Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΨΥΧΗΣ 2022

Τα κομμάτια είναι πολύ περιορισμένα και δεν μπορούμε σαν ιστοσελίδα να υποσχεθούμε πως θα υπάρχουν τις αμέσως επόμενες ημέρες (Αυτό συμβαίνει για δυο λόγους: είναι χειροποίητα και η διαδικασία ενεργοποίησης τους πρέπει να γίνεται με βάση κάθε άτομο που κάνει την παραγγελία του μέσω του αστρολογικού του χάρτη)

Εκτός των ιδιοτήτων που θα διαβάσετε στο αναλυτικό κείμενο που ακολουθεί,ο συμβολισμός σε αυτό το σχέδιο είναι ιδιαίτερα δυνατός!

Εκπέμπει ένα ενεργειακό φορτίο που αναγεννάτε αυτόματα. Και, μόλις ενεργοποιηθεί πλήρως, η ικανότητά του να αυξήσει την ισχύ του είναι σχεδόν απεριόριστη. Τα αρχαία κείμενα λένε, ότι μόλις ενεργοποιηθούν με αγνό και ηθικό πνευματικό τρόπο, χρειάζονται έως και 7 γενιές πριν επιστρέψουν στην αρχική φυσική τους (κατάσταση αδράνειας). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το κύριο ενεργητικό χαρακτηριστικό του είναι η τριπλή ικανότητά του να απωθεί, να μετατρέπει και να εξαλείφει τις αρνητικές ενέργειες. Βοηθά στην επούλωση και τον μετασχηματισμό των αρνητικών σας κάρμα, αλλά και κάθε είδους ανθρώπινες αρνητικές παρεμβολές προς εσάς. και αποτρέπει τις αρνητικές ενέργειες, οι οποίες προέρχονται έξω από εσάς. Το χειρότερο πράγμα που συμβαίνει όταν κάποιος άλλος αγγίζει το κόσμημα της ψυχής σας είναι ότι παίρνει μέρος της θετικής, θεραπευτικής του ενέργειας. Εάν ένα «αρνητικό» άτομο το αγγίξει, μπορεί να νιώσει κάποια δυσφορία, ακόμη και να γίνει ασταθές,

Υπάρχει ένα εσωτερικό απόρρητο για τη δημιουργία αληθινού κοσμήματος ψυχής και η φύση παίζει αναπόσπαστο ρόλο στη διαδικασία. Όλα στη Φύση έχουν τη δική τους δύναμη. Όμως, απαιτείται μια τεχνική για να ενεργοποιηθεί και να εκφραστεί αυτή η ισχύς. Χωρίς την κατάλληλη τεχνική, η δύναμη παραμένει αδρανής ή απλά δυναμική.

Οποιαδήποτε τεχνική περιλαμβάνει μια διαδικασία βήμα προς βήμα. Πάρτε τη δημιουργία ενός διαμαντιού. Χιλιάδες χρόνια πίεσης σε ένα κομμάτι άνθρακα αποτελούν το πρώτο βήμα της διαδικασίας. Αλλά, μόλις βρεθεί ένα ακατέργαστο διαμάντι, πρέπει να καθαριστεί, να κοπεί και να γυαλιστεί για να αναδείξει την πλήρη λάμψη και την αξία του.

Η δύναμη ενός διαμαντιού έγκειται στη λάμψη του και στην ικανότητά του να προσελκύει, να τραβά την προσοχή μας και να μας ανυψώνει. Αυτά είναι τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά των φυσικών αντικειμένων. Είναι μαγνητικά και λαμπερά, ελκυστικά και εμπνευσμένα. Το ίδιο ισχύει και για τα Κοσμήματα Ψυχής είναι τα διαμάντια της πνευματικότητας.

«Η υψηλότερη σοφία θα σε αναζητήσει από μόνη της.»

 «Η δύναμη (δονητικός συντονισμός) αναζητά την ψυχή για την οποία δημιουργήθηκε, ενδιαφερόμενη μόνο για την πανέμορφη ένωση και την αναζωογόνηση της ψυχής». Η τέλεια ένωση της δύναμης ενός Κοσμήματος Ψυχής  και της ατομικής ψυχής για την οποία δημιουργήθηκε μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο όταν το αντικείμενο έχει πλήρως ενδυναμωθεί και ενεργοποιηθεί. Τότε, θα σε αναζητήσει, θα σε τραβήξει σε αυτό και θα σε αγκαλιάσει με την ειρήνη, τη δύναμη και την προστασία του.

Ποιοι είναι οι μηχανισμοί ενός φυσικού αντικειμένου που εκφράζουν την υπερφυσική ή «θεϊκή» δύναμη;

Η διαδικασία ξεκινά με μια ψυχή, η οποία έχει τη δύναμη να εκφράζει τη δική της απεριόριστη ενέργεια στον φυσικό κόσμο. Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες πνευματικές τεχνικές, αυτή η ψυχική δύναμη , διοχετεύεται απευθείας στο αντικείμενο. Χρειάζεται για να ενεργοποιήσει πλήρως την εγγενής δύναμη του στη Φύση.

Οι καλές προθέσεις και οι θρησκευτικές προσευχές ή οι ήχοι είναι αρκετά για να ενεργοποιήσουν πλήρως τη θεϊκή δύναμη στη Φύση. Αλλά δεν είναι αρκετά. Ο καθένας μπορεί να έχει καλές προθέσεις. Και, υπάρχουν διαθέσιμα βιβλία προσευχών για οποιονδήποτε που θα μπορούσε απλοϊκά να τα χρησιμοποιήσει. Αλλά, εάν η ψυχική δύναμη κάποιου που βρίσκεται στο ανώτατο πεδίο πνευματικότητας την πνευματικότητα , δεν θα είναι ούτε επαρκής η ενεργοποίηση, ούτε επομένως θα προκύψουν  τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όπως και η δύναμη που είναι εγγενής στη Φύση βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας ικανότητα της ενεργοποίησης, για να εκφραστεί πλήρως και να μπορεί να φτάσει σε τέτοια δύναμη έκφρασης όπου  η θεϊκή ικανότητα να αποδίδει αυθόρμητα τις επιθυμίες ώστε να γίνονται μια ζωντανή πραγματικότητα χρειάζεται ένα πνευματικά δυνατό νου. 

Μόλις ένα αντικείμενο έχει ενισχυθεί από τον ανώτερο πνευματικό νου, ξεκινά η διαδικασία ενεργοποίησης. Ακριβώς όπως ένας σπόρος μήλου μεγαλώνει σε ένα δέντρο μηλιάς, το οποίο τελικά φέρει μήλα, όχι πορτοκάλια ή μπανάνες, η διαδικασία ενεργοποίησης είναι επίσης συγκεκριμένη και προχωρά βήμα προς βήμα έως ότου φέρει τους πλήρως ωριμασμένους τους καρπούς της. Εδώ είναι όπου η διαδικασία γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια ώστε να εκφράζει τον μελλοντικό του κάτοχο αποκλειστικά!

Οι μεγάλοι σοφοί της αρχαίας Ινδίας τόνιζαν την αξία αυτής της ιδιαιτερότητας, η οποία ισχύει για κάθε πτυχή της πνευματικότητας.

Το τελικό στάδιο της διαδικασίας ενεργοποίησης περιλαμβάνει εσάς.

Η ζωή ζει μέσα από σχέσεις. Όλοι ζούμε σε σχέση με το περιβάλλον μας, μεταξύ μας, με τον Εαυτό μας, και με το Θείο. Κάθε σχέση κινείται σε 5 στάδια: εισαγωγή, εξοικείωση, εναρμόνιση,οικειότητα, ένωση. Όσο αφορά τη σχέση μας με κοσμήματα ψυχής, όσο περισσότερο τα φοράμε ή τα χρησιμοποιούμε, τόσο πιο γρήγορα προχωράμε προς τη θεϊκή ένωση. Τα κοσμήματα ψυχής φέρνουν την ενέργειά σας σε αρμονία με αυτό.

Αυτός είναι ο σκοπός του: να σας θεραπεύσει, να σας προστατεύσει και να βελτιώσετε την προσωπική σας εμπειρία στην πορεία της ψυχής σας προς την πλήρη έκφρασή της σε αυτήν τη ζωή.

Ακολουθούν μερικές πρακτικές συμβουλές.

Το Κόσμημα  Ψυχής είναι ένας πραγματικός θησαυρός. Για τους βασιλείς, καθώς και για τους πνευματικούς δασκάλους στην αρχαιότητα το Κόσμημα Ψυχής ήταν ένα σημαντικό κειμήλιο, το οποίο πέρναγε από γενιά σε γενιά. Η ενεργειακη δύναμη του Κόσμηματος Ψυχής που θα απολαύσετε να φοράτε στην καθημερινή σας ζωή, διαρκεί έως 7 γενιές. Αξίζει πραγματικά να το φροντίσετε. 

Η νύχτα είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή. Όταν κοιμόμαστε, οι ψυχές μας είναι ξύπνιες και πολύ δεκτικές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας προτείνουμε επίσης να κοιμάστε με τo κόσμημα – ψυχής σας. Δεν χρειάζεται να το φοράτε στο κρεβάτι. Αντ ‘αυτού, τοποθετήστε το κάτω από το μαξιλάρι σας σε μια υφασμάτινη σακούλα. Όταν το σώμα σας κοιμάται, είναι ο ευκολότερος χρόνος για να θεραπεύσετε και να λάβετε θεϊκή μετάδοση ενέργειας. Ακολουθεί μια επιπλέον συμβουλή: λίγο πριν κοιμηθείτε, προσευχηθείτε ή ανοίξτε την καρδιά σας στο σύμπαν .Θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Όπως γνωρίζετε, σας συνιστούμε να φοράτε το Κόσμημα Ψυχής σας απευθείας στο δέρμα σας, όσο το δυνατόν περισσότερο. Η άμεση επαφή ενισχύει τη μετάδοση της πνευματικής του ενέργειας του Κοσμήματος Ψυχής. Μια άλλη φυσική ενέργεια είναι αυτή της αίσθησης σκοτεινιάσματος του Κοσμήματος Ψυχής καθώς η επαφή με το δέρμα σας αυξάνει τις συντονισμένες δονήσεις επηρεάζοντας το, αυτή η αίσθηση λοιπόν  είναι ένα σημάδι της εμβάθυνσης της σύνδεσής σας. Είναι επίσης μια ένδειξη της ενίσχυσης της έμφυτης δύναμης της προστασίας τους.Είναι λοιπόν σίγουρα ένα όμορφο σημάδι!!

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος με τον οποίο το Κόσμημα Ψυχής σας μπορεί να χάσει την πνευματική του ενέργεια: αν αγγίζει το έδαφος. Εάν το τοποθετήσετε στο έδαφος ή πέσει στο έδαφος. «Αποφορτίζει» στη Γη. Όπως η ίδια η Γη, η θεϊκή ενέργεια αυτού του πλανήτη, είναι ένας τεράστιος μαγνήτης. Το μαγνητικό της τράβηγμα θα δεχτεί ευχαρίστως τη θετική φόρτιση από το Κόσμημα Ψυχής

Μπορείτε να το αποτρέψετε χρησιμοποιώντας ένα buffer, οτιδήποτε έρχεται μεταξύ του Κοσμήματος Ψυχής και του εδάφους. Για παράδειγμα, στο σπίτι σας, εάν το Κοσμήματα Ψυχής σας πέσει στο χαλί ή στο χαλί, δεν είναι πρόβλημα. Ένα πέτρινο, πλακάκι ή ξύλινο δάπεδο είναι ένα πρόβλημα

ΦΥΛΑΞΤΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΟ, ΣΤΕΓΝΟ ΜΕΡΟΣ

Κάθε κομμάτι του Κοσμήματος Ψυχής είναι κατασκευασμένο από υλικά και αντικείμενα που συνδέονται με τη φύση (ξύλο και όστρακο) όπως π.χ της περσινής μας σειράς

( Να σημειώσω ότι η περσινή σειρά Κοσμημάτων Ψυχής θα γίνεται φέτος μόνο μετά από παραγγελία σας)

Σας βάζω το άρθρο που είχε αναρτηθεί πέρσυ για να δείτε εκείνη την σειρά των Κοσμηματων Ψυχης!

https://athinaisastrology.com/…/%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf…/

Μερικά από αυτά, μπορούν να επηρεαστούν δυσμενώς από υγρά και υγρασία. Η αποθήκευση του Κοσμήματος Ψυχής σας σε ασφαλές και στεγνό μέρος όταν δεν το φοράτε

Επειδή το Κοσμήματα Ψυχής διαθέτει τεράστιες πνευματικές ιδιότητες,, σας προτείνουμε να τα αντιμετωπίζετε ως Πνευματικά Αντικείμενα Δύναμης. Για παράδειγμα, όταν δεν τα φοράτε, τοποθετήστε τα σε έναν καθορισμένο ‘’χώρο’’ που εσείς θα επιλέξετε. Εάν έχετε άλλα αγαπημένα ,σημαντικά για εσάς αντικείμενα,μπορείτε να τα διακοσμήσετε με το Κοσμήματα Ψυχής σας, το οποίο θα προσθέσει μεγαλύτερη θεραπευτική ενέργεια σε αυτά. Τα λουλούδια, το θυμίαμα, τα αναμμένα κεριά ή οι μικρές λάμπες λαδιού, προσθέτουν επίσης ένα αρμονικό ενεργητικό άρωμα στον χώρο σας. Για αυτούς τους λόγους, είναι επίσης σημαντικό να διατηρείτε το χώρο αυτό καθαρό.

Σε μια διαφορετική εκδοχή μπορείτε να αποθηκεύσετε το Κόσμημα Ψυχής σας σε μια μαλακή θήκη ή καθαρό, διπλωμένο πανί – για να το διατηρήσετε προστατευμένο. Το μετάξι είναι ιδανικό, αλλά κάθε μαλακή, φυσική ίνα κάνει. Φροντίστε να το φυλάξετε σε ασφαλές και ξηρό μέρος. Η παρατεταμένη αποθήκευση, ειδικά σε υγρά / υγρά, σκοτεινά, βρώμικα μέρη μπορούν να το επηρεάσουν δυσμενώς, καθώς τέτοια μέρη είναι φυσικοί χώροι αναπαραγωγής αρνητικής ενέργειας. Το να φοράτε τα κοσμήματα ψυχής σας τακτικά – σε καθημερινή βάση, όσο το δυνατόν περισσότερο – θα σας βοηθήσει να  αποτρέψετε όλα τα παραπάνω . Επιπλέον, όσο περισσότερο φοράτε τα Κοσμήματα Ψυχής σας, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα ενεργητικά οφέλη που θα λάβετε.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Απαλά με καθαρό νερό όταν είναι απαραίτητο. Στην συνέχεια  τοποθετήστε το σε ένα πανί και ταμπονάρετε απαλά για να απορροφηθεί η περίσσεια νερού.
Μετά από αυτό, αφήστε το να στεγνώσει σε φυσικό.
Πριν το φορέσετε ξανά,
σκουπίστε το με ένα στεγνό καθαρό πανί και είναι έτοιμο να σας προφέρει τα δώρα του!

Για τον λαιμό ΚΨ1 (α, β , γ) με την σειρα απο αριστερα 30 ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΚΨ2 45 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ! ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΑΣ!

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΚΨ3 30 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ -ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΨ4 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!! (ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ!!)

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ Ή ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: