Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Ο Ουρανός σταματά και στρίβει απευθείας στις 22 Ιανουαρίου 2023, στις 14° Ταύρος 56′ – Ο Ουρανός φεύγει από την Ανάδρομη Ζώνη στις 9 Μαΐου 2023, στις 18° Ταύρος 55′

Ο δρόμος μπροστά φαίνεται αρκετά ανώμαλος….

Ο Ουρανός τελειώνει την ετήσια, πεντάμηνη ανάδρομη περίοδο του στις 14°56’ Ταύρος  στις 22 Ιανουαρίου. Τώρα όλοι οι πλανήτες είναι απευθείας σε κίνηση.

Λοιπόν, τι μπορούμε να περιμένουμε τώρα που πρόκειται να κινηθεί άμεσα για άλλη μια φορά; Πολλές απροσδόκητες αλλαγές θα κλονίσουν τον κόσμο. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει κυριολεκτικούς σεισμούς ή μεταφορικούς σεισμούς. Ο κόσμος διέρχεται μια αλλαγή στη συνείδηση. Είναι καιρός για μια τεράστια αλλαγή. Η Γη αλλάζει, τα καιρικά πρότυπα συνεχίζουν να αλλάζουν καθώς η γη προσαρμόζεται σε θερμότερους ωκεανούς και θερμοκρασίες. Οι πυρκαγιές, οι ανεμοστρόβιλοι, οι πλημμύρες και οι τυφώνες αυξάνονται ως αποτέλεσμα της αλλαγής των μοτίβων υγρασίας και ξηρότητας σε όλες τις επιφάνειες της γης. Ισχυρότεροι τυφώνες διαβρώνουν τις αγαπημένες σας παραλίες και καταστρέφουν τις ιδιοκτησίες μπροστά από τις ακτές . Η ηφαιστειακή και σεισμική δραστηριότητα έχουν ήδη ενταθεί καθώς η γη τρέμει και μας κάνει να συνειδητοποιούμε περισσότερο την επισφαλή κατάσταση ύπαρξής μας.

Η τελευταία φορά που ο Ουρανός ήταν στον Ταύρο ήταν κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας ύφεσης μεταξύ 1934 και 1942. Ο κόσμος βίωνε βαρύ χρέος, υποθήκες και αποτυχία των καλλιεργειών. Αυτή ήταν η εποχή της άνοδος της τυραννίας στον δυτικό κόσμο που καταπίεζε  τους πολίτες και της επιθετικότητας εναντίον γειτονικών χωρών. Ποιοι είναι οι τύραννοι σήμερα που θέλουν έλεγχο και εξουσία, απαιτώντας μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων;

Σε ένα κοινό επίπεδο, η διαταραχή και η καινοτομία των νομισματικών αξιών όπως τις γνωρίζουμε ως  τώρα – Bitcoin και εικονικό χρήμα έχουν μπει πια στην ζωή μας , καλούμαστε και μας καλούν να χρησιμοποιήσουμε ηλεκτρονικές πληρωμές αντί μετρητών και έτσι να εμπλακούμε σε έναν ακόμη τρόπο να έχουμε τις συνήθειες των εξόδων μας ελεγχόμενες . Κατά την ανάδρομη περίοδο είδαμε την πτώση πολλών εικονικών νομισμάτων και την πτώχευση των οργανισμών που τα χειρίστηκαν, ίσως με την άμεση κίνηση του Ουρανού να γίνουμε μάρτυρες της ανάκαμψης τους. Ένας εντελώς νέος τρόπος διαχείρισης της γεωργίας και της παραγωγής τροφίμων μπορεί να γίνει – χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για να βελτιώσουμε τη διατροφή μας, βρίσκοντας νέους τρόπους να τροφοδοτούμε και εγκαταλείποντας τις εντατικές και ακριβές γεωργικές πρακτικές που παρέχουν κρέας και ψάρι καθώς στρεφόμαστε σε νέες πηγές πρωτεΐνης που κοστίζουν λιγότερο  έντομα για παράδειγμα. Κατά τη διάρκεια της αναδρομής, τουλάχιστον εδώ στην Ευρώπη, εφαρμόστηκαν νέοι κανόνες για να επιτραπεί η χρήση αλεύρων που παράγονται από έντομα σε πολλά δημοφιλή τρόφιμα και σνακ. Το φυσικό μας σώμα είναι και το πιο πολύτιμο απόκτημά μας οπότε και εδώ ίσως βρούμε νέους τρόπους να ντυθούμε, να στολίσουμε και γενικά να φροντίσουμε τους εαυτούς μας που μας απαλλάσσουν από τα στερεότυπα που ακολουθούμε τώρα. Πως να ανοιχτούμε στο νέο και όχι ακόμα δοκιμασμένο;

Σε προσωπικό επίπεδο πρέπει να κοιτάξουμε τον οίκο που ο Ουρανός διασχίζει σήμερα και τον οίκο που κατοικεί στον γενετικό μας χάρτη… (Δείτε παρακάτω)

Η ανάδρομη περίοδος θα μπορούσε να προσφέρει κάποιου είδους ανάπαυλα και να σας φέρει περισσότερο σε επαφή με τον σκοπό της ψυχής σας και τις ανάγκες σας για προσωπική ελευθερία και έκφραση… χρόνος επεξεργασίας που σας επέτρεψε να ανασυνταχθείτε και να αφομοιώσετε αλλαγές που μπορεί να εμφανίστηκαν ξαφνικά και που μερικές φορές ήταν ανεπιθύμητες ή φαινομενικά περιττές και συχνά επώδυνες. Μπορεί να υπήρξε μια συλλογή νέων γνώσεων που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να μεταρρυθμίσετε συγκεκριμένες στάσεις και μοτίβα που προηγουμένως αγνοούσατε, ώστε να μπορείτε να τα διορθώσετε χωρίς υπερβολική αναστάτωση ή σύγχυση.

Κάποιες λέξεις-κλειδιά που μπορεί να σχετίζονται με τον Ταύρο είναι: πεισματάρης, πρακτικός, διαρκής, υπομονετικός, ήρεμος και σταθερός. Ο Ταύρος συνδέεται με τον 2ο οίκο στην παραδοσιακή αστρολογία και τόσο στενά συνδεδεμένος με τα περιουσιακά στοιχεία, τις αξίες και την αυτοεκτίμηση μας. Ο Ταύρος αφορά επίσης τις αισθήσεις, τις σωματικές ανάγκες, τα τρόφιμα και τη γεωργία μεταξύ άλλων. Το μέρος του σώματος που συνδέεται με τον Ταύρο είναι ο λαιμός, περιμένετε να δείτε ανακαλύψεις στον ιατρικό τομέα για τον καρκίνο του λαιμού μαζί με μια απροσδόκητη αύξηση των καρκίνων του λαιμού και των προβλημάτων του θυρεοειδούς. Ας ελπίσουμε ότι η αύξηση αυτών των προβλημάτων δεν θα είναι αποτέλεσμα τρελών ηγετών χωρών που εν αγνοία μας πιθανόν να χρησιμοποιούν πυρηνικές κεφαλές ή ουσίες!

Ο Ουρανός από την άλλη μπορεί να χαρακτηριστεί ως ευρηματικός, καινοτόμος, εκκεντρικός, απρόβλεπτος, αντιδραστικός, ψυχικός και ανήσυχος. Κυβερνάει εφευρέτες, τεχνικούς, έρευνα, εξέγερση, ελευθερία και δημοκρατία, για κάποιους κυβερνά επίσης τους αστρολόγους, το Ίντερνετ. Κυβερνά την αεροπορία, αεροπλοΐα, τους αεροπόρους, την τεχνολογία, τα ηλεκτρονικά, ότι αλλάζει γρήγορα, επιστημονικές ανακαλύψεις, τις εφευρέσεις και την ευρηματικότητα. Ακόμα τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας, αερίου και ηλεκτρισμού. Τις εταιρίες, τις σιδηροδρομικές γραμμές, τους συνεταιρισμούς, την ομαδικότητα, τα πολιτικά κόμματα. Είναι υπεύθυνος για τις εκρήξεις, τις εξεγέρσεις, τις απεργίες, την αναρχία, τον μηδενισμό.

Ο Ουρανός αντιπροσωπεύει επανάσταση και αλλαγή καθώς και την ανάγκη να είσαι ελεύθερος και ανεξάρτητος, πάνω απ’ όλα από την ευθύνη. Ο πλανήτης δίνει επίσης ένα «απόμακρο» συναίσθημα ή εντύπωση σε όσους πλανήτες αντιμετωπίζει.

Τώρα φαντάζομαι μπορείτε να καταλάβετε γιατί ο Ουρανός μπορεί να μην είναι καθόλου άνετος στον Ταύρο.

Η πραγματική επίδραση του Ουρανού με τις διελεύσεις στον προσωπικό σας χάρτη θα είναι όταν ο Ουρανός βρίσκεται στον ίδιο βαθμό με έναν από τους προσωπικούς σας πλανήτες.

Αναζητήστε πλανήτες στον χάρτη σας που βρίσκονται σε αυτές τις μοίρες του χάρτη σας, ειδικά στα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Αυτό είναι πότε, πού και τι θα συμβεί ανάλογα με τον πλανήτη στο χάρτη σας και ποιος ο οίκος κυβερνά. Ο Ουρανός μπήκε στον Ταύρο στις 15 Μαΐου 2018 και χρειάζεται 7-8 χρόνια για να φτάσουμε στο μέγιστο των τεράστιων αλλαγών του! Σας παραθέτω τις ζωδιακές μοίρες από την φετινή χρονιά!

2023 14 μοίρες – 23 μοίρες

2024 19 μοίρες- 27 μοίρες

2025 23 μοίρες – 1 βαθμός (πέρασμα στους Διδύμους)

2026 27, 28 29 μοίρες. 

Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Κριός: Ο Ουρανός στον Ταύρο διέρχεται τα χρήματα του δεύτερου οίκου σας. Μεγάλες αλλαγές χρημάτων για εσάς.

Ταύρος: Ο Ουρανός στον Ταύρο διέρχεται τον πρώτο σας οίκο. Αλλαγή στις βασικές αξίες, τη δουλειά, μια πραγματική αλλαγή στο ποιος θέλετε να είστε και τι θέλετε να κάνετε.

Δίδυμοι: Ο Ουρανός στον Ταύρο διέρχεται από τον 12ο οίκο σας. Σύνδεση με τον πνευματικό σας εαυτό, ξαφνικά όνειρα προφητικής φύσης. Εξάλειψη των αυτοκαταστροφικών συνηθειών.

Καρκίνος: Ο Ουρανός στον Ταύρο διέρχεται από τον 11ο οίκο σας. Αλλαγή στις Φιλίες, νέα άτομα που έρχονται στη ζωή σας που προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες.

Λέων: Ο Ουρανός στον Ταύρο διέρχεται τον 10ο οίκο σας . Αλλαγή στην κατεύθυνση της καριέρας. Ξαφνικές αλλαγές, συγχωνεύσεις και ευκαιρίες για να λάμψετε.

Παρθένος: Ο Ουρανός στον Ταύρο διέρχεται από τον 9ο οίκο σας. Νέοι τρόποι θεώρησης του κόσμου και προσωπική φιλοσοφία και πεποιθήσεις. Ευκαιρίες για μάθηση και διδασκαλία. Ταξιδέψτε περιπέτειες σε συναρπαστικά και διαφορετικά μέρη.

Ζυγός: Ο Ουρανός στον Ταύρο διέρχεται από τον 8ο οίκο σας . Εξερευνώντας τις μυστικές πλευρές της ψυχής σας και τις αλλαγές στην αντίληψη ή τις πραγματικές σας υποχρεώσεις προς τους άλλους.

Σκορπιός: Ο Ουρανός στον Ταύρο διέρχεται από τον 7ο οίκο σας . Ξαφνικές αλλαγές στις συνεργασίες. Απόσχιση από σχέσεις που έχουν ζήσει τον σκοπό τους και άνοιγμα σε νέους ανθρώπους και εμπειρίες.

Τοξότης: Ο Ουρανός στον Ταύρο διέρχεται από τον 6ο οίκο σας . Αλλαγή στην εργασία και την υγεία. Νέες ρουτίνες που σας κρατούν σε φόρμα στο μυαλό, το σώμα, το πνεύμα

Αιγόκερως: Ο Ουρανός στον Ταύρο διέρχεται από τον 5ο οίκο σας. Παιδιά που κινούνται μέσα ή έξω. Αναλαμβάνοντας νέα χόμπι, κάνοντας αυτό που αγαπάτε, όχι μόνο αυτό που είστε υποχρεωμένοι να κάνετε.

Υδροχόος: Ο Ουρανός στον Ταύρο διέρχεται από τον 4ο οίκο σας . Μετακίνηση. Αλλαγές στο σπίτι και την οικογένειά σας. Αποκάλυψη οικογενειακού ιστορικού ή/και μυστικών

Ιχθύες: Ο Ουρανός στον Ταύρο διέρχεται από τον 3ο οίκο σας. Ξαφνική έκρηξη νέων ιδεών. Εμπνευσμένη επικοινωνία. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους. Νέες ευκαιρίες μάθησης ή/και διδασκαλίας.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: