ΔΕΣ ΑΝ ΣΕ ΕΥΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΡΗ-ΕΡΜΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

Ποια ζώδια  είναι ο πιο ευνοημένα  με τον Άρη στον Τοξότη;

Οι πιο ευνοημένοι από τον Άρη στον Τοξότη είναι οι ίδιοι οι  Τοξότες , οι Κριοί και οι Λέοντες , καθώς και οι  Υδροχόοι και οι Ζυγοί .

Μετά έρχονται οι Αιγόκεροι και οι Σκορπιοί , καθώς και οι Ταύροι και οι Καρκίνοι . Έχουν επίσης τώρα μεγάλη ενέργεια και δύναμη στη διάθεσή τους, που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν με τους σωστούς τρόπους.

Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι  Ιχθύες έχουν τεταμένες γωνίες αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό θα πρέπει να κινούνται πιο χαλαρά και προσεκτικά τώρα, διαφορετικά μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία τους. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να εφαρμόσουν ένα σχέδιο, το οποίο μπορούν να επιτύχουν με αρκετό ύπνο, υγιεινή διατροφή, λιγότερο άγχος και σωματική δραστηριότητα.

Ποια ζώδια  ευνοούνται  περισσότερο από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω;

Οι Αιγόκεροι , οι  Ταύροι και οι  Παρθένοι , καθώς και οι  Ιχθείς και οι  Σκορπιοί.

Οι Υδροχόοι, οι  Τοξότες, οι  Δίδυμοι  και οι  Λέοντες  αισθάνονται επίσης έντονα επηρεασμένοι από τις ιδιότητες του Αιγόκερω. Όσοι κάνουν το πρώτο βήμα και είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάποιες θυσίες για τον σύντροφό τους ή τουλάχιστον να δείξουν λίγη προσαρμογή, σίγουρα θα ανταμειφθούν.

Οι Ζυγοί, οι  Κριοί και οι  Καρκίνοι  μπορεί να έχουν δυσκολίες με την αγάπη αυτή τη στιγμή, καθώς υπάρχουν τεταμένες πτυχές που τους επηρεάζουν. Σύντομα όμως τα πράγματα θα είναι και πάλι πολύ καλύτερα.

Ποιο ζώδιο  ωφελείται περισσότερο από τον Ερμή στον Αιγόκερω;

Οι Αιγόκεροι ευνοούνται περισσότερο, καθώς και οι Ταύροι, οι  Παρθένοι , οι Ιχθύες και οι Σκορπιοί .

Οι Υδροχόοι,  Τοξότες,  Δίδυμοι και Λέοντες δεν μπορούν να διαμαρτύρονται γιατί και αυτοί μπορούν να επωφεληθούν από τις επιρροές του Ερμή. Όσοι είναι πολύ ενεργοί επαγγελματικά θα ανταμειφθούν επιπλέον.

Ο Καρκίνος, ο  Κριός και ο Ζυγός θα πρέπει να προσέχουν να μην κάνουν λάθη σε λογικά συμπεράσματα και ενέργειες, γιατί οι τρέχουσες γωνίες τους δελεάζουν προς την επιπολαιότητα και ίσως ακόμη και την προχειρότητα.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: