4 φορές Ανάδρομος Ερμής το 2023-Απόλυτος οδηγός για όλα τα ζώδια!!

Εδώ οι αστερισμοί Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως θα δουν τον Ερμή ανάδρομο δύο φορές το χρόνο. Σας υπενθυμίζει να κάνετε μια παύση για να σκεφτείτε το επόμενο ταξίδι, να αποφύγετε τη βιασύνη και τη σύγχυση, ώστε η εργασία σας να είναι ομαλή.

Είναι επίσης μια υπενθύμιση να «συντονίσετε το στόμα σας» πριν ξεκινήσετε τη νέα χρονιά, καθώς η 3η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Τοξότη θα πυροδοτήσει μια δύσκολη περίοδο ατελείωτου δράματος μέχρι το 2024.

Αλλά μην φοβάστε πολύ τον ανάδρομο Ερμή, γιατί δεν είναι εδώ για να προκαλέσει τον όλεθρο στη ζωή μας, αλλά επικεντρώνεται στην καλή κατεύθυνση, ανοίγοντας τον καλύτερο εαυτό της ανθρώπινης ζωής.

Αν και αυτή δεν είναι η ιδανική εποχή για το νέο έτος, αναδεικνύει επίσης την πιο μαγική δημιουργικότητα του Ερμή. Διευκολύνετε τους ανθρώπους να πετύχουν στη δουλειά τους στην αρχή της χρονιάς.

Ας δούμε τι μας φέρνει ο ανάδρομος Ερμής το 2023.

 

Ημερομηνίες: Ανάδρομου Ερμή το 2023

Οι ημερομηνίες ανάδρομης πορείας του πλανήτη Ερμή το 2023 είναι οι εξής:
• 29 Δεκεμβρίου 2022 – 18 Ιανουαρίου 2023 στον Αιγόκερω
• 21 Απριλίου 2023 – 14 Μαΐου 2023 στον Ταύρο
• 23 Αυγούστου 2023 – 15 Σεπτεμβρίου 2023 στην Παρθένο
• 13 Δεκεμβρίου 2023 – 1 Ιανουαρίου 2024 στον Τοξότη

1. Ανάδρομη περίοδος Ερμή: 29 Δεκεμβρίου 2022 – 18 Ιανουαρίου 2023

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος για 1η φορά το 2023 στον Αιγόκερω, δίνοντάς μας έναν επαναπροσανατολισμό στη ζωή μας. Τα 12 ζώδια πρέπει να σκεφτούν αν το επερχόμενο μονοπάτι είναι ακόμα κατάλληλο για αυτά, είναι ο πλανήτης που διαδίδει τη σκέψη της αναζήτησης εργασίας και της μεταφοράς θέσεων εργασίας στους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προβλέπει επίσης ένα ιδιαίτερο σημείο καμπής. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις, οι συνομιλίες, τα μηνύματα μπορούν να οδηγήσουν σε νέες ανακαλύψεις στη δουλειά και τη ζωή.

Στη συνέχεια, ο ανάδρομος Ερμής και ο Ουρανός στον Ταύρο θα μας ενθαρρύνουν να αλλάξουμε τη σκέψη μας και να χρησιμοποιήσουμε νέες προσεγγίσεις. Πάρτε ρίσκα και προκλήσεις για να πετύχετε, αυτό θυμίζει ο ανάδρομος Ερμής 1.

2. Ανάδρομη περίοδος Ερμή: 21 Απριλίου – 14 Μαΐου 2023

Ο 2ος ανάδρομος Ερμής το 2023 πέφτει την άνοιξη στον Ταύρο, ένα σταθερό και αξιόπιστο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο. 

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, των αξιών και των οικονομικών. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτούμε αυτούς τους τομείς της ζωής μας.

Ως το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Ταύρος θα φυτέψει και θα καλλιεργήσει ιδέες σχεδιασμού για να φυτρώσουν. Και θα γίνουμε πιο γενναιόδωροι όταν αυτό το ζώδιο της Γης διεγείρεται από τον Ερμή.

Αυτή η ανάδρομη συμπεριφορά μας κάνει να συμπεριφερόμαστε μπερδεμένα και γινόμαστε επιρρεπείς σε λάθη, ειδικά όσον αφορά τα χρήματα. 

Επιπλέον, την πρώτη μέρα του Μαΐου 2023, ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα βελτιώσει τις αβεβαιότητες, βοηθώντας τα ζώδια να είναι πιο σταθερά με τα σχέδια και τις ιδέες τους. Ο Κρόνος θα φέρει ροή στα χρήματα

3. Ανάδρομη περίοδος Ερμή: 23 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου 2023

Ο 3ος Ανάδρομος Ερμής το 2023 θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2023 με πολύ δράμα και μάρκετινγκ. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος αυτή τη φορά στην Παρθένο, το ζώδιο που κυβερνά, σημαίνει ότι ο Ερμής θα είναι σε πλήρη εξέλιξη αυτή τη στιγμή.

Το πλεονέκτημα αυτού του 3ου ανάδρομου είναι ότι τονίζεται η στοχαστική και σχολαστική προσωπικότητα της Παρθένου, οι άνθρωποι θα βιώσουν λιγότερα λάθη και απώλειες χρημάτων. Ωστόσο, οι πληροφορίες θα είναι παραπλανητικές, πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή για πιθανές παρεξηγήσεις.

Όταν οι άνθρωποι λαμβάνουν ψευδείς πληροφορίες, είναι εύκολο να προκληθούν συγκρούσεις και καυγάδες. Η ανθρώπινη ομιλία θα χάσει επίσης την επιδεξιότητά της σε αυτό το ανάδρομο. Το πιο ιδιαίτερο αστρολογικό πέρασμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι το ειρηνικό τρίγωνο του Ερμή και του Δία. Ο Δίας θα φέρει απροσδόκητους οιωνούς και περιουσίες στη χρηματική μας τύχη.

4. Ανάδρομη περίοδος Ερμή: 12 Δεκεμβρίου – 1 Ιανουαρίου 2024

Ο 4ος Ανάδρομος Ερμής το 2023 στον Τοξότη προαναγγέλλεται ως μια άνευ προηγουμένου αστρολογική περιπέτεια. Μπορεί να παρομοιαστεί με την είσοδό μας σε μια περιοχή που δεν έχει εξερευνηθεί ποτέ από τον άνθρωπο. Στην αρχαία αστρολογία, ο Ερμής ήταν ο εχθρός του Τοξότη, που σημαίνει ότι θα παλέψουμε κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας.

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο με όραμα και φιλοδοξία, η εικόνα ενός βέλους που δείχνει προς τον ουρανό αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες και τα όνειρά μας. Έτσι, τα 12 ζώδια θα αντιμετωπίσουν πολλούς περιορισμούς αυτή τη φορά, όταν η ικανότητα πρόβλεψης μεγάλης εμβέλειας περιοριστεί, θα ξεσπάσουν πολλά λάθη και διαφωνίες.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη συναντά τον Δία στον Ταύρο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σκέψεων και ιδεών. Είμαστε πιο ενθουσιασμένοι με το άγνωστο, είμαστε πιο σίγουροι και σταθεροί στις αποφάσεις μας.

Ωστόσο, μπορεί να προκύψει ένταση όταν ο ανάδρομος Ερμής τετραγωνίσει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Τα αισθήματα σύγχυσης και πίεσης αυξάνονται, κάνοντας τους ανθρώπους επιρρεπείς στο άγχος και την παράνοια. Και τέλος, η σύνοδος του Άρη στον Τοξότη και του Ερμή ανάδρομου στον Τοξότη θα εντείνει τη σύγκρουση και τη διχόνοια. Πρέπει να χρησιμοποιούμε προσεκτικά τις λέξεις.

Ο τελευταίος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς είναι βέβαιο ότι θα τελειώσει τα πράγματα με ένα ξέσπασμα. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την προ-σκιώδη περίοδο στον Τοξότη στις 25 Νοεμβρίου 2023, προτού σταθεί ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13 Δεκεμβρίου 2023. Ο Ερμής θα περάσει την υπόλοιπη περίοδο των διακοπών προκαλώντας προβληματα πριν σταθεί ανάδρομος την 1η Ιανουαρίου , 2024, στον Τοξότη. Και όπως πάντα, μπορείτε να περιμένετε ότι η περίοδος μετά τη σκιά θα τραβήξει τα πράγματα μέχρι το τέλος του μήνα.

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Τοξότη και τον Αιγόκερω μαζί, μπορεί να απορρίψετε προσκλήσεις για έξοδο, να τσακώνεστε για τυχαία δράματα με φίλους, θέματα με κρατήσεις και ταξιδιωτικά σχέδια, καθώς και γενικά να νιώθετε λιγότερο ενεργητικοί και αυθόρμητοι από ότι συνήθως. Επίσης είναι σύνηθες αυτή η διέλευση να επαναφέρει κάποιες κακές συνήθειες και επιεικείς συμπεριφορές για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το άγχος των προβλημάτων του πραγματικού κόσμου. Από τη θετική πλευρά, αυτός ο ανάδρομος Ερμής είναι μια καλή στιγμή για να επιστρέψετε στα βασικά.

Ετήσιο ωροσκόπιο για τα  ζώδια όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος το 2023

1.Κριός

1ος

Ο 1ος ανάδρομος Ερμής το 2023 θα εγκαινιάσει μια θετική νέα χρονιά για τον Κριό, ωστόσο θα πρέπει να συγκρατηθείτε και να αποφύγετε τυχόν διαφωνίες με τον σύντροφό σας ή το μέλος της οικογένειάς σας.

2ο

Ο δεύτερος ανάδρομος Ερμής το 2023 κάνει τον Κριό άτυχο σε εργασιακές και κοινωνικές σχέσεις. Πρέπει να αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με το αφεντικό σας, γιατί αν είστε πολύ αγχωμένοι, θα παρακρατηθεί ο μισθός σας, θα αλλάξετε ακόμη και θέση εργασίας και θα χάσετε χρήματα.

Ο 3ος ανάδρομος Ερμής το 2023 θα φέρει άσχημα οικονομικά και επαγγελματικά για τον Κριό. Για να βελτιωθείς πρέπει να δουλέψεις περισσότερο. Επιπλέον, ο Κριός είναι επίσης ένα ζώδιο που έχει τη συνήθεια να σπαταλά χρήματα σε περιττά πράγματα, οδηγώντας στη φτώχεια.

Αυτή την περίοδο, ο Κριός έχει προάγγελο σύγκρουσης με μέλη της οικογένειας, ίσως έναν καβγά με τον/την σύζυγο, πρέπει μάθει να ελέγχει τα συναισθήματα περισσότερο σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο.

Όταν ο Ερμής γίνεται ανάδρομος για 4η φορά, ο Κριός θα πρέπει να προσέξει για να αποφύγει τις συγκρούσεις με τον/την αγαπημένο/η ή μπορεί να καταστρέψετε τη σχέση σας για πάντα. Οι συγκρούσεις πρέπει να επιλύονται με υπομονή και κατανόηση.

2.Ταύρος

1ος

Ο ανάδρομος Ερμής 1ος θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τη δουλειά σας για το 2023. Ωστόσο, πρέπει να αντιμετωπίζετε τους συναδέλφους σας με ήπιο, πολιτισμένο τρόπο.

2ο

Ο δεύτερος ανάδρομος Ερμής θα κάνει τον Ταύρο να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα οδοντικά προβλήματα και άγχος. Όχι μόνο αυτό αλλά και τα οικονομικά του επιδεινώνονται αυτή την περίοδο.

Ωστόσο, θα είναι ευνοϊκή για τα ταξίδια , ενδεχομένως ταξιδεύοντας σε ιερούς τόπους. Όσον αφορά την υγεία, πρέπει να ασκείστε τακτικά και να μάθετε να ελέγχετε τη διάθεσή σας.

Ο ίδιος ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, επομένως θα επηρεαστεί από αυτό το 3ο ανάδρομο. Θα νιώσετε άβολα και ανήσυχα, αλλά αν καταβάλετε προσπάθεια, όλα θα πάνε καλά.

Ωστόσο, όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος στην Παρθένο, πρέπει να είστε προσεκτικοί, να αναθεωρήσετε προσεκτικά την εργασία πριν κλείσετε. Επιπλέον, όσοι σχεδιάζουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό θα αντιμετωπίσουν εμπόδια. Από την πλευρά της οικογένειας των Ταύρων, είναι απαραίτητο να ελέγξουν την ψυχραιμία τους για να αποφύγουν να προκαλέσουν τριβές και φωνές με αδέρφια και συγγενείς.

Ο 4ος ανάδρομος Ερμής θα φέρει μικροπροβλήματα σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής σου ζωής. Ωστόσο, αν αποδεχτείτε τους πάντες, κάθε κατάσταση με τον πιο άνετο τρόπο, όλα θα κυλήσουν ειρηνικά.

3.Δίδυμοι

1ος

Λόγω της επιρροής του ανάδρομου Ερμή , η σύγκρουση στην ερωτική ζωή των Διδύμων βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Ωστόσο, είναι καλύτερο να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματά σας, αποφύγετε να ζητήσετε εξωτερική βοήθεια γιατί μπορεί να σπάσει η σχέση.

2ο

Ο 2ος Ερμής ανάδρομος και ο τυχερός Δίδυμος θα αποκομίσει οικονομικές αποδόσεις, ακόμα και στην παραμικρή πιθανότητα να αποκομίσετε αποτελέσματα. Ωστόσο, η καριέρα σας αυτή την περίοδο δεν είναι ευνοϊκή. Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και προσεκτικοί στις αποφάσεις σας.

Κατά τον 3ο ανάδρομο Ερμή το 2023, οι Δίδυμοι θα έχουν δυσκολίες στην καριέρα τους. Μπορεί να αλλάξετε δουλειά ή επάγγελμα, κάτι που μπορεί να μην είναι ευνοϊκό μακροπρόθεσμα.

Επιπλέον, μπορεί να έρθετε σε συγκρούσεις με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σας, πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι ή να αντιμετωπίσετε φήμες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε συγκρούσεις με την οικογένειά σας, καλό είναι να μην τους αντιμετωπίσετε γιατί δεν θα σας ακούσουν.

Κατά τη διάρκεια του 4ου ανάδρομου Ερμή, οι Δίδυμοι θα πρέπει να διατηρήσουν ισορροπία στις σχέσεις τους για να είναι ευνοϊκή. Ωστόσο, αυτό το ανάδρομο σε κάνει πολύ υποκειμενικό, κάτι που μπορεί να μην είναι καλό για τις προοπτικές εργασίας σου.

4.Καρκίνος

1ος

Η 1η ανάδρομη κίνηση του Ερμή κάνει τον Καρκίνο να μπερδεύεται και να δυσκολεύεται ψυχικά. Λύστε το κρατώντας τις σκέψεις σας ισορροπημένες με τακτική άσκηση.

2ο

Με τον Καρκίνο, το δεύτερο ανάδρομο θα είναι πολύ χρήσιμο για εσάς που ψάχνετε να αποκτήσετε φόρμα. Η οικονομική σας θέση και η καριέρα σας προωθούνται επίσης. Ωστόσο, δεν θα έχετε πολύ χρόνο για να ταξιδέψετε.

Η 3η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο μπορεί να είναι παραπλανητική. Προσπαθήστε να δηλώσετε ξεκάθαρα τις προσωπικές σας απόψεις, διαφορετικά θα υπάρξει σύγχυση μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής.

Ο ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει να νιώσετε λιγότερο σίγουροι για τον εαυτό σας, η πρόκληση για εσάς είναι να συνεχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας. Στη σχέση, ο Ερμής θα σας κάνει επίσης να νιώσετε ότι οι σημαντικοί άνθρωποι γύρω σας δεν ενδιαφέρονται πλέον για εσάς.

Οικονομικά, η τύχη είναι με το μέρος σου, οπότε άρπαξε την ευκαιρία τώρα.

5.Λέων

1ος

Ο Λέων θα πει στην οικογένειά του για τα σχέδιά του για το 2023. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρετε πώς να ρυθμίζετε τα συναισθήματα, να ενεργείτε με τους αγαπημένους σας και να είστε κοντά στις δαπάνες για να αποφύγετε να πέσετε σε μια κατάσταση ανάγκης.

2ο

Σε αυτό το 2ο ανάδρομο θα κάνει την υγεία του Λιονταριού να γίνει πιο ελαφριά. Τα πράγματα θα πάνε καλά και στην καριέρα σου. Ωστόσο, μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια και να αλλάξετε δουλειά. Οι σχέσεις σας μπορεί να πέσουν στο σκοτάδι.

Το 3ο ανάδρομο θα επιβραδύνει την πρόοδό σας σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Ωστόσο, αν αναγκάσετε τα πάντα, μόνο θα επιδεινώσετε το πρόβλημα.

Ο 4ος Ανάδρομος Ερμής σας δίνει την ευκαιρία να ξαναρχίσετε. Επίσης, αυτόν τον μήνα μπορεί να θέλετε να αγοράσετε κάποια πράγματα που είναι πέρα ​​από τον προϋπολογισμό. Να είστε υπομονετικοί, θα μπορείτε να το αγοράσετε καθώς εργάζεστε για να εξελίξετε και να αναβαθμίσετε τον εαυτό σας.

6.Παρθένος

1ος

Αυτή η ανάδρομη περίοδος του Ερμή είναι καλή για την Παρθένο, θα έχετε μεγάλη υποστήριξη από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ερωτική σας ζωή θα είναι σε καλή κατάσταση και άνετη.

2ο

Αυτή την περίοδο ο Παρθένος θα πρέπει να προσέχει τη διατροφή, να προσέχει θέματα υγείας. Επίσης η οικογένειά σας μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες αρνητικές καταστάσεις, είναι σημαντικό για εσάς να παραμείνετε ήρεμοι και να αποφύγετε την αρνητικότητα.

Η σχέση της Παρθένου καταστρέφεται αυτό το διάστημα. Θα μαλώσετε πολύ σε προσωπικούς και επαγγελματικούς κύκλους. Ωστόσο, μόλις ολοκληρωθεί η ανάδρομη κίνηση, όλα θα επανέλθουν στο κανονικό.

Παρθένε, θα νιώσεις σταθερός στην επικοινωνία και τις αλληλεπιδράσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο, οι εξωτερικές εντάσεις θα υπάρξουν, προκαλώντας κάποιες ταραχώδεις στιγμές. Μείνετε ήρεμοι και πιστέψτε στον εαυτό σας, όλα θα πάνε καλά.

7.Ζυγός

1ος

Αυτή τη φορά ο Ζυγός μπορεί να χάσει την εστίασή του στη δουλειά, κάτι που δεν θα είναι καλό για την καριέρα σας. Επίσης, προσέξτε τους χειριστές. Επιλέξτε την εταιρεία σας προσεκτικά, καθώς θα καθορίσει την επιτυχία και την απώλεια σας

2ο

Όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος για δεύτερη φορά, ο Ζυγός θα πρέπει να αποφύγει να κάνει οποιαδήποτε οικονομική επένδυση καθώς μπορεί να υποστείτε σοβαρές απώλειες. Ωστόσο, τα καλά νέα για τους Ζυγούς όταν σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, όλα στο ταξίδι είναι ευνοϊκά.

Ζυγέ, όσο παραμένετε επαγγελματίας, τα επαγγελματικά σας θα είναι καλά.

Η 4η ανάδρομη περίοδος θα είναι πολύ ευνοϊκή για τον Ζυγό όσον αφορά την καριέρα. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το σημαντικό σας άλλο.

8.Σκορπιός

1ος

Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω τον Δεκέμβριο του 2022 θα φέρει στον Σκορπιό ανάμεικτες καταστάσεις, καλές και κακές. Ωστόσο, μην χάσετε την εστίαση στους μελλοντικούς σας στόχους. Κρατήστε τα στη θέα και συνεχίστε να εργάζεστε για καλά αποτελέσματα.

2ο

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να επιδεινώσει τις σχέσεις σας με τους συντρόφους, τους φίλους και την οικογένεια. Θα πρέπει να συγκρατηθεί η περιέργεια και να αποφευχθεί οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Επίσης, όσοι έχετε παιδιά θα ενοχληθείτε, επειδή το παιδί σας προκαλεί καυγά με φίλους,μιλήστε υπομονετικά για να καταλάβουν.

Ο Σκορπιός πρέπει να προσπαθήσει να διατηρήσει μια θετική στάση σε όλα, να μην αρνηθεί καμία πρόταση, αλλά να το σκεφτεί, να αποφύγει να σκέφτεται πολύ περίεργα γιατί θα κάνει τους ανθρώπους να τον κοιτάξουν διαφορετικά.

Σε αυτό το στάδιο, η ιστορία αγάπης σας έχει μικρά προβλήματα, η άλλη πλευρά έχει αμφιβολίες για το μέλλον σας. Οπότε το να μιλάς για το σχέδιό σου είναι η καλύτερη λύση, φροντίζοντας να είσαι ειλικρινής.

9.Τοξότης

1ος

Χρησιμοποιήστε το χρόνο για να καλύψετε αυτό που χάνετε. Αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να ολοκληρώσετε παλιά έργα για να συμβαδίσετε με το χρονοδιάγραμμα. Επομένως, θα μπορείτε να μπείτε στο 2023 με έναν νέο χώρο για νέα έργα και καταστάσεις.

2ο

Στη δεύτερη ανάδρομη περίοδο μπορεί να εμφανίσετε κάποιες οφθαλμικές παθήσεις. Επιπλέον, τα οικονομικά προβλήματα είναι επίσης σε μειονεκτική θέση. Οι επαγγελματικές σας προοπτικές θα διακυβευτούν. Αν σκοπεύετε να αλλάξετε οποιαδήποτε δουλειά, η καλύτερη κατεύθυνση για εσάς είναι η δύση.

Αυτή η ανάδρομη φάση μπερδεύει τον Τοξότη. Προσπαθήστε να καθαρίσετε το μυαλό σας με άσκηση και διαλογισμό. Θα σας είναι δύσκολο να πείτε τη γνώμη σας.

Ο ανάδρομος Ερμής θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακτήσετε την ελευθερία σας. Θα σας σταθεροποιήσει και θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε από την αρχή. Ωστόσο, αυτή η συντριπτική αίσθηση ελευθερίας θα προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σας, ειδικά με τον σύντροφό σας.

10.Αιγόκερως

1ος

Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή για εσάς τον Δεκέμβριο του 2022 θα περάσει γρήγορα. Είσαι απασχολημένος τις περισσότερες φορές. Ωστόσο, αυτή η πολυάσχολη ρουτίνα θα φέρει πολλή διασκέδαση και κοινωνική επαφή για εσάς. Επομένως, σας εύχομαι καλή δουλειά!

2ο

Ο Αιγόκερως θα λάμψει κατά τη δεύτερη ανάδρομη περίοδο. Νιώθεις ενέργεια. Ωστόσο, όσον αφορά τα οικονομικά σας, όσοι ασχολούνται με ομοσπονδιακούς ή ξένους συλλόγους μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα. Τα υπόλοιπα θα είναι καλά για εσάς τους Αιγόκερους.

Εάν δεν αφιερώνετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τότε θα προκύψουν προβλήματα όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου.

Ο Ερμής σας βοηθά να ενισχύσετε την προσωπικότητά σας. Θα δημιουργήσετε σχέσεις με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στο μέλλον. Επιπλέον, οι σχέσεις σας με το σημαντικό σας άλλο θα αναζωογονηθούν. Οικονομικά, μην κάνετε αγορές στο τέλος του χρόνου γιατί αυτό θα ξεπεράσει τον προϋπολογισμό σας.

11.Υδροχόος

1ος

Αυτό το αστρολογικό πέρασμα θα επιτρέψει στον Υδροχόο να αλλάξει και να διορθωθεί πριν ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι το 2023.

2ο

Με τη δεύτερη ανάδρομη περίοδο, ο Υδροχόος θα χάσει σε χρηματικά και οικονομικά. Θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια και σκληρή δουλειά, ευτυχώς στο τέλος βγαίνει καλά.

Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει επίσης κακή τύχη σε συνεργασίες και επιχειρήσεις.

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο που έχει ένα μειονέκτημα στην αγάπη, οι σχέσεις σας θα πέσουν σε σκοτεινή σπείρα. Αφήνεις τον εαυτό σου και αφήνεις τα μέλη της οικογένειάς σου.

12.Ιχθύς

1ος

Ο 1ος ανάδρομος Ερμής το 2023 θα είναι ευνοϊκός για τη συναισθηματική σας πλευρά. Οι Ιχθύες θα έχουν πολύ χρόνο για να φροντίσουν τους φίλους και την οικογένειά τους.

2ο

Για τα συναισθηματικά ψάρια, αυτό το ανάδρομο θα επηρεάσει την υγεία και τον πλούτο σας. Στη δουλειά, είναι πιθανό να συναντήσετε άσκοπες αντιπαραθέσεις. Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να έχετε ψυχραιμία. Ωστόσο, οι Ιχθύες θα έχουν καλή τύχη σε επίπεδο φίλων και οικογένειας.

Οι Ιχθύες θα δυσκολευτούν σε αυτό το 3ο ανάδρομο. Η εργασία ή η οικονομική πρόοδος είναι δύσκολο να επιτευχθούν οι στόχοι, παρόλο που έχετε έναν μέντορα να υποστηρίξετε.

Επιπλέον, οι ακατάλληλες δαπάνες προκαλούν οικονομική ζημία, οι επιχειρηματικές σχέσεις επιδεινώνονται, οι περιουσίες πέφτουν σε αδιέξοδο.

Η τελική ανάδρομη το 2023 θα προκαλέσει εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες για τους Ιχθύες . Η πίεση που ασκούν οι άνθρωποι σε εσάς είναι τόσο μεγάλη, που θα πρέπει να αποκρούσετε την κριτική από όλες τις πλευρές.

 

Οι παραπάνω είναι χρήσιμες αστρολογικές συμβουλές για τα 12 ζώδια στο ανάδρομο ταξίδι του ανάδρομου Ερμή το 2023 . Ας ελπίσουμε ότι τα 12 ζώδια μπορούν να κρατήσουν σταθερά τις ευκαιρίες τους και να μην χάσουν την εμβέλειά τους. . Ίσως αυτό να είναι το σκαλοπάτι σας στο μέλλον!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ 2023 +3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΟ!!

ΣΧΕΣΕΙΣ ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΠΑΙΔΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΧΡΗΜΑΤΑ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ ΦΑΣΕΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ! ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!! ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ Ή ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 6987101894

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: