Βιβλίο: Αστρολογία και Χρήματα

Οι οικονομικές δυσκολίες είναι πάντα ένα κύριο πρόβλημα που απασχολεί κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη! Με αυτό το βιβλίο θα έχετε ένα πλήρη οδηγό που με απλή και κατανοητή γλωσσά σας βοηθά να μάθετε τα πάντα σχετικά με την αστρολογία και τα χρήματα!! Ένας οδηγός για όλη την ζωή σας που μπορείτε να συμβουλεύεστε καθημερινά, μάθετε πότε θα έχετε εισροή χρημάτων ,με ποιον τρόπο ,πότε θα κερδίσετε ένα τυχερό παιχνίδι! Όλες οι πληροφορίες που δείχνουν τον δρόμο…του χρήματος !

Επίσης σας δίνει όλες τις αστρολογικές θεραπείες που θα προσελκύσετε χρήματα ανάλογα με το ζώδιο σας για το 2022!

Καθώς και ενεργειακές θεραπείες που μπορείτε να χρησιμοποιείτε πάντα στην ζωή σας φέρνοντας τα χρήματα.. στο πορτοφόλι σας!!

Ιδανικό για να βοηθήσει την οικονομική ροή στο σπίτι ,την επιχείρηση ,όσους ασχολούνται με τα χρήματα μέσω τυχερών παιχνιδιών, περιπτώσεις κληρονομιών, ξαφνικών χρημάτων, γνωριμίας με ένα άτομο που αναρωτιέστε αν έχει οικονομική ισχύ και τι ακριβώς σημαίνει αυτό!

📖50 σελίδες απόλυτης γνώσης για να μπορείτε όλοι να επωφεληθείτε και να έχετε τον απόλυτο οδηγό του χρήματος! Η αστρολογία και το σύμπαν έχουν τα μυστικά τους και σας τα προσφέρω με την σιγουριά ότι θα βοηθήσετε πραγματικά τον τραπεζικό σας λογαριασμό!
Θα είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική (🏷16 ευρώ) αλλά και έντυπη μορφή (🏷20 ευρώ συν εξοδα αποστολης) για όσους θέλετε να είστε σίγουροι πως θα το έχετε πάντα στην βιβλιοθήκη σας!Για όσους επιθυμείτε την αγορά του επικοινωνήστε μέσω της φόρμας που θα βρείτε στην σχετική ανάρτηση στο site μου πατώντας εδώ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Το γραφείο της Κας Πέτρου συνεργάζεται αποκλειστικά με την τράπεζα Πειραιώς. Αν επιθυμείς να έχεις γρηγορότερη απάντηση και η συναλλαγή γίνεται από άλλη τράπεζα τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή άμεσο έμβασμα και το ποσό πώλησης επιβαρύνεται με +4 ευρώ, σε αντίθετη περίπτωση τα χρήματα θα εμφανιστούν μετά από 1-2 εργάσιμες ημέρες. Αν βρίσκεστε στο εξωτερικό το ποσό πώλησης επιβαρύνεται με +4 ευρώ . Τα έξοδα απλής μεταφοράς αλλά και τα έξοδα στην περίπτωση επιλογής εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη της υπηρεσίας και όχι το γραφείο! Σε περίπτωση χρέωσης του γραφείου ,η επιχείρηση δικαιούται να θεωρήσει άκυρη την συναλλαγή και να επιστρέψει το ποσό στον πελάτη με κράτηση των εξόδων που ήδη επιβαρύνθηκε και χρεώνοντας του τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής. ΔΕΝ γίνονται δεκτές φωτογραφίες αποδείξεων!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: