάνει τις εξής πτυχές κατά την παραμονή του στον Υδροχόο:

17-18 Φεβρουαρίου: εξάγωνο Δια (9°29’): μια καλή μέρα για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι, να κάνετε μια επιχειρηματική συμφωνία ή απλά να τα βρείτε με τους ανθρώπους. Οποιεσδήποτε νομικές συναλλαγές έχετε τώρα θα πρέπει να είναι επιτυχείς, ειδικά αυτές που σχετίζονται με επιχειρηματικά εγχειρήματα. Τα ταξίδια που σχετίζονται με επαγγελματικούς λόγους ευνοούνται. Οι εμπορικές δραστηριότητες είναι ασυνήθιστα κερδοφόρες. Μπορείτε να δείτε την ευρεία εικόνα τώρα, γι’ αυτό κάντε σχέδια μεγάλης εμβέλειας

21 Φεβρουαρίου: τετράγωνος Ουρανός (15°19′): οι σκέψεις και η ιδέα θα μπορούσαν ξαφνικά να γίνουν εντελώς ανισόρροπες ή θα μπορούσαν να υπάρξουν λαμπρές αναλαμπές διορατικότητας. Είστε ικανοί να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα χωρίς να εξετάσετε όλα τα γεγονότα. Είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να επιβραδύνετε τη σκέψη σας αυτή τη στιγμή, διαφορετικά μπορεί να εμφανίσετε νευρικότητα και πονοκεφάλους. Όσοι είναι επιρρεπείς σε κρίσεις πανικού θα πρέπει να προσπαθήσουν να απλοποιήσουν τη ζωή. Εάν έχετε κολλήσει σε ένα πρόβλημα, μπορεί τώρα να είναι η στιγμή που θα αποκτήσετε τη διορατικότητα για να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη.

22 Φεβρουαρίου: τρίγωνο Άρη (16°45′): νοητικά απλά μην είστε τόσο ειλικρινείς, οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να δουν τη ζωή διαφορετικά και αυτό είναι καλό επίσης. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Δεν υπόκεινται σε παράβλεψη λεπτομερειών που μπορεί να κάνουν άλλοι, κάτι που είναι προς όφελός σας. Τα επιχειρήματα δεν είναι τρομερά πιθανά, καθώς οι άλλοι είναι πιο πιθανό να δουν την εγκυρότητα των ιδεών σας. Μπορεί να παρατηρήσετε βελτίωση στον σωματικό συντονισμό.

2 Μαρτίου: σύνοδος (29°24’): στον αναιρετικό βαθμό όλα ή τίποτα – θα μπορούσε να υπάρχει ένα μπλόκο μπροστά ή ίσως είστε πολύ συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες για να μπορέσετε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Είστε επιρρεπείς να βλέπετε τη ζωή μάλλον σοβαρά τώρα και ξεχνάτε να κοιτάξετε τη φωτεινή πλευρά. Προσέξτε την τάση να γίνετε πολύ στενόμυαλοι. Εάν χάσετε την προοπτική σας, μπορεί να χάσετε ευκαιρίες, να έχετε μια τάση για απαισιόδοξη σκέψη ή κατάθλιψη. Σωματικά, αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος νευρικών παθήσεων που επηρεάζουν την ομιλία ή την ακοή σας. Η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη είτε λόγω καθυστερήσεων είτε λόγω παρεξηγήσεων

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΖΩΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΜΗ
ΚΡΙΟΣ
Μια κοινωνική ατμόσφαιρα είναι ιδανική για να κάνετε καταιγισμό συζητήσεων με φίλους.
ΤΑΥΡΟΣ
Θα είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείτε τις φιλοδοξίες της καριέρας σας. Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά, αυτή η ενέργεια θα σας βοηθήσει να λάμψετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα νιώθετε λιγότερη ένταση και θα έχετε περισσότερη διάθεση για περιπέτεια. Τα ταξίδια και ο αθλητισμός έχουν και οι δύο πρωταγωνιστές αυτό το Σαββατοκύριακο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες στην ερωτική σας ζωή είναι να μιλήσετε γι’ αυτό – όσο περισσότερο μιλάτε, τόσο το καλύτερο!
ΛΕΩΝ
Ενθαρρύνει την επικοινωνία στην πιο στενή σας σχέση. Μπορείτε να μοιραστείτε τα όνειρά σας, να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον και να γνωριστείτε σε βαθύτερο επίπεδο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ενθαρρύνει μια πιο υπεύθυνη προσέγγιση, ενισχύοντας και την ψυχική σας υγεία. Αυτή θα ήταν μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε θεραπείες μέσω συζήτησης εάν προσπαθείτε να επεξεργαστείτε κάτι από το παρελθόν σας.
ΖΥΓΟΣ
Προσέχετε τι λέτε τώρα καθώς διατρέχετε τον κίνδυνο να προσβληθούν οι άλλοι. Η επικοινωνία σας (ειδικά με τις γυναίκες) μπορεί να είναι πιο δύσκολη και να έρθετε σε καβγάδες, ειδικά για οικιακά θέματα. Μπορεί να ασχολείσαι με αγχωτικές σκέψεις, τα οικονομικά άλλων ανθρώπων ή τα χρέη και τα φορολογικά ζητήματα. Αποφύγετε να ανησυχείτε πολύ. Προσπαθειστε να ξεχαστείτε και να αφήσετε τον εαυτό σας να αφεθεί να χαλαρώσει

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή είναι η ιδανική ενέργεια για την επίλυση ζητημάτων ακίνητης περιουσίας, όπως η πώληση σπιτιού. Είναι επίσης μια πολύ καλή ατμόσφαιρα για το ξεκαθάρισμα και την ακαταστασία στο σπίτι – κάντε λίγο χώρο!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναγκαιότητα να πολεμήσετε όχι μόνο ενάντια στις εξωτερικές δοκιμασίες οι οποίες θα προέρχονται από κρυφούς εχθρούς και αντιπάλους, αλλά θα πρέπει να καθησυχάσετε και τις δικές σας φοβίες και ανασφάλειες
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φαίνεται να είναι μια πολύ καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Οι ευφάνταστες ιδέες θα μπορούσαν επίσης να οδηγήσουν σε μια νέα και προσοδοφόρα πηγή εισοδήματος για εσάς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το μυαλό σας θα καθαρίσει γρήγορα. Αυτή η επιρροή σας βάζει στα εφευρετικά και καινοτόμα καλύτερά σας, επομένως εργαστείτε για να εφαρμόσετε μερικές από τις ιδέες σας – όσο πιο τολμηρές και τρελότερες, τόσο το καλύτερο.
ΙΧΘΥΕΣ
Απομακρυνθείτε από την ένταση.Αυτή είναι η τέλεια δικαιολογία σας για λίγη μοναξιά και ησυχία. Ο διαλογισμός και η ονειροπόληση πιθανότατα έχουν αποκαλυπτικές απαντήσεις για εσάς τώρα.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: