4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 4/4- 44!!Τι σημαίνει αυτός ο αριθμός σήμερα;

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 4/4- 44!!Τι σημαίνει αυτός ο αριθμός σήμερα;

Έχετε αγγέλους γύρω σας, απλώς σας περιμένουν να ανοίξετε την ψυχή και το μυαλό σας και να λάβετε την ενέργειά τους. Μόλις αρχίσετε να σκέφτεστε, να πιστεύετε και να αισθάνεστε την αγάπη, οι άγγελοι σας έχουν πλήρη δύναμη να μοιράζονται την αγάπη μαζί σας.
Ο κόσμος μας δημιουργείται από μια συνεχή ροή δυναμικής ενέργειας. Μοιραζόμαστε συνεχώς, λαμβάνουμε και εξελισσόμαστε στο πνεύμα, συμπεριλαμβανομένων των σωμάτων και του μυαλού μας
Όταν βλέπουμε επαναλαμβανόμενους αριθμούς, αυτό σημαίνει ότι ο άγγελος οδηγός έχει σταλεί για να σας παραδώσει ένα μήνυμα. Οι κύριοι αριθμοί – 11, 22, 33, 44, 55 και ούτω καθεξής – είναι γνωστό ότι έχουν υψηλότερη πνευματική σημασία από τους μονοψήφιους αριθμούς.

44 Σημασία

Η έννοια του αριθμού 44 σχετίζεται με επιτεύγματα, επίτευξη στόχων, τοποθέτηση σκληρής δουλειάς και θεμελίωση ή γείωση.

Βλέποντας τον κύριο αριθμό 44 μπορεί να σημαίνει ότι είστε αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας, χρειάζεστε διαβεβαίωση για να συνεχίσετε, ή πρέπει να χτίσετε ένα θεμέλιο πάνω στο οποίο θα χτίσετε.

Βλέποντας το 4 ως τριπλό, ή 444 , έχει διαφορετικό νόημα και αντιπροσωπεύει μια αμφισβήτηση του σκοπού της ζωής. είναι ουσιαστικά μια κλήση αφύπνισης για να βρείτε το σωστό δρόμο για εσάς .
Αν βλέπετε συχνά τον αριθμό 44, αποδεχτείτε ότι οι άγγελοι προσπαθούν να σας πουν να συνεχίσετε στο δρόμο σας. Βλέπουν ότι επιτυγχάνετε και αφήνετε αυτόν τον αριθμό να εμφανίζεται στη ζωή σας ως μορφή ενθάρρυνσης.


Αυτοί οι φύλακες άγγελοι δεν θέλουν να αφήσετε το φόβο ή την αμφιβολία να σας εμποδίσουν να εκπληρώσετε το πεπρωμένο σας, ζώντας τον σκοπό σας. Βλέποντας το 44 είναι μια μορφή επικύρωσης!

Αλλά ο αριθμός 44 έχει διαφορετικές έννοιες για διάφορα μέρη της ζωής.

Αριθμός 44 Σημασία στη Αριθμολογία


Στην αριθμολογία, ο αριθμός 44 αφορά τις επιχειρήσεις, την οικονομική αφθονία και τη δημιουργία γενεών για το μέλλον και το παρόν. Στο παρόν, σας ευχαριστεί για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή σας. στο μέλλον, θα αποκομίσετε τα πλήρη οφέλη της εργασίας.
Συχνά περνάμε σκληρά, αλλά μερικές φορές μπορούμε να αρχίσουμε να χαλαρώνουμε στο ταξίδι της ζωής μας και να ξεχνάμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Το νούμερο 44 μας υπενθυμίζει να υπομένουμε και θα οδηγηθούμε σε θετική απόδοση.

Σημασία -Αριθμός 44


Αν και πολλοί δεν έχουν συναντήσει ποτέ έναν άγγελο στη φυσική σφαίρα, η πλειοψηφία των ανθρώπων απεικονίζει έναν άγγελο ως μια βαριά ουράνια φιγούρα που είναι ντυμένη στα λευκά και έχει λευκά φτερά. Όμως οι άγγελοι κατέχουν ένα ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή μας και βλέποντας συγκεκριμένους αριθμούς όπως τον αριθμό 44 σήμερα ,σημαίνει ότι οι άγγελοι μας υπενθυμίζουν κάτι σημαντικό, ή στέλνουν ένα μήνυμα.
Το να βλέπεις έναν άγγελο μπορεί να συμβολίζει ότι είναι ώρα για μια αλλαγή στη ζωή. Αλλά αν δεν βλέπετε έναν άγγελο αλλά πιάσετε τον εαυτό σας να βλέπει τους αριθμούς, η αλλαγή μπορεί να έρθει με τη μορφή μιας πνευματικής αφύπνισης. Αυτοί είναι γνωστοί ως αριθμοί αγγέλου.
Ο αγγελικός αριθμός 44 αντιπροσωπεύει μερικά πράγματα, και είναι σημαντικό να προσέχετε αυτό που λέει.

 1. Θέλει να σας ενθαρρύνει.
  Οι άγγελοι γνωρίζουν ότι κάνετε και ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα. Θέλουν να σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε να εκπληρώνετε τον σκοπό σας.
  Οι άγγελοι βλέπουν ότι είστε εξαιρετικοί και θέλετε να συνεχίσετε να σας παρακινούν. Οι άγγελοι στέλνουν διαβεβαίωση και σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε να επιτυγχάνετε αυτό που σκοπεύετε να κάνετε.
 2. Σημαίνει οικονομική επιτυχία.
  Επειδή το 4 είναι ο αριθμός της αφθονίας, ο αριθμός αγγέλου 44 δείχνει οικονομική αφθονία στο μέλλον σας. Οι άγγελοι βλέπουν όλη τη σκληρή δουλειά σας και θέλουν να ξέρετε ότι η ανταμοιβή σας βρίσκεται στο δρόμο της.Εφόσον ικανοποιείτε τις πνευματικές σας ανάγκες μέσω της εκπλήρωσης του σκοπού σας, οι οικονομικές σας ανάγκες θα εκπληρωθούν επίσης.
 3. Δείχνει σταθερότητα.
  Δεν είστε μόνοι στην επιθυμία σας να επιτύχετε . Οι άγγελοι είναι εκεί μαζί μαζί σας σε κάθε βήμα. Όταν αισθάνεστε ανήμποροι και χωρίς κίνητρα, οι άγγελοι είναι το σύστημα υποστήριξής σας, σας στηρίζει και σας παρέχει δύναμη.
 4. Συμβολίζει μια νέα αρχή.
  Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει πίσω. Δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν, έτσι οι άγγελοι θέλουν να σας υπενθυμίσουν ότι έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας. Συνεχίστε να κοιτάτε προς τα εμπρός και εστιάστε στη θετικότητα και τη δυνατότητα του μέλλοντος.

Αριθμός 44 – Βιβλική έννοια


Ο αριθμός 4 είναι ο αριθμός της δημιουργίας και της ολοκλήρωσης, όπου, την τέταρτη ημέρα, ο Θεός δημιούργησε το φως, το σύμπαν, τα αστέρια και το χώμα (Γένεση 1:14 – 19). Ο αριθμός 4 αναφέρεται επίσης στις εντολές, οι οποίες τιμούν την ύπαρξη του Θεού, τις τέσσερις εποχές και τις τέσσερις γωνίες της γης.

Ο αριθμός 44 είναι ο αριθμός των «επιλεγμένων ανθρώπων» σε βιβλικό πλαίσιο. Με 22 που αντιπροσωπεύουν τους Υιούς του Φωτός (οι γιοι του Λευί, του Ιούδα και του Βενιαμίν), αυτός ο αριθμός διπλασιαζόμενος είναι 44, συμβολίζοντας τους πραγματικούς επιλεγμένους.

Ο αριθμός 44 σχετίζεται με τις εμφανίσεις του Ιησού στη Βίβλο, συγκεκριμένα τη Σταύρωσή του. Υπάρχουν 44 ημέρες μεταξύ της σταύρωσης του Ιησού και της ανάληψής του στον Παράδεισο. Υπήρχαν 44 μήνες στη διακονία του Ιησού και σταυρώθηκε για μια περίοδο 4 ημερών. Επιπλέον, τα τέσσερα ευαγγέλια είναι η ιστορία του Ιησού, της ζωής του και της απόλυτης αποστολής του, όπως είπε ο Ματθαίος , ο Λουκάς, ο Μάρκος και ο Ιωάννης.

Αριθμός 44 Πνευματικό νόημα


Πνευματικά, μερικές φορές χάνουμε την εστίαση, παραμερίζουμε και χάνουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Αλλά το να βλέπεις το 44 είναι ένα σημάδι ότι οι άγγελοι σου βρίσκονται κοντά σου δίνοντας δύναμη, ενέργεια και εστίαση, ώστε να μπορείς να κάνεις ό, τι πρέπει να κάνεις.
Όχι μόνο ο αριθμός 44 συμβολίζει την αυτοπειθαρχία και την ισορροπία, αλλά και τη γνώση, την εσωτερική δύναμη και το μέλλον:

 1. Σημαίνει δύναμη.
  Είστε ισχυρότεροι από οποιοδήποτε εμπόδιο αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή. Είτε βρίσκεστε σε αγχωτικές καταστάσεις είτε παλεύετε με δραστικές αλλαγές στη ζωή, θυμηθείτε ότι έχετε εσωτερική δύναμη. τα ζητήματα που αντιμετωπίζετε δεν θα διαρκέσουν για πάντα.

Αυτό είναι μόνο προσωρινό και μπορείτε να κάνετε αλλαγές αν θυμάστε να είστε δυνατοί.

 1. Σημαίνει αυτοπειθαρχία.
  Να θυμάστε ότι η αυτοπειθαρχία είναι μια ανταμοιβή από μόνη της. Μερικές φορές, υπερβάλουμε ,σε φαγητό, ψώνια ή ακόμα και στις σχέσεις που έχουμε. Πρέπει να μπορούμε να έχουμε αυτοπειθαρχία και να γνωρίζετε ότι τα πάρα πολλά και τα υπερβολικά δεν μας βοηθούν! Αρκεστείτε στα απαραίτητα..
 2. Σημαίνει ισορροπία.
  Δουλέψτε σκληρά και εστιάστε στους στόχους σας, αλλά φροντίστε να διατηρήσετε μια μικρή ισορροπία. Η σκληρή δουλειά είναι υπέροχη, αλλά ένα διάλειμμα και η απόλαυση της ζωής είναι ακόμα καλύτερη.Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να ζήσουμε καλύτερες ζωές, αλλά ποιος είναι ο σκοπός όταν εργάζεστε τόσο σκληρά ώστε να μην μπορείτε να απολαύσετε τα μεγαλύτερα πράγματα στη ζωή;
 3. Σημαίνει θετική ενέργεια.
  Η «προστασία της ενέργειάς σας» και αυτό σημαίνει ότι διασφαλίζετε ότι βρίσκεστε σε μια θετική ενεργητική φάση στη ζωή. Θα κάνετε οτιδήποτε για να μείνετε έτσι, οπότε φροντίστε να μείνετε μακριά από την αρνητική ενέργεια. θα καταστρέψει τη διάθεσή σας και θα οδηγήσει ενδεχομένως στην καταστροφή της ευτυχίας σας.
 4. Σημαίνει επίτευγμα.
  Παλέψτε για τα όνειρά σας και πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε και θυμηθείτε ότι ακόμη και τα μικρά επιτεύγματα έχουν σημασία. Είτε προσπαθείτε να τρώτε πιο υγιεινά είτε προσπαθείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν στόχο, οπότε εργαστείτε για να το πετύχετε.Όλα είναι μια διαδικασία, οπότε θυμηθείτε ότι εάν εργάζεστε σκληρά και παραμείνετε συγκεντρωμένοι, μπορείτε να πετύχετε τα πάντα.

Σημασία στην αγάπη


Ο αριθμός 44 σε σχέση με την αγάπη έχει να κάνει με την επιτυχία των σχέσεών σας, να νιώθετε αγαπημένοι και υποστηριζόμενοι και να έχετε ασφάλεια. Είναι μια υπενθύμιση για να μην αποδεχτείτε την αγάπη που σας εμποδίζει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Όχι μόνο νοιάζεστε βαθιά για αυτούς που αγαπάτε, ειδικά για έναν σύντροφο, αλλά οι άγγελοι σας θέλουν να καταλάβετε πώς να δώσετε την αγάπη σας χωρίς να τραυματιστείτε συναισθηματικά. Οι άγγελοι σας θέλουν να σας καθοδηγήσουν στη λήψη αυτού του είδους αποφάσεων.

Εάν είστε ανύπαντροι και βλέπετε επανειλημμένα τον αριθμό 44, αυτό σημαίνει ότι το μέλλον σας είναι λαμπερό όσον αφορά την εύρεση ενός συντρόφου . Είναι ένα ενθαρρυντικό κίνητρο να βρεθείτε έξω και να μην αγνοήσετε μια πιθανή σχέση στη ζωή σας.

Εάν είστε σε σχέση, το 44 είναι σύμβολο ευτυχίας. Ο αριθμός 44 είναι ουσιαστικά μια ευλογία στην αγάπη. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αρνητικότητα. απλά πρέπει να θυμάστε ότι η ισχυρή σχέση σας θα ευδοκιμήσει, καθώς δεν καλωσορίζετε κακές σκέψεις και ενέργεια.

Εάν η σχέση σας είναι καινούργια, το 44 αντιπροσωπεύει κάτι πιο σοβαρό που έρχεται. Αν είσαι μαζί για κάποιο χρονικό διάστημα, το 44 αντιπροσωπεύει την επιστροφή στα συναισθήματα που είχες για τον σύντροφό σου στην αρχή. Τυχόν προβλήματα στη σχέση θα υποχωρήσουν και τα λάθη του παρελθόντος δεν θα επαναληφθούν

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: