Ωροσκόπιο Εβδομάδας 05 – 11 Σεπτεμβρίου

Από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2022, η Αφροδίτη, θα περασει  στη Παρθένο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εκφράζουμε την αγάπη και τη στοργή μας με πρακτικά μέσα και λαχταρούμε σχέσεις που είναι πιο σταθερές.

Το μεγαλο αστρολογικο γεγονός είναι η πανσέληνος στους ευαίσθητους Ιχθύες το Σάββατο.  Ευχές ή λαχτάρες που μπορεί να μην παραδεχόσουν μέχρι τώρα στον εαυτό σου, μπορούν τώρα να βγουν στην επιφάνεια. Πολλά πράγματα συμβαίνουν ασυνείδητα και διαισθητικά. Η Πανσέληνος φέρνει πάντα το αποκορύφωμα στη ζωή σας και είναι ευκαιρίες για σημεία καμπής, αποκαλύψεις, επιτεύγματα ή τέλος. Αυτή η Πανσέληνος είναι συνδεδεμένη με αυτό που χτίζατε στη ζωή σας την εβδομάδα που ακολουθεί τις 2 Μαρτίου 2022. Κοιτάξτε πίσω στις συζητήσεις, τα σχέδια και τις ενέργειες γιατί πιθανότατα θα επιστρέψουν για να τα αντιμετωπίσετε.

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό. Ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2022. Ο Ερμής θα περιστρέφεται προς τα πίσω στον Ζυγό μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής περιόδου, θα παρατηρήσουμε έντονη σύγχυση γύρω από τις σχέσεις και κακή επικοινωνία

Η Κυριακή θα είναι μια καλη μερα, χάρη στο τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού. Αυτό ξυπνά την επιθυμία να κάνετε κάτι ξεχωριστό στο τέλος της εβδομάδας – και σας παρέχει επίσης υπέροχες ιδέες.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: