Η Πανσέληνος στον Καρκίνο 7 Ιανουαρίου 2023 είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Η πανσέληνος στον Καρκίνο 7 Ιανουαρίου 2023 στις 16 μοίρες είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Οι Πανσέληνοι συχνά φωτίζουν την αλήθεια,επηρεάζοντας τους ανθρώπους που γεννιούνται με προσωπικούς πλανήτες περίπου στις 12 έως 20 μοίρες των ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως)

Αυτή η πανσέληνος θα είναι σε μια στενή αρμονική πτυχή με τον ανάδρομο Ουρανό – τον πλανήτη που είναι γνωστός για τα σοκ & τα απρόσμενα γεγονότα. Και θα κάνει αντίθεση στον Ήλιο (το κάνουν όλες οι πανσέληνοι) μαζί με τον ανάδρομο Ερμή – τον πλανήτη των επικοινωνιών.

Είναι οι στενοί δεσμοί με αυτούς τους ανάδρομους πλανήτες που προτείνουν επιστροφή σε πράγματα από το παρελθόν.

Επιπλέον, κανένα άλλο σημάδι δεν ζει στο παρελθόν όσο οι Καρκίνοι.

Και η Σελήνη κυβερνά αυτό το ζώδιο του νερού, που κάνει την ενέργεια αυτής της πανσελήνου ακόμα πιο ισχυρή.

Μην εκπλαγείτε αν λάβετε ξαφνικές πληροφορίες ή αποκαλύψεις για το παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των ονείρων σας.

Πράγματα που μπορεί να σε προβληματίζουν για δεκαετίες μπορούν τώρα να απομυθοποιηθούν σε μια στιγμή.

Δώστε προσοχή σε τυχόν προαισθήματα ή διαισθητική ενέργεια.

Και ρωτήστε πριν κοιμηθείτε το υποσυνείδητο σας,για να αποκαλύψετε απαντήσεις που αναζητούσατε.

Σύμφωνα με τον Raven Kaldera στο βιβλίο του «Moon Phase Astrology» αυτό είναι το «Sea Mother’s Moon» και προτείνει ότι αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να βγεις έξω και να χαιρετήσεις τη Σελήνη ή αν δεν γίνει αυτό, να είσαι κοντά στη θάλασσα. Περαιτέρω εικάζει «αυτό είναι το πιο σεληνιακό φεγγάρι, η μητέρα της θάλασσας κυμαίνεται όπως οι παλίρροιες στη θάλασσα, τη μια στιγμή μητρική την επόμενη θανατηφόρα. Είναι μια Σελήνη που δίνει τα πάντα, αλλά μερικές φορές συγκρατεί χωρίς προφανή λόγο. Η καλύτερη τακτική μας είναι να την αγαπάμε και να με δέος για την ομορφιά της, ενώ προσπαθούμε πολύ σκληρά να μην την προσβάλουμε».

Αυτή η Πανσέληνος του Καρκίνου αντιτίθεται στον ανάδρομο Ερμή , με υπαινιγμούς δολοπλοκίας, εξαπάτησης και πισώπλατα μαχαιρώματος. Με τον Άρη να είναι επίσης ανάδρομος, αυτή η δύσκολη ενέργεια έχει λίγες υγιείς διεξόδους, οπότε προσέξτε για ένα υπερβολικά συναισθηματικό και κάπως γεμάτο Σαββατοκύριακο. Στην αστρολογία των σχέσεων, μπορεί να σηματοδοτήσει αυτή την ξαφνική μετάβαση από το να είναι κάποιος ελεύθερος στο να γινει ζευγάρι, αλλά αυτό λειτουργεί και αντίστροφα. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του διαζυγίου και ο Ιανουάριος είναι ο κορυφαίος μήνας για τις λάθος σχέσεις που τελικά διαλύονται.

Η κατώτερη σύνοδος του Ερμή και του Ήλιου δίνοντάς μας ένα μοναδικό παράθυρο στο παρελθόν καθώς μπορεί να επηρεάσει το μέλλον μας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επεξεργαστείτε πρόσφατα γεγονότα και ιδέες. Αρχίζουμε να εξετάζουμε προβλήματα ή ζητήματα από μια νέα προοπτική και μια νέα κατανόηση. Σημαντικές νέες ιδέες γεννιούνται αυτή τη στιγμή και είναι πιθανό να έχουν πραγματική δύναμη διατήρησης ή σημασία στη ζωή μας. Αυτό που λέμε ή γράφουμε τώρα έχει αντίκτυπο, καλώς ή κακώς! Ωστόσο, μπορεί να μην έχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να καταλήξουμε σε ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα και ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσουμε σχέδια ή αποφάσεις αργότερα. Οι πληροφορίες που εμφανίζονται είναι συχνά ανεκτίμητες, η αλήθεια βγαίνει ξαφνικά στην επιφάνεια και η καρδιά με την καρδιά μπορεί να κάνει πραγματική διαφορά

Δώστε μεγάλη προσοχή σε ό,τι έρχεται στο φως για εσάς, καθώς αυτό θα σας δείξει το δρόμο προς τα εμπρός και θα αποκαλύψει την πλήρη φύση του γεγονότος της ζωής σας, των ανησυχιών ή των προκλήσεων, ειδικά για το υπόλοιπο αυτού του μήνα. Μια πανσέληνος που προτάσσει τις σχέσεις με τις ξένες  χωρες. Θέματα εξωτερικού ,νομικα, γραφειοκρατικα και σπουδών μπορεί να απασχολήσουν όπως και θέματα που αφορούν τα ταξίδια!! Δίνει τάση για αμέλεια, απερισκεψία, περίεργα και δυσάρεστα γεγονότα, κατά την διάρκεια ταξιδιών. Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι σε κυριαρχία ,σε ζώδιο Νερού, δηλώνει μεγάλη θνησιμότητα στο λαό, καταστροφές σε παραθαλάσσια μέρη, μόλυνση των θαλασσών και θαλάσσια ατυχήματα. Το δεύτερο δεκαήμερο του Καρκίνου κυβερνάται από τον Πλούτωνα που συνεχίζει την αντίθεση του με την Λιλιθ δίνοντας σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα και μαζί του στον τέταρτο οίκο ο Κρόνος ενισχύει την συνέχιση αυτής της δραστηριότητας. Προσέξτε επίσης θέματα που αφορούν την οικογένεια ή τους γονείς καθώς και θέματα με το σπίτι . Ο Πλούτωνας στις πρώτες 4 και τις τελευταίες 4 μοίρες είναι πιο ενεργός και δίνει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Τα ξαφνικά θέματα με τους γείτονες θα συνεχίζουν να προβληματίζουν και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον  Β.Δεσμό καθώς και η αντίθεση της με την Λιλιθ δείχνει πως η διπλωματία δεν βρίσκει χώρο. Η πίεση του κόσμου λογω των ελλείψεων και της οικονομίας φέρνει μεγάλες πιέσεις για την κυβέρνηση. η πανσέληνος επηρεάζεται από την προηγούμενη νέα σελήνη. Αστρολογικά, η Νέα Σελήνη της 23ης Δεκεμβρίου φέρνει τον κίνδυνο υπερβολικής αυτοπεποίθησης, απληστίας ή υπερβολής, που οδηγεί σε απώλειες και απογοήτευση. Επομένως, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τον αυτοέλεγχο και το μέτρο με τη συμπεριφορά και την ηθική σας.

Η επιρροή της Πανσελήνου της 6ης Ιανουαρίου διαρκεί έντονα για δύο εβδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη της 21ης ​​Ιανουαρίου.

ΟΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Σελήνη τετράγωνο  Ωροσκόπο

Δυσκολία να εκφραστεί η προσωπικότητα σωστά, συναισθηματικές υπερβολές, μεταβολή στον ψυχισμό, διαφωνίες με το περιβάλλον, εμπόδια, ψυχική κούραση, αλλά μικρής διάρκειας. Είναι πιθανό να σας λείπει η πειθαρχία και να είστε επιρρεπείς σε αναβλητικότητα. Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά αυτή την περίοδο, καθώς έχετε την τάση να είστε υπερβολικοί. Εάν ζητήσετε βοήθεια από άλλους, μπορείτε να δημιουργήσετε χορδές που δεν θα θέλατε. Η κτητικότητα ή η ζήλια μπορεί να είναι ένας παράγοντας στις σχέσεις σας. Παρακολουθήστε μια τάση να είστε πολύ προσκολλημένοι και απαιτητικοί από τους άλλους.

 Tα μέλη της οικογένειας μπορεί να είναι πιο απαιτητικά τώρα ή το αντίστροφο. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη ελευθερίας να κάνετε αυτό που θέλετε. Έχετε την τάση να είστε τεμπέληδες σε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Ενδέχεται να υπάρχει ένα θέμα να δίνετε και να παίρνετε όταν οι προσωπικές σας σχέσεις είναι μονόπλευρες ή στερούνται αμοιβαιότητας. Έλλειψη προσωπικών ορίων μπορεί να υπάρχει εκεί όπου τείνει να υπάρχει έλλειψη σεβασμού για τον προσωπικό χώρο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να νιώθει κάποιος από εσάς πνιγμένος. Αποφύγετε να είστε υπερπροστατευτικοί ή κτητικοί με τον σύντροφό σας. Παρατηρήστε την τάση να επιδεικνύετε τον εαυτό σας. Μπορεί να μην έχετε διακρίσεις σε οικονομικά θέματα. οι σχέσεις με τους ξένους τείνουν να δείχνουν πιο καθαρά τις πολιτισμικές διαφορές τώρα. Μπορεί να έχετε την τάση να υπεραντισταθμίζετε και η παρεξήγηση θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως προσβολή.

Σελήνη αντίθεση Ερμή

Κυκλοθυμία, δυσκολία στην έκφραση συναισθήματος, ιδεών, προβλήματα μικρής έντασης και διάρκειας στην εργασία, στην έκφραση, στις μετακινήσεις, στο σπίτι. Η στεναχώρια μαζεύεται στο στομάχι. Αυτή είναι μια στιγμή που οι σκέψεις σας στρέφονται σε προσωπικά ή συναισθηματικά ζητήματα. Η ενέργεια αυτής της διέλευσης τείνει να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη πολύ, επομένως είναι καλύτερο να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις μέχρι να είστε πιο ξεκάθαροι και αντικειμενικοί. Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι καλή για να μιλήσουμε για σχέσεις, ειδικά με γυναίκες. Πιθανότατα θα θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας τώρα. Μπορεί να υπάρχει μια τάση να είστε αμυντικοί και να γίνετε πολύ συνειδητοί. Η καρδιά σας και το κεφάλι σας βρίσκονται συχνά σε αντίθεση τώρα. μπορεί να είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τα παράπονα με έναν συγγενή ή αδερφό. Τα ταξίδια στην πόλη είναι γεμάτα παρακάμψεις. τα όνειρά σας μπορεί να σας ενοχλούν αρκετά τώρα και συχνά δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα με ακρίβεια. Αποφύγετε να συζητάτε για τη θρησκεία ή την πολιτική τώρα. Αυτό αντιπροσωπεύει μια διαίρεση μεταξύ των συναισθημάτων και της νόησης. Μπορεί η καρδιά σου να σου λέει ένα πράγμα αλλά το κεφάλι σου να σου λέει κάτι άλλο. Το μυαλό σας είναι ασυνήθιστα υποκειμενικό τώρα. Προσπαθήστε να αφήσετε τον υπερβολικό συναισθηματικό τόνο εκτός επικοινωνίας. Στο οικιακό σας περιβάλλον, ο ρυθμός των γεγονότων επιταχύνεται και η ρουτίνα σας μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στα γεγονότα της εποχής, επομένως είναι καλύτερο να παραμείνετε ευέλικτοι. Η επικοινωνία σας (ειδικά με τις γυναίκες) μπορεί να είναι πιο δύσκολη και να έρθετε σε καβγάδες, ειδικά για οικιακά θέματα.

Σελήνη εξάγωνο Ουρανό

Πρωτότυπες ιδέες έρχονται, ξαφνικά θετικά μηνύματα, έμπνευση, μετακινήσεις, συνδυάζονται με συναισθηματική έκφραση, χωρίς φόβο για τη γνώμη των άλλων. Πιθανότατα να έχετε διάθεση για περιπέτεια ή ενθουσιασμό αυτές τις επόμενες ώρες. Μερικές φορές αυτή η περίοδος φέρνει μια ευχάριστη έκπληξη, μια τυχαία εμφάνιση ενός παλιού φίλου ή κάτι παρόμοιο που σε βγάζει για λίγο από την καθημερινότητά σου. Συχνά τα πράγματα δεν πάνε όπως αναμενόταν. Είναι πιθανό να σας λείπει η υπομονή και η επιμονή για λίγο. Τα όνειρα και η φαντασία σας θα τρέξουν άγρια ​​αυτή τη στιγμή. Απλά φροντίστε να κάνετε τη βάση των αποφάσεών σας στην πραγματικότητα. Μακρινά εξωτικά μέρη σας ελκύουν περισσότερο τώρα και ίσως έχετε την ευκαιρία να τα επισκεφτείτε. Οι φιλοσοφικές ή θρησκευτικές σας απόψεις είναι πιθανό να αλλάξουν απροσδόκητα.

ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να υπάρχει οικογενειακή πίεση ή δύσκολοι συγγενείς να χειριστείτε, ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάτι από το παρελθόν σας επανεμφανίζεται ξανά με πολύ ανεπιθύμητο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας βάζει υπό έντονη πίεση στην καθημερινότητά σας. Περιμένετε να τα κάνετε όλα και βιαστικά νοιώθοντας ταλαιπωρία και άγχος. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια δεν είστε μόνοι και δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε τα πάντα μόνοι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρακτικά θέματα σας απασχολούν ειδικά τα χρήματα. Τα αυξημένα συναισθήματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διαμάχες σχετικά με τις δαπάνες ή τον προϋπολογισμό, ή μπορεί ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι ξοδέψατε πολύ περισσότερα από όσα μπορούσατε να αντέξετε οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας προτρέπει να βάλετε τις δικές σας ανάγκες μπροστά και στο κέντρο. Η επιτυχία έρχεται από ένα ολοκληρωμένο έργο, ή μπορεί απλώς να νοιώσετε ανακούφιση ότι κάτι δύσκολο τελείωσε. Όπως και να έχει η Πανσέληνος είναι ένα σημείο καμπής και η στιγμή κατά την οποία μπορεί πραγματικά να ξεκινήσει η νέα σας χρονιά.

ΛΕΩΝ

Εάν έχετε κάτι να κρύψετε, να είστε προσεκτικοί με αυτήν την ενέργεια  θα φωτιστεί ό,τι προσπαθήσατε να το κρατήσετε στη σκιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποκαλύψεις ή εξαπάτηση σχετικά με φίλους ή τις επιθυμίες σας. Όσο δυσάρεστο κι αν είναι αυτό, καλύτερα να ξέρεις παρά να μην ξέρεις. Εάν κάποιος σας έχει απογοητεύσει, φύγετε αλλά αποφύγετε να ξεσπάσετε με θυμό

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορούσε να υπάρξει μια μίνι κρίση στη δουλειά, αλλά δείτε το ως την ευκαιρία σας να δείξετε τι αξίζετε .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να φέρει μια χροιά λύπης για χαμένες ευκαιρίες στα ταξίδια ή την εκπαίδευση. Εάν χάσατε κάτι στο παρελθόν, κάντε το τώρα  ποτέ δεν είναι αργά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος παίζει επίσης με τα συναισθήματά σας και μπορεί να φέρει μια έξαρση στο άγχος ή την πικρία αν έχετε περάσει δύσκολα πρόσφατα. Επίσης μιλά για παράνομες υποθέσεις ή έντονες εμπλοκές, οπότε αν η προσωπική σας ζωή είναι περίπλοκη, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις ενέργειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

θα χρειαστεί προσεκτικός χειρισμός στην αγάπη. Ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεται παραμελημένος κατά κάποιο τρόπο. Η πρόκληση σας είναι να τους διαβεβαιώσετε για την αγάπη σας, ενώ παράλληλα φροντίζετε τον εαυτό σας σωστά. Αν έχει υπάρξει πρόσφατα απιστία ή ζήλια, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να είναι αδίστακτη σε ό,τι αποκαλύπτει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δίνει ώθηση στις αποφάσεις σας για το νέο έτος, ειδικά αν αφορούν τη σωματική, συναισθηματική ή ψυχική σας ευεξία. Σας ενθαρρύνει να αναλάβετε δράση αντί να το σκέφτεστε απλώς

ΙΧΘΥΕΣ

Να είστε πολύ προσεκτικοί, αυτή η ισχυρή ενέργεια είναι γεμάτη με συναισθηματισμό και πιθανή εξαπάτηση. Προσπαθήστε να αποφύγετε να παίρνετε περιττούς κινδύνους και ζητήστε συμβουλές από ειδικούς εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: