Σοφή πρόβλεψη για τον Ερμή απευθείας στον Αιγόκερω!

Τώρα ας μάθουμε τι θετικότητα θα φέρει ο Ερμής άμεσος στον Αιγόκερω στη ζωή κάθε ζωδίου και ποια μέτρα μπορούμε να πάρουμε για να τον κάνουμε πιο ευνοϊκό για τη ζωή μας:

Ο Ερμής γυρνά άμεσος στον Αιγόκερω στις 08°08’ , έχοντας ανάδρομη πορεία από τις 29 Δεκεμβρίου. Για όσους ακόμα αγωνίζονται να επανέλθουν σε ένα εργασιακό πλαίσιο, το νέο έτος ανεβάζει ταχύτητα.

Ο Ερμής είναι ο εγκέφαλος του ηλιακού συστήματος και ο βασιλιάς της επικοινωνίας. ελέγχει τις φωνητικές χορδές στη ζωή ενός ανθρώπου.

Κριός

Ο Ερμής στρέφεται κατευθείαν στη ζώνη καριέρας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες σκεφτήκατε πολύ πώς θέλετε να προχωρήσετε στην καριέρα σας, αλλά με την ομίχλη που τώρα καθαρίζει, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια αλλαγή. Μην φοβάστε να αποκηρύξετε παλιές ιδέες εάν μπορείτε να δείτε ένα καλύτερο, πιο δυνατό μέλλον προς μια διαφορετική κατεύθυνση.

Ταύρος

Τα γεγονότα των τελευταίων δύο εβδομάδων μπορεί να σας έκαναν να αναθεωρήσετε το σύστημα πεποιθήσεών σας ή τη φιλοσοφία σας για τη ζωή. Με τον Ερμή να γυρίζει κατευθείαν μπορείτε τώρα να αρχίσετε να ζείτε σύμφωνα με τις νέες σας αρχές. Αυτό δεν είναι απαραίτητα μια δραματική αλλαγή. είναι περισσότερο μια λεπτή προσαρμογή των αξιών σας.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στρέφεται κατευθείαν και για εσάς, αυτό φέρνει θέμα εμπιστοσύνης. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιος πρόδωσε την αυτοπεποίθησή σας ή ότι ένα αγαπημένο σας πρόσωπο μιλάει από τη σειρά του. Να είστε σταθεροί στην απόφασή σας για το πώς να το αντιμετωπίσετε, γιατί χρειάζεστε σαφήνεια σχετικά με το ποιος είναι με το μέρος σας.

Καρκίνος

Ο Ερμής στρέφεται κατευθείαν στο αντίθετο ζώδιό σας, βελτιώνοντας κατά πολύ την επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Μην ντρέπεστε για τα συναισθήματά σας. Εκφραστείτε!

Λέων

Ο Ερμής γυρίζει κατευθείαν στην καθημερινή σας ζώνη εργασίας, μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής των συναδέλφων σας. Αρχικά, θα σας αρέσει αυτό – αλλά να θυμάστε ότι δεν είναι καλή όλη η προσοχή. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να εδραιώσετε καλές εργασιακές σχέσεις ή για να προωθήσετε τα ταλέντα σας, αλλά αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τα σκάνδαλα με κάθε κόστος.

Παρθένος

Υπάρχει μια μεγάλη ώθηση στη δημιουργική σας φύση καθώς ο Ερμής, στρέφεται κατευθείαν. Η άμεση στροφή του Ερμή απελευθερώνει επίσης τη χαρά και το γέλιο στη ζωή σας και ελπίζουμε να ανεβάσει σημαντικά τη διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής γύρισε κατευθείαν, και τώρα απευθυνθείτε στα μέλη της οικογένειας, ειδικά σε όποιον έχετε μαλώσει ή που μπορεί να είναι αποξενωμένος από την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια θεραπευτική επιρροή, που ανοίγει κανάλια επικοινωνίας και συγχώρεσης – μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις οικογενειακές σχέσεις παντού.

Σκορπιός

Σας έχει μαστίσει ιδιαίτερα η ομίχλη του μυαλού κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ανάδρομου Ερμή. Έτσι, τώρα που ο Ερμής γυρίζει κατευθείαν, προετοιμαστείτε για μια πλημμύρα ιδεών και ενθουσιασμού.

Τοξότης

Εάν έχετε δυσκολευτεί με τα οικονομικά σας πρόσφατα, η ανακούφιση είναι κοντά καθώς ο Ερμής θα μπει απευθείας στη ζώνη χρημάτων σας. Αναζητήστε καλύτερες προσφορές για τις σημαντικότερες εξορμήσεις σας ή αναζητήστε τη δημιουργία μιας νέας ροής εισοδήματος τώρα. Οι έξυπνες οικονομικές επιλογές, αυτή την εβδομάδα, θα μπορούσαν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη μελλοντική σας ευημερία.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στρέφεται κατευθείαν στον Αιγόκερω, η οποία είναι μια σημαντική στιγμή για τις ικανότητές σας ,επειδή απελευθερώνει την ικανότητά σας να μετατρέπετε λέξεις ή σκέψεις σε πραγματικότητα.

Υδροχόος

Ο Ερμής στρέφεται κατευθείαν στην πνευματική περιοχή του γενέθλιου χάρτη σας. Αυτή θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα ημερολόγιο ονείρων ή μια καθημερινή μαντική πρακτική – τα σήματα από το Σύμπαν θα σας φτάσουν δυνατά και καθαρά και θα ενισχύσουν εξαιρετικά την πνευματική σας ανάπτυξη.

Ιχθύες

Ο Ερμής που γυρίζει κατευθείαν στη ζώνη φιλίας σας ,είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε νέους φίλους. Κοιτάξτε πέρα ​​από τους ανθρώπους που είναι συνήθως ο «τύπος» σας γιατί κάποιος με τον οποίο δεν θα κάνατε κανονικά παρέα έχει πολλά να σας διδάξει τώρα.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: