ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022- Ένα φεγγάρι γεμάτο άγχος

Ένα φεγγάρι γεμάτο άγχος. Ο Μάρτιος δεν είναι για τους αδύναμους!

(Δείτε πως επηρρεάζει το κάθε ζώδιο στο βίντεο που ακολουθεί)

Αυτή τη φάση της Σελήνης της Παρθένου ονομάζεται «Φεγγάρι του Σπίνερ» – αυτός ή αυτή που περιστρέφει  το νήμα της ζωής για τον καθένα από εμάς.

Η Πανσέληνος θα εκδηλωθεί στις 27°40’  της Παρθένου

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ( ηγεσία ,ηγέτες ,χρήμα αγορές ,πόλεμος). Μπορεί να έχουμε σχέδια να προχωρήσουμε, αλλά φαίνεται ότι δεν μας μένει κανένα τρόπος για να κάνουμε ουσιαστικά τα πράγματα να κινούνται. Εκτός από τη Σελήνη όλοι οι άλλοι πλανήτες είναι κλειστοί ανάμεσα στον άξονα των σεληνιακών κόμβων, εμείς (οι άνθρωποι) κοιτάμε πραγματικά  προς αυτούς (οι κυβερνήσεις μας) να τακτοποιήσουν τα πράγματα αφού αυτοί είναι που έχουν το πεπρωμένο μας στα χέρια τους. Μια Σελήνη της Παρθένου τείνει να είναι πολύ κρίσιμη και θέλει τα πράγματα να γίνονται σωστά. Το φεγγάρι είναι σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα  αυτό θα πρέπει πραγματικά να κάνει το να φτάσουμε στον βάθος των γεγονότων πολύ πιο εύκολο εάν δεν έχουμε εμμονή με το να τα βλέπουμε με τον δικό μας τρόπο.

Ο Ερμής, κινείται προς μια σύνδεση με τον Δία και τον Ποσειδώνα, τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και τα fake news είναι ανεξέλεγκτα. Η Σελήνη ζητά σαφήνεια καθώς αντιτίθεται στο στέλλιουμ των Ιχθύων αλλά έχει μικρή δύναμη να επιβληθεί.

Ο Ερμής είναι αδύναμος στους Ιχθύες (πτώση και βλάβη) και χωρίζεται από ένα εξάγωνο με τον Ουρανό. Τις μέρες που προηγούνται της Πανσελήνου υπήρξαν  προτάσεις για σχέδια ειρήνης (Ιχθύες) που ήταν εντελώς εκτός πλαισίου (Ουρανός) ειδικά με τον Δία να πλησιάζει την επερχόμενη σύνδεσή του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (δώστε στην ειρήνη μια ευκαιρία ή  η ανυπαρξία ειρήνης  και οι θηριωδίες (Δίας-Ποσειδώνας χωρίς όρια ή στα όρια) θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο επίγνωσης και αποτελέσματος).

Ο Άρης (πόλεμος) παράλληλος στον Νότιο Κόμβο (χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να δαμάσει την επιθετικότητα) και η Αφροδίτη (ειρήνη) παράλληλη με τον Κρόνο και contra/παράλληλη με τον Ουρανό και οι δύο σε ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, κάτι αναπάντεχο θα χρειάζεται να συμβεί προκειμένου για θετική ανθρωπιστική (Υδροχόος) αλλαγή και αυτό το κάτι θα μπορούσε πραγματικά να μας ταρακουνήσει στα θεμέλια μας (Ουρανός στον Ταύρο). Ταρακούνημα στις αγορές ,Επιθετικότητα*.

Το σταθερό αστέρι Zavijava έχει μια ισχυρή, επιβλητική και ισχυρή επιρροή. Η μαχητική και καταστροφική φύση του μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο ;

Δύναμη, μαχητικές κινήσεις και καταστροφικότητα. Είναι της φύσης του Ερμή και του Άρη

Το διάγραμμα της Σελήνης έχει 4 πλανήτες που κυβερνώνται από τον Κρόνο (Πλούτωνα, Άρης, Αφροδίτη και Κρόνος) και 4 κυβερνώνται από το Δία (Ερμή, Δία, Ποσειδώνας και Ήλιος) επισημαίνοντας τη σημασία της συνόδου Δία-Κρόνου (Δεκέμβριος 2020) που ενεργοποιήθηκε στις 6  Μαρτίου  από τη σύνοδος Αφροδίτη-Άρη στις 0° Υδροχόου.

Οι Πανσέληνοι είναι επίσης γνωστό ότι είναι περίοδοι  όπου τα πράγματα κορυφώνονται. Ρίχνουν φως στην περιοχή που είναι «κρυμμένη» και στην προκειμένη περίπτωση, στην παραδοσιακή αστρολογία, όλα τα θέματα που αφορούν τον 6ο οίκο και το ζώδιο της Παρθένου (στρατός ,τροφή ,υγεία ,ηγέτες ,κυβερνήσεις ,κατοικίδια).

Αυτό είναι σίγουρα πιο εμφανές όταν η Πανσέληνος κοιτάζει στενά τυχόν προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες στο προσωπικό σας χάρτη (24-30° των: Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες και Δίδυμοι), εξαρτάται επίσης από τους οίκους που εμπλέκονται στο ατομικό σας διάγραμμα.

Ο άξονας του οίκου στην παραδοσιακή αστρολογία που εμπλέκεται σε αυτή την Πανσέληνο είναι ο 6ος – 12ος, Παρθένος-Ιχθύες, διάνοια εναντίον διαίσθησης, προσπάθεια εναντίον παράδοσης, κρίση εναντίον συμπόνιας κλπ.

Παρθένος και 6ος οίκος, στη σύγχρονη αστρολογία, ασχολούνται με το φυσικό σώμα και κατά συνέπεια τα θέματα άσκησης ,γυμναστικής και οι δίαιτες που εμπλέκονται στην υγιή λειτουργία του οργανισμού μας, όπως και η καθημερινότητα και η εργασία μας τονίζονται εδώ . Η σκιώδης πλευρά του όμως τείνει να αντιμετωπίζει το σώμα ως σκλάβο, ωθώντας το στα φυσικά του όρια μέχρι ένας τραυματισμός ή μια ασθένεια να μας αναγκάσει να δώσουμε προσοχή. Η Παρθένος είναι πολύ διακριτική και απολαμβάνει να βοηθά ανθρώπους, το σκιώδες μέρος της τείνει να κρίνει και επίσης να το ρίχνει στην δουλειά διατηρώντας τον εαυτό της υπερβολικά απασχολημένο, με την ελπίδα να ξεφύγει έτσι από αισθήματα αδυναμίας και μοναξιάς. Στην παραδοσιακή αστρολογία επίσης ο 6ος οίκος αντιπροσωπεύει οποιοδήποτε άτομο «μας εξυπηρετεί» όπως άτομα που εργάζονται στα σπίτια μας συμπεριλαμβανομένων των τεχνιτών, αντιπροσωπεύει επίσης ασθένεια και δυσαρέσκεια κτλ.

Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε έτσι να είναι μια καλή στιγμή για να αναβαθμίσουμε τους τρόπους που βοηθούν τη συναισθηματική μας ευημερία.

Προτείνει να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον χρόνο για να μετρήσουμε τις υποχρεώσεις  μας, σε ποιους οφείλουμε, ποιος μας χρωστάει και πώς αισθανόμαστε για αυτές τις υποχρεώσεις. Και, επιπλέον, ποιος θα είναι εκεί να μας βοηθήσει στα δύσκολα αν χρειαστεί  Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για προσφορά βοήθειας στους άλλους με ανιδιοτελή τρόπο.

Η πανσέληνος της 18ης Μαρτίου διαρκεί δύο εβδομάδες μέχρι τη νέα σελήνη της 1ης Απριλίου όμως η σύνοδος Άρη Κρόνου δεν μας κάνει αισιόδοξους για τις εξελίξεις!

* Η σύνδεσή του με τον Κρόνο στις αρχές Απριλίου, πιθανότατα δείχνει περισσότερη συγκράτηση μετά από πολύ μεγαλύτερη ένταση. Κι όμως ο Άρης μπορεί να αντεπιτεθεί. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμα πιο επιθετικά. Το να στριμώχνονται οι ένοπλες δυνάμεις (Άρης), για παράδειγμα, δείχνει μόνο περισσότερες δυνατότητες για περισσότερες συγκρούσεις και επιθετικότητα.

Καθώς ο «πλανήτης του πολέμου» πλησιάζει τον Ουρανό, δείχνει ακόμη πιο εκρηκτικά γεγονότα μέχρι τον Ιούλιο/Αύγουστο.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: