ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 23/3

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΣΑΣ

Μέρα ρήξεων και εντάσεων

Οι απογοητεύσεις χαρακτηρίζουν την μέρα σε όλους τους τομείς αλλά δεν πρέπει αυτό να επιβαρύνει το ηθικό σας. Κάποιες καταστάσεις πρέπει να γίνουν ,κάποια γεγονότα πρέπει να συμβούν. Χρειάζεται επιμονή μπροστά στις δυσκολίες και τα προβλήματα. Το άγχος και οι οικονομικές δυσκολίες που προκύπτουν σήμερα είναι σίγουρο πως σας στενοχωρούν .Η τύχη εδώ είναι ένας παράγοντας που υπάρχει αλλά δεν μπορεί να παίξει αυτή την στιγμή σημαντικά βοηθητικό ρόλο . Ίσως κάποιο άτομο που σας προσέχει ή σας προστατεύει να προσπαθήσει να σας στηρίξει. Μικρές αδιαθεσίες ή προβλήματα υγείας μπορεί να φέρει η μέρα αλλά και κούραση σωματική και ψυχική καθώς νοιώθετε πως όλα πάνε με απίστευτα αργό ρυθμό ,ίσως δίνεται πολλά στην εργασία, την οικογένεια ή τον σύντροφο και το αποτέλεσμα όσων παίρνετε είναι μικρότερο από αυτό που σας αξίζει πραγματικά!  Για κάποιους κάποια δυσάρεστα οικογενειακά νέα .

Στα ερωτικά σας η ζήλια πρωταγωνιστεί όπως και τα διλλήματα που έχετε ,κάποια πρόσωπα και καταστάσεις σας φαίνονται αρκετά περίεργα, ενώ λόγια που λέγονται τώρα δεν είναι ειλικρινή και ίσως φτάνετε σε ένα αδιέξοδο. Αν είστε ήδη σε μια τέτοια στιγμή στη σχέση σας, είναι καλυτέρα να αποφασίσετε σοβαρά για το μέλλον και αν πρέπει να βάλετε ένα τέλος. Αν βρεθείτε σε μια τέτοια κατάσταση χωρίς να το περιμένετε κάντε κάποια βήματα πίσω και ζυγίστε τα πράγματα ,δώστε χρόνο και μην μπαίνετε σε ρήξεις και εντάσεις για να μην φτάσετε σε άκρα που ίσως είναι αρνητικά για εσάς και την σχέση σας.

Για τις ατομικές σας προβλέψεις καλέστε στο 6987101894 ή συμπληρώστε την φόρμα στην αρχική σελίδα και κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: