ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 24/3

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΣΑΣ

(ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)

Πιο έντονα στη σημερινή ημέρα τα επαγγελματικά που δεν δείχνουν τόσο ευνοϊκά ,αν σας έχουν υποσχεθεί κάτι σχετικό με εργασία ή αν έχετε την δική σας δουλειά τα πράγματα δεν θα πάνε ακριβώς όπως τα περιμένετε αυτή την ημέρα. Θα δυσκολευτείτε και σίγουρα δεν θα έχετε τα οφέλη που θέλετε και αυτό μεταφέρετε και στα οικονομικά. Αν περιμένετε κάποια χρήματα ειδικά από κάποιον φίλο ή γνωστό μάλλον θα καθυστερήσουν και άλλο ενώ καλό είναι να μην δανείσετε χρήματα τώρα. Μην δείξετε επίσης εμπιστοσύνη σε άτομα που μπορεί να έρθουν ως σωτήρες μέσω ιδεών και σχεδίων και να θέλουν να σας δώσουν λύσεις ,το πιθανότερο είναι πως η εξαπάτηση είναι το κίνητρο.

Προσέξτε επίσης τα έξοδα σας καθώς μάλλον θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Εμπιστευτείτε τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα σε ένα γυναικείο άτομο που θα του έχετε πλήρη εμπιστοσύνη ,για πολλούς αυτό το πρόσωπο μπορεί να είναι η μητέρα.

Στα ερωτικά ,είτε είστε σε σχέση είτε σε γάμο ,η μέρα δίνει έντονους προβληματισμούς καθώς οι κάρτες προειδοποιούν για τον κίνδυνο απιστίας και σας συμβουλεύουν να μην εμπιστεύεστε φιλικά ή γνωστά άτομα γιατί μπορεί να είναι εκείνα που έχουν πάρει την θέση του τρίτου προσώπου . Η αναστάτωση στα αισθηματικά σας μπορεί να κάνει το σπίτι πεδίο εντάσεων και κάπου εδώ μια διάσταση ή ένας χωρισμός μπορεί να συμβεί. Σε περίπτωση που εσείς είστε ο θύτης στη σχέση τότε προσέξτε που εμπιστεύεστε τι, καθώς δεν κρατιούνται καλά τα μυστικά σας και αυτό θα σας φέρει μπροστά σε αναπάντεχες αλλαγές.

Για τις ατομικές σας προβλέψεις καλέστε στο 6987101894 ή συμπληρώστε την φόρμα στην αρχική σελίδα και κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: