ΚΥΚΛΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ-Τι σημαίνουν τα όνειρά μας;


Υπάρχουν κείμενα άνω των 3 χιλιάδων ετών που μας δείχνουν την ανησυχία που οι πρώτοι άνδρες και γυναίκες έδειξαν για να καταλαβαίνουν το νόημα και την ερμηνεία των ονείρων.

Μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον μέσω των ονείρων, είτε αναγνωρίζοντας τα σημάδια που εμφανίζονται σε αυτά, φορτισμένα με συμβολική δύναμη, είτε λαμβάνοντας οράματα για το μέλλον.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της ψυχανάλυσης, Sigmund Freud (1856 – 1939), δημοσίευσε στο βιβλίο του The Interpretation of Dreams (1900), ότι είναι η πύλη του υποσυνείδητου, και ως εκ τούτου αντιπροσωπεύουν την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας.
Το ερώτημα είναι αν μπορείτε να βοηθηθείτε ώστε να συνδέσετε σωστά και να ερμηνεύσετε σωστά τα όνειρα σας!!

Οι συνεδρίες στο ΚΥΚΛΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ και έχουν αποκαλύψει ως τώρα διαφορετικές περιπτώσεις όπως π.χ τα επαναλαμβανόμενα όνειρα .
Ενώ η καθοδήγηση από έναν επαγγελματία μπορεί να είναι χρήσιμη, η βασική πρακτική της ερμηνείας ενός ονείρου είναι πρώτον να τα αποκρυπτογραφήσετε μέσω της ερμηνείας! .

Πρώτα επιτρέψτε μου να ορίσω τι είναι ένα όνειρο: Ένα όνειρο είναι οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας που έρχεται όταν κοιμάστε. Δεν χρειάζεται να είναι μια αφήγηση με αρχή, μέση και τέλος. Δεν χρειάζεται καν να είναι οπτική. Μερικά όνειρα βασίζονται στον ήχο. Άλλοι μοιάζουν περισσότερο με μια εντύπωση, μια αίσθηση ή ένα συναίσθημα.

Η διαδικασία του ΚΥΚΛΟΥ ΟΝΕΙΡΩΝ αφορά την εξερεύνηση και όχι την τελειότητα. Κανένα όνειρο δεν έχει ένα μόνο νόημα και δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Μια πρακτική ονειρικής εργασίας είναι να αναπτύξετε τη σχέση σας με τα όνειρά σας και να μάθετε να τα εμπιστεύεστε ως μια μορφή πνευματικής, διαισθητικής σοφίας.

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΟΝΕΙΡΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Όταν ξυπνάτε, ενώ είστε ακόμα στο κρεβάτι – δηλαδή, προτού αλληλεπιδράσετε με οτιδήποτε μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή – συντονίστε αν αισθάνεστε έντονα συναισθήματα ή αισθήσεις στο σώμα σας. Νοιώθετε άγχος ή ίσως αισθάνεστε άβολα ; Μήπως αισθάνεστε ακριβώς το αντίθετο ; Ήρεμα και γαλήνια;
Στη συνέχεια, κάντε ανασκόπηση του ονείρου σας.. Θυμάστε κάποια βασικά στοιχεία, συναισθήματα ή χαρακτήρες; Τι χαρακτηριστικά έχετε συγκρατήσει; Η αναπαραγωγή του ονείρου σας στο μυαλό σας ενώ είναι ακόμα φρέσκο μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις λεπτομέρειες, οι οποίες θα είναι σημαντικές στο επόμενο βήμα.

ΕΓΓΡΑΦΟ
Γράψτε τα βασικά σημεία του ονείρου σας. Ενώ πολλοί προτείνουν να κρατάτε ένα σημειωματάριο και ένα στυλό δίπλα στο κρεβάτι και να γράφετε με το χέρι, αυτός δεν είναι πάντα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος. Οι περισσότεροι άνθρωποι πληκτρολογούν γρηγορότερα από ό, τι γράφουν. Μη διστάσετε λοιπόν να πάρετε π.χ το τηλέφωνό σας και να γράψετε τις σημειώσεις σας. Ή καταγράψτε ηχογραφώντας στο κινητό σας.
Επικεντρωθείτε σε αυτά:

  • Υπήρχε μια αφηγηματική δομή; Ποια ήταν αυτή η ιστορία;
  • Τι συναισθήματα βιώσατε;
  • Ποια σύμβολα εμφανίστηκαν; Υπάρχουν στοιχεία που αναγνωρίζετε από προηγούμενα όνειρα;
  • Ποιες είναι οι αρχικές σκέψεις σας για το τι μπορεί να σημαίνει;

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ

Τα όνειρα μπορούν να λειτουργήσουν ως παρατηρήσεις ή προειδοποιήσεις, ή μπορεί να σας βοηθήσουν να απαντήσετε σε ερωτήσεις ή να βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημα. Μπορούν επίσης να είναι μια μορφή μαντείας, κοιτάζοντας τι θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβεί στο μέλλον σας.
Μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα για να καταλάβατε το μήνυμα πίσω από το όνειρό σας. Σκεφτείτε το όνειρό σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας σας, γνωρίζοντας ότι μπορεί να έχετε μια στιγμή διορατικότητας μέσα στην διάρκεια της ημέρας .Μπορεί να χρειαστούν μερικές ώρες ή όλη την ημέρα για να προσλάβετε το μήνυμα . Για ένα πολύ βαθύ όνειρο, αυτό μπορεί να σημαίνει μια εβδομάδα ή ακόμα και ένα μήνα.
Κατά κανόνα, ένα όνειρο αξίζει να διερευνηθεί περαιτέρω όταν αισθάνεστε ότι μπορεί να κρατά κάτι πολύτιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ

Πρέπει να είμαστε σε σύνδεση με τα όνειρά μας – είναι το ενσωματωμένο μαντείο μας. Αφήστε τα όνειρά σας να σας καθοδηγήσουν.

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ


Πριν κοιμηθείτε, βρείτε τους δικούς σας τρόπους ώστε να έρθετε σε πλήρη χαλάρωση . Ένα όμορφο άρωμα στο σώμα σας ή στον χώρο ,μια ηρεμιστική μουσική ,μια αναπόληση σε κάτι όμορφο θα μπορούσαν να είναι βοηθητικά . Συντονιστείτε και ζητήστε κάτι συγκεκριμένο από το όνειρο που θέλετε να δείτε . Πρέπει να εστιάσετε σε κάτι πολύ συγκεκριμένο και να μην ζητήσετε κάτι που θα μπορούσε να αφήσει κενά και θα σας οδηγήσει σε ένα όνειρο χωρίς κατεύθυνση .
Μπορείτε επίσης να το γράψετε σε ένα χαρτί με μια το πολύ δυο προτάσεις! Εάν θέλετε να λάβετε το μήνυμα μέσω ενός ανθρώπου που δεν είναι ση ζωή ή μέσω ενός προστάτη Αγίου σας μπορείτε να το ζητήσετε . Βάλτε το χαρτάκι κάτω από το μαξιλάρι σας . Τώρα θα κοιμηθείτε έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα μήνυμα μέσω του ονείρου που μπορεί να έρθει ,αν πρέπει να έρθει!!
Μπορεί να μην περάσει μόνο ένα βράδυ. Μερικές φορές αυτό το φύλλο χαρτιού πρέπει να παραμένει στο μαξιλάρι σας για λίγες μέρες, μια εβδομάδα ή ακόμα και έναν ολόκληρο κύκλο της Σελήνης. (Θυμηθείτε, το φεγγάρι και τα όνειρα είναι στενά συνδεδεμένα.). Η περίοδος της Νέας Σελήνης είναι μια ιδανική χρονική στιγμή!

ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 20 ΩΣ 30 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΟΝΕΙΡΩΝ

Η ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: