ΕΡΜΗΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ :ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Η διέλευση του Ερμή στον Κριό στις 4 Απριλίου και στις 22 Απριλίου όπου θα μεταβεί στον Ταύρο μέχρι τις 4 Μαΐου
Σύμφωνα με τις πεποιθήσεις της αστρολογίας, οι διελεύσεις έχουν μεγάλη επιρροή σε κάθε άτομο που ζει σε αυτήν τη γη. Παίζουν ζωτικό ρόλο όταν πραγματοποιούνται σε κοινωνικό και ατομικό επίπεδο .

Ερμής: Αστρολογική σημασία


Ο Ερμής είναι γνωστό ότι είναι ο ταχύτερος από τους πλανήτες. Θεωρείται ο εκπρόσωπος της ενέργειας, της νοημοσύνης, της επικοινωνίας, της γραφής, της επιχείρησης, της ομιλίας κ.λπ. Εάν ο πλανήτης Ερμής βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση στο ωροσκόπιο, μπορεί να είναι καλός ρήτορας ή καλός επιχειρηματίας. Εκτός αυτού, το άτομο φαίνεται να είναι ελκυστικό και τα σημάδια γήρατος εμφανίζονται πολύ αργά στη ζωή του.
Η δυσμενής θέση του Ερμή περικυκλώνει το άτομο με προκλήσεις και ψυχικά προβλήματα. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα ενώ αλληλεπιδρούν με άλλους. Μαζί με αυτό, πάσχουν από δερματικές παθήσεις, τριχόπτωση, προβλήματα που σχετίζονται με θέματα ωρλ.

Πότε θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις του Ερμή τον Απρίλιο;


Αν και η περίοδος διαμετακόμισης του Ερμή είναι μικρή, έχει βαθιά επίδραση. Σε κανονικές συνθήκες, η περίοδος αυτής της διέλευσης είναι 14 ημέρες, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις, η ίδια διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Ο Ερμής, ο πλανήτης που είναι γνωστός για τη νοημοσύνη και τη σοφία, πρόκειται να κάνει την διαμετακόμιση του στον Κριό στις 4 Απριλίου 2021 , 06:42 και θα παραμείνει στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 19 Απρ 2021 , 13:30 όπου θα μπει πια στο ζώδιο του Ταύρου. Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού και ο Άρης και ο Ερμής είναι εχθρικά προσκείμενοι ,ενώ ο Ερμής με τον κυβερνήτη του Ταύρου την Αφροδίτη έχει πιο φιλικές σχέσεις .Κάθε διέλευση έχει βαθύ αντίκτυπο στην κοινωνία και την ζωή μας. Ας προχωρήσουμε να δούμε τι θα συμβεί.

Ερμής: Επιπτώσεις στον κόσμο


Κατά τη διέλευση του Ερμή στον Άρη, ξεκίνησαν και θα παρατηρούνται ολοένα και μεγαλύτερες αναταραχές στον κόσμο. Εφόσον ο Ερμής θεωρείται πλανήτης της επικοινωνίας, μπορείτε να ακούσετε έντονες συζητήσεις για σημαντικά θέματα στα τηλεοπτικά κανάλια που θα έχουν μεγάλη επίδραση σε όλους μας. Θα υπάρχει έλλειψη υπομονής μεταξύ των ανθρώπων και μπορεί να φαίνονται πιο εξοργισμένοι. Θέματα με το ιντερνέτ και την λειτουργία των social media θα συνεχίσουν να δίνουν προβλήματα . Υπάρχουν πιθανότητες δυνατών συγκρούσεων που ήδη βλέπουμε να έχουν ξεκινήσει μεταξύ των χωρών και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κλιμάκωση των συγκρούσεων . Κατά την μεταφορά στον Ταύρο δεν υπάρχει μέσος δρόμος όσον αφορά τις ιδέες και τις πεποιθήσεις .Ο κόσμος πια σταμάτα να είναι έστω και όσο του απέμεινε ανέμελος .Ο Ταύρος είναι το χρήμα και το χρήμα είναι η εξουσία πολιτική ,τα κεκτημένα, γη,οι χώρες και ο καθένας πια μάχεται για τα δικά του . Όλοι νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα τόσο καλά, καταλήγουν στα συμπεράσματά τους μετά από συζήτηση που δεν θεωρούν και απόλυτα απαραίτητη γιατί είναι σίγουροι πως έχουν δίκιο! Δίνει χώρο για διπλωματία άλλα με πείσμα και ακαμψία απόψεων που δεν ωφελεί! Θα γίνει τώρα πιο σαφές τι θέλουν να κάνουν ,τι ζητούν ,τι έχουν αποφασίσει απλά αφήνει ένα θολό τοπίο αναμονής μέχρι να δεις τα λεχθέντα να γίνονται πράξη. Τα οικονομικά και η ασφάλεια των λαών είναι στο πρώτο πλάνο . Και θα θιχτούν από την επιρροή του Ταύρου παρόλο που η Αφροδίτη θα είναι από τις 14/4 στον Ταύρο κυρίαρχη . Έχει πρόβλημα από αυτή την θέση στο να μπορεί να πάρει τις σωστές αποφάσεις και δίνει μια αδράνεια που εδώ δεν μπορεί να δώσει κάποια βοήθεια σημαντική τουλάχιστον ακόμα .Άλλωστε η πρώτη της όψη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα πραγματικά μπορεί να οδηγήσει σε μια γενικότερη παράνοια .Ενώ επίσης βλέπουμε την πρώτη όψη του Ερμή από τον Ταύρο να είναι ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η πτυχή επηρεάζει τη σκέψη με τέτοιο τρόπο οδηγώντας σε προκατειλημμένη σκέψη. Οι πληροφορίες τώρα έρχονται για να χειριστούν τους λαούς και όχι για να βοηθήσουν. Τόσο η οικοθεσία όσο και όψεις δείχνουν ένα εργασιακό όλεθρο και κατά συνέπεια οικονομικό ενώ οι μετακινήσεις βρίσκουν εμπόδια και ο κορονοιός συνεχίζει να δίνει προβλήματα δίνοντας περαιτέρω αυταρχικές καταστάσεις στις μετακινήσεις όχι μόνο εντός αλλά και εκτός χώρας

Πολιτική


Σκληρές αντιπαραθέσεις μεταξύ των πολιτικών όσο ο Ερμής είναι στον Κριό και σκηνικό εκλογών στον ορίζοντα με τον Ερμή στον Ταύρο. Οι εξουσίες και τα πολιτικά κόμματα θα σας υπόσχονται το ανέφικτο κρυμμένο κάτω από ιδεολογικά τερτίπια και τρικ που θα βοηθήσουν να γίνουν πιο εύπεπτα! Ότι θα ακούτε στην διάρκεια αυτής της διέλευσης να θυμάστε ότι θα είναι μια ακόμα σκληρή χειραγώγηση γιατί ήδη γνωρίζουν πως συντομεύει η εκλογική παράσταση γιατί για παράσταση θα πρόκειται! Αλλά για αυτό θα μιλήσουμε άλλη στιγμή!

Υγεία


Οι άνθρωποι πρέπει να είναι προσεκτικοί για την υγεία τους όσο ο Ερμής είναι στον Κριό καθώς τρέχει πιο γρήγορα τα θέματα υγείας γενικότερα ενώ μία διανοητική ένταση θα κουράζει το σώμα βγάζοντας μία έντονη νευρικότητα και ανησυχία ,αυτό είναι που θα σας χαρακτηρίζει σαν ανήσυχα άτομα. Πολύ πιθανόν να έχετε προβλήματα με τα νεύρα σας, τα οποία θα σας δημιουργήσουν προβλήματα νευρίτιδας και ισχιαλγίας και δερματικές παθήσεις. Πολλές φορές δίνει πτώση μαλλιών ,έντονη τριχόπτωση. Ενώ ατυχήματα που έχουν σχέση με την φωτιά ,τα μηχανήματα ,την οδήγηση και τις μετακινήσεις θέλουν προσοχή (είδαμε ήδη πολλά!). Μεταφερόμενος στον Ταύρο δημιουργεί διαταραχές στον θυρεοειδή. Στις γυναίκες δημιουργεί προβλήματα με τις ωοθήκες. Δημιουργεί διαταραχές υπερθυρεοειδισμού. Ενώ δίνει πιθανότητες για ραχίτιδα ή οστεομαλακία, καθώς επίσης και δυσκοιλιότητα η οποία σχετίζεται άμεσα με το στρες. Καθώς ο Ταύρος μπορεί να δώσει μολύνσεις λαιμού, και καθώς ο κυβερνήτης του Ερμή οι Δίδυμοι επηρεάζουν το αναπνευστικό σύστημα και τους πνεύμονες μάλλον θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε θέματα κορονοιού . Όπως έχω αναφέρει ήδη σε βίντεο οι μεταλλάξεις μετά την ευθυγράμμιση των πλανητών δείχνουν ότι θα κυριαρχήσουν και τα εμβόλια εκτός του ότι θα συνεχίσουν να δίνουν προβλήματα δεν θα είναι πανάκεια . Αυτός ο ιός πάει πιο μπροστά από τους επιστήμονες λειτουργώντας σαν να έχει (μήπως έχει?) τεχνητή νοημοσύνη ,δυσκολεύοντας την εξαφάνιση του!!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: