Πλούτωνας Ανάδρομος-Πως επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Ημερομηνίες  – 27 Απριλίου έως 6 Οκτωβρίου.

Σε αστρολογικούς όρους, ο Πλούτωνας είναι ένας από τους πιο έντονους και ισχυρούς πλανήτες που περιβάλλουν τον Κόσμο. Με θέματα που εστιάζουν στον βαθύτερο εαυτό μας, την ψυχολογία, τον μετασχηματισμό και το υποσυνείδητο, αυτό το αρχέτυπο μπορεί να γινει εκφοβιστικό σε ορισμένους. Ενώ η ενέργεια του Πλούτωνα δεν είναι η πιο άνετη, είναι σίγουρα απαραίτητη, ειδικά όταν πρόκειται για αλλαγές και εξελίξεις.

Δεδομένου ότι αυτή η οπισθοδρόμηση συμβαίνει στον Αιγόκερω, θα ασχοληθούμε με θέματα που αφορούν το κάρμα, τη δομή και τη σταθερότητα – τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι είστε πιο προσανατολισμένοι στην καριέρα και την κατάσταση της αυτή τη στιγμή και πιθανότατα θα αισθανθείτε πρόθυμοι να απαλλαγείτε από τυχόν εμπόδια που σας εμποδίζουν να αναπτυχθείτε επαγγελματικά.

Κατά τη διάρκεια του οπισθοδρομικού ταξιδιού του Πλούτωνα το 2021, θα αποκτήσετε σαφήνεια σχετικά με τα πράγματα που δεν λειτουργούν πλέον για εσάς, ώστε να μπορείτε να τα απελευθερώσετε και να προχωρήσετε ως βελτιωμένη έκδοση του εαυτού σας. Πρέπει να κάνετε την απαραίτητη δουλειά για να μεταμορφώσετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διαφορετικά θα μπορούσατε να καταλήξετε να κολλήσετε σε μια ρουτίνα.

Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας είναι τόσο μακριά από μας στο ηλιακό σύστημα, οι οπισθοδρομήσεις του μπορούν να διαρκέσουν για αρκετό καιρό. Ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει το οπισθοδρομικό του ταξίδι στις 27 Απριλίου, στις 26 ° 48 ‘του Αιγόκερω. Αυτή η οπισθοδρόμηση θα διαρκέσει λίγο περισσότερο από πέντε μήνες, έως ότου σταθμίσει απευθείας στις 6 Οκτωβρίου, στις 24 ° 19 ‘του Αιγόκερω

Ποιες πτυχές θα κάνει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω το 2021;

Ο Πλούτωνας θα κάνει πολλές πτυχές κατά τη διάρκεια της κίνησης προς τα πίσω, αλλά υπάρχουν μερικές που μπορεί να θέλετε να παρακολουθείτε. Μόνο λίγες μέρες μετά την οπισθοδρόμηση, ο Πλούτωνας θα κάνει χρήσιμες πτυχές στον Ερμή, το φεγγάρι και στη συνέχεια την Αφροδίτη – δίνοντάς μας μια πιο soft μετάβαση καθώς μπαίνουμε σε αυτήν την ενεργειακή αλλαγή. Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να καθαρίσετε την ντουλάπα σας ή να απαλλαγείτε από παλιά πράγματα από όλο το σπίτι.

Στις 17 Μαΐου, μια θετική πτυχή με τον Ήλιο θα μας δανείσει κάποια σημαντική μετασχηματιστική ενέργεια, οπότε μην φοβάστε να μπείτε σε νέους ρόλους που μπορούν να σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Η 5η Ιουνίου θα μπορούσε να είναι μια ιδιαίτερα τεταμένη μέρα ως τετράγωνο T ανάμεσα στον Πλούτωνα, τη Σελήνη και τον Άρη. Εάν έχετε χαλαρώσει τις ευθύνες σας ή ενεργείτε απερίσκεπτα, σήμερα θα μπορούσε να είναι η ημέρα που πληρώνετε για αυτό.

Οι σχέσεις θα δοκιμαστούν στις 23 Ιουνίου, όταν ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη αντιμετωπίζουν τον Ουρανό, και τυχόν συνεργασίες που δεν εξυπηρετούν το πραγματικό καλό σας θα μπορούσαν να καταρρεύσουν. Ελέγξτε τον εαυτό σας στις 17 Ιουλίου, όταν ο Πλούτωνας αντιτίθεται στον Ήλιο και βεβαιωθείτε ότι δεν αποφεύγετε τυχόν αλλαγές που πρέπει να εργαστείτε πάνω σε αυτές . Ευτυχώς, στις 17 Σεπτεμβρίου, ένα τρίγωνο στον Ήλιο θα φέρει απαλή ενέργεια απελευθέρωσης, ώστε να μπορείτε τελικά να αφήσετε το παρελθόν πίσω.

Ορισμένα ζώδια θα έχουν ευκολότερο έργο με αυτήν την οπισθοδρόμηση από άλλα. Ενώ τόσο ο Σκορπιός όσο και ο Αιγόκερως θα νιώσουν αυτήν την ενέργεια πολύ στενά, οι δονήσεις είναι αυτές που έχουν συνηθίσει να εργάζονται. Αυτό μπορεί να είναι προς όφελός τους. Ως μεταβλητό σημάδι, οι Ιχθείς δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με αυτή τη μετασχηματιστική διαδρομή.

Η Παρθένος είναι πάντα έτοιμη για μια πρόκληση, ειδικά αν σημαίνει ότι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν ή να διορθωθούν! Όσον αφορά εκείνους που θα αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη πρόκληση , ο Δίδυμος και ο Λέων πιθανότατα θα είναι οι πιο ισορροπημένοι, ενώ ο Κριός και ο Ταύρος θα μπορούσαν επίσης να αισθανθούν ότι δοκιμάζονται πολύ έντονα. Ο Καρκίνος, ο Ζυγός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος θα μπουν σε μια πιο φρενήρη ταχύτητα  , καθώς αυτή η οπισθοδρόμηση θα μπορούσε να γίνει αρκετά έντονη για αυτά τα μέλη του ζωδιακού κύκλου.

Κριός :

Είστε γνωστοί ότι αγαπάτε την ελευθερία σας, αλλά αυτή η οπισθοδρόμηση θα σας ζητήσει να δείτε τι σημαίνει αυτό. Εάν αποφεύγατε να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις σταδιοδρομίας, επειδή φοβάστε να αλυσοδεθείτε στο επάγγελμά σας, το σύμπαν μπορεί να έχει κάτι να πει για αυτό τώρα. Θα είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φορά για να μάθετε πώς να αξιοποιήσετε πλήρως τις επαγγελματικές σας δυνατότητες. Η ευθύνη μπορεί να είναι τρομακτική, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, αντί να το αποφύγουμε.

Ταύρος :

Η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι σημαντικά για εσάς, κάνοντάς σας το πλάσμα συνήθειας. Αυτή η οπισθοδρόμηση θα σας ζητήσει να συνδυάσετε τα πράγματα με τρόπους που δεν είστε πάντα προετοιμασμένοι. Ευτυχώς, η πνευματικότητα και η σύνδεσή σας με το σύμπαν μπορούν να σας βοηθήσουν μέσω αυτής της οπισθοδρόμησης. Δηλαδή, αν είστε πρόθυμοι να αλληλεπιδράσετε και να εμπιστευτείτε την άλλη πλευρά. Περάστε λίγο χρόνο ,να δείτε μέσα σας, και θα βγείτε από αυτήν την οπισθοδρομική αίσθηση φωτισμένοι και ενεργοποιημένοι. Οι σχέσεις ή οι θέσεις εργασίας μπορεί να έρθουν  στο δρόμο σας και να απαιτήσουν σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές , αλλά η ευκαιρία για εσωτερική ανάπτυξη είναι απεριόριστη.

Δίδυμοι :

Οι σχέσεις σας θα μπορούσαν να αισθανθούν λίγο έντονα κατά τη διάρκεια αυτής της οπισθοδρόμησης, και θα θελήσετε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Ο καθένας θα διαλέξει τα συναισθήματά του, και μερικές φορές το κόστος της κοινωνικοποίησης. Προγραμματίστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και μην φοβάστε να απαλλαγείτε από άτομα ή καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Υπάρχει πολλή ενέργεια μετασχηματισμού, αλλά μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε να την αρπάξετε.

Καρκίνος :

Αυτή η οπισθοδρόμηση μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη για εσάς. Με τον Πλούτωνα τοποθετημένο στον Αιγόκερω, θα βρεθείτε άμεσα αντιμέτωποι με την ενέργεια αυτής της οπισθοδρόμησης. Θα είναι ώρα να αντιμετωπίσετε τυχόν προσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα που έχετε αποφύγει, και η ρομαντική σας ζωή θα μπορούσε επίσης να έχει τα ταρακουνήματα της . Τα μαθήματα γύρω από τα όρια και η επικοινωνία θα είναι σημαντικά αυτήν τη στιγμή και ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε μερικά για να κερδίσετε λίγο χρόνο προς διαχείριση

Λέων :

Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής σας θα μπορούσε να συμμετάσχει σε αυτήν την οπισθοδρόμηση, και ίσως χρειαστεί να εξετάσετε τη διαχείριση του χρόνου σας και ίσως ακόμη και τις συνήθειες ύπνου σας. Μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε τις επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική σας υγεία κατά τη διάρκεια του οπισθοδρομικού ταξιδιού του Πλούτωνα. Προσπαθήστε να χαρτογραφήσετε τις υποχρεώσεις σας με έναν τρόπο που σας επιτρέπει να έχετε μια ισορροπία και πληρότητα τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική σας ζωή διαφορετικά, θα μπορούσατε να χάσετε όλα αυτά!

Παρθένος :

Είστε λίγο τελειομανής, γι ‘αυτό αυτή η οπισθοδρόμηση θα μπορούσε να πάει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για εσάς. Από τη μία πλευρά, είστε πάντα έτοιμοι για αλλαγή, αν αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα θα λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Ενώ από την άλλη πλευρά, μερικές φορές θα διστάσετε να ξεφύγετε από τις συνήθειές σας, εάν έχουν δουλέψει καλά για σας μέχρι τώρα. Αφήστε τον εαυτό σας να δοκιμάσει νέες τεχνικές και ακόμη και να παίξετε λίγο σε πιο δημιουργικά πεδία, ειδικά στον τομεα των αισθηματικών σχέσεων σας. Εξερευνώντας νέα πράγματα, το μυαλό σας θα ανοίξει σε νέους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε τις τρέχουσες δομές και την ρουτίνα σας.

Ζυγός :

Αυτή η οπισθοδρόμηση θα σας εστιάσει στη ζωή του σπιτιού σας Είτε ψάχνετε για ένα νέο μέρος για να ζήσετε, να συναντήσετε καταστάσεις με φιλοξενούμενους ή επιτέλους να καθαρίσετε το δωμάτιο – η αλλαγή είναι πολύ καλή. Εάν δεν είστε δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα κατάσταση διαβίωσής σας, τα πράγματα θα μπορούσαν να επιδεινωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της οπισθοδρόμησης, εάν δεν είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε τη δυναμική. Λάβετε μέτρα για να κάνετε το σπίτι σας το καταφύγιο που σας αξίζει, ακόμα κι αν αυτό περιλαμβάνει τον καθαρισμό της αγαπημένης σας ντουλάπας.

Σκορπιός :

Δεν είστε ξένοι στο να πάτε βαθιά και να μεταμορφώσετε, γι ‘αυτό και αυτή η οπισθοδρόμηση δεν θα είναι τόσο κακή για εσάς! Σίγουρα, θα μπορούσαν να υπάρξουν μέρες που θα αισθάνεστε λίγο πιο σκεπτικοί από το κανονικό.Ο τρόπος σκέψης σας για ορισμένα άτομα ή καταστάσεις στο κοντινό σας περιβάλλον και ειδικά στην οικογένεια. θα μπορούσε να αλλάξει, αλλά όλα είναι στο όνομα της προσωπικής σας εξέλιξης. Μην φοβάστε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, ειδικά εάν είναι με άτομα με τα οποία ελπίζετε να βρείτε εξέλιξη και ωριμότητα ζωής  .

Τοξότης :

Όλοι σας λατρεύουν για το ότι είστε ο φιλελεύθερος, τολμηρός, γι ‘αυτό και αυτή η οπισθοδρομική θα μπορούσε να κάνει τη καρδιά σας να θέλει να κινηθεί χωρίς περιορισμούς, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σάς ωθεί να δώσετε προτεραιότητα στις ευθύνες σας. Όσο γενναιόδωροι κι αν είστε, αυτός δεν μπορεί να είναι ο χρόνος για υπερβολική δαπάνη για άλλους (ή ακόμα και για τον εαυτό σας) Σφίξτε τα οικονομικά σας κατά τη διάρκεια αυτής της οπισθοδρομικής πορείας και σχεδιάστε να εξοφλήσετε οποιοδήποτε χρέος από το παρελθόν .

Αιγόκερως :

Με τον Πλούτωνα να κρέμεται στο πρόγραμμά σας, αυτή η οπισθοδρόμηση θα είναι άμεση επιτυχία για εσάς. Αυτό που δίνετε προτεραιότητα θα παίξει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια μικρή αλλαγή για εσάς. Εξετάστε τους στόχους σας ενώ ο Πλούτωνας κινείται σε αυτήν την οπισθοδρομική πορεία και, στη συνέχεια, αναγνωρίστε πόση δουλειά κάνετε πραγματικά σε αυτούς. Εάν συνειδητοποιήσετε ότι δεν εργάζεστε αρκετά σκληρά, ίσως είναι καιρός να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής. Ωστόσο, εάν εργάζεστε πολύ σκληρά, σκεφτείτε να πάρετε μια ανάσα για να ομαδοποιήσετε και να αναδιαρθρώσετε τα σχέδια σας.

Υδροχόος :

Το πρόγραμμά σας είναι γνωστό ότι είναι λίγο ριζοσπαστικό, με οράματα για το πώς η ανθρωπότητα μπορεί να ενωθεί για αλλαγή. Κατά τη διάρκεια αυτής της οπισθοδρόμησης, μπορεί να έχετε ακόμη μεγαλύτερη επίγνωση του τρόπου με τον οποίο η κοινωνία πρέπει να εξελιχθεί. Η ενέργεια του Πλούτωνα θα σας χτυπήσει βαθιά στις αισθήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να σας προβληματίσουν ,να σας κάνουν πιο ζηλιάρηδες ,εάν δεν είστε προσεκτικοί. Όταν αισθάνεστε ένταση για τον κόσμο, κάντε κάτι για να ενεργήσετε προς τις αιτίες που σας κάνουν να αισθάνεστε έντονα και παθιασμένα. Τοποθετώντας ενέργεια στην αλλαγή που θέλετε να δείτε, θα νιώσετε καλύτερα για τη θέση σας σε αυτόν τον κόσμο.

Ιχθείς :

Εάν ο κύκλος φιλίας σας χρειάζεται επιδιόρθωση, αυτή η οπισθοδρόμηση θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για τυχόν αλλαγές που πρέπει να συμβούν. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε ποιοι από τους φίλους και τους γνωστούς σας είναι υποστηρικτικοί και θετικοί, σε σχέση με αυτούς που δεν είναι. Είναι καλό να απομακρυνθείτε από άτομα που δεν έχουν τα ίδια συμφέροντά με σας. Με όσο περισσότερη θετικότητα περιβάλλετε τον εαυτό σας, τόσο περισσότερο θα ανεβαίνετε . Αν θέλετε να επεκτείνετε την ομάδα των φίλων σας, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε σε μια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: