Μεγάλη Εβδομάδα των στερήσεων,της κατάθλιψης,των γεγονότων!! Προβλέψεις ζωδίων

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Καλή Ανάσταση με φώτιση ,πνευματικότητα και υγεία σε όλους μας! Καλό Πάσχα!! Προσευχηθείτε για την ειρήνη που έχει τόσο ανάγκη ο πλανήτης μας!!

Υπάρχουν μερικές καλές όψεις τη Δευτέρα 18/4 , όμως και μια δύσκολη πτυχή, γι’ αυτό είναι πιθανό να έχουμε μια γεμάτη γεγονότα Εβδομάδα μπροστά μας. Ο Ερμής είναι σε καλή διάθεση καθώς σχηματίζει μια ευεργετική σύνοδο με την Αφροδίτη και αυτό προωθεί τα θέματα και των οικονομικών. Ο Ουρανός εξαγωνίζει με την Αφροδίτη και τον Ερμή φέρνοντας καλά νέα και επικοινωνίες και φυσικά πολλές μετακινήσεις ενώ με την θεά του έρωτα απρόσμενες αλλαγές στις σχέσεις αλλά και νέες γνωριμίες. 

Το τετράγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα, το οποίο θεωρείται ασυμβίβαστο. Οι βίαιες δυνάμεις δραστηριοποιούνται συλλογικά αλλά και μέσα μας. Επιβολή πάση θυσία της γνώμης μας ,εμπόδια ,διαφωνίες και καυγάδες και πόσο δύσκολο πραγματικά να κρατήσουμε το μετρό ή κάποιοι να το κρατήσουν σε ένα αγώνα εξουσίας !

Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ ατόμων που έχουν εξουσία είναι πιο πιθανές τώρα. Κάποιος μπορεί να κάνει κατάχρηση της εξουσίας του και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε μια πράξη άδικη, εγκληματική ,βίαιη και ύπουλη για το κοινωνικό καλό

Ο Ήλιος μετακινείται στον Ταύρο ευνοώντας συγκεκριμένα ζώδια ενώ κάποια αλλά πρέπει να προσέχουν .

Το τρίτο τέταρτο της Σελήνης μας καλεί σε προσοχή καθώς μπορεί να δώσει απογοήτευση και απώλεια περιουσίας και κέρδους, φίλοι γίνονται εχθροί, προβλήματα μέσω εταιρειών ή δημοσίων υποθέσεων , δυσκολίες ή ατυχία στα παιδιά.

Σεισμικές όψεις και υιοθεσία με τον Πλούτωνα στον 12 οίκο και τον Κρόνο στον 1 οίκο.

Η οικοθεσία του Κρόνου δείχνει την διαφορετικότητα αυτού του Πάσχα  καθώς τα χρήματα και η ακρίβεια φέρνουν ελλείψεις και μελαγχολία ,ας σκεφτούμε όσους δεν έχουν ούτε καν τα απαραίτητα για να γιορτάσουν την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης!!

Την μέρα του Πάσχα η πρώτη όψη είναι μια δύσκολη όψη μεταξύ Ερμή και Κρόνου κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει παρεξηγήσεις σε όλο τον τομέα της επικοινωνίας.  Διαφορές απόψεων. Ενώ αυτή η λέξη ακούγεται στην πραγματικότητα αρκετά ακίνδυνη, μπορεί να είναι κάθε άλλο παρά ακίνδυνη ως προς τα αποτελέσματά της. Δεν αποδέχεσαι τη γνώμη του άλλου και εναντιώνεσαι σθεναρά υπέρ της δική σου γιατί είσαι πεπεισμένος ότι είναι σωστή. Και αν και ο άλλος δεν είναι πολύ ανεκτικός και είναι επίσης πεπεισμένος για την ορθότητα της γνώμης του, τότε όλα καταρρέουν! Καταλαβαίνεται πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό συλλογικά αλλά και ατομικά!

Μπορεί να κολλήσουν καταστάσεις και να βρεθούν σε αδιέξοδο με ένα δύσκολο πρόβλημα που δεν φαίνεται να έχει καλή λύση. Η λέξη-κλειδί εδώ είναι το δίλημμα. Στην επικοινωνία, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις. Μπορεί να υπάρξει απομόνωση . Είναι σαν να λειτουργούν όλοι με διαφορετική ταχύτητα .

Το εξάγωνο Ερμή Ποσειδώνα έρχεται να μας θυμίσει το Πάσχα και την πνευματικότητα των ημερών… ψυχική ευαισθησία καθώς αυτή η πτυχή έχει συνδεθεί με ανεξήγητα φαινόμενα του νου. Η επικοινωνία με γείτονες και συγγενείς έχει συχνά διπλό νόημα. Μετακινήσεις της τελευταίας στιγμής και ανταλλαγή απόψεων!

Είναι καλή όψη για χαλάρωση, δημιουργικότητα, επικοινωνία και πνευματικές αναζητήσεις. Τα λόγια γίνονται καταπραϋντικά και μπορούν πραγματικά να είναι θεραπευτικά για τους άλλους. Όλες οι αισθήσεις γίνονται οξείες, επιτρέποντάς να συλλέξετε πολλές επιπλέον πληροφορίες μέσω της διαίσθησής σας. Μπορεί ακόμη και να λάβετε πνευματικές πληροφορίες μέσω ονείρων, διαλογισμού, του πνευματικού οδηγού σας ή τυχαίων συναντήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ!!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: