Ο Δίας στους Ιχθύες,τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο και τι κοινωνικά!!

Ο Δίας στους Ιχθύες,τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο και τι κοινωνικά!!

Ο Δίας στους Ιχθύες, 13 Μαΐου 2021 έως 28 Ιουλίου 2021 όπου θα επιστρέψει στον Υδροχόο και στη συνέχεια θα μεταβεί ξανά στους Ιχθύες, στις 28 Δεκεμβρίου και θα μείνει ως τις 10 Μαΐου 2022 . Με αυτή την χρονική σειρά λοιπόν θα πάρετε μια μικρή γεύση από την μεγάλη εικόνα του 2022!!

Ο Δίας είναι ο πλανήτης των θαυμάτων, εκτός από το ότι είναι ο πλανήτης των δώρων και της τύχης, της αγάπης, των χρημάτων, της καριέρας και των παιδιών και θα εισέλθει στο υδάτινο σπίτι του στους Ιχθύες, όπου θα εκφράσει άμεσα τις ευχάριστες ιδιότητές του.

Προσοχή μόνο σε αυτό!! Πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε, για να το πάρετε!!

 

ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

O Δίας στο εδώ επιβραδύνει το ρυθμό του, ώστε να μπορεί να δεχτεί τις αποκαλύψεις και να ενσωματώσει λεπτομερέστερα τι ακριβώς συμβαίνει. Η υδάτινη φύση των Ιχθύων διαλύει άκαμπτα πλαίσια και δομές, ενισχύοντας την ικανότητα του Δία να είναι ευέλικτος και να προσαρμόζει την οπτική, ώστε να μπορούμε να συμβιβάσουμε με ένα τρόπο όποιες δυσκολίες και εμπόδια προκύψουν.

Ωστόσο, ενώ η ικανότητα του Δία στους Ιχθύες, να είναι εύπλαστη και να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες θα είναι χρήσιμη για την πλοήγηση στις ενοχλητικές αλλαγές που θα συμβούν το 2021, η απεριόριστη φύση του Δία στους Ιχθύες, θα απαιτήσει από μας να εφαρμόσουμε πειθαρχημένη εστίαση στο να είμαστε παραγωγικοί.

Θα υπάρξει μεγάλη αστάθεια στα κοινωνικά γεγονότα κατά την πρώτη περίοδο του Δία στους Ιχθύες, που διαρκεί από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Ιουλίου. Ο Δίας θα εισέλθει στους Ιχθύες, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από μια συνολική σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου δημιουργώντας μια καταλυτική τετραγωνική πτυχή μαζί της.

Αυτή η πτυχή μπορεί να εγγυηθεί ένταση στις σχέσεις με ανωτέρους ή υφισταμένους και εργασιακές σχέσεις και νομούς όχι ευνοϊκά .Η σύνοδος του με από τον 6 οίκο όπου συγκατοικούν δείχνει σημείο καμπής ενώ βγάζει στο προσκήνιο διπλωματικά και στρατιωτικά θέματα ,όπως και σωμάτων ασφαλείας . Θέματα θρησκειών χρησιμοποιούνται με ένα εύφλεκτο τρόπο . Η υγεία είναι σαφώς πιο ευαίσθητη άρα περιμένουμε να δούμε τα θέματα κορονοιου σε περίεργη κινητικότητα ,όπως και θέματα εμβολίου .Από αυτή τη θέση ο Δίας δεν ευνοεί ότι αφορά την πέψη, το συκώτι ή τα έντερα ,ενώ μπορεί να δώσει κάποια χρόνια πάθηση.

Ταξίδια και κυρίως θαλασσινά, δεν ξεκινούν με εύνοια, φέρνοντας δυσκολίες στον γενικότερο τουριστικό κλάδο .

Με κάποιο τρόπο από το ζώδιο της κυριαρχίας του ελπίζουμε να απορροφήσει τους κραδασμούς των έντονων καταστάσεων ! Ευτυχώς, ο Δίας στις Ιχθύες, μπορεί να βοηθήσει με την διορατικότητα του και να δώσει νέες κατευθύνσεις, καθώς και να μας καθοδηγήσει στη συγκέντρωση υποστηρικτικών πόρων που μπορούμε να συντονίσουμε για να αντιμετωπίσουμε ό, τι χρειάζεται αλλαγή και αναπροσαρμογή

ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

Ατομικά ακούστε το ένστικτο σας και πάρτε τα δώρα του πλανήτη της Τύχης ,ακούστε τα όνειρα σας ή τα οράματα σας ,πιστέψτε και δείτε σε προσωπικό επίπεδο της εξελίξεις που θα σας φέρει ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας ,επιφέροντας αλλαγές που θα σας δώσουν ένα καλύτερο μέλλον ,μια ζωή στα μέτρα που σας αξίζει!

Ας δούμε το δώρο του σε κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας δωδέκατο σπίτι σας θα σας δώσει τύχη με ιατρικά θέματα οπότε οποιαδήποτε ιατρική διαδικασία θέλετε να κάνετε προγραμματίστε την τώρα!. Πνευματικά θα μπορούσε να δώσει την ισχύ του σε αυτό τον τομεα με την επίσκεψη σας σε ένα φίλο ή συγγενή σας που είναι ασθενής και να λειτουργήσετε σαν μια μεταφορική και κυριολεκτική θεραπευτική δράση για αυτόν. Η διαίσθηση και το ένστικτο σας και οι δράσεις ή οι αποφάσεις που θα πάρετε μέσα σε αυτό το διάστημα ίσως φέρουν προ εκπλήξεως τους γύρω σας . Όμως ακριβώς αυτό το ένστικτο είναι η δίκη σας προστασία τώρα. Αυτό το διάστημα επίσης προτιμήστε την ξεκούραση και την ενδοσκόπηση αποφεύγοντας την έντονη τριβή και το άγχος που δίνει η καθημερινότητα .

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας από τις 13 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου θα κατοικίσει στο ενδέκατο οίκο ,των επιθυμιών ,των ευχών ,των φίλων . Άρα είναι η στιγμή να ξεθάψετε ιδέες και θέλω σας που τα είχατε αφήσει πίσω  και να τα ξαναβάλετε σε λειτουργία δράσης . Τελειώνοντας και ο ανάδρομος Ερμής θα δείτε τα πράγματα να κυλούν πιο εύκολα ακόμα και πιο τυχερά . Φίλοι ή ομάδες θα είναι σημαντικά για να κατορθώσετε αυτά που θέλετε !  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας θα εισέλθει στο δέκατο οίκο σας , οπότε θέματα καριέρας αποκτούν το τυχερό κομμάτι αυτής της περιόδου ,δίνοντας σας τεραστία ώθηση και ένα άνοιγμα εντυπωσιακό όπου όλα θα είναι πλέον δυνατά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας μεταβαίνει στον ένατο οίκο σας ,δίνοντας σας μια καινούρια πιο αισιόδοξη φιλοσοφία ζωής ! Θέματα που αφορούν το εξωτερικό ή άτομα από το εξωτερικό ,θέματα σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ,νομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα θα σας δώσουν τα αποτελέσματα που περιμένετε ! 

ΛΕΩΝ

Ο Δίας, στον όγδοο οίκο σας!! Χρήματα για εσάς και μάλιστα χρήματα από άλλους !! Μπορείτε τώρα να περιμένετε έσοδα ,αμοιβές ,προκαταβολή για μια εργασία ,χρήματα από το δημόσιο ή από ένα ιδιωτικό φορέα και πολλά άλλα! Να θυμάστε ότι όσο πιο δυναμικά εργάζεστε τόσο ο Δίας θα σας προσφέρει ανταμοιβές! 3 Ιουνίου και 23 Ιουνίου ίσως πάρετε τα πρώτα καλά νέα!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον έβδομο οίκο σας!! Ένας νέος σύντροφος έρχεται στη ζωή σας ,μια σχέση πάει σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο ή και ένα γάμο γιατί όχι;  Αν έχετε μια επιχείρηση ένας καλός συνεργάτης σας σώζει κυριολεκτικά! Μετά από 12 χρόνια ο Δίας περνά επιτέλους από τον έβδομο οίκο σας! Και όλα τα δώρα ενός γρήγορου οίκου και ενός υπέροχου πλανήτη μπορούν τώρα να γίνουν πιθανά! Αν είστε ήδη σε ένα γάμο τώρα ετοιμαστείτε να δέσετε ακόμα περισσότερο την σχέση ζωής σας και να καταλάβετε την δυναμική της συντροφικότητας πιο έντονα .

ΖΥΓΟΣ

Στον έκτο οίκο της υγείας και της εργασίας σας ο Δίας βοηθώντας ταυτόχρονα και την καθημερινότητα σας  . Θεραπευτικός στα θέματα υγείας και ταυτόχρονα ετοιμαστείτε για πολύ δουλειά άρα και για καλά έσοδα στον προϋπολογισμό σας!! Αν δεν έχετε εργασία … τώρα μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας που μπαίνει στον πέμπτο οίκο αγάπης ,της χαλάρωσης ,της διασκέδασης ,των παιδιών! Τι σας έλειπε από αυτά; Τώρα μπορείτε να το έχετε!! Το πρώτο κομμάτι των δώρων του Δια θα το λάβουν οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί από τις 22 ως τις 26 Οκτωβρίου .Οι υπόλοιποι ετοιμαστείτε από τον Δεκέμβριο του 2021 ως το Μάιο του 2022

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον τέταρτο οίκο σας ο Δίας δίνοντας απίστευτη εύνοια σε οικογενειακά θέματα και θέματα σπιτιού! Ετοιμαστείτε να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας να ανακαινίσετε το ήδη υπάρχον ! Αν είστε σε διαδικασία αγοραπωλησίας τώρα θα τα καταφέρετε με τις καλύτερες προϋποθέσεις .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Ο Δίας στον τρίτο οίκο σας μπορεί να σας δώσει οφέλη μέσω αδελφών ,ξαδελφών και κοντινών σας προσώπων!  Εύνοια επίσης στις μετακινήσεις και στις συζητήσεις τώρα που πάντα κάτι θα αποφέρουν μιας και θα είστε ικανότατοι να περάσετε όσα θέλετε και να κάνετε αυτά που θέλετε  . Ευκαιρία μοναδική να προωθήσετε τα γραπτά σας αν ασχολείστε με αυτό ,να προωθήσετε την δουλειά σας ειδικά μέσω διαδικτύου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας θα σας φέρει χρήματα μέσω δουλειάς και όσο περισσότερο δουλέψατε μέσα στο χρόνο τόσα τα οικονομικά σας οφέλη τώρα θα είναι μεγαλύτερα! Περιμένετε μια αύξηση επίσης μισθού που μπορεί να συνοδεύετε από αλλαγή εργασίας για κάποιους ή όχι! Μην βιαστείτε αν δεν γίνει μέσα σε αυτό το διάστημα να απογοητευτείτε γιατί το 2022 είναι μπροστά για να το βιώσετε

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Δια στο ζώδιο σας  τώρα και μετά ξανά από τις 28 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 10 Μαΐου 2022. Αργότερα το 2022, ο Δίας θα επιστρέψει στους Ιχθείς από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου 2022. Μπορείτε να περιμένετε εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Θα επωφεληθείτε στο έπακρο και δεν πρέπει να χάσετε καμία ευκαιρία ,αν και μάλλον αυτό φαντάζει δύσκολο!!  Περιμένετε να βρείτε την αγάπη της ζωής σας ,να ταξιδέψετε ,να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας ωφελήσουν και θα σας δώσουν σημαντική ώθηση στη ζωή σας!! Τα επαγγελματικά σας θα ανθίσουν! Οι γεννημένοι από τις 19 ως τις 26 Φεβρουαρίου  θα εισπράξετε το πρώτο κύμα εύνοιας .Οι υπόλοιποι θα το βιώσετε πιο έντονα το 2022 . Είναι σίγουρο όμως ότι κανένας δεν θα μείνει παραπονεμένος από εσάς!!!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: