ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ 27/4

Η Πανσέληνος στις 27 Απριλίου 2021 από το ζώδιο του Σκορπιού είναι δυνατόν να δώσει τα παρακάτω προβλήματα καθώς ευαισθητοποιεί συγκεκριμένα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού .

Διαταραχές στην έμμηνο ρύση, μολύνσεις στο γεννητικό σύστημα και για τις γυναίκες και τους άντρες . Δημιουργεί δυσκολίες στην σύλληψη παιδιού .Ο Κρόνος κάνει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ήλιο οπότε χρειάζεται έλεγχος σε θέματα έλλειψης ιωδίου ή προβλήματα θυρεοειδούς , τα οποία θα πρέπει να προσέξουν επιπλέον οι έγκυες καθώς μπορεί να επηρεάσουν το έμβρυο . Οι πιθανότητες λοίμωξης στην αναπαραγωγική περιοχή και στο παχύ έντερο είναι υπαρκτές όπως και τυχόν προβλήματα με την ουρήθρα και μόλυνση της ουροδόχου κύστης. Δυσκοιλιότητα λόγω ελλείψεως καλίου μπορεί να παρουσιαστεί . Γενικά εμφανίζονται συχνά προβλήματα στις γεννητικές ή και πρωκτικές περιοχές και των ανδρών και των γυναικών, που συνεπάγονται και την δημιουργία αιμορροΐδων και μετεωρισμού, προβλημάτων προστάτη για τους άνδρες, προβλημάτων εγκυμοσύνης αλλά και τοκετού (είτε φυσιολογικού ,είτε καισαρικής ) για τις γυναίκες.

Κριός

Ο μήνας θα είναι γεμάτος σκαμπανεβάσματα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με το φαγητό. Εκτός από αυτό, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως χαμηλό πυρετό, δερματικές διαταραχές, πονόδοντο κ.λπ. Θα πρέπει να λάβετε προφυλάξεις εκ των προτέρων για να μην επηρεαστείτε από τέτοιες ασθένειες. Αποφύγετε τα δυνατά μπαχαρικά στα τρόφιμα .

Ταύρος


Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία και θα συνδέονται με το άγχος. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα ευερέθιστοι και με ένταση .
Από τις 14 Απριλίου θα πρέπει να ληφθούν ορισμένα μέτρα για τη βελτίωση της υγείας σας.

Δίδυμοι


Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην υγεία σας αυτό το μήνα. . Προσέξτε την αμέλεια σχετικά με την φροντίδα της γενικότερα . Οδηγήστε προσεκτικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, για να μην έχετε κάποιο ατύχημα. Γενικότερα θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε περισσότερα προβλήματα που σχετίζονται με το αίμα καθώς και πονοκέφαλους. Φροντίστε τη διατροφή σας και επισκεφθείτε έναν γιατρό εάν υπάρχει ανάγκη μην δείχνετε αμέλεια .

Καρκίνος


Ορισμένα προβλήματα που σχετίζονται με τα αυτιά και τα πόδια μπορούν να σας απασχολήσουν ,ενώ και θέματα που αφορούν το στομάχι ή διαταραχές του ήπατος μπορεί να σας απασχολήσουν. Τα προβλήματα δυσπεψίας, γαστρικά και στομαχικά μπορεί να γίνουν πιο ενοχλητικά. Μπορεί να εμφανιστεί ερεθισμός των ματιών στο τέλος του μήνα, γι ‘αυτό να είστε προσεκτικοί .

Λέων


Ορισμένα θέματα υγείας θα δείτε να παραμένουν επίμονα . Μην αγνοείται τα μικρά προβλήματα υγείας, διαφορετικά αυτός ο μήνας μπορεί να τα εντείνει .

Παρθένος


Πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Μπορεί να υποφέρετε από πόνο στην πλάτη ή πόνο στο μηρό. Μπορεί επίσης να προκληθεί τραυματισμός, γι ‘αυτό απαιτείται απόλυτη προσοχή .Η τάση για φαγητό θα παρουσιάσει αυξητική τάση αυτό το μήνα !! Θέματα που σχετίζονται με το ήπαρ ,τα νεφρά ή το στομαχι είναι πιθανά αλλά δεν δείχνουν να δίνουν μεγάλα προβλήματα εκτός αν δεν δώσετε προσοχή και τότε θα τα ξαναβρείτε μπροστά σας σύντομα .

Ζυγός


Το πρώτο μισό του μήνα αναμένεται να είναι σχετικά αδύναμο. Προσπαθήστε να διορθώσετε τη ρουτίνα σας, να φροντίζεται τον εαυτό σας και να οδηγείτε προσεκτικά. . Το τελευταίο μισό του μήνα θα είναι σχετικά ευνοϊκό και μπορεί να απαλλαγείτε από υπάρχοντα προβλήματα υγείας.

Σκόρπιος


Θα είστε διανοητικά αδύναμοι και η συνήθεια να σκέφτεστε περισσότερο μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα που σχετίζονται με το στομάχι. Προβλήματα που σχετίζονται με το αίμα ή τα γεννητικά όργανα, μικρής έντασης είναι πιθανά .

Τοξότης


Πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί. Είναι πιθανό να αντιμετωπίζετε ήδη πολλά προβλήματα. Το πρώτο μισό του μήνα είναι αδύναμο οπότε προσέξτε. Μην αγνοείτε τα προβλήματα υγείας και επικοινωνήστε με το γιατρό εάν είναι απαραίτητο.

Τα νεφρά, το παχύ έντερο, το ουροποιητικό σύστημα, οι οφθαλμικές παθήσεις και τα προβλήματα που σχετίζονται με το αίμα μπορεί να είναι πιο ενοχλητικά. Θα λάβετε όμως οφέλη από ιατρικές συμβουλές αυτό το πρώτο μισό του μήνα που θα σας ευνοήσουν και τα προβλήματα υγείας θα μειωθούν ενώ και κάποια χρόνια προβλήματα είναι πιθανό ότι θα βρουν θεραπεία .

Αιγόκερως


Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι σχετικά αδύναμο. Θα είναι πολύ καλύτερο το δεύτερο μισό Στο πρώτο μισό του μήνα, θα πρέπει να είστε πιο ευαίσθητοι στα ηπατικά προβλήματα. Το παραμικρό λάθος σας μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Δώστε προσοχή στις διατροφικές σας συνήθειες. Μην βαρύνετε την διατροφή σας, ώστε να μην έχετε προβλήματα που σχετίζονται με το στομάχι.

Υδροχόος


Δεν μπορεί να θεωρηθεί ένας ευνοϊκός μηνάς . Μπορεί να υποφέρετε από προβλήματα όπως πόνος στο στήθος, δυσκαμψία στην περιοχή του θώρακα, προβλήματα στους πνεύμονες από διάφορες αιτίες. Πρέπει να δώσετε έγκαιρη προσοχή στο πρόβλημα αν εμφανιστεί

Ιχθύες


Δεν υπάρχουν σημαντικά εμπόδια από άποψη της υγείας, αλλά μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στον ώμο, στο λαιμό και στο χέρι ή στο δεξί σας αυτί. Εάν τους δώσετε λίγη προσοχή, θα είναι όλα εύκολα ξεπεράσιμα . Τα άτομα με καρδιακά προβλήματα και ημικρανίες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά ειδικά στο δεύτερο μισό του μήνα . Επισης διατηρήστε το βάρος σας υπό έλεγχο.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ  ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ,ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: