ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 8 – 15 ΜΑΪΟΥ-ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΡΙΖΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ;

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν δύο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα

Ο Δίας ο πλανήτης της τύχης , της μεγενθυσης των καταστασεων ,των νομων ,της θρησκειας διέρχεται από τον Κριό από τις 11 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου, θα γυρίσει ανάδρομος στον Κριό στις 28 Ιουλίου έως ότου επιστρέψει στους Ιχθύες στις 28 Οκτωβρίου, όπου στη συνέχεια θα ξαναρχίσει την απευθείας πορεία του ως τις 24 Νοεμβρίου. Ο Δίας θα επιστρέψει στον Κριό στις 21 Δεκεμβρίου (1η Ιανουαριου με συντεταγμενες Αθηνας), όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16 Μαΐου 2023.

Η μετατόπιση του Δία από τους Ιχθύες στον Κριό θα είναι θορυβώδης!! Θα λειτουργήσει σαν ένας γιγάντιος  φακός  που θα φωτίσει και θα μεγεθύνει τα παγκόσμια προβλήματα ,οπότε περιμένετε ειδήσεις που θα μας βγάλουν από την άνεση μας! Φανταστείτε το σαν ένα παγκόσμιο συναγερμό που αρχίζει να χτυπά ασταμάτητα ,οπότε δεν μπορείς να αγνοήσεις αφενός τίποτα και αφετέρου ότι δεν είχε φτάσει ακόμα στα αυτιά του παγκοσμίου πληθυσμού …τώρα πια φτάνει!! Ο κόσμος φτάνει σε μια κατάσταση τεντωμένων άκρων!

Η τελευταία φορά αυτής της μετάβασης ήταν το 2011 ….θυμηθείτε τι έγινε τότε…τωρα περιμενετε την νεα ριζικη αλλαγη στην ζωη σας!!!

Ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος πλανήτης, γίνεται ανάδρομος στους Διδύμους, η επικοινωνία είναι αργή, παραπλανητική ή απρόβλεπτη. Να είστε πολύ σαφείς σε αυτά που λέτε και να φροντίζετε οι άλλοι να καταλαβαίνουν. Ομοίως, μη διστάσετε να ζητήσετε σαφήνεια εάν κάποιος πει κάτι που σας μπερδεύει ή δεν είναι ξεκάθαρο.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι γενικά μια δύσκολη επιρροή. Μπορεί να φέρει προκλητικά νέα και να περιορίσει και να καθυστερήσει τη σκέψη, τις επικοινωνίες και τα ταξίδια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε νευρικό άγχος, διαφωνίες, διαφωνίες, τεχνολογικές καταστροφές και χαμένα αντικείμενα. Οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι σε κατάσταση ροής. Ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες μπορεί να μην είναι ακόμη διαθέσιμες και άλλες μπορεί να είναι αναξιόπιστες ή ανέντιμες.

Αποφυγετε αν είναι δυνατον ή να ειστε προσεκτικοι στη λήψη αποφάσεων, τις διαπραγματεύσεις, την επικοινωνία και τη μεταφορά .Υπάρχουν όμως θετικά, όπως η αναπόληση του παρελθόντος ή η απροσδόκητη συνάντηση με άτομα από το παρελθόν σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Η ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ!!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: