Πανσέληνος και μυστικές προσευχές των Αρχαίων Μινωιτών! Μάθε όσα δεν ξέρεις για αυτές!

Από τις ρίζες της πνευματικότητας του Αρχαίου Μινωικού πολιτισμού μέχρι και στις μέρες μας λίγοι και εκλεκτοί είναι κάτοχοι των μυστικών προσευχών που έχουν μια ευρεία γκάμα βοήθειας για την ανθρώπινη φύση . Από το πιο δυναμικό ξεμάτιασμα ,μέχρι την προφύλαξη από κάθε κακόβουλη ενεργεία όπως π.χ η μαγεία , από άπλες ασθένειες μέχρι τραύματα και η λίστα είναι ατελείωτη !! Για το γάμο ,για την εγκυμοσύνη ,για την αγάπη ,για τη δουλειά ,για τις επιθυμίες μας!! Για να προφυλαχθείτε από όποιον κι απ’ ότι πιστεύετε ότι σας απειλεί. Λογω της ιδιαιτερότητας τους ως προς την γλωσσική μεταφορά από το Αρχαίο στο Νέο και στην τοπικότητα πολλές λέξεις μοιάζουν ακατανόητες.

Για να έχετε μια ακόμα καλύτερη άποψη να σας αναφέρω πως στην διαδικασία τους επιστρατευόταν η συμφωνία και τη συνεργασία της εκκλησίας (παρά την ολοφάνερη ύπαρξη μέσα τους σωρείας παγανιστικών προ-χριστιανικών στοιχείων), όταν οι απλές πρακτικές κατά της βασκανίας (π.χ. ξεμάτιασμα) αποδεικνυόντουσαν ανίσχυρες και αναποτελεσματικές. Τις χρησιμοποιούσαν με φειδώ και όταν ο χτυπημένος από τα κακά πνεύματα (μάτι, λόγια, μαγεία) κινδύνευε να πεθάνει ή να τρελαθεί. Ο κόσμος σεβόταν πολύ αυτή την διαδικασία . Και μόνο όσοι είχαν το χάρισμα ή οι παπάδες τολμούσαν να καταπιαστούν μ’ αυτές και να ενεργοποιήσουν τις καθαρτήριες δυνάμεις που κουβαλούσαν φράσεις τους. Στο στόμα άσχετου ή άπιστου, θα μπορούσε να αποδειχθεί επιβλαβής τόσο για τον άνθρωπο που την χρειαζόταν όσο και για εκείνον που την χρησιμοποιούσε χωρίς να έχει το έμφυτο χάρισμα .

Όσοι τις γνωρίζουμε παρατηρούμε πως πάντα στην αρχή γίνεται επίκληση της αγιότητας της στιγμής του καθαρμού, παρομοιάζοντας την με την ώρα γέννησης του Χριστού. Στη συνεχεία περιγράφεται η μανία του κακού πνεύματος να βλάψει και αναφέρονται αυτοί που κινδυνεύουν, ενώ στη συνεχεία το κακό στέλνεται να ξεσπάσει πάνω σε άγρια ζώα και βράχια για να απομακρυνθεί απ’ τους ανθρώπους. Στο τέλος γίνεται η τελική επίθεση εναντίον του, με τον Θεό να θριαμβεύει και τον άνθρωπο να απαλλάσσετε από κάθε κακό ή να γίνεται η επιθυμία του!
Βασικό λοιπόν είναι η πίστη στο καλό ,στο Θεϊκό !
Αν την χρησιμοποιήσεις για κακό ….κακό θα λάβεις!!!
Αρά ποτέ δεν λειτουργούμε έτσι!!

Σήμερα θα αναφερθούμε σε μια συγκεκριμένη διαδικασία που γινόταν από τους Αρχαίους Μινωικές ακόμα …και έφτασε μέχρι τις ημέρες μας και έχει σχέση με την φάση της Σελήνης και συγκεκριμένα της Πανσελήνου!
Μέσα από αυτή λοιπόν ,φίλοι μου μπορούσες να διαλέξεις δυο σκοπούς!

Ή τον καθαρισμό από την αρνητική ενέργεια που βαραίνει τη ζωή του ατόμου και της οικογένειας του ή την επιθυμία μιας γυναίκας να δει ποιος είναι ο άντρας της ζωής της .
Όλα αυτά που περιγράψαμε έχουν δυναμική μόνο από αυτόν που ξέρει ,που μπορεί και έχει αποδεδειγμένα την δύναμη να δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσω της δίκης του δύναμης πίστης!!

Αν επιθυμείτε να έχετε μια τέτοια διαδικασία να σας ενημερώσω ότι για τον καθαρισμό αρνητικής ενέργειας απαιτείτε μια δεκάλεπτη διαδικασία μέσω τηλεφωνικής κλήσης

Για την δεύτερη διαδικασία θα λάβετε την μυστική προσευχή στο mail σας! Και τις οδηγίες για το πώς θα την χρησιμοποιήσετε ,αν και είναι πολύ απλή και διαρκεί μόνο 2-3 λεπτά! Θα σκεφτείτε γιατί να σας στείλω μια τόσο δυναμική προσευχή και μάλιστα ενώ την γνωρίζουν λίγοι? Γιατί φίλοι μου χωρίς την δική μου συμμέτοχη έστω και απομακρυσμένα σας είναι εντελώς άχρηστη και δεν θα λειτουργήσει! Αρά είναι άσκοπο να την μοιραστείτε π.χ με μια φίλη σας!

Η φόρμα που ακολουθεί σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μου και να με ενημερώσετε για ποια διαδικασία από τις δυο ενδιαφέρεστε!

Για οποιαδήποτε άλλη ‘’μυστική Μινωική προσευχή’’ δεν χρειάζεται η Πανσέληνος για αυτές τις δυο συγκεκριμένες είναι απαραίτητη οπότε βιαστείτε αν το έχετε ανάγκη πριν τις 26 Μαΐου που έχουμε Πανσέληνο!
(Να σημειώσω πως υπάρχουν και άλλες καθαρτήριες προσευχές από την αρνητική ενεργεία ή άλλες περιπτώσεις προβλημάτων που δεν χρειάζεται να γίνουν πανσέληνο)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Το γραφείο της Κας Πέτρου συνεργάζεται αποκλειστικά με την τράπεζα Πειραιώς. Αν επιθυμείς να έχεις γρηγορότερη απάντηση και η συναλλαγή γίνεται από άλλη τράπεζα τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή άμεσο έμβασμα. Σε αντίθετη περίπτωση τα χρήματα θα εμφανιστούν μετά από 1-2 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα απλής μεταφοράς αλλά και τα έξοδα στην περίπτωση επιλογής εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη της υπηρεσίας και όχι το γραφείο! Σε περίπτωση χρέωσης του γραφείου ,η επιχείρηση δικαιούται να θεωρήσει άκυρη την συναλλαγή και να επιστρέψει το ποσό στον πελάτη με κράτηση των εξόδων που ήδη επιβαρύνθηκε και χρεώνοντας του τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής. Δεν γίνονται δεκτές φωτογραφίες αποδείξεων για την ολοκλήρωση της συναλλαγής! Για θέματα υγείας να συμβούλευε αποκλειστικά και μόνο τον γιατρό σας! Οι υπηρεσίες που αναγράφονται στο κείμενο δεν έχουν καμιά σχέση με κανενός είδους μαγεία! Αποτελούν παραδοσιακές τεχνικές!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: