ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ! ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ!

Ανακοινώθηκε πως θα ανοίξουν την εστίαση 3 ή 4 Μαΐου ! Ότι και αν ισχύει τελικά αυτά είναι τα αστρολογικά δεδομένα: Ο Ερμής θα είναι στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου για να υπενθυμίσει τα όρια και να οριοθετήσει την καινούρια κατάσταση λειτουργίας !Έτοιμος να μπει στους Διδύμους την επομένη μέρα όπου είναι σαφώς πιο κινητικός , βρίσκεται σε κυριαρχία και σαφώς είναι μια πιο καλή θέση! Παρόλα αυτά είναι υπερβολικά ασταθής ,επιπόλαιος , πολλές γνώμες θα αλλάξουν λοιπόν και σίγουρα το ξεκίνημα δείχνει μια αγχωτική κατάσταση για τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης .

Μια το ένα ..μια το άλλο ..σύγχυση και άγχος για όλους !!Στις 22 μοίρες η Αφροδίτη να δείχνει πως το χρήμα δεν θα ρέει … και τα οικονομικά συσσωρευμένα προβλήματα της εστίασης δύσκολα θα αποκατασταθούν … αν αποκατασταθούν! Κοιτάζοντας και το τετράγωνο την ίδια μέρα με τον Δια από τον 8 οίκο πρώτον επιβεβαιώνουμε τα παραπάνω και δεύτερον είναι σίγουρο ότι κάθε άλλο πάρα τύχη θα δώσει σε αυτό το άνοιγμα ….. αντίθετα ένα μείγμα από οφειλές ,νομικά πλαίσια θα φέρουν μπερδέματα και απαισιόδοξη διάθεση ….

Η κυβέρνηση σε ακαμψία από τον 10 οίκο τετραγωνίζει με τον Κρόνο βάζοντας σκληρά όρια και περιορισμούς ή βρίσκει λύσεις που δεν εξυπηρετούν και την βλέπουμε όχι με διάθεση στήριξης όπως θα χρειαζόταν … Ο Κρόνος σίγουρα θα φέρει απογοητεύσεις σε αυτό το άνοιγμα.. Ο Πλούτωνας από το 6 οίκο σε τετράγωνο με το MC προκαλεί εργασιακό όλεθρο ….για λόγους υγείας!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: