ΟΙ ΔΥΟ ΣΠΑΝΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ 2023! ΠΩΣ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ?

Πρόκειται για  δύο εξαιρετικά σπάνιες αστρολογικές όψεις.

Στις 17 Μαΐου 2023, ο Δίας θα τετραγωνίσει τον Πλούτωνα, κάτι που συνέβη για τελευταία φορά το 2017 και δεν θα συμβεί ξανά μέχρι το 2029. Αυτή είναι μια ενέργεια μεγαλύτερη από τη ζωή που επικεντρώνεται στον τεράστιο πλούτο, την επιτυχία και τη δόξα. Θα εμφυσήσει στη συλλογικότητα μια ακόρεστη πείνα και μανία για μεγάλο θρίαμβο και νίκη. Για κάποιους, θα μπορούσε να συνδέεται με προσωπικούς στόχους ή σχέδια, ωστόσο για άλλους, θα μπορούσε να αφορά τον απόλυτο έλεγχο και την κυριαρχία σε σχέση με την υπερηφάνεια, τον εγωισμό ή την επαγγελματική τους ζωή. Ωστόσο, απαιτείται πρόσθετη προσοχή και προσοχή για την πλοήγηση αυτής της ενέργειας, επειδή, ενώ μπορεί να φέρει μεγάλες ανταμοιβές, οι άνθρωποι που επιλέγουν εμμονικές, αδίστακτες ή διεφθαρμένες ενέργειες ως μονοπάτι προς τις επιθυμίες τους, πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν τρομερές απώλειες και θα συναντηθούν αντιμέτωποι με εκδικητικές εχθρούς. Ασκήστε ένα υψηλό ηθικό πρότυπο και μην προκαλείτε διαμάχες, διαφορετικά θα το πληρώσετε. Αυτή η ενέργεια θα εκδηλωθεί όλο τον Μάιο. Οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να αισθάνονται ότι η δικαιοσύνη είναι απόλυτη αυτή τη στιγμή, πολύ ασπρόμαυρη, με λίγα περιθώρια για συμβιβασμούς. Είναι αρκετά φανατική στην προσέγγισή της όψη. Συχνά ηθικά διλήμματα για τα οποία δεν υπάρχουν καλές απαντήσεις που φαίνεται να σας επηρεάζουν προσωπικά. Μπορεί να αισθάνεστε ότι πέφτετε μέσα από τις ρωγμές της ζωής σας. Η προπαγάνδα ,η προδοσία ,η εχθρότητα είναι παντού, η ουδετερότητα απουσιάζει. Μπορεί να υπάρξουν προσπάθειες από άλλους να επηρεάσουν τις απόψεις σας ή να αλλάξουν τις πεποιθήσεις σας.

Κοινωνικά γεννά ριζοσπαστικές ιδέες στη θρησκεία ή τη φιλοσοφία. Αυτός ο συνδυασμός αντιπροσωπεύει τον θρησκευτικό εξτρεμισμό, την τρομοκρατία και την επαγρύπνηση. Συχνά υπάρχει η ανάγκη αντιμετώπισης της διαφθοράς σε σχέση με την ηθική. Η κατάχρησης εξουσίας και ο πειρασμός να υπερβούν οι ηγεσίες τη δικαιοδοσία ή την εξουσία σας σε κάποιο θέμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι πιο έντονα. 

Στις 19 Ιουνίου 2023, ο Δίας θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο, κάτι που επίσης δεν έχει συμβεί από το 2017 και δεν θα ξανασυμβεί μέχρι το 2037. Αυτή η ενέργεια, επίσης, επικεντρώνεται στη διεύρυνση της επιτυχίας και της δόξας, αλλά είναι μια προσεκτική σύνθεση αισιοδοξία με πρακτικότητα. Η εστίαση σε μακροπρόθεσμους στόχους, φιλοδοξίες, επενδύσεις και σχέδια θα λειτουργήσει υπέρ κάποιου. Οι προαγωγές, η επιτυχία και η οικονομική σταθερότητα μπορούν να χτιστούν λαμβάνοντας μια υπομονετική, συγκεντρωμένη και επίμονη προοπτική για τη ζωή και το όραμα κάποιου. Αν και αυτό είναι πιθανό να ευνοήσει δυναμικά τον υλικό πλούτο ή τα επιτεύγματα λόγω της πορείας του Δία μέσω του Ταύρου, μπορεί επίσης να συνδυάσει το πνευματικό και δημιουργικό με τον φυσικό κόσμο, λαμβάνοντας καθώς ο Κρόνος θα είναι στους Ιχθείς. δίνει την ευκαιρία να επεκταθείτε σε τομείς όπου είστε οι πιο πρακτικοί. Είναι συνήθως μια περίοδος σταθερής προόδου, όπου μπορείτε να διατηρήσετε καλά συγχρονισμένα σχέδια μακράς εμβέλειας για τις επιχειρήσεις. Τα πρακτικά θέματα τείνουν να αποδεικνύονται πιο ευεργετικά. Θα είστε σε θέση να ενσωματώσετε καλά σχέδια με ιδανικά μεγάλης εμβέλειας για το τι θα έπρεπε να είναι πιο εύκολα τώρα. Ευνοείται η επέκταση μιας επιχείρησης ή η διακλάδωση προς μια νέα κατεύθυνση. Έχετε μια ισχυρή αίσθηση υποχρέωσης, καθήκοντος και ευθύνης τώρα και είστε σε θέση να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες των άλλων χωρίς να νιώθετε ότι συμβιβάζεστε με κάτι σημαντικό. Για όσους είναι συνήθως ασταθείς στις προθέσεις τους ή αβέβαιοι για την κατεύθυνση της ζωής τους, αυτό θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των σκέψεων και των προθέσεων δημιουργώντας μεγαλύτερη βεβαιότητα. Αυτή είναι μια ευκαιρία να χτίσετε κάτι μακροχρόνιο στη ζωή σας. Είστε σε θέση να κάνετε σταθερή πρόοδο, αλλά αυτός ο συνδυασμός δίνει έμφαση στη σταθερότητα για να δημιουργήσετε στη ζωή σας αυτό που θέλετε. Ως αποτέλεσμα, δεν είναι πιθανό να κάνετε γρήγορα άλματα ή προόδους. Είναι πιθανό να έχετε περισσότερη υπομονή και να είστε ισορροπημένοι και ρεαλιστές στην εφαρμογή των ιδεών σας.

  • Περιέγραψα γενικά τα πλαίσια και των δυο όψεων. Για κάθε άτομο ξεχωριστά θα επηρεάσει ένα τομέα της ζωής κάθε μια από τις συγκεκριμένες όψεις!
  • Αν θέλετε να γνωρίζετε πως και με τι τρόπο θα σας επηρεάσουν εσάς ατομικά
  • Αν θα σας επηρεάσουν και οι δυο ή μια από τις συγκεκριμένες όψεις
  • Σε ποιον τομέα της ζωής σας και με ποιο τρόπο θα λειτουργήσουν για εσάς

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα! Διαβάστε πιο κάτω τους Όρους συναλλαγής!

ΚΟΣΤΟΣ 20 ΕΥΡΩ!!

Το γραφείο της Κας Πέτρου συνεργάζεται αποκλειστικά με την τράπεζα Πειραιώς. Αν επιθυμείς να έχεις γρηγορότερη απάντηση και η συναλλαγή γίνεται από άλλη τράπεζα τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή άμεσο έμβασμα. Σε αντίθετη περίπτωση τα χρήματα θα εμφανιστούν μετά από 1-2 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα απλής μεταφοράς αλλά και τα έξοδα στην περίπτωση επιλογής εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη της υπηρεσίας και όχι το γραφείο! Σε περίπτωση χρέωσης του γραφείου ,η επιχείρηση δικαιούται να θεωρήσει άκυρη την συναλλαγή και να επιστρέψει το ποσό στον πελάτη με κράτηση των εξόδων που ήδη επιβαρύνθηκε και χρεώνοντας του τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής..Για όσους βρίσκεστε στο εξωτερικό ή στην Κύπρο η τιμή επιβαρύνεται με +4 ευρώ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ή ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΑΣ!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: