ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι θα νιώσετε αυτή την έκλειψη πιο έντονα. Ειδικά όσοι από εσάς έχετε τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ωροσκόπο, ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό πλανήτη ή σημείο στο χάρτη σας γύρω στις 16° από αυτά τα ζώδια (πλην συν 2-3 μοίρες).

Η Πανσέληνος στις 7 Δεκεμβρίου 2022, στις 16°02′ Δίδυμων ευθυγραμμίζεται στενά με τον Άρη. Συμπίπτει με μια σπάνια και ισχυρή σεληνιακή απόκρυψη του Άρη , και ο Άρης είναι ανάδρομος. Αυξάνει τον κίνδυνο θυμού , σύγκρουσης , επιθετικότητας. Αναδεικνύονται οι διαφωνίες μέσα στις οικογένειες ή για θέματα ακίνητης περιουσίας και γυναικεία θέματα.Η επιρροή της Πανσελήνου της 7ης Δεκεμβρίου διαρκεί δύο εβδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη της 23ης Δεκεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος  βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, τον κυρίαρχο πλανήτη σας, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ανάδρομος . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλή αλαζονεία και αστοχία. Να είστε πολύ προσεκτικοί να μην μιλάτε με θυμό, ειδικά σε αυτούς που αγαπάτε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος από οίκο των χρημάτων του γενέθλιου χάρτη σας – αλλά είναι ορμητική, παρορμητική, μάλλον αλαζονική ενέργεια, δεδομένης της σύνοδος της Πανσελήνου με τον ανάδρομο Άρη. Αποφύγετε να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις εν κινήσει ή να νομίζετε ότι γνωρίζετε καλύτερα από τους ειδικούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος θα ήταν συνήθως μια μέρα ευλογίας για εσάς, αλλά αυτή είναι γεμάτη από θυμό από την σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη . Προσπαθήστε να μην στρέφετε τον θυμό σας προς τα μέσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα μυστικό μπορεί να έρθει στο φως κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου που προκαλεί θυμό, πικρία ή προδοσία, στην αγάπη, σε μια φιλία ή αλλού στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι, δεν έχετε ακόμα την πλήρη εικόνα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος δείχνει μια σύγκρουση μεταξύ φίλων ή εντός της κοινωνικής σας ομάδας. Υπάρχει πολύς θυμός εδώ και μερικές παρορμητικές, απερίσκεπτες αποφάσεις – θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε τη διαμάχη μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος από την κορυφή του χάρτη σας, φέρνοντας φιλοδοξίες, τον ανάδρομο Άρη, μπορεί να αισθάνεστε θυμωμένοι ή πικραμένοι για χαμένες ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ                

Η Πανσέληνος φέρνει δυνατά συναισθήματα γύρω από τα όρια ή τα ταξίδια, και δεδομένου ότι αυτή η σελήνη είναι σε σύνοδο με ανάδρομο Άρη, μπορεί να υπάρχει και οργή. Προσέξτε για ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια και την επικοινωνία

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πικρία ή η δυσαρέσκεια προβληματίζουν με την Πανσέληνο. Η ζήλια ή το παράνομο πάθος προκαλεί επίσης προβλήματα , μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ένδοξη Πανσέληνος φωτίζει τον ρομαντισμό και τα θέματα γύρω από αυτόν ,βοηθητικά. Διασκεδάστε, απολαμβάνοντας χρόνο με το αγαπημένο σας άτομο . Οι ευθύνες μπορούν να περιμένουν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος υπογραμμίζει την ευεξία σας ,μπορεί κάλλιστα να αισθάνεστε τα αποτελέσματα της υπερβολικής προσπάθειας ή του πολύ λίγου ύπνου. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να μάθετε πώς μπορείτε να αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα και να τσεκάρετε θέματα υγείας όπου είναι απαραίτητο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πανσέληνο στη ζώνη χαράς του χάρτη σας, επομένως θα σας αρέσει να συζητάτε για τις τρέχουσες υποθέσεις ή να ρυθμίζετε θέματα σχετικά με τα παιδιά σας ή με τον καλύτερο φίλο ή σύντροφό σας. Προσέξτε να μην μετατραπεί η συζήτηση σε εχθρικά επιχειρήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στην οικογενειακή σας ζωή μπορεί να φέρει σημαντικό θυμός ή ένταση. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να επιτρέψετε σε όλους να πουν τη γνώμη τους.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: