Προβλέψεις Εβδομάδας 1/11 – 7/11 για κάθε ζώδιο

Την Δευτερα ο μήνας ξεκιναει με ένα ομορφο  τρίγωνο του Ερμή με τον  Δία από το Σάββατο έως την Τρίτη φέρνει αισιοδοξία, γενναιοδωρία, καλή τύχη και καλά νέα. Τα καλά ένστικτα και η θετική σκέψη καθιστούν αυτή την εξαιρετική στιγμή για κοινωνικοποίηση, έρευνα, μελέτη και δημιουργία σχεδίων.

Την Τριτη το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από Δευτέρα έως Τετάρτη φέρνει βαθιά σκέψη και έντονες αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους. Αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε ακραίες ιδέες ή θεωρίες συνωμοσίας και μην χρησιμοποιείτε καταναγκαστικές μεθόδους για να εκφράσετε τις σκέψεις σας.

Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό και την Πέμπτη η Νέα Σελήνη που θα διαρκέσει μέχρι την Ηλιακή Έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου.(Δείτε τι φέρνει η Νέα Σελήνη στον κόσμο και ποιους επηρεάζει στην σελίδα μας athinaisastrology.com)

Την ίδια μέρα ο Ήλιος βρίσκεται απέναντι από τον Ουρανό από Τρίτη έως Σάββατο φέρνει απροσδόκητες και συναρπαστικές συναντήσεις ή γεγονότα που ταρακουνούν τον κόσμο σας. Η προσαρμογή σε οποιεσδήποτε αλλαγές απαιτεί επιπλέον προσπάθεια και οποιοσδήποτε ενθουσιασμός μπορεί να αφήσει τα νεύρα σας ξεφτισμένα.

Η Αφροδίτη μπαινει στον Αιγόκερω και στον τομέα της αγάπης απαιτεί πλέον αξιοπιστία, σοβαρότητα, πίστη και συνέπεια. Η γρήγορη «σχέση μιας νύχτας» έχει πλέον απωθηθεί σε μεγάλο βαθμό έως τις 6 Μαρτίου 2022 ενώ ο Ερμης μπαινει στον Σκορπιο φερνει ανεπτυγμένη διαίσθηση, εξαιρετική ικανότητα συγκέντρωσης της προσοχής σας, μεγάλη εξυπνάδα, αλλά και πιθανότητες σαρκασμού, δογματισμού, ζήλιας, μνησικακίας, καχυποψίας και μερικές φορές κάποια ψυχική σκληρότητα. Δυστυχώς δημιουργεί γενικά την τάση προς τον υπόκοσμο, το έγκλημα και τις δυνάμεις του σκότους ως τις 24 Νοεμβρίου.

Το Σαββατο η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή από την Τετάρτη έως την επόμενη Δευτέρα είναι μια διασκεδαστική και φιλική επιρροή .Η κοινωνικοποίηση θα πρέπει να είναι πιο ευχάριστη λόγω του λιγότερου άγχους και της περισσότερης αρμονίας στις σχέσεις σας.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 1/11-7/11

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε περισσότερα προβλήματα να επιλύσετε. Μάλλον θα έρθουν ξαφνικά ή από ένα μέρος που δεν το περιμένετε. Δεν πρέπει να προκαλούν πανικό γιατί θα μπορέσετε να βρείτε την καλύτερη λύση για αυτά.

Μέσα στην εβδομάδα να είστε προσεκτικοί, γιατί είναι πιθανά ατυχήματα στο σπίτι σας με εξοπλισμό, εγκατάσταση κ.λπ. Αυτό θα προκαλέσει την ανάγκη για απροσδόκητες αλλαγές, επισκευές, αντικατάσταση κατεστραμμένων αντικειμένων με νέα και άλλα.

θα είναι σημαντικό να αποφύγετε να επιστρέψετε στο παρελθόν σας, να μετανιώνετε για χαμένες ευκαιρίες ή βιαστικά διαλυμένες σχέσεις. Αυτό δεν θα σας φέρει τίποτα θετικό ή εποικοδομητικό, εκτός και αν αναζητάτε ένα μάθημα από μια συγκεκριμένη κατάσταση ζωής.

Η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη με απροσδόκητα νέα για ένα πρόσωπο που γνωρίζετε.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία για επιτυχημένες επαγγελματικές επιδόσεις, να επιτύχετε θετικά αποτελέσματα και επιτυχίες στην καριέρα, τις επιχειρήσεις, τις δημόσιες επιδόσεις και όχι μόνο.

Τα νέα σας εγχειρήματα θα έχουν μια ευκαιρία για ευνοϊκή εξέλιξη και είναι πιθανό να απαιτήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με διάφορα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες στη δουλειά ή μέσα από τις επαγγελματικές σας επαφές με άτομα εκτός του χωρου της εργασιας σας. Η προσοχή εκεί (στο χώρο εργασίας σας) θα απαιτήσει ενέργειες με εξοπλισμό, συγκεκριμένα ή εμπιστευτικά έγγραφα, όπου μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη κατάσταση.

Ο έρωτάς σας αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι στη αρχη μιας σύγκρουσης με κάποιον που αντιτίθεται στην επιλογή σας ή έχει άλλο σκοπό. Αποφύγετε να επηρεαστείτε από σχόλια άλλων για την αγάπη, το γάμο ή τον σύντροφό σας.

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε οικονομικές σχέσεις με φίλους ή άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Προσπαθείτε πάντα να διασφαλίζετε ότι όλα είναι ασφαλισμένα με τα απαραίτητα έγγραφα για την ασφάλειά σας.

Θα μιλήσετε με φίλους ή συναδέλφους που θα σας πουν για τα οικονομικά τους προβλήματα ή τις απώλειές τους.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες που σχετίζονται με παιδιά ή συγγενείς.

Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για δεσμεύσεις που σχετίζονται με την πώληση ή την ενοικίαση ακινήτου ή κατοικίας. Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιμένετε μια καλή εξέλιξη των σχεδίων σας που σχετίζονται με το ακίνητο που έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπόσχεται να είναι μια αρκετά κουραστική και ταραχώδης περίοδος για εσάς. Θα έχετε πολλά περισσότερα καθήκοντα ή δεσμεύσεις, η εκπλήρωση των οποίων θα είναι σημαντικό να συμβεί μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σχετίζονται με έγγραφα, συμβόλαια ή χρήματα, τα οποία θα απαιτήσουν να είστε πιο συγκεντρωμένοι και πρακτικοί στην εφαρμογή τους.

Αποφύγετε πάση θυσία συγκρούσεις και διαφωνίες, ανεξάρτητα από το πόσο θυμωμένοι ή απογοητευμένοι είστε, καθώς αυτό θα είναι σίγουρα χάσιμο χρόνου και ενέργειας.

Η ικανότητά σας να οργανώνεστε με τον πιο πρακτικό τρόπο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Εάν εξασφαλίσετε καλή οργάνωση, θα μπορέσετε να αποφύγετε πιθανά προβλήματα, λάθη ή άλλες δυσκολίες.

Η εβδομάδα θα φερει μια συνάντηση ή συγκέντρωση σε μια ευχάριστη ή σημαντική περίσταση.

Η εργασία σας στο σπίτι θα ποικίλλει πολύ, αλλά γενικά θα σχετίζεται με μια μελλοντική αλλαγή στο σπίτι ή την οικογένειά σας.

Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να μετακομίσετε ή να αναζητήσετε ένα νέο σπίτι για όσους από εσάς βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση.

Καλή εξέλιξη θα έχουν τα σχέδιά σας που σχετίζονται με επισκευές, βελτιώσεις, αγορές οικιακών ειδών ή διευθέτηση διαφόρων περιουσιακών προβλημάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να απολαύσετε μια νέα ρύθμιση ή αγορά για το σπίτι. Αυτό θα είναι κάτι που θα δώσει περισσότερη άνεση ή θα είναι απαραίτητο στοιχείο για το σπίτι σας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να εκπλαγείτε από νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο. Για κάποιους από εσάς, αυτό θα είναι σημαντικό γιατί θα σας βοηθήσει να αγοράσετε κάτι σημαντικό για το σπίτι σας.

Θα λάβετε νέα σχετικά με την υγεία ή τη θεραπεία ενός στενού συγγενή ή φίλου. Μπορεί να προέκυψε λάθος θεραπεία λόγω λανθασμένης διάγνωσης ή πρόσθετης ασθένειας για την οποία δεν υπήρχε προηγούμενη ενημέρωση.

Αυτή την εβδομάδα θα ζήσετε σημαντικά γεγονότα ή θα πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με άτομα του συγγενικού σας κύκλου.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να είστε ρεαλιστές σε αυτό που θέλετε ή περιμένετε από τους ανθρώπους.

Μέσα στην εβδομάδα θα εκπλαγείτε από μια πρόσκληση ή μια προσφορά, που θα σας υποχρεώσει να έχετε μια θετική απάντηση. Αυτό θα έχει να κάνει με τις οικονομικές υποθέσεις και τα συμφέροντά σας.

Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να ταξιδέψετε και να αναπτύξετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια ή με ανθρώπους κοντά και μακριά.

Πολλοί θα πρέπει να λύσουν διάφορα προβλήματα ή προβλήματα με άντρες ή αυτά που σχετίζονται με την προσωπική τους ζωή.

ΛΕΩΝ

Δεν θα είστε ευχαριστημένοι με αυτά που θα πετύχετε. Μπορεί να επιβαρυνθείτε με περισσότερες δεσμεύσεις, να μην έχετε αρκετό χρόνο για να τις εκπληρώσετε ή να δεσμευτείτε σε υποσχέσεις που δύσκολα θα εκπληρώσετε. Να είστε προσεκτικοί με τις υποσχέσεις που δίνετε για να μην έρθετε σε δυσάρεστη κατάσταση.
Ειδήσεις που σχετίζονται με παλιούς φίλους ή γνωστούς σας θα σας αναστατώσουν για κάποιο λόγο. Θα σκεφτείτε αν μπορείτε να βοηθήσετε ή αν αρκεί να έχετε ένα τηλεφώνημα για να τους καθησυχάσετε ή να τους υποστηρίξετε.
Οι διαιρέσεις ή οι απώλειες που θα βιώσετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα είναι μέρος της διαδικασίας αλλαγής στη ζωή σας. Κάποιες σχέσεις ή δεσμεύσεις σας δεν θα έχουν θέση στο μέλλον σας και θα πρέπει να τελειώσουν μέχρι το τέλος αυτού του έτους.
Τα προβλήματα υγείας σας δεν πρέπει να αγνοούνται μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε χρόνο, φοβάστε ή δεν εμπιστεύεστε τους γιατρούς. Πολύ σύντομα αυτό μπορεί να είναι ένα πιο δυσάρεστο πρόβλημα.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε μια δύσκολη συζήτηση με ένα άτομο με το οποίο έχετε προσωπικές ή επαγγελματικές επαφές. Αυτή η συζήτηση θα καθορίσει την απόφασή σας, την οποία θα πάρετε αυτή την εβδομάδα.
Αυτή την περίοδο, θα εκπλαγείτε από μια πρόσκληση ή μια πρόταση για κάτι που μπορεί να αλλάξει τα σχέδιά σας για το εγγύς μέλλον. Αυτή η εμπειρία θα έχει να κάνει με μια γυναίκα.
Μέσα από ένα γράμμα ή ένα τηλεφώνημα θα μάθετε για κάποια γεγονότα που χάσατε και συνέβησαν πριν από καιρό.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε την τάση να ενεργείτε προσεκτικά και αργά από φόβο μήπως κάνετε κάποιο λάθος ή πάρετε μια βιαστική απόφαση.
Η εβδομάδα προαναγγέλλει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα που είναι συγγενής ή φίλος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με ένα άτομο που είναι ενδιαφέρον  με πολλές γνώσεις και εμπειρία σε διάφορους τομείς της ζωής. Αυτή μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας φιλίας που δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί.

Αυτή την εβδομάδα θα συνειδητοποιήσετε τους λόγους για κάποιες από τις ελλείψεις σας από το πρόσφατο παρελθόν σας. Χάρη σε αυτούς και την εμπειρία που σας έχουν δώσει, θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε τη σημασία των νέων στόχων της ζωής σας.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα όσον αφορά την εξέλιξη διαφόρων προγραμματισμένων και απρογραμμάτιστων εκδηλώσεων. Κάποια από αυτά θα απαιτήσουν από εσάς να πάρετε μια απόφαση ή να κάνετε κάποια αλλαγή.

Η εβδομάδα θα είναι σημαντική για την καριέρα σας ή για τα δικά σας επαγγελματικά, για όσους από εσάς το έχετε. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση και κινητοποίηση θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ακόμα και σε πράγματα για τα οποία στο παρελθόν ένιωθες ανασφάλεια ή φοβόσουν.

Τα πάρα πολλά συναισθήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορούν να προκαλέσουν πιο συχνές καταστάσεις κόπωσης ή αϋπνίας. Μην παραμελείτε την ανάγκη για αρκετό χρόνο για ξεκούραση και υγιεινή διατροφή.

Αυτή την εβδομάδα θα γιορτάσετε μια σημαντική γιορτή στη ζωή ενός αγαπημένου σας προσώπου και αυτό μπορεί να γίνει μαζεύοντας στο σπίτι, χαιρετισμούς μέσω τηλεφώνου, στέλνοντας μια ευχετήρια κάρτα ή δώρο και πολλά άλλα.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την επίλυση προβλημάτων στο σπίτι ή στη δουλειά. Είναι άσκοπο να αναβάλλετε τέτοιες ενέργειες, καθώς θα είναι όλο και πιο δύσκολο για εσάς να βρείτε μια καλή λύση. Αν νιώθετε σύγχυση, συμβουλευτείτε στενούς φίλους.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δώστε προσοχή σε επισκευές, βελτιώσεις ή καινοτομίες στο σπίτι σας. Ακόμα και κάτι μικρό σε αυτό το σχέδιο μπορεί να σας φέρει καλή διάθεση.

Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για δουλειά στο σπίτι .

Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να αγοράσετε είδη σπιτιού ή εργαλεία (εξοπλισμός) σημαντικά για την εργασία σας.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε ένα ραντεβού με μια γυναίκα που θα χρειαστεί συμβουλές ή θα είναι πρόθυμη να περάσει μέρος του χρόνου της μαζί σας.

Μην αναβάλλετε μια λεπτή συζήτηση με μια γυναίκα, περιμένοντας μια πιο ευνοϊκή στιγμή, δεν θα την έχετε ποτέ. Μπορεί να την προσβάλεις με την αλήθεια που σκοπεύεις να της πεις ή να της προκαλέσεις τη δυσαρέσκεια, αλλά αργά ή γρήγορα θα συμβεί.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα εκνευριστείτε από προσπάθειες χειραγώγησης ή εξαπάτησης από συναδέλφους, πελάτες ή γείτονες που δεν κρύβουν τα ενδιαφέροντα και τους στόχους τους.

Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για συναισθηματικές εμπειρίες, ειδικά όπου υπάρχει αμοιβαιότητα σε συναισθήματα και στόχους, παρά να επιβάλλεται μόνο στη δική του θέληση και επιθυμίες.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε μια προσδοκία για ένα τηλεφώνημα που δεν θα σας απογοητεύσει. Είναι πιθανό να είναι με ένα άτομο από μακριά ή να αφορά πράγματα που σχετίζονται με το πιο μακρινό σας μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα προκύψει μια απροσδόκητη κατάσταση που σχετίζεται με ταξίδια ή επαφές με άτομα που ζουν σε διαφορετικές πόλεις ή χώρες.

Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα τη θυμόμαστε με περισσότερη κίνηση και περισσότερη δέσμευση. Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από την προθυμία σας να είστε το ενεργό κομματι στα γεγονότα της εβδομάδας και όχι απλώς να κάθεστε στο κοινό.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα μπορέσετε να τερματίσετε μια δυσάρεστη ή ενοχλητική δέσμευση ή σχέση.

Μερικοί από εσάς θα βιώσετε συναισθηματικά μια απροσδόκητη είδηση ​​που σχετίζεται με το δράμα στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε ειλικρινείς και άμεσοι με τους ανθρώπους γύρω σας. Προσπάθησε να πεις την αλήθεια, όσο δύσκολο κι αν είναι για σένα.

Ξεχάστε τους καλούς τρόπους αν κάποιος προσπαθεί να σας πληγώσει. Ωστόσο, αποφύγετε τη σύγκρουση με κάποιον που έχει διαφορετικές αντιλήψεις για τη ζωή. Ούτε θα τον αλλάξεις, ούτε θα σε αλλάξει.

Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για δικαστικές ή νομικές ενέργειες και δεσμεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας. Μπορεί να σας λείψει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή να χρειάζεστε βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού σας.

Τα ανύπαντρα μέλη αυτού του ζωδίου θα υπόκεινται σε μια έντονη επιθυμία να δεθούν με έναν σύντροφο, να ζήσουν μαζί ή να δημιουργήσουν οικογένεια, για να επιτύχουν μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα.

Αν δεν έχετε ρομαντική σχέση, η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για αναζήτηση μιας στο Διαδίκτυο και για έναρξη αλληλογραφίας.

Η εβδομάδα θα είναι γενναιόδωρη με εκπλήξεις. Στόχος τους δεν είναι να σας κάνουν ευτυχισμένους, αλλά να σας υποδείξουν τη σωστή κατεύθυνση, ειδικά αν βρίσκεστε σε αδιέξοδο.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι σίγουρα σημαντική για τη μελλοντική σας επιτυχία στη δουλειά ή στις δημόσιες υποθέσεις σας.

Θα χρειαστείτε φιλοδοξία και επιμονή για να μπορέσετε να επιτύχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα όχι μόνο αυτές τις επτά ημέρες, αλλά και στο μέλλον.

Μην αγνοήσετε τις συμβουλές μιας γυναίκας, γιατί θα έχει μια ειλικρινή επιθυμία να σας βοηθήσει.

Οι συναντήσεις ή οι εκδηλώσεις αυτή την εβδομάδα θα σας επαναφέρουν στα λάθη ή τις παραλείψεις του παρελθόντος. Η επιστροφή στο παρελθόν είναι για να σας υπενθυμίσει κάποιες καταστάσεις που κινδυνεύετε να επαναλάβετε αυτές τις επτά ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε πολλά θετικά ή απρόσμενα συναισθήματα.

Μην βιαστείτε να αντιδράσετε! Μη βιάζεστε να χαρείτε ή να θυμώσετε. Ακολουθήστε τα γεγονότα με λογική και με τη σοφία που έχετε αποκομίσει από την μέχρι τώρα εμπειρία της ζωής σας.

Είναι πολύ πιθανό να προβείτε σε βιαστική αξιολόγηση των τρεχόντων γεγονότων στη ζωή σας και οι συνέπειες να είναι δυσμενείς για εσάς.

Πολλά πράγματα που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα θα σας κάνουν να αλλάξετε σχέδια, διαθέσεις και συμπεριφορές.

Διαφωνίες και συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να προκληθούν από την ανυπομονησία σας ή την αδυναμία σας να διαφωνήσετε διπλωματικά με τις ενέργειες ή τις αποφάσεις συγγενών, φίλων ή συναδέλφων σας.

Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια, για σχέδια που σχετίζονται με ταξίδια και για την ανάπτυξη των επαφών σας με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα περιμένετε ένα τηλεφώνημα ή ένα έγγραφο και αυτά τα γεγονότα μπορεί να καθυστερήσουν και να αναβληθούν, κάτι που δεν θα σας βλάψει.

Γενικότερα, έχετε μπροστά σας μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα, στην οποία θα έχετε διαφορετικές εμπειρίες που θα σας φέρουν αισιοδοξία για το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη για την εκπλήρωση δεσμεύσεων που σχεδόν πάντα σας δημιουργούν δυσκολίες.

Θα επιβαρυνθείτε με διάφορες εργασίες που θα απαιτήσουν μεγαλύτερη συγκέντρωση στην υλοποίησή τους.

Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για δικαστικές ή νομικές υποθέσεις, για επίσκεψη σε δημόσιο, τραπεζικό ή φορολογικό ίδρυμα.

Διάφορα γεγονότα και καταστάσεις αυτές τις επτά ημέρες θα σας προκαλέσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Ένα γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας θα είναι αφορμή για επανένωση ή θα προκύψει άλλη συναισθηματική δέσμευση που σχετίζεται με αυτήν.

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε περισσότερες συναντήσεις με συγγενείς ή φίλους με τους οποίους θα έχετε ενδιαφέρουσες ή σημαντικές συζητήσεις.

Θα είναι ωραίο να περνάτε περισσότερο χρόνο με ανθρώπους γύρω σας, όχι μόνοι σας.

Οι οικογενειακές σας υποθέσεις που προέκυψαν την περασμένη εβδομάδα θα συνεχίσουν να εξελίσσονται.

Συγγενείς και φίλοι από κοντά και μακριά θα σας ζητήσουν συμβουλές, βοήθεια ή απλώς μια συζήτηση.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για την ανάπτυξη των εργασιακών σας σχεδίων, τα οποία θα είναι σημαντικά για το σπίτι στο οποίο ζείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε πολλή σκληρή δουλειά, που θα απαιτήσει επικοινωνία με διαφορετικά άτομα, με ταξίδια, με περισσότερα τηλεφωνήματα ή άλλες ευθύνες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, περιμένετε περισσότερες επαγγελματικές δεσμεύσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και εργασία με έγγραφα.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή να αναζητήσετε μια νέα δουλειά για όσους από εσάς είστε επικεντρωμένοι σε αυτήν.

Θα βιώσετε διάφορα συναισθηματικά γεγονότα που σχετίζονται με ένα άτομο του κύκλου των συγγενών, γειτόνων ή στενών φίλων σας.

Η εβδομάδα φέρνει νέα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.

Καλό είναι να αποφύγετε την υπερφόρτωση των καθημερινών σας εργασιών. Προστατέψτε την υγεία σας από διάφορες λοιμώξεις, ιούς ή άσκηση.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα λάβετε πολλά ενδιαφέροντα νέα ή πληροφορίες.

Μην αρνηθείτε μια πρόσκληση σε συναντήσεις ή συζητήσεις, καθώς μπορεί να σας εκπλήξουν με θετικό τρόπο.

Οι στιγμές άγχους και έντασης που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα θα σχετίζονται με τους φόβους σας για το μέλλον.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: