Αποκρυπτογράφησε τις δυσκολίες της ζωής σου μέσω της αστρολογίας!! Δυο πολύτιμα εργαλεια!

Το Vertex έχει σχέση με τα άτομα εκείνα, που μοιραία μπαίνουν στη ζωή μας, είτε θετικά είτε αρνητικά.
Το Vertex δείχνει γεγονότα που συμβαίνουν και είναι μοιραία στη ζωή μας, είναι γεγονότα που έχουν σχέση με την φύση του οίκου και του ζωδίου όπου βρίσκεται το Vertex και έρχονται, όταν έχουμε διελεύσεις πλανητών πάνω από το Vertex μας.
Το Vertex παρουσιάζεται ως ένα ευαίσθητο σημείο που συνδέεται με μοιραίες συναντήσεις με άλλους, με φαινομενικά ξαφνικά γεγονότα που έρχονται στην επιφάνεια, αποκαλύψεις, με σημαντικές καμπές στη ζωή, αλλά και με ένα πεπρωμένο, του οποίου δεν έχουμε τον έλεγχο.
Το Vertex στην Αστρολογια είναι ένα ιδιαίτερο σημείο και αρκετά ξεκάθαρο όταν πρόκειται για θέματα μοίρας.


Μερικές φορές συμβαίνει κατι φαινομενικά χωρίς τίποτα να το ενεργοποιει στη ζωη μας κάτι ή κάποιος μπαίνει στη ζωή μας και το αναποδογυρίζει για το καλό ή για το κακό.
Σιγουρα είναι κατι που αλλαζει την ζωη μας όμως!!
Στην αστρολογία αυτά τα γεγονοτα που δινει η μοιρα υποδεικνύονται από ένα σπάνια χρησιμοποιούμενο σημείο, το Vertex (Vx).
Τα περισσότερα προγράμματα αστρολογικού λογισμικού υπολογίζουν αυτό το ευαίσθητο σημείο, αλλά σπάνια χρησιμοποιείται από αστρολόγους ενώ μπορεί να δώσει πρόσθετες και πολύτιμες πληροφορίες.


Το σημείο Vertex λέγεται ότι είναι ο μεταφυσικός ωροσκόπος γιατί δηλώνει το σημείο εκείνο του προσωπικού μας ωροσκοπίου, όπου βρίσκονται οι βαθύτερες ανάγκες του ανθρώπου. Ο οίκος και το ζώδιο που βρίσκεται το Vertex στο προσωπικό μας ωροσκόπιο, είναι το σημείο που δηλώνει τις βαθύτερες ανάγκες μας. Το Vertex βρίσκεται με άξονα τον τέταρτο οίκο, που είναι ο σάκος των βαθύτερων αναγκών μας άρα θα δείχνει αυτές τις ανάγκες και επιθυμίες μας και αν χτυπιέται, τότε αυτές οι ανάγκες πολύ πιθανόν να μην καλυφθούν ποτέ.

Είναι πραγματικά ένα ειδικό σημείο που ζει στο αστρολογικό γράφημα μας, είναι αυτό που αποκαλύπτει.


Κάθε φορά που ο Vertex ενεργοποιείται ένα θέμα μοίρας και πεπρωμένου αρχίζει να ξεδιπλώνεται.

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας.

Και τα τρία είναι βασικά όσον αφορά του τι συμβαίνει ,τι είχε συμβεί καθώς και του τι πρόκειται να συμβεί. Όταν κάποιος μου λέει για ένα σημαντικό γεγονός , πάντα κοιτάζω πίσω και βρίσκω ότι το Vertex πυροδοτείται. Όταν αναρωτιέται κάποιος γιατί συμβαίνει κάτι στη ζωή του ,αναζητώ τι συνέβη μέσω της πυροδότησης του Vertex του! Κοιτώντας μπροστά, πάντα αναφέρω στους ανθρώπους όταν ενεργοποιείται το Vertex τους επειδή κάτι τείνει να συμβεί, είναι θέμα μοίρας. Είναι πάντα ωφέλιμο να το γνωρίζετε. .

Έχοντας την γνώση και γνωρίζοντας πότε είναι να συμβεί κάτι ή τι συνέβη στο παρελθόν που επηρεάζει την ζωή μας στο παρόν μπορεί να αποδεδειχθεί απίστευτα χρήσιμο ειδικά σε στιγμές που χρειάζεστε να βρούμε την χαμένη ελπίδα μέσα από τις απαντήσεις.

Έτσι, δυο καίριες ερωτήσεις έχω για όλους σας σήμερα

  • «Πότε θα συναντηθείτε με τη μοίρα;»
  • «Πότε σας συνάντησε η μοίρα αλλάζοντας την ζωή σας και πως θα συνεχίσετε ; »
  • «Πότε υπήρχε μια μοιραία παρέμβαση στη ζωή σας από εξωτερικούς παράγοντες ,από ποιον και γιατί ;»

Το Vertex στο προοδευμένο ωροσκόπιο φαίνεται να είναι πιο σημαντικό και δεν πρέπει να αφεθεί.
Επίσης, τα ζώδια των προοδευτικών πλανητών που συνδέουν το γενέθλιο Vertex είναι σημαντικά.
Επομένως, ελέγχετε πάντα τα γενέθλια και προχωρημένα σημεία Vertex σας και προσέχετε πάντα τις ακριβής συνόδους και αντιθέσεις με πλανήτες και σημεία ( που συμβαίνουν στην ίδια μοίρα και το ίδιο ζώδιο).

Το Vertex μπορεί να λειτουργήσει με διαφορετικούς τρόπους.
Το γενέθλιο Vertex σας μπορεί να ενεργοποιηθεί από συνδέσεις ή αντιθέσεις πλανητών διέλευσης ή προόδου .
Μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί όταν το ωροσκόπιο άλλου ατόμου, τόπου ή οργανισμού ενεργοποιήσει το γενέθλιο ή προοδευτικό Vertex μας.

Στη σύγκριση ωροσκοπίων, στη συναστρία, μπορείτε να βρείτε πολύ στενές συνδέσεις της κορυφής ενός ατόμου σε ένα σημείο ή έναν πλανήτη του άλλου όταν υπάρχει κάποια σημαντική αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο.

Παραδείγματα


Ανάλογα με το πού εμπίπτει στο δικό σας γράφημα, το Vertex φέρνει
φιλίες και άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας (ειδικά με το Vertex στο 5ο ή 7ο σπίτι).
προστασία (ειδικά με το Vertex στο 6ο σπίτι σας).
σε υλικό κέρδος και πνευματικά μηνύματα από το Σύμπαν ή ψυχικές συνδέσεις (ειδικά όταν ο Vertex βρίσκεται στο 8ο σπίτι σας).

Η Λίλιθ- Η Μαύρη Σελήνη 

Η Λίλιθ μπορεί να μας έλξει ή ακόμα και να μας τραβήξει σε κάτι που δεν είναι πραγματικά καλό για εμάς… ακόμη και επιβλαβές.
Η Λίλιθ δίνει κάποιες αποχρώσεις ή φωτίζει λεπτομέρειες σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής μας. Μπορεί να προκαλέσει δραματικές αλλαγές
Η Λίλιθ μπορεί να είναι πολύ σημαντική, οδηγεί σε τύχη ή καταστροφή, ή και τα δύο… το ένα μετά το άλλο.
Η Λίλιθ είναι η Σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού, οπότε είναι πολύ σημαντικό μέρος της προσωπικότητάς μας, ή απαρατήρητη ριζά πληροφοριών… ανάλογα με την τοποθέτηση.
Η Λίλιθ έχει αρκετά επίπεδα επιρροής στη ζωή κάποιου. Μερικοί άνθρωποι ενεργούν ανέντιμα σε άλλους εξαιτίας της Λίλιθ, άλλοι μπορούν να το καταλάβουν ήδη και να σταματήσουν από το κακό και μετά μπορούν να μετατραπούν σε θύματα κακής συμπεριφοράς και πολλά άλλα
Η Λίλιθ είναι πολύ σημαντική για τους ανθρώπους . Είναι ένα κορυφαίο εσωτερικό ρεύμα.

• Η Λίλιθ δεν έχει φυσικό σώμα, οπότε μπορεί να λειτουργήσει με ψυχολογικό τρόπο μόνο (εάν δεν υπάρχει σύνδεση με έναν πλανήτη στον γενέθλιο)… μέχρι να αποκτήσει υπόσταση στις διελεύσεις.

Καλύτερα να ξέρεις τη Λίλιθ σου και να προσέχεις ότι μπορεί να ωθήσει ή να γνωρίζεις ποιοι, πως, πότε, ώθησαν την ζωή σου σε επιβλαβείς καταστάσεις.

Ελπίζω να σας βοήθησε το άρθρο και να σας έδωσε μια νέα οπτική και πάνω από όλα μια νέα ελπίδα. Αν χρειάζεστε την δίκη μου συμβολή σχετικά με τα θέματα που αναλύσαμε ,είμαι εδώ να σας βοηθήσω και μαζί να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει σε εσάς ατομικά, να αποκαλύψουμε τα μυστικά της ζωής σας και να βρούμε τις λύσεις !!(Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί)
Ναι, ελεύθερη βούληση υπάρχει και λύσεις υπάρχουν!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: