Ποιος μήνας θα είναι ο πιο τυχερός για το ζώδιό σας το 2022;

Κριός ο πιο τυχερός μήνας: Μάιος

Ο Άρης θα είναι παρών στο ζώδιό σας, κάτι που σημαίνει ότι έρχονται καλά πράγματα στον Κριό πολύ σύντομα . Μπορείτε να προσβλέπετε στην επιτυχία στη δουλειά και σε κάποιο πρόσθετο πάθος στις σχέσεις σας. Ο Σεπτέμβριος θα είναι αναμφίβολα ένας δύσκολος μήνας ειδικά στην αρχή του μήνα. Εν ολίγοις, οι εντάσεις θα αυξηθούν.

Ταύρος πιο τυχερός μήνας: Ιούνιος

Ο τυχερός σου μήνας θα είναι ο Ιούνιος γιατί όλα σου τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα. Μετά από έναν ασταθη χειμώνα και άνοιξη, στις αρχές του καλοκαιριού, θα μπορείτε να αφήσετε όλους τους τοξικούς ανθρώπους και να προχωρήσετε, απαλλαγμένοι από όλα όσα σας διελυαν.

Θα εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας και θα περάσετε χρόνο με άτομα που φέρνουν θετικότητα στη ζωή σας.

Πέρυσι ήταν ένα σκαλοπάτι κατά το οποίο έπρεπε να πάρεις μαθήματα με πρόχειρο τρόπο, αλλά τώρα θα απολαύσεις επιτέλους τους καρπούς της σκληρής δουλειάς σου.

Δίδυμοι ο πιο τυχερός μήνας: Αύγουστος

Αν νομίζατε ότι η κακή σας τύχη στον έρωτα θα συνεχιστεί και το 2022, κάνετε λάθος. Είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα, αλλά η ευτυχία σας θα σας βρει.

Ο πιο τυχερός μήνας σας θα είναι ο Αύγουστος και υπάρχει πιθανότητα να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας στις διακοπές σας

Καρκίνος ο πιο τυχερός μήνας: Απρίλιος

Αυτός ο μήνας δεν θα σας φέρει χαρά, αγάπη και ευτυχία. Θα δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις και αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να συναντήσετε ακόμη και κάποιον ξεχωριστό.

Λέων ο πιο τυχερός μήνας: Ιανουάριος

Λέων, ο τυχερός σου μήνας θα είναι ακριβώς στην αρχή της χρονιάς. Τον Ιανουάριο, θα νιώσετε ότι έχετε ενέργεια για μεγάλα πράγματα και θα δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Και το καλύτερο είναι ότι ό,τι ξεκινάς θα έχει τεράστια επιτυχία για την οποία θα είσαι περήφανος.

Παρθένος ο πιο τυχερός μήνας: Σεπτέμβριος

Ο τυχερός σας μήνας θα είναι ο μήνας της γέννησής σας ο Σεπτέμβριος. Δεν θα πετύχεις όλα όσα ήθελες στην αρχή της χρονιάς.

Θα πρέπει να περιμένετε λίγο για να οργανωθούν κάποια πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πετύχεις όλα όσα ήθελες. Απλώς θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο.

Η ερωτική σας ζωή θα δει επιτέλους το φως στο τέλος του τούνελ γιατί θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσετε αυτόν που περιμένατε όλη σας τη ζωή.

Ζυγός ο πιο τυχερός μήνας: Απρίλιος

Ο Άρης θα φωτίσει το μαχητικό πνεύμα της προσωπικότητας του Ζυγού και θα δώσει την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει τελικά τον Απρίλιο και θα μπορούσατε ακόμη και να πάρετε προαγωγή.

Σκορπιός ο πιο τυχερός μήνας: Δεκέμβριος

Σκορπιέ, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το τέλος της χρονιάς για να πάρεις αυτό που σου αξίζει μιας και ο πιο τυχερός σου μήνας θα είναι ο Δεκέμβριος.

Θα είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγών, όταν θα καταλάβετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και ποιοι είναι εκεί απλώς για να σας εκμεταλλευτούν.

Μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχετε πολλές αλλαγές τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο επαγγελματικό σας τομεα και θα καταλάβετε κάποια πράγματα.

Θα επιλέξετε επιτέλους ανθρώπους που ήταν πάντα εκεί για εσάς και θα είστε ικανοποιημένοι με τις αποφάσεις σας.

Το τέλος της χρονιάς θα σας φέρει την ηρεμία που τόσο λαχταρούσατε και θα μπείτε στη νέα χρονιά χαρούμενοι για όλες τις αποφάσεις που πήρατε.

Ο πιο τυχερός μήνας του Τοξότη: Φεβρουάριος

Το 2022 θα είναι ένα από τα καλύτερα . Όταν κυλήσει ο Ιούλιος, θα νιώσετε πιο δυνατοί και χαρούμενοι από ποτέ. Οι πλανήτες είναι επίσης στο πλευρό σας και θα σας εγγυηθούν πολύ ενθουσιασμό. Επιτέλους θα βγεις από εκείνη την κατάθλιψη που ήταν μέρος σου για πολύ καιρό και θα δεις επιτέλους το φως στην άκρη ενός τούνελ.

Αιγόκερως ο πιο τυχερός μήνας: Οκτώβριος

Ο πιο τυχερός σου μήνας θα είναι ο Οκτώβριος. Τα καλά πράγματα δεν θα συμβούν στην αρχή της χρονιάς γιατί πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά αργότερα, όλα θα είναι όπως τα ονειρευόσασταν πάντα.

Λαχταράτε την αληθινή αγάπη όλη σας τη ζωή, επομένως θα επικεντρωθείτε περισσότερο στο να την βρείτε.

Θα έχετε επιτυχία και στη δουλειά, αλλά η πρώτη σας προτεραιότητα θα είναι η ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος πιο τυχερός μήνας: Νοέμβριος

Όλα τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα τον Νοέμβριο και όταν δείτε όλα εκείνα τα υπέροχα πράγματα που θα σας συμβούν, δεν θα λυπηθείτε που τα περιμένετε τόσο πολύ.

Θα έχετε την έμπνευση να ξεκινήσετε να κάνετε κάποια νέα πράγματα και δεν θα το μετανιώσετε αφού θα είναι επιτυχημένα.

Θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι και θα νιώσεις υπέροχα ακόμα κι αν είσαι ελεύθερος/η.

Στην πραγματικότητα, το να είσαι χωρις ταιρι θα είναι το μόνο που χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο, θα εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας, αφού όλη σας τη ζωή επικεντρώνεστε στους λάθος ανθρώπους.

Πιο τυχερός μήνας Ιχθύες: Μάιος

Ο Μάιος είναι ο μήνας που θα νιώσετε πραγματικά ότι η ζωή σας έχει νόημα και ότι όλα τα προβλήματα που περάσατε έχουν πλέον νόημα.

Τα πάντα—από την αγάπη και τις επαγγελματικές σας ζωές μέχρι τις σχέσεις με τους φίλους σας—θα είναι υπέροχα και θα εύχεστε η ζωή να είναι πάντα τόσο καλή για εσάς.

Θα ξέρετε πώς να απολαύσετε την ευτυχία σας γιατί θα κάνετε μια λίστα με προτεραιότητες και δεν θα αφήσετε τοξικούς ανθρώπους να αποστραγγίσουν τη θετική ενέργεια από πάνω σας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 6987101894 ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΥΓΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΧΡΗΜΑΤΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΣΠΟΥΔΕΣ)

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: