ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 το «Φεγγάρι του Ξεχασμένου»

Πόσο καιρό πρέπει να μείνουμε στο παρελθόν;

Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και χωρίζεται από το μακρόχρονο τετράγωνο με τον  Ουρανό R στον Ταύρο. Παρόλα αυτά, κάτι εντελώς ξαφνικό και αναπάντεχο θα μπορούσε ακόμα να συμβεί στις άκαμπτες δομές και τις διαδικασίες σκέψης μας και με τη Σελήνη πολύ εκτός πορείας  στο Νότιο ημισφαίριο (27°18’) παλιρροιακά γεγονότα και σεισμοί μπορεί να είναι πιθανά

Με τη Νέα Σελήνη να είναι μέρος ενός περιπλανητικού στέλιουμ στον Αιγόκερω (Σελήνη, Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής και Πλούτωνας) . Αυτό το δεκαημερο είναι το σπίτι του αδίστακτου σταθερού αστεριού Facies (8º Αιγόκερως). Είναι σε συνδυασμό με σταθερό αστέρι Spiculum. Δίνει μια τάση προς την κατάθλιψη και μια μάλλον νοσηρή άποψη θρησκευτικά. Η Νέα Σελήνη είναι επίσης τετράγωνο Δία και σε σύνοδο αστεροειδή Υγεία , που σχετίζεται με την υγεία, την καθαριότητα και την υγιεινή.

Είναι μια περίοδος που είναι πιθανό να αναδειχθεί το θέμα του δούναι και λαβείν. Στις σχέσεις, μπορεί να υπάρχει η τάση για προσκόλληση ή κτητικότητα είτε από εσάς είτε από τον σύντροφό σας. Αποφύγετε να είστε πολύ απαιτητικοί. Εάν υπάρχει αδικία, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό προς τη δικαιοσύνη και τη μισαλλοδοξία ή να πάτε πολύ μακριά στην επιδίωξη της δικαιοσύνης. Να είστε προσεκτικοί με οτιδήποτε φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Η τέρψη του εαυτού θα μπορούσε να είναι μάλλον ακραία τώρα και να σας κάνει να αρρωστήσετε ή να σας κρεμάσει αργότερα. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Δήμητρα θα μπορούσε να φέρει θλίψη στη συλλογικότητα. Ένα αγαπημένο δημόσιο πρόσωπο μπορεί να φύγει από τη ζωή ή μπορεί να υπάρχουν ανησυχητικά νέα που σχετίζονται με παιδιά. Μερικές φορές υπάρχει μια ηρωική διάσωση που συνδέεται με περιβαλλοντικά ζητήματα. Αυτή η πτυχή θα μπορούσε να υπογραμμίσει το προγονικό τραύμα ή την ανάγκη αντιμετώπισης τυχόν μη αναγνωρισμένων παιδικών πληγών που μπορεί να έχει κάποιος. Μπορεί να υπάρξουν κύματα συναισθηματικής αστάθειας που συνδέονται με ανεκπλήρωτες ή απραγματοποίητες ανάγκες φροντίδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο αγώνας για συναισθηματική σύνδεση με τη μητέρα

Η Νέα Σελήνη διαχωρίζεται από ένα στενό τετράγωνο με τον Δία, νεοαφιχθέντα στον Κριό – ένα μακροπρόθεσμο όραμα  έρχεται σε αντίθεση με τον βραχυπρόθεσμο στόχο. Μπορούμε είτε να ακολουθήσουμε ξεπερασμένους κανόνες είτε να βιαστούμε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο για να αλλάξουμε τα πράγματα, όμως τα τελικά αποτελέσματα πιθανότατα θα είναι τα ίδια αλλά οι επιπτώσεις στην πορεία που προφανώς έρχονται από το πουθενά (τετράγωνο πτυχή) μπορεί να είναι καταστροφικά.

Υπάρχουν τρεις πλανήτες εκτός πορείας, η Σελήνη, η Αφροδίτη και ένας μοναδικός Άρης που δεν έχει καμία πτυχή με άλλους πλανήτες στο διάγραμμα της σελήνης και είναι επίσης ανάδρομος. Κανείς για να παίξεις μαζί του και ένα ψυχικό χάος που βράζει, η Σελήνη  βάζει τον ρυθμό και φαίνεται συναισθηματικά στην κορυφή των πραγμάτων, ο Άρης ολοκληρώνει τη δράση με έναν τοξικό, επιθετικό τρόπο. Ήλιος, Ερμής και Πλούτωνας είναι όλοι παράλληλοι και υποδεικνύουν μια κοινή προσπάθεια ελέγχου ή ταλάντευσης με λέξεις. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος υπερβολής ή υπερεκτίμησης.

Αυτή η φάση της Σελήνης εμφανίζεται στη 1 μοίρα και 33 λεπτά του Αιγόκερω, επηρεάζοντας τους ανθρώπους που γεννιούνται με προσωπικούς πλανήτες από τις 0 έως 6 μοίρες των ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και 28 έως 30 μοίρες στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες)

Όργανα που επηρεάζονται από το ζώδιο της Σελήνη στον ΑιγόκερωςΑιγόκερω :

Αυτά τα όργανα είναι πιο ευαίσθητα, γι’ αυτό παρέχετε επιπλέον φροντίδα.

Γόνατα, αρθρώσεις, σπονδυλική στήλη, μύες της σπονδυλικής στήλης, επιγονατίδα, οστά, τένοντες και σύνδεσμοι, δέρμα, μαλλιά, σπλήνα

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής λάμπει από την κορυφή του χάρτη σας και σας βρίσκει να απαιτείτε προσοχή, να αναζητάτε επαίνους και να αισθάνεστε αισιόδοξοι για τις προοπτικές σας. Η καριέρα σας θα μπορούσε να ανυψωθεί στις δύο ή λιγο περισσοτερο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν.Ωστόσο, θα πρέπει και πάλι να είστε προσεκτικοί με την αλαζονεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα θέλετε οι εορτασμοί σας να έχουν νόημα. Για το σκοπό αυτό, μπορεί να δυσκολευτείτε ελαφρώς με τη Νέα Σελήνη της Παρασκευής, καθώς φέρνει τις βαθύτερες πεποιθήσεις σας σε σύγκρουση με την επιθυμία σας να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε ή να απολαύσετε κάποια ελευθερία. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να απολαύσετε τη μέρα σας που σας επιτρέπουν να είστε ο αυθεντικός εαυτός σας. Πολύ επικοινωνία τηλεφωνική ή ιντερνετική

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής θα μπορούσε να φέρει κάτι που να σας συγκινήσει βαθιά, αλλά η έκφραση των συναισθημάτων σας μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με έναν φίλο. Αλλά πρέπει να κάνετε αυτό που σας φαίνεται σωστό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη μπορεί να σηματοδοτήσει ότι μια νέα μέρα ξημερώνει για εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην μπείτε στον πειρασμό να παραμείνετε σε ρομαντικές σκέψεις αντί να απολαύσετε την πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα της ευεξίας σας – αλλά προσέξτε γιατί θα μπορούσε να υπάρξει κάποια υπερβολική απόλαυση τις επόμενες ημέρες. Εάν ελπίζετε να βρείτε μια εργασία πλήρους ή μερικής απασχόλησης παρόμοια με την εργασία που κάνετε, αυτό θα ήταν δυνατό μέχρι τον Μάιο του 2023.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου θα εμφανιστεί στο σπίτι της αληθινής αγάπης σας.Θα μπορούσε επίσης να είναι η ώρα της δέσμευσης ή μιας νέας γνωριμίας. Μπορεί να εκπλαγείτε με ένα δώρο ή ένα ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής τονίζει οικογενειακά θέματα. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση μεταξύ του συντρόφου σας και της οικογένειάς σας κατά τη διάρκεια των εορτασμών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής θα σας κάνει να λατρέψετε να δείτε τους αγαπημένους σας συγγενείς που δεν έχετε δει εδώ και πολύ καιρό. Θα διασκεδάσετε . Ο τομέας της επικοινωνίας σας, θα φωτίζεται έτσι το email και τα μηνύματα σας θα ρέουν και μπορεί να δυσκολευτείτε να συμβαδίσετε με όλα. Απλώς χαλαρώστε και αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής φέρνει κάποια οικονομικά καλά νέα.Μπορεί να λάβετε αρκετά χρήματα ή ένα πολύτιμο δώρο από μια πηγή που δεν περιμένατε ποτέ. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, φαίνεται να βρίσκεστε στο άκρο ενός απροσδόκητου κέρδους, και μπορεί να προέρχεται από την οικογένειά σας. Προσέξτε τις υπερβολικές δαπάνες της τελευταίας στιγμής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη του Αιγόκερου την Παρασκευή σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και λειτουργεί υπέρ σας, φέρνοντάς σας αυτή τη λίγη επιπλέον λάμψη για πάρτι ή κοινωνικές εκδηλώσεις.Θα σας δώσει μια ανακουφιστική αίσθηση ελέγχου επί των γεγονότων.πιθανότατα Θα έχετε μια ρομαντική έκπληξη από το άτομο με το οποίο βγαίνετε ή μπορεί να συναντήσετε κάποιο νέο άτομο. Σε μια άλλη περίπτωση, μπορεί να θα έχετε μια συναρπαστική έκπληξη όταν ανακαλύψετε ότι είστε έγκυος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη εμφανίζεται και φαίνεται ότι όλη η κοινωνικοποίηση θα σας κάνει να λαχταράτε ξεκούραση. Φαίνεται ότι έχετε τη διάθεση για μια ήσυχη, πολύ ιδιωτική ημέρα. Αυτή θα ήταν μια τέλεια στιγμή για διαλογισμό, προσεύχη. Εστιάστε σε αυτό που σας συνδέει με το θεϊκό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη βοηθά μια βαθιά συγκρατημένη επιθυμία να πραγματοποιηθεί. Οι φίλοι σας θα πρέπει να έχουν έντονη παρουσία στις φετινές γιορτές. Όμορφη στιγμή για να απολαύσετε τόσο την αγάπη όσο και τα ταξίδια. 

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: