Θησαυροί και αστρολογία!

Η οικοθεσια των πλανητών εντοπίζει σύμφωνα με την αναγεννησιακή αστρολογία την ύπαρξη ή μη ενός κρυμμένου θησαυρού. Οι σημειοδοτες πλανήτες μπορούν  να μας δώσουν πληροφορίες για το τι υπάρχει, αν π.χ πρόκειται για χρυσό ο πλανήτης είναι διαφορετικός. Σίγουρα η έρευνα πρέπει να γίνεται όταν ο συνδυασμός τόσο αυτών όσο και των αστεροειδών  ή των σταθερών αστέρων δείχνουν πως είναι δυνατή η ανεύρεση καθώς έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα που αυτό δεν είναι δυνατό για λόγους  διάφορους όπως τα μεταφυσικά φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί. Παρόλα αυτά πρέπει να εξάρουμε ότι σαν  χόμπι το κυνήγι θησαυρού θα πρέπει να γίνεται στα πλαίσια της νομιμότητας ,να τηρούνται οι κανόνες προσωπικής ασφάλειας  και να μην γίνεται εμμονική εξάρτηση με σκοπό τον πλουτισμό. Ένα κυνήγι που αιώνες τώρα ιντριγκαρει τους λάτρεις των ιστοριών, των μύθων ή των παραδόσεων που περνούν από γενιά σε γενιά πολλές φορές, χαρίζοντας την αδρεναλίνη στον ενδιαφερόμενο όπως ένα σπορ  ή ένα παιχνίδι γρίφου και αναζήτησης!

Σημαντικό! Από μια αστρολογική εργασία θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πάντα με την ισχυρή παρότρυνση να είστε εντός των νομικών πλαισίων! Θέματα που αφορούν αρχαία κτλ , καθώς και ότι δεν επιτρέπεται νομικά δεν πρέπει να αναλαμβάνονται!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: