Ο Άρης εκτός ορίων το 2021! Ποιους επηρεάζει;

Ο Άρης εκτός ορίων το 2021

  • Από τις 21 Μαρτίου στις 11:31 π.μ. έως τις 24 Μαΐου στις 2:45 μ.μ.
    Αυτό συμβαίνει όταν ο Άρης μεταβαίνει στους Δίδυμους (έως τις 23 Απριλίου) και μετά στον Καρκίνο.

 Oι πλανήτες εκτός ορίων θεωρούνται ισχυρότεροι και ικανοί να εκφράσουν τα χαρακτηριστικά τους με τον πιο απόλυτο και πολλές φορές υπερβολικό τρόπο!

Ένας θυμωμένος εκτός πορείας Άρης μπορεί να γίνει πολύ βίαιος και επικίνδυνος ,είναι ούτος ή άλλως ο μαχητής του ζωδιακού πάντα τολμηρός ,θαρραλέος  και εκτός ορίων σίγουρα όλα αυτά μπορεί να τα δείξει τώρα στην υπερβολή του.

21 η Μαρτίου βρέθηκε στις 10° 11 ‘ του Δίδυμου από όπου ξεκινά την άγρια εκτός ελέγχου πορεία του. Η περίοδος αυτή θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Μαΐου που ο Άρης θα βρεθεί στις 19° 10 ‘ του Καρκίνου .

Οι πλανήτες εκτός ορίων μοιάζουν με πύρινες μπάλες που δεν ξέρεις που μπορούν να χτυπήσουν και τι ζημιά μπορούν να προκαλέσουν.

Όσο βρίσκεται στους Διδύμους δεν σταματά ποτέ να κινείται. Έχει ιδέες, αλλά η ενέργειά του είναι κατακερματισμένη γιατί σε ένα ζώδιο του αέρα δεν μπορεί να δείξει την μαχητικότητα του, την συγκρατεί έξυπνα στην σκέψη του. Φυσικά δεν νοιώθει ευχάριστα και προσπαθεί έστω λεκτικά να εκτονωθεί, χρησιμοποιώντας ακραίο σαρκασμό, γίνεται δυσάρεστος και κακότροπος αλλά μάλλον έτσι προσπαθεί να προκαλέσει και να προκληθεί ώστε να απελευθερωθεί. Επηρεάζει άμεσα το αναπνευστικό και τους πνεύμονες.

Ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται σε πτώση αλλά σίγουρα είναι μια θέση που νοιώθει πιο βολικά. Γίνεται πιο θαρραλέος, πιο άφοβος ,ζητά περισσότερα και σίγουρα δεν ξεχνά να κρατήσει κακία μέχρι τελικής πτώσεως. Επηρεάζει πιο πολύ τα μάτια και την περιοχή του στομάχου ενώ δίνει και τάσεις για αναιμίες και κρίσεις χολής. Από αυτή τη θέση του σπιτιού ,της οικογένειας ,της πατρίδας  μπορεί να δώσει τόσο σε κοσμικό επίπεδο αλλά και ατομικά γεγονότα ατυχημάτων από φωτιά κυρίως σε σπίτια ή δημόσια κτίρια και κινδύνους από το νερό. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε σε θέματα κλοπών στο σπίτι.

Επίσης θα μπορούσε να είναι παθητικό-επιθετική η συμπεριφορά του, αφού ο Άρης στον Καρκίνο δεν μπορεί να εκφράσει τον θυμό ευθέως προτιμώντας να έχει κακή διάθεση, να είναι μουτρωμένος ή χειρότερα, να κατηγορήσει τους άλλους παίζοντας με τα αισθήματά ενοχής τους και να τους γεμίσει τύψεις.

Οι άνθρωποι που επηρεάζονται περισσότερο από αυτόν τον πλανήτη εκτός ορίων θα είναι εκείνοι που έχουν πλανήτες μεταξύ 10° Δίδυμων και 20° Καρκίνου και προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες συν πλην 5 στα παρακάτω ζώδια Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

One thought on “Ο Άρης εκτός ορίων το 2021! Ποιους επηρεάζει;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: