Σύνοδος ΔΙΑ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ: Με επηρεάζει ατομικά;

Ο Ποσειδώνας έχει μια τροχιά 165 ετών, επομένως περνά αιώνες ταξιδεύοντας σε κάθε ένα από τα ζώδια και δεν θα προχωρήσει στο επόμενο ζώδιο του Κριού μέχρι το 2026. Ο Ποσειδώνας είναι συγκυβερνήτης των Ιχθύων, ο Δίας είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης τους.

  • Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα είναι μία φορά το χρόνο
  • Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα είναι μία φορά κάθε 13 χρόνια
  • Ο επόμενος Δίας – Ποσειδώνας πλησιάζει γρήγορα, θα είναι ακριβώς στις 12 Απριλίου (ο επόμενος είναι στις 23 Μαρτίου 2035, στις 21 Κριός) 
  • Αν και ο Ποσειδώνας και ο Δίας συναντιούνται κάθε 13 χρόνια, το 1856 ήταν η τελευταία φορά που συναντήθηκαν στους Ιχθύες.

Αυτό σχετίζεται και με εμάς σε προσωπικό επίπεδο, έστω και μόνο επειδή παρατηρούμε, αναρωτιόμαστε και ανησυχούμε από απόσταση.

Κάποιο σημαντικό γεγονός στη ζωή μας θα εκτυλιχθεί. Αυτό μπορεί να συνδέεται με τη φροντίδα για  τους άλλους, αλλά κοιτάξτε πολύ προσεκτικά πού μπορεί να κάνετε πάρα πολλές θυσίες σε βάρος της ζωής και των αναγκών σας.

Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα στις 13 Μαρτίου άνοιξε το δρόμο προς την πολύ πιο σημαντική σύνοδο Δία – Ποσειδώνα. Έτσι δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όσα θα εκτυλιχθούν για εσάς κατά αυτά αυτή την σύνοδο καθώς τα γεγονότα θα μπορούσαν να είναι γεμάτα με ενδείξεις και υποδείξεις σχετικά με ένα προσωπικό θέμα ή με πράγματα που θα έχουν πιο νόημα γύρω από τις 12 Απριλίου.

Θυμηθείτε η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθύες διαρκεί για το μεγαλύτερο μέρος του έτους 

Ο Ποσειδώνας συνδέεται με όνειρα και πράγματα που ξεπερνούν τα όρια. Αλλά και εκεί που πάμε πολύ μακριά. Εκεί που δεν μπορούμε να πούμε όχι.  Ο Δίας κάνει όλα αυτά τα πράγματα μεγαλύτερα και επομένως, σε αυτήν την περίπτωση, πολύ πιο προβληματικά. 

Πρέπει λοιπόν να  λάβουμε υπόψη τις προειδοποιήσεις. Δεν πρέπει να περιμένουμε πρώτα να φανεί το πρόβλημα για να ταρακουνηθούμε!  

Αν θέλετε την βοήθεια της Κας Πέτρου στο συγκεκριμένο θέμα , συμπληρώστε την φόρμα στείλτε τα στοιχεία γέννησης και μετά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε σε email σας την προσωπική σας πρόβλεψη για αυτό το σπάνιο πλανητικό γεγονός και πως σας επηρεάζει!

Κόστος πρόβλεψης 20 ευρώ για την Ελλάδα

Κόστος πρόβλεψης 24 ευρώ για την Κύπρο και το εξωτερικό

(Διαβάστε τους Όρους συναλλαγής κάτω από την φόρμα επικοινωνίας ώστε να έχετε την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Το γραφείο της Κας Πέτρου συνεργάζεται αποκλειστικά με την τράπεζα Πειραιώς. Αν επιθυμείς να έχεις γρηγορότερη αποστολή και η συναλλαγή γίνεται από άλλη τράπεζα τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή άμεσο έμβασμα και το ποσό πώλησης επιβαρύνεται με +4 ευρώ, σε αντίθετη περίπτωση τα χρήματα θα εμφανιστούν μετά από 1-2 εργάσιμες ημέρες. Αν βρίσκεστε στο εξωτερικό το ποσό πώλησης επιβαρύνεται με +4 ευρώ . Τα έξοδα απλής μεταφοράς αλλά και τα έξοδα στην περίπτωση επιλογής εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη της υπηρεσίας και όχι το γραφείο! Σε περίπτωση χρέωσης του γραφείου ,η επιχείρηση δικαιούται να θεωρήσει άκυρη την συναλλαγή και να επιστρέψει το ποσό στον πελάτη με κράτηση των εξόδων που ήδη επιβαρύνθηκε και χρεώνοντας του τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής. ΔΕΝ γίνονται δεκτές φωτογραφίες αποδείξεων!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: