ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ:ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αυτή η φάση του φεγγαριού θα είναι μια περίοδος μεγάλης ενέργειας, η δύναμη και η κοσμική δύναμη θα είναι στο αποκορύφωμά τους. Είναι σημαντικό ότι κατά τη διάρκεια της αυξανόμενης σελήνης ο συμπαντικός δρόμος έχει προετοιμαστεί έτσι ώστε με την πανσέληνο τα έργα να μπορούν να προχωρήσουν με έναν ιδανικό τρόπο.

Οι άνθρωποι σε αυτή τη φάση είναι πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και αισθάνονται ότι επηρεάζονται από τις ενέργειες των άλλων ανθρώπων ή από εξωτερικές καταστάσεις. Είναι πιο δύσκολο να διατηρηθεί η ισορροπία καθώς τα συναισθήματα αυξάνονται.

Αυτή η ανισορροπία δεν είναι απαραιτήτως αρνητική, είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε, να προβληματιζόμαστε και να σχεδιάζουμε καλά προτού προχωρήσουμε έτσι ώστε να επιτευχθούν οι πιθανότητες επιτυχίας έργων και στόχων.

Με την πανσέληνο 2021, τα άτομα θα είναι πιο δεκτικά και ενδιαφέροντα για τους άλλους και επίσης για τον εαυτό τους. Είναι πιθανό ότι πολλοί άνθρωποι συνδέονται περισσότερο με το υποσυνείδητό τους και αναπτύσσονται οι ψυχικές τους δυνάμεις.

Είναι ένα καλό στάδιο για ενεργειακή διοχέτευση (διαβάστε στο τέλος του κειμένου) . Στην πραγματικότητα, αυτή η διοχέτευση είναι απαραίτητη για να αποτραπεί η αστάθεια και η ισχυρή ροή δύναμης από επιζήμια έργα και διαπροσωπικές σχέσεις.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2021 ΕΡΩΤΑΣ

Ας δούμε την επιρροή της πανσελήνου σε διάφορους τομείς της ζωής, ξεκινώντας από την αγάπη. Σε αυτόν τον τομέα, όπως και στους άλλους, πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην ισχυρή ροή ενέργειας που ξυπνά τα πάθη σε αυτή τη φάση.

Υπάρχει περισσότερη ενδοσκόπηση και πτυχές που ήταν κρυμμένες προηγουμένως και μπορούν να φανούν. Υπάρχει μια μάχη πολικότητας στον αέρα και πρέπει να βρείτε το σημείο ισορροπίας εν μέσω μιας δίνης συναισθημάτων.

Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, τα ζευγάρια έχουν συνήθως μεγάλες στιγμές πάθους, αρμονίας και καλής συνύπαρξης, αλλά οποιαδήποτε αστάθεια μπορεί να δημιουργήσει ισχυρότερες συγκρούσεις από άλλες φορές.

Τα ζευγάρια πρέπει να είναι προσεκτικά με διαφωνίες, να λένε άσχημα λόγια, αφού οι καυγάδες θα είναι πάντα πιο δυνατοί και ο θυμός θα διαρκέσει περισσότερο από ό, τι σε άλλη φάση του φεγγαριού.

Ένα θετικό στοιχείο με την πανσέληνο του 2021 είναι ότι μπορεί να φέρει ξανά κοντά αυτούς που είχαν χωρίσει. Ακόμα και μια μεγάλη αγάπη από το παρελθόν μπορεί να αναβιώσει.

Από την άλλη πλευρά, σε αυτόν τον σεληνιακό κύκλο, υπάρχουν σημεία μεγάλης λίμπιντο και είναι μια περίοδος γονιμότητας, το φεγγάρι συνδέεται με τη θηλυκότητα, την αγάπη και τη μητρότητα, επομένως είναι μια πολύ καλή περίοδος για όσους θέλουν να μείνουν έγκυες

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2021 ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Όπως είπαμε, η ενέργεια της πανσελήνου 2021 επηρεάζει τα συναισθήματα των ανθρώπων και αυτό τους καθιστά πιο ευάλωτους, καθώς τα προβλήματα στην εργασία μπορεί να προκύψουν λόγω έλλειψης προσοχής, απροσεξίας ή απόσπασης της προσοχής.

Είναι καλό να μην μπλέξετε σε διαφωνίες με συναδέλφους ή ανώτερους. Είναι σκόπιμο να αναβληθούν αιτήματα για αυξήσεις ή εργατικά αιτήματα, καθώς οι συγκρούσεις μπορούν να επιδεινωθούν και όχι να επιλυθούν.

Σε αυτή τη φάση, είστε πιο δεκτικοί στους άλλους, επομένως είναι μια καλή στιγμή να εργαστείτε ως ομάδα, να ακούσετε τις απαιτήσεις των συναδέλφων σας και να λάβετε υπόψη τις απόψεις τους.

Είναι μια καλή φάση για πωλήσεις, κλείσιμο συμβάσεων, σύναψη συμφωνιών, αποφυγή παρορμητικότητας και γνώση του πώς να ακούτε τους πελάτες.

Με τα χρήματα θα υπάρχει η τάση να καταναλώνετε και να αγοράζετε καταναγκαστικά, ό, τι σας αρέσει, οπότε προσέξτε, υπολογίστε και αποφύγετε να χρεωθείτε σε αυτή τη φάση.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 2021 ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Σε αυτή τη φάση μπορεί να εμφανιστούν διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία. Η περίσσεια ενέργειας αυξάνεται, επίσης και το άγχος. Υπάρχουν πολλές εναλλαγές της διάθεσης, ευερεθιστότητα και μια δίνη συναισθημάτων.

Σε αυτόν τον κύκλο, η παραγωγή μελατονίνης, της ορμόνης του ύπνου, μειώνεται, οπότε μπορεί να υποφέρετε από αϋπνία. Οι ημικρανίες και οι πονοκέφαλοι είναι επίσης συχνότεροι, αλλά όχι από σοβαρές αιτίες.

Αν σας αρέσει να πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή να κάνετε αθλήματα, λάβετε υπόψη ότι η δραστηριότητα της καρδιάς αυξάνεται σε αυτή τη φάση, οπότε πρέπει να το πάρετε πιο ήρεμα.

Από την άλλη πλευρά, είναι μια καλή στιγμή για θεραπείες γονιμότητας αφού είναι η πιο γόνιμη περίοδος, αλλά αν δεν θέλετε να μείνετε έγκυος πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, είναι μια καλή στιγμή για περιποιήσεις δέρματος και μαλλιών κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, ωστόσο, κάντε το με μέτρο και αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΞΟΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ

Καθώς είναι μια καλή περίοδος για ξόρκια, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε παραδοσιακά ξόρκια που έχουμε την τύχη να έχουμε και φυλάμε με ευλαβική προσοχή σε περίπτωση που θέλετε να επαναφέρετε στη ζωή σας ένα άτομο που αγαπάτε. Μπορεί να είναι ο σύντροφος ,ο σύζυγος αλλά και ένα άλλο άτομο με το οποίο έχουν χαλάσει οι σχέσεις άδικα και αυτό σας φέρνει λύπη αλλά και ανάγκη να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε την ημέρα της Πανσελήνου αλλά και τις επόμενες 5 ημέρες που κρατά η δυναμική της.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: