Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 6 έως 12 Ιουνίου

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

Την Παρασκευή, ο Ερμής στον Ταύρο θα έρθει σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα ο οποίος είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω. Ο Ερμής είχε αρχικά σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 28 Απριλίου. Σκεφτείτε ποιες αποκαλύψεις, συζητήσεις και μυστικά βγήκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τώρα που αυτοί οι δύο συναντώνται ξανά με τον Πλούτωνα να είναι ανάδρομος, μπορεί να υπάρξει επανάληψη οποιωνδήποτε συνομιλιών ή καταστάσεων  που έγιναν στις 28 Απριλίου. Χρησιμοποιήστε αυτό το γήινο τρίγωνο για να δείτε τι έχει καθυστερήσει. Ζητήματα μεταξύ φίλων και οικονομικά βγαίνουν στο προσκήνιο ,όπως και αποκαλύψεις μυστικών!

Οι ρομαντικές εκπλήξεις θα συμβούν λίγο μετά, όταν η Αφροδίτη θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φίλοι εμφανίζονται στη ζωή σας και παλιές σχέσεις που τείνουν να σας κρατούν πίσω συνήθως τελειώνουν αυτή την περίοδο. Μερικοί άνθρωποι αλλάζουν ριζικά την εμφάνισή τους για να ταιριάζουν με τη νέα αίσθηση του εαυτού τους.  Οι νέες σχέσεις που ξεκινούν τώρα είναι συχνά αναξιόπιστες. Μπορείτε να αναζωπυρώσετε την σχέση σας με την βοήθεια αυτής της όψης αλλά προσέχετε τα οικονομικά σας καθώς η τάση για σπατάλη θα είναι έντονη!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: