ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ- ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

Μισώ να φέρνω κακά νέα.Αλλά αυτή η Νέα Σελήνη του Σκορπιού στις 4 Νοεμβρίου 2021 (GMT) στις 13 μοίρες κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Στην πραγματικότητα, είναι εντελώς δύσκολη.Η ενέργεια αυτής της νέας Σελήνης είναι πλημμυρισμένη από την ασταθεια και το απρόβλεπτο. Ιδιαίτερα για όσους έχουν πλανήτες ή γωνίες (ASC & DSC ή MC & IC) σε σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) κοντά στις 13 μοίρες. Ο ανάδρομος Ουρανός (ο πλανήτης των εκπλήξεων & των αναπάντεχων γεγονότων) στον Ταύρο θα κάνει μερική αντίθεση (πολικότητα) σε αυτή τη Νέα Σελήνη και τον Ήλιο στον Σκορπιό.Αυτό καθιστά αυτή τη μερική αντίθεση (που μπορεί κυριολεκτικά να εκδηλώνεται με τη μορφή αντιπάλου για κάποιους) που εμπλέκει τον Ουρανό ιδιαίτερα ισχυρή.

Επίσης, η Νέα Σελήνη του Σκορπιού στους 13 βαθμούς θα πέσει σε μια επικίνδυνη περιοχή γνωστή ως «Via Combusta» στην αρχαία αστρολογία. Οι αρχαίοι αστρολόγοι συνήθιζαν να θεωρούν το φεγγάρι στη Via Combusta ως απρόβλεπτο και ατυχές. Επιπρόσθετα, ο Ουρανός στον Ταύρο κάνει ευρεία αντίθεση με τον Άρη (πλανήτη δράσης & μάχης) στον Σκορπιό. παραδοσιακή αστρολογία, ο Άρης κυβερνά τον Σκορπιό. Περιμένω να βγουν στην επιφάνεια γεγονότα που θα μας αναστατωσουν εν ριπή οφθαλμού κοινωνικα και ατομικα (αν αυτή η νέα σελήνη πέσει κοντά σε μεγάλα σημεία και πλανήτες στο διάγραμμά σας).Τα ανησυχητικά γεγονότα που εμφανίζονται μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη είναι ώριμα για σύγκρουση, η οποία μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό επειδή οτιδήποτε ξεκινά μετά από μια νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει μια μακρά τάση.

Επίσης, μια νέα σειρά εκλείψεων που θα ξεκινήσει στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού από τον επόμενο μήνα (για τις οποίες θα γράφω περισσότερα στο μέλλον) θα ενεργοποιήσει αυτό το σήμα 13 μοιρών στον Σκορπιό σε διαφορετικές χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια ενός 18μηνου κύκλου. Πάνω σε αυτό, η Νέα Σελήνη μαζί με τον Ήλιο & τον Άρη στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο θα είναι όλα εμπλεκόμενα σε Τ τετράγωνο (σκληρή πτυχή) με τον Κρόνο (πλανήτης πειθαρχίας & σκληρής δουλειάς, περιορισμων).Το να βρίσκεται ο Κρόνος στην κορυφή αυτού του τετραγώνου Τ θα εξασφαλίσει αυστηρή πειθαρχία ή σοβαρές συνέπειες από τη δράση ή την αδράνειά μας, από τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ξεγλιστρήσουμε.

Οι σεισμοί ακολουθούν μετά από εκλείψεις και ειδικά σ’ αυτές τις χώρες που «χτυπάνε» τον άξονα 4ου / 10ου. Οι εκλείψεις στα σταθερά ζώδια προκαλούν σεισμούς και ιδιαίτερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού.

Επιπλέον, αυτή η Νέα Σελήνη θα «πολιορκείται» από «malefic» πλανήτες. Στην παραδοσιακή αστρολογία, ένας πλανήτης θεωρείται ότι πολιορκείται όταν διαχωρίζεται από μια πτυχή από έναν δύσκολο πλανήτη πριν εφαρμοστεί από μια πτυχή σε έναν άλλο δύσκολο πλανήτη. Η πολιορκία υποδεικνύει ότι πηγαίνουμε από τη μια κακή κατάσταση στην άλλη. Σε αυτή την περίπτωση, η Νέα Σελήνη θα διαχωριστεί από τον Άρη και τον Κρόνο κατά πτυχές πριν εφαρμοστεί σε μια μερική αντίθεση με τον Ουρανό. Και αν τα νέα μέχρι τώρα δεν είναι αρκετά άσχημα – ακόμα και ο σύγχρονος ηγεμόνας του Σκορπιού, ο Πλούτωνας (πλανήτης εξουσίας), θα εμπλακεί σε ένα διαχωριστικό τετράγωνο (τριβή) με τον Ερμή (πλανήτης επικοινωνιών & συμβολαίου) την ώρα αυτής της νέας Σελήνης. Αυτή η διαχωριστική πτυχή μπορεί να αντιπροσωπεύει μια δεσμευτική σύμβαση ή συμφωνία (μεταξύ άλλων) από το παρελθόν, η οποία θα μπορούσε ακόμα να ισχύει με σοβαρές κυρώσεις εάν παραβιαστεί η σύμβαση. Όσο κι αν μισώ να ζωγραφίσω μια εικόνα της ατυχίας και της συμφοράς, αυτή η επερχόμενη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι κάθε άλλο παρά ελαφριά

Αυτή η Νέα Σελήνη θα δώσει σκληρό τόνο. Δεν είναι καλή στιγμή για να αναλάβεις οικονομικά ρίσκα. Γενικά, δεν είναι επίσης καλή στιγμή για υπογραφή μεγάλων συμβάσεων (αν μπορείτε να το αποφύγετε) ή για μη εκπλήρωση οποιωνδήποτε συμβατικών υποχρεώσεων από το παρελθόν. Εάν νομίζετε ότι μπορείτε να ξεφύγετε από μια συμφωνία με ευκολία αμέσως μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι έχετε κάνει μεγάλο λάθος. Οι όροι και οι προϋποθέσεις των όποιων συμβάσεων θα παραμείνουν σταθεροί λόγω του πάγιου χαρακτήρα αυτής της νέας Σελήνης.

Αυτή η Νέα Σελήνη έχει επίσης το χαρακτηριστικό των επιρρεπών περιστατικών σε ατυχήματα εξαιτίας όλων των απρόβλεπτων στοιχείων που περιγράφω παραπάνω. Θα πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι από ό,τι συνήθως όσον αφορά το άμεσο περιβάλλον μας και να αποφύγουμε να πάρουμε ρισκα ή να μπουμε σε κινδύνους εντός 10 ημερών μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη.

Φοβάμαι ότι τα απρόβλεπτα άσχημα νέα μπορεί να εμφανιστούν ξανά όσον αφορά την πανδημία. Ίσως ακούσουμε νέα για αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων ή ακόμα και μια νέα παραλλαγή.

Υπάρχουν μερικές αρμονικές πτυχές που θα μπορούσαν να μετριάσουν τους κινδύνους που εμφανίζονται. Αλλά γενικά, υπάρχουν τόσα πολλά πτητικά στοιχεία που σχετίζονται με αυτή τη Νέα Σελήνη και αισθάνομαι ότι είναι ευθύνη μου να προειδοποιήσω όποιον το διαβάσει. Σε μια πιο φωτεινή νότα, μου αρέσουν οι τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου, ειδικά η 28η και η 31η.Αυτές οι δύο μέρες είναι εξαιρετικές για να υπογράψεις συμβόλαια ή να συμφωνήσεις σε κάτι που θέλεις να δεις να μεγαλώνει και να εξελίσσεται. Οπότε, προσπαθήστε να αναλάβετε δράση σε πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς κατά τη διάρκεια αυτών των ημερομηνιών.

Τα νέα φεγγάρια συνήθως διαρκούν 4 εβδομάδες. Αλλά η επιρροή της νέας σελήνης της 4ης Νοεμβρίου διαρκεί μόνο για 2 εβδομάδες μέχρι τη σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου, με αυτή να είναι η τελευταία νέα σελήνη σε μια φάση έκλειψης που ξεκίνησε τον Μάιο του 2021.

Μπορείτε να εντοπίσετε στο ωροσκόπιό σας πού θα πέσει αυτή η Νέα Σελήνη και η Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου ατομικά για εσας και πως θα σας επηρεάσει . Αν δεν μπορείτε μόνοι σας να κάνετε την ανάγνωση του γραφήματος σας σύμφωνα με την οικοθεσία και τις όψεις μπορούμε να σας βοηθήσουμε αρκεί να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Μάθετε ποιοι τομείς της ζωής σας θα αρχίσουν να σας προκαλούν προβλήματα συμφώνα με τον ατομικό σας χάρτη! Μάθετε πώς να διαχειριστείτε την κρίση που θα εξελιχθεί εκεί ακριβώς!!

Κόστος πρόβλεψης 20 ευρώ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Οι προβλέψεις έρχονται στο mail σας μετά την εμφάνιση των χρημάτων σας στο λογαριασμό!(Δεν γίνονται αποδεκτές φωτογραφίες αποδείξεων συναλλαγής).

Σε περιπτώσεις από Κύπρο ή εξωτερικό υπάρχει επιβάρυνση
+4 ευρώ λογω των κρατήσεων της τράπεζας.

Το γραφείο της Κας Πέτρου συνεργάζεται αποκλειστικά με την τράπεζα Πειραιώς. Αν επιθυμείς να έχεις γρηγορότερη απάντηση και η συναλλαγή γίνεται από άλλη τράπεζα τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή άμεσο έμβασμα. Σε αντίθετη περίπτωση τα χρήματα θα εμφανιστούν μετά από 1-2 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα απλής μεταφοράς αλλά και τα έξοδα στην περίπτωση επιλογής εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη της υπηρεσίας και όχι το γραφείο! Σε περίπτωση χρέωσης του γραφείου ,η επιχείρηση δικαιούται να θεωρήσει άκυρη την συναλλαγή και να επιστρέψει το ποσό στον πελάτη με κράτηση των εξόδων που ήδη επιβαρύνθηκε και χρεώνοντας του τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

2 σκέψεις σχετικά με το “ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΨΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ- ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: