Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

1.Κριός

Στην κατάταξη, ο Κριός βρίσκεται στο τέλος της λίστας επειδή είναι τόσο ρεαλιστές. Αλλά αυτός ο τρόπος ζωής παίζει μερικές φορές έναν ιδιαίτερο ρόλο στην αφύπνιση των γύρω τους.

Πολλοί άνθρωποι ζουν για πάντα στο παρελθόν, αναγκάζοντάς τους να αγωνίζονται σε αυτό, αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν . Ωστόσο, ο Κριός θα τους δείξει πώς να ζουν το παρόν και να εκτιμούν κάθε στιγμή που περνάει.

Αυτό το ζώδιο δεν θα σας αφήσει να αγχωθείτε για το παρελθόν ή το μέλλον σας, επειδή απλώς τους αρέσει να εστιάζουν στο παρόν. Η εμφάνιση του Κριού σας βοηθά να εστιάσετε σε αυτό που συμβαίνει.

Και όχι μόνο αυτό, ένας Κριός που είναι πάντα γεμάτος ενέργεια θα σας παρακινήσει να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

2.Ταύρος

Ο Ταύρος έχει πολύ υψηλά πρότυπα και στόχους και προσπαθεί πάντα να τους πετύχει. Έτσι θα σας κάνει  πάντα να πιστεύετε και να ελπίζετε περισσότερα και καλύτερα στον εαυτό σας.

Όταν μαθαίνετε για την αποστολή της ζωής των 12 ζωδίων, ειδικά ο Ταύρος, θα σας πει μόνο ότι αξίζετε περισσότερα από αυτά που έχετε.

Μας δίνουν την αυτοπεποίθηση να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να πετύχουμε υψηλότερους στόχους στη ζωή, να ζήσουμε πιο παθιασμένα και να αγαπήσουμε τη ζωή χάρη σε συγκεκριμένους, ξεκάθαρους στόχους.

3.Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ομιλητής, θέλει να πράττει, ενθουσιώδης, χαρούμενος, ένα πνευματικό στήριγμα για τους περισσότερους από εμάς. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το ζώδιο δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε ή να ζήσετε στην αρνητικότητα.

Θα είναι πάντα εκεί για να μας υπενθυμίζουν να απολαμβάνουμε τη ζωή με τον δικό μας τρόπο, όπως να επιδοθούμε σε ένα χόμπι, να περνάμε χρόνο με το άτομο που αγαπάμε, δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μια ειδική περίσταση.

Όχι μόνο αυτό, οι Δίδυμοι πιστεύουν επίσης στην έννοια της προσφοράς και η φύση τους είναι να μοιράζονται τα πάντα με φίλους, συγγενείς καθώς και με τους γύρω τους.

4.Καρκίνος

Όταν δεν μπορείτε να δείτε τη φωτεινή πλευρά της ζωής και ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας, ένας Καρκίνος είναι εκεί για να σας υπενθυμίσει ότι η αγάπη είναι πάντα εκεί.

Ως ένα από τα κορυφαία 5 ευγενικά ζώδια, ο Καρκίνος έχει γενναιόδωρη καρδιά και κάνει πάντα…. τα πάντα για να φροντίσει τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ζεστή καρδιά, πολλή αγάπη, φροντίδα, κοινή χρήση με άλλους. Θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει πάντα κάποιος που σας αγαπά άνευ όρων.

Ειδικά όταν έχετε αρνητική διάθεση και έχετε εξαπατηθεί, ο Καρκίνος προσφέρει ένα μεγάλο πνευματικό φάρμακο για να έχετε περισσότερη πίστη σε αυτή τη ζωή.

5.Λέων

Κανείς άλλος, ο Λέων θα σε διδάξει να είσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου ανεξάρτητα από το ποιος είσαι, τι χρώμα είναι το δέρμα σου, σε ποια ήπειρο είσαι… Θα σου δείξουν πώς να αναγνωρίζεις τα δικά σου επιτεύγματα όσο μικρά ή μεγάλα κι αν είναι  και να νιώθεις περήφανος για οτιδήποτε κάνεις.

Ο Λέων θα σας εμπνέει σε κάθε στιγμή της ζωής σας. Δεν θα φοβηθούν καν να επιδείξουν τα επιτεύγματά σας σε όλους ακόμα κι αν αυτό σας κάνει να νιώθετε αμήχανα.

6.Παρθένος

Ένας Παρθένος μπορεί να σας καταλάβει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Θα σας ακούσουν υπομονετικά να μιλάτε για τη ζωή, τις συμπάθειες, τις αντιπάθειες, τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους…

Ξέρουν ακριβώς τι σε κάνει χαρούμενο και θα ενεργήσουν ανάλογα για να σε κάνουν ευτυχισμένο. Αν νιώθετε στεναχώρια για κάποιο λόγο, ο Παρθένος μπορεί να το αναπληρώσει ετοιμάζοντας ένα αγαπημένο πιάτο που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τη διάθεσή σας.

7.Ζυγός

Εάν αισθάνεστε κολλημένοι, γνωρίστε έναν Ζυγό , θα νιώσετε ότι η ζωή σας είναι πιο λαμπρή από ό,τι πιστεύατε ποτέ.

Οι Ζυγοί θα σας διδάξουν πώς να διορθώσετε τα πράγματα όταν φαίνεται να μετατρέπονται σε χάος μπροστά σας. Θα μπορούν πάντα να δείχνουν τη θετική πλευρά των πάντων, οποιασδήποτε κατάστασης. Με διακριτικό τρόπο, ο Ζυγός ανακουφίζει από το άγχος ακόμα και στις πιο καυτές καταστάσεις.

Όταν πρόκειται για την αποστολή της ζωής των 12 αστερισμών, για τον Ζυγό, είναι να δημιουργήσει τη μαγεία της ζωής ανεξάρτητα από αντιξοότητες ή πλεονεκτήματα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό το ζώδιο προσπαθεί να βρει τη θετική πλευρά των πάντων σε αυτή τη ζωή.

8.Σκορπιός

Το ζώδιο του Σκορπιού τείνει να αισθάνεται τα πράγματα βαθιά. Προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους και δεν σταματούν μέχρι να το πετύχουν. Αυτό το χαρακτηριστικό του Σκορπιού επηρεάζει θετικά τη ζωή των γύρω τους.

Μπορούμε να μάθουμε να εστιάζουμε στο πάθος μας, δουλεύοντας σκληρά για να το πετύχουμε όπως κάνει ο Σκορπιός. Αυτός ο αστερισμός θα χρησιμεύσει ως πρότυπο για να σας παρακινήσει να κυνηγήσετε τους στόχους σας μέχρι το τέλος.

9.Τοξότης

Οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου είναι πολύ θαρραλέα άτομα που θέλουν πάντα να εξερευνούν νέα πράγματα.

Όντας με έναν Τοξότη, θα επηρεαστείτε επίσης από τις σκέψεις και τις ιδέες αυτού του αστερισμού. Θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι αυτός ο κόσμος έχει πάντα πολλά περισσότερα να εξερευνήσετε από μια απλή, συνηθισμένη ζωή.

Η παρουσία του Τοξότη σε αυτόν τον κόσμο έχει σκοπό να πυροδοτήσει τη δίψα σας, να σας παροτρύνει να μάθετε νέα πράγματα. Τότε θα θέλετε επίσης να εξερευνήσετε, να είστε πιο περίεργοι, να ενδιαφέρεστε περισσότερο για το τι συμβαίνει γύρω σας.

10.Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι απλοί, ειλικρινείς, θα είναι πάντα πιστοί και σοβαρά αφοσιωμένοι σε μια σχέση.

Θα είναι αυτοί που θα σας προστατεύσουν με ό,τι έχουν. Θα είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσουν και να σταθούν δίπλα σας. Αν κολλήσεις σίγουρα θα σε βοηθήσουν.

Η παρουσία του Αιγόκερου σου λέει ότι αυτός ο κόσμος έχει ένα ασφαλές μέρος και όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, πάντα θα σε προστατεύουν με κάθε τρόπο.

11.Υδροχόος

Οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε μόνο για τον εαυτό μας, όχι απαραίτητα εγωιστικά, αλλά απλώς ένστικτο επιβίωσης. Αλλά οι Υδροχόοι είναι πιο ιδιαίτεροι γιατί σκέφτονται και τους άλλους.

Ο Υδροχόος πάντα ψάχνει άλλα πράγματα στον κόσμο και προσπαθεί να κάνει κάτι για αυτά. Επομένως, η παρουσία του Υδροχόου είναι για να μας μάθει να επικεντρωνόμαστε και στον απέραντο κόσμο έξω από τον εαυτό μας.

12.Ιχθύες

Μπορείτε να μάθετε την ανοχή και τη συμπόνια που έχουν οι Ιχθύες όταν έρχονται στον κόσμο, στη ζωή σας.

Προσπαθήστε να μιμηθείτε τον τρόπο που ο Ιχθύς δίνει στους ανθρώπους μια δεύτερη ευκαιρία, δίνοντας πάντα σε κάποιον μια διέξοδο. Είναι πραγματικά ένα ανθρώπινο στοιχείο που δεν το έχουν όλοι.

Ο Ιχθύς φαίνεται να σας διδάσκει να εμπιστεύεστε τους άλλους. Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις στις φιλίες και τις σχέσεις, αλλά ο Ιχθύς ξέρει πόσο σημαντικό είναι να συνδέεται με τους ανθρώπους. Έτσι, συχνά επιλέγουν να συνεχίσουν να εμπιστεύονται και να συγχωρούν.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: