ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ: ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ!! ΓΡΗΓΟΡΑ-ΕΥΚΟΛΑ!

Πάντα θέλουμε να είμαστε κοντά στις ανάγκες και τις ανησυχίες σας και να δίνουμε απαντήσεις με σαφήνεια στα προβλήματα που σας απασχολούν ή στο άγχος σας για το μέλλον.
Κάθε ένας από μας αντιμετωπίζει ένα θεμα που τον απασχόλει και αυτό που χρειάζεται είναι γρήγορες, σαφείς, άμεσες και σίγουρες απαντήσεις!!

Για να καλύψουμε λοιπόν αυτή την ανάγκη σας για όλο τον μήνα Απρίλιο σας δίνουμε αυτή την δυνατότητα!!

  • Τι χρειάζεται να κάνετε;
    Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί σημειώνοντας το πρόβλημα που σας απασχολεί και τις ερωτήσεις γύρω από αυτό.
  • Αφού μας στείλετε το mail σας θα λάβετε το λογαριασμό κατάθεσης και μαντέψτε!! ΜΟΝΟ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ οι ερωτήσεις σας θα έχουν άμεση και σαφής απάντηση .

Το επίσης σημαντικό είναι ότι εσείς κρατάτε το κλειδί για αυτά που σας προβληματίζουν! Γιατί;

Γιατί εσείς θα διαλέξετε από μια απλή τράπουλα που έχετε σπίτι σας ,αφού συγκεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να μάθετε και να ρωτήσετε 6 τυχαίες κάρτες! Θα βγάλετε την πρώτη και θα την τοποθετήσετε όπως βλέπετε στην φωτογραφία και υστέρα τις επόμενες ώστε να σχηματίσετε δύο σειρές (δείτε την αρχική Φώτο)

Μας στέλνετε στο mail την δική σας φωτογραφία με τα χαρτιά σας και λαμβάνετε την απάντηση σας!! Και το πιο σημαντικό …την έχετε ενεργοποιήσει εσείς!!!

Εκμεταλλευτείτε αυτή την υπηρεσία μας για να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Οι προβλέψεις έρχονται στο mail σας μετά την εμφάνιση των χρημάτων σας στο λογαριασμό! Σε περιπτώσεις από Κύπρο ή εξωτερικό υπάρχει επιβάρυνση
+4 ευρώ λογω των κρατήσεων της τράπεζας.

Το γραφείο της Κας Πέτρου συνεργάζεται αποκλειστικά με την τράπεζα Πειραιώς. Αν επιθυμείς να έχεις γρηγορότερη απάντηση και η συναλλαγή γίνεται από άλλη τράπεζα τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή άμεσο έμβασμα. Σε αντίθετη περίπτωση τα χρήματα θα εμφανιστούν μετά από 1-2 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα απλής μεταφοράς αλλά και τα έξοδα στην περίπτωση επιλογής εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη της υπηρεσίας και όχι το γραφείο! Σε περίπτωση χρέωσης του γραφείου ,η επιχείρηση δικαιούται να θεωρήσει άκυρη την συναλλαγή και να επιστρέψει το ποσό στον πελάτη με κράτηση των εξόδων που ήδη επιβαρύνθηκε και χρεώνοντας του τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: