Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Επηρεάζει πιο έντονα τους ανθρώπους που έχουν προσωπικούς πλανήτες στις 0 έως 6 μοίρες των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και 28 έως 30 μοίρες των Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου στην πρώτη μοίρα αυτού του επαναστατικού ζωδίου ενεργοποιεί ξανά τη μεγάλη σύνοδο Δία-Κρόνου στην ίδια μοίρα πριν από 2μιση χρόνια. Μας προετοιμάζει επίσης για την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο, που είναι η τελευταία ενεργοποίηση της Εποχής του Υδροχόου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου.

Τόσο ο Δίας-Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας εισέρχονται σε αυτό το ζώδιο που αγαπά την ελευθερία συνθέτει μια νέα αρχή για την ανθρωπότητα στη Νέα Εποχή όπου η Ισότητα, η Αδελφότητα, η Ελευθερία θα αναβιώσουν για άλλη μια φορά. Αυτό το σύνθημα δημιουργήθηκε από τους Γάλλους επαναστάτες όταν ο Πλούτωνας είχε μπει στον Υδροχόο το 1777 και ταρακούνησε την Ευρώπη σε εξέγερση που έφερε μια αλλαγή καθεστώτος όχι μόνο στη Γαλλία.

Πρόκειται να ξαναζήσουμε κάτι παρόμοιο, μια κοινωνική, πολιτιστική επανάσταση που θα μεταμορφώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και την ανθρωπότητα.

Η Νέα Σελήνη επιτρέπει μια νέα αρχή που είναι μοναδική αλλά και θεμελιωδώς διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχετε κάνει πριν, όπου εξαλείφετε τις παλιές τοξίνες του σώματος, του νου και του πνεύματός σας και προσκαλείτε νέα έμπνευση, καινοτομία.

Θα μπορούσε να αφορά τη φιλία, τους μελλοντικούς στόχους και τις επιθυμίες, την κοινωνία, έναν ανθρωπιστικό σκοπό, κάτι για το διαδίκτυο, την τεχνολογία. Θα είναι μια νέα αρχή που είναι ασυνήθιστη και είναι έξω από το κουτί.  Θυμηθείτε την είσοδο του Δία του Κρόνου το 2020 την ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου. Τι είχατε ξεκινήσει τότε; Η σύνοδος του Πλανήτη λειτουργεί ακριβώς όπως η Νέα Σελήνη , ξεκινούν έναν νέο κύκλο. Ο Δίας Κρόνος ήταν για τα επόμενα 20 χρόνια. Αυτή η νέα σελήνη φέρνει ένα νέο προβάδισμα σε αυτό το έργο, όπως και η είσοδος του Πλούτωνα στα τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου.

Συναρπαστικές στιγμές!

Ιστορικές εποχές!

Ο Άρης (δράση και ώθηση) έγινε άμεσος στις 12 Ιανουαρίου 2023 στο ζώδιο των Διδύμων.

Από τότε έχει συγκεντρωθεί η αρχική  δυναμική για να βοηθήσει να προχωρήσουμε τα σχέδιά μας αφού ακόμα διανύει την περίοδο σκιάς του. Ο Ερμής (επικοινωνίες και σκέψη), έγινε επίσης άμεσος στις 18 Ιανουαρίου 2023 στον Αιγόκερω. Τα σχέδιά μας θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σαφήνεια καθώς η άμεση κίνηση του Ερμή γίνεται πιο δυνατή μέρα με τη μέρα ως και την 1 Φεβρουαρίου . Ο Ουρανός (καινοτομία & εκπλήξεις) θα γίνει επίσης άμεσος στις 22 Ιανουαρίου 2023 στον Ταύρο, αμέσως μετά τη νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου 2023 που θα ξεκινήσει έναν ισχυρό κύκλο με γεύση Υδροχόου με ΟΛΟΥΣ τους πλανήτες απευθείας για τρεις μήνες. Να είστε προετοιμασμένοι για την κίνηση των πραγμάτων (ακόμη και με αστραπιαία ταχύτητα) για τους επόμενους τρεις μήνες. Ο πανίσχυρος Ήλιος από τον Υδροχόο θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη Σελήνη σε αυτό το ίδιο ζώδιο του υδροφόρου.

Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη νέα Σελήνη…

Αυτή η νέα Σελήνη θα δώσει τον τόνο για το 2023 και μετά, όπου όλοι θα νιώσουμε μαζικές μετατοπίσεις.

Υπάρχει μια νέα παλίρροια ή αλλαγή στις κυβερνητικές αποφάσεις σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει ένας πλήρης κύκλος εργασιών στην Ουάσιγκτον που επηρεάζει την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Είναι πολύ νωρίς για να δούμε τα αποτελέσματα, αλλά υπάρχει ένας τεράστιος μετασχηματισμός για την κυριαρχία σε όλο τον κόσμο. Η οικονομία βρίσκεται σε δύσκολη θέση, πολύς λόγος γίνεται για ύφεση. Πολλοί είναι θυμωμένοι και θέλουν απαντήσεις. Αυτή η νέα σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, υποδεικνύοντας την ανάγκη για μια τεράστια αλλαγή. Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που ο κόσμος θα συγκλονιστεί από τα ξαφνικά γεγονότα που θα συμβούν. Ταυτόχρονα, η νέα Σελήνη, ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται σε χιαστί όψη που αντιπροσωπεύει σύγχυση, διχόνοια και κακή επικοινωνία, αλλά λόγω μεγάλης δυσκολίας, θα συμβεί μια επικείμενη αλλαγή κατεύθυνσης. Από αυτά τα εμπόδια, η λύση θα βρεθεί, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να γίνουν αισθητές οι επιπτώσεις της. Υπάρχει μια ανησυχία στη ζωή όλων μας. Η συνειδητοποίηση αυτής της αλλαγής δεν είναι εύκολη αλλά είναι απαραίτητη για την απόλυτη θεραπεία.

Η Σελήνη και ο Ήλιος στις 1°32 μια καρμικη μοίρα κατά τη διάρκεια αυτής της σελήνης θα είναι σε μια εκτός σημείου σύνδεση με τον Θεό του Κάτω Κόσμου – τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στα τελευταία στάδια της περιοδείας του στον Αιγόκερω στις όψιμες μοίρες (στις αρχικές και στις τελευταίες μοίρες δίνει τα σημαντικότερα θέματα του ).

Ο Πλούτωνας (κρυφή δύναμη & το υποσυνείδητο) θα βουτήξει στον Υδροχόο τον Μάρτιο του 2023, κάτι που θα είναι ένα σημαντικό γεγονός!

Αυτός ο πλανήτης γενιάς χρειάζεται 248 χρόνια για να ταξιδέψει και στα 12 ζώδια.

Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας ήταν σε αυτό το ζώδιο ήταν μεταξύ 1778 και 1798 – μια περίοδος που σημαδεύτηκε από επαναστάσεις (συμπεριλαμβανομένης της Γαλλικής Επανάστασης και της Βιομηχανικής Επανάστασης) και σαρωτικούς μετασχηματισμούς σε όλους τους τομείς της κοινωνίας σε όλο τον κόσμο.

Είναι σχεδόν σαν η αυριανή νέα Σελήνη να ανοίγει το κόκκινο χαλί για τον ερχομό του Βασιλιά του Κάτω Κόσμου στο ζώδιο του Υδροχόου φέτος.

Ο Πλούτωνας θα φτάσει στον Υδροχόο στις 25 Μαρτίου 2023 για να μείνει εδώ στις 11 Ιουνίου 2023.Θα γυρίσει ανάδρομος πίσω στον Αιγόκερω τόσο το 2023 όσο και το 2024 πριν εγκατασταθεί στον Υδροχόο από τις 19 Νοεμβρίου 2024 έως τις 8 Μαρτίου 2043. Αυτά θα είναι σχεδόν 20 χρόνια Πλούτωνα στον Υδροχόο! Αυτός ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης υπόσχεται γιγαντιαίες αλλαγές τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, σηματοδοτώντας την κατάρρευση του παλιού παραδείγματος και την αρχή ενός νέου. Ο φουτουριστικός και προοδευτικός Υδροχόος αντιπροσωπεύει τους απλούς ανθρώπους. Περιμένω να ανέβει η συλλογικότητα – αλλά δεν θα συμβεί χωρίς αντίσταση, διάλυση του παλιού συστήματος…και όσο δύσκολο και αν είναι να το αναγνωρίσουμε…όχι χωρίς κάποια μορφή απώλειας. Πράγματα που έχουν καταπιεστεί από τη συλλογική συνείδηση θα βγουν στο προσκήνιο ακόμα κι αν είναι δυσάρεστα.

Μερικές φορές θα μοιάζει αποκρουστικό, αλλά χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να βγει ο ένοχος κόσμος μας αλλά και ο ένοχος εαυτός μας…. για να λάμψει η δύναμή μας από μέσα. Τόσο η Αφροδίτη (αγάπη και χρήμα) όσο και ο Κρόνος (όρια & πειθαρχία) θα βρίσκονται επίσης στον Υδροχόο σε μια στενή σύνοδο τη στιγμή αυτής της σεληνιακής πτύχωσης.

Ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου. Ο Ουρανός (σύγχρονος κυβερνήτης του Υδροχόου) είναι ακίνητος άμεσος αυτή τη στιγμή, γεγονός που κάνει την Ουρανική ενέργεια του απρόβλεπτου πιο έντονη. Ο Ουρανός βρίσκεται σε αδιέξοδο, έτοιμος να στραφεί μια μέρα μετά τη νέα Σελήνη, η οποία θα καταλύσει τα πράγματα σε δράση, συχνά ακόμη και αμέσως …. εν ριπή οφθαλμού.

Ο Ερμής θα κάνει (τυχερή όψη) προς τον Ουρανό κατά τη διάρκεια αυτής της σελήνης.

Η νέα Σελήνη του Υδροχόου στις 1°32 θα εξάγωνο (αρμονική όψη) τον Δία (τύχη & επέκταση) στον Κριό.

Για να ενεργοποιήσουμε την αρμονική φύση ενός εξάγωνου, θα χρειαστεί να αναλάβουμε δράση ή να κάνουμε κάποια προσπάθεια για να θέσουμε σε κίνηση τις ευλογίες του Δία.

Υπάρχουν όμως κάποια κομμάτια προσοχής .

Η Νέα Σελήνη ευθυγραμμίζεται με αστέρια που λειτουργούν όπως ο Ερμής και ο Άρης. Και το ίδιο κάνουν και τα αστέρια που ευθυγραμμίζονται με τον Ερμή και τον Άρη. Αυτός είναι εκπληκτικός συγχρονισμός, αλλά αυξάνει επίσης τον κίνδυνο βιαστικής σκέψης που οδηγεί σε παρορμητικές ενέργειες. Φέρνουν βία και ατυχήματα, όπως ακριβώς ο Ερμής και ο Άρης.

Ο Άρης χιαστί με τον Ερμή και οι δύο άμεσοι δημιουργούν  μια πολύ μπερδεμένη περίοδος, καθώς αυτό που έχουμε οδηγήσει στο να πιστεύουμε όλοι, το αμφισβητούμε. Καθώς ο Άρης βλέπει τον Ερμή, πολλοί εκφράζουν τον θυμό τους. Συνειδητοποιήστε ότι οι επικοινωνίες μας θα παρεξηγηθούν και δεν θα μεταφερθούν σωστά. Τα ταξιδιωτικά σχέδια μπορεί να μην πάνε όπως αναμένεται, γι’ αυτό έχετε ένα εναλλακτικό σχέδιο. Υπάρχει αναταραχή αισθητή σε όλο τον κόσμο.

Η όψη δίνει την ενέργεια της στην Νέα Σελήνη, την ενισχύει και επεκτείνει την επιρροή της για άλλες τέσσερις εβδομάδες.

Ταυτόχρονα ενισχύει τις συζητήσεις που μετατρέπονται γρήγορα σε έντονες διαφωνίες, προσβολές, απειλές και παρορμητικές ενέργειες εχθρότητας. Υποδεικνύει επίσης βίαιες καιρικές συνθήκες, στρατιωτικές επιθέσεις και ενέδρες, καθώς και χτυπήματα πυραύλων.

Από τη μία πλευρά, ο Ουρανός (σύγχρονος κυβερνήτης του Υδροχόου) θα χρησιμεύσει ως ώθηση για αλλαγές με αστραπιαία ταχύτητα.

Από την άλλη πλευρά, η στενή σύνοδος του Κρόνου (παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου) με την Αφροδίτη μπορεί να καθυστερήσει όλα τα πράγματα της Αφροδίτης (χαρά, ομορφιά και χρήματα).

Αλλά μην αφήσετε τις καθυστερήσεις του Κρόνου να σας αποτρέψουν.

Ο Κρόνος έχει να κάνει με την καθυστερημένη ικανοποίηση.

Ίσως χρειαστεί να περιμένετε μήνες πριν δείτε τους καρπούς του κόπου σας σε ορισμένους τομείς της ζωής σας με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου.

Σίγουρα πάντως αξίζει να πάρουμε πρωτοβουλίες μετά τη νέα Σελήνη.

Εδώ είναι τι μπορεί να περιμένει κάθε ζώδιο (διαβάστε και για το ζώδιο του Ήλιου και του ωροσκόπου σας) με την αναμφισβήτητα πιο σημαντική νέα Σελήνη του 2023.

Με τη βαριά ενέργεια του Υδροχόου να ενεργοποιείται, θέλω να επισημάνω ότι αυτή είναι η ιδανική στιγμή για μια αστρολογική διαβούλευση επειδή στη σύγχρονη αστρολογία το ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται με την αστρολογία.

Είμαι βέβαιη ότι η αστρολογία γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, αγγίζοντας ένα ακόμη ευρύτερο κοινό φέτος και τα επόμενα χρόνια… Η επιρροή της Νέας Σελήνης της 21ης Ιανουαρίου διαρκεί για τέσσερις εβδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη της 20ης Φεβρουαρίου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ

Μπορούν να επωφεληθούν από την αισιοδοξία του Δία κάνοντας βήματα μετά από αυτή τη νέα Σελήνη για να προχωρήσουν με τους μακροπρόθεσμους στόχους και τις φιλοδοξίες τους. Για να το κάνετε αυτό, ζητήστε από τους φίλους σας ή αυτούς από το κοινωνικό σας δίκτυο να σας βοηθήσουν. Οι φίλοι θα παίξουν τεράστιο ρόλο. Ο Κριός θα υποστεί επίσης βαθιά μεταμόρφωση με το να εμπλακεί σε μια υπόθεση που ωφελεί τη συλλογικότητα. Θα σας βοηθήσει σε αυτό, φωτίζοντας τη στρατηγική, μακροπρόθεσμη σκέψη σας σε μια έκρηξη αισιοδοξίας και ευκαιριών. Μην περιορίζετε τους στόχους σας – είστε πολύ πιο ικανοί από όσο ξέρετε. Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε το μέλλον που πάντα θέλατε να έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι θα βιώσουν τεράστιες αλλαγές στο χώρο εργασίας τους. Αυτή είναι μια σημαντική νέα Σελήνη για τους Ταύρους όσον αφορά την καριέρα τους. Αλλά θα πρέπει να εγκαταλείψουν (ή θα αναγκαστούν να το κάνουν από τις περιστάσεις) τον παλιό τρόπο να κάνουν τα πράγματα και να αγκαλιάσουν ένα νέο μοντέλο που μπορεί να είναι άγνωστο και τρομακτικό, αλλά θα τους οδηγήσει σε μεγαλύτερα ύψη όταν πρόκειται για την καριέρα τους.  Έχει να κάνει με τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Είναι καιρός να λάβετε τα εύσημα που πρέπει – και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να εργαστείτε για να είστε πιο σίγουροι για την προώθηση των ταλέντων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι μπορούν να κάνουν βήματα για να ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι σε μια ξένη χώρα –αυτό μπορεί να είναι με τη μορφή φυσικού ταξιδιού ή σύνδεσης με άλλους που βρίσκονται στο εξωτερικό για να διευρύνουν το μυαλό και τις εμπειρίες τους.

Πολλοί Δίδυμοι θα έχουν επίσης μια πνευματική ανακάλυψη ή αλλαγή σκέψης όπου το παλιό τους σύστημα πεποιθήσεων θα αποσυναρμολογηθεί ακριβώς μπροστά στα μάτια τους, γεννώντας μια νέα νοοτροπία που είναι πολύ πιο ισχυρή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι μπορεί να βγάλουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από επενδύσεις ή μέσω του συζύγου ή των συντρόφων τους. Η μακροπρόθεσμη επένδυση λάμπει για τους Καρκίνους. Φροντίστε όμως να πραγματοποιήσετε ενδελεχή έρευνα και να λάβετε συμβουλές από αξιόπιστους χρηματοοικονομικούς συμβούλους πριν κάνετε σημαντικές επενδύσεις. Η οικειότητα είναι επίσης θέμα, οπότε αυτή φαίνεται ότι θα είναι μια σημαντική εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Υπάρχει άφθονο πάθος στον αέρα , αλλά μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση, ειδικά αν υπήρξε ζήλια ή απιστία στο πρόσφατο παρελθόν. Ακούστε την καρδιά σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας.

ΛΕΩΝ

Πολλοί Λέοντες θα συναντήσουν κάποιον που θα γίνει μακροχρόνιος σύντροφός τους (σε ρομαντικά ή/και επαγγελματικά), κάτι που θα αλλάξει την πορεία της ζωής τους με βαθιά τρόπους. Στο αντίθετο ζώδιό σας – ένας παραδοσιακός οιωνός νέας αγάπης ή ένα νέο ξεκίνημα σε μια υπάρχουσα σχέση. Αυτή είναι όμορφη ενέργεια αν βγαίνετε ραντεβού ή θέλετε να ανακαλύψετε ξανά τη μαγεία στην ερωτική σας ζωή.  Για μερικούς Λέοντες, οι σχέσεις που δεν έχουν λειτουργήσει θα καταρρεύσουν. Ακόμα κι αν είναι επώδυνο, θα είναι τελικά ευγνώμονες που τελείωσε, επειδή εμπόδιζε την ανάπτυξη και την εξέλιξή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι θα φέρουν επανάσταση στις καθημερινές τους ρουτίνες, μεταξύ άλλων στον χώρο εργασίας και στο σπίτι τους. Πολλοί Παρθένοι θα βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους μέσω της διατροφής, της δίαιτας ή/και της άσκησης, που θα βελτιώσουν την υγεία και την ευημερία τους με τρόπους που τους ενδυναμώνουν. Έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να θέσετε μερικούς στόχους ευημερίας. Η θέλησή σας θα είναι ισχυρή και οποιεσδήποτε νέες ιδέες σχετικά με την υγιεινή διατροφή, την άσκηση ή την ψυχική ευεξία είναι ευπρόσδεκτες.Ένα κατοικίδιο μπορεί να μπει στα σπίτια ορισμένων Παρθένων μεταμορφώνοντας τη ζωή τους για πάντα.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιοι Ζυγοί θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Όσοι είναι ήδη γονείς θα βιώσουν βαθιές αλλαγές με τα παιδιά τους – το ενήλικο παιδί τους να φεύγει από το σπίτι, για παράδειγμα. Οι Ζυγοί στον δημιουργικό τομέα θα γνωρίσουν καινοτομίες όσον αφορά τις δημιουργικές αναζητήσεις. Ίσως αλλάξετε δουλειά πηγαίνοντας κάπου πολύ καλύτερα ή οι ιδέες σας βοηθήσουν την υπάρχουσα εργασία σας. Αυτή είναι μια μαγική στιγμή για ρομαντισμό ή ραντεβού, καθώς και για οποιαδήποτε δημιουργική διασκέδαση που απολαμβάνετε. Εάν ελπίζετε να αποκτήσετε μωρό, δοκιμάστε αμέσως μετά τη νέα σελήνη της 21ης ​​Ιανουαρίου. Εάν είχατε προβλήματα με τη σύλληψη, αυτή η νέα σελήνη θα ήταν ιδανική για να συμβουλευτείτε έναν ειδικό γονιμότητας. Εάν δεν είχατε προβλήματα με τη σύλληψη και θέλετε άλλη, προσπαθήστε οπωσδήποτε μόλις το επιτρέψει ο κύκλος σας μετά τη νέα σελήνη στις 21 Ιανουαρίου. Η επίδραση της νέας σελήνης ισχύει για έξι μήνες, αλλά είναι ισχυρότερη τον μήνα που εμφανίζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλοί Σκορπιοί θα μετακομίσουν από τον τόπο διαμονής τους. Άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορεί να συμβεί αυτό είναι ότι το σπίτι τους γίνεται κατοικία άλλων, συμπεριλαμβανομένου ενός γονέα ή μιας γονικής φιγούρας που μπορεί να πρέπει να φροντίσουν. Οι των πρώτων ημερών  θα βιώσουν μια βαθιά αλλαγή στο περιβάλλον του σπιτιού τους ή/και με τους γονείς τους. Είναι μια εξαιρετική ώθηση στην οικογενειακή σας ζωή. Μπορεί ακόμη και να καλωσορίζετε ένα νέο μέλος της οικογένειας

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, αυτή η νέα Σελήνη υπογραμμίζει το μέρος του χάρτη τους που έχει να κάνει με τις επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένης της εκμάθησης ή/και της διδασκαλίας νέων δεξιοτήτων (ειδικά που περιλαμβάνει τεχνολογία). Οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες που σχετίζονται με την επικοινωνία ξεκινούν, και έχουν τη δύναμη να αναπτυχθούν και να είναι επιτυχημένα μακροπρόθεσμα. Μπορούν να ενεργοποιήσουν την τύχη του Δία κάνοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες επικοινωνίας τους διασκεδαστικές . Είναι πιθανό να είναι ένα ταραχώδες Σαββατοκύριακο, με ένα μείγμα αγγαρειών και ευθυνών αλλά και πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση. Σας αρέσει να είστε απασχολημένοι, οπότε όλα είναι καλά, αλλά σκεφτείτε μήπως μερικές φορές αναλαμβάνετε πάρα πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μερικοί Αιγόκεροι μπορεί να αναμένουν τεράστια αύξηση στο εισόδημά τους. Οι Αιγόκεροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την ενέργεια για να υποβάλουν αίτηση για δουλειές που πληρώνουν περισσότερα ή αυξάνουν την αμοιβή τους, επειδή τα χρήματα τους επισημαίνονται σε μεγάλο βαθμό. Οι Αιγόκεροι θα αρχίσουν επίσης να εξετάζουν την αξία ή την αξία τους, ακόμη και όταν πρόκειται για θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά. Θα πρέπει επίσης να είστε σε θέση να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα όπου χρειάζεται

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περιττό να πούμε ότι αυτή είναι μια σημαντική νέα Σελήνη για τους Υδροχόους, ειδικά εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 20 και 25 Ιανουαρίου ή εκείνους με Υδροχόο μεταξύ 0-4 μοιρών. Οι Υδροχόοι πρώτων μοιρών θα βιώσουν μια τεράστια μετατόπιση (εσωτερικά και εξωτερικά) μετά από αυτή τη νέα Σελήνη και για ολόκληρο το 2023. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ακόμη και αλλαγές στην εμφάνισή τους και στον τρόπο που εμφανίζονται στον κόσμο. Δεν θα υποστούν απλώς αλλαγές, αλλά θα ενσωματώσουν τέτοιες αλλαγές. Μερικοί Υδροχόοι που ένιωθαν αόρατοι θα τους δουν τώρα άλλοι, μεταξύ άλλων ως μια ισχυρή φιγούρα. Οι Υδροχόοι μπορούν να πάρουν νέες πρωτοβουλίες μετά από αυτή τη νέα Σελήνη σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής τους όπου θέλουν να δουν ανάπτυξη και βελτίωση. Ανοίγοντας μια πύλη για νέα αγάπη, σας βοηθά να πλησιάζετε όλο και πιο βαθιά στην αγάπη που ζητάτε . Εάν η απόκτηση ενός μωρού είναι επιθυμία αυτή η νέα σελήνη μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε αυτό το όνειρο, επισκεφτείτε έναν γιατρό γονιμότητας αυτόν τον μήνα εάν είχατε προβλήματα με την εγκυμοσύνη. Αυτή η νέα σελήνη θα βοηθήσει όλες τις φάσεις της ζωής σας, αλλά κυρίως όσον αφορά την αγάπη και τη στοργή και τα παιδιά στη ζωή σας, και αν είστε καλλιτέχνες, θα σας φέρει την ευκαιρία στη βαθιά ανάγκη σας να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υποστεί κρυφές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του υποσυνείδητου μυαλού του. Η νέα Σελήνη θα βοηθήσει τους Ιχθύες να εξετάσουν τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις τους που τους κρατούσαν πίσω για χρόνια. Οι Ιχθύες μπορούν να αξιοποιήσουν τη δύναμη αυτής της νέας Σελήνης πηγαίνοντας μέσα ένα εσωτερικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει να ανασκάψουν θησαυρούς θαμμένους πίσω από κρυμμένα μοτίβα που στην αρχή είναι πολύ τρομακτικά για να τα δεις. Η μοναξιά και οι βαθιές πνευματικές πρακτικές πίσω από κλειστές πόρτες ή σε ένα καταφύγιο θα τους βοηθήσουν στο εσωτερικό τους ταξίδι. θα φέρει σε εφαρμογή ένα έργο που απαιτεί ιδιωτικότητα ή συγκέντρωση πίσω από κλειστές πόρτες. Ο Άρης θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε αυτή τη νέα σελήνη και θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε σε μια μετακόμιση, ανακαίνιση ή επισκευή κατοικίας ή να απολαύσετε το χρόνο σας με την οικογένεια. Σε θέματα σωματικής ή ψυχικής υγείας και θεραπείας, αν θέλετε να αναζητήσετε βοήθεια για εξάρτηση από οτιδήποτε βλάπτει την υγεία σας, αυτή θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να διερευνήσετε την αποκατάσταση. Ξεκινήστε τώρα και θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: