Η Αφροδίτη στους Ιχθύες! Τι δίνει σε κάθε ζώδιο και τι να προσέχετε!

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 25 Φεβρουαρίου ως τις 21 Μαρτίου 2021!

Η Θεά της αγάπης, της απόλαυσης, του χρήματος σε ένα ζώδιο που ξεχειλίζει συναίσθημα!

Μπορεί να δώσει την αγάπη με τον πιο παντοδύναμο τρόπο της ,καθώς δεν υπάρχουν ημίμετρα εδώ! Απόλυτη ανιδιοτελής αγάπη ενώ παράλληλα ενσυναίσθηση ,συγχώρεση και ευσπλαχνία ειναι τα χαρακτηριστικά αυτής της γλυκιάς Αφροδίτης!

Συμπονούμε ,συγκλονιζόμαστε με τις δυσκολίες των άλλων…..δεν χρειάζεται να αφορά ένα άτομο πάντα εδώ μπορεί να πάρει ένα χαρακτήρα κοινωνικό….στηρίζω με όλη μου την ψυχή γιατί σε καταλαβαίνω… αυτή θα είναι η πρόταση κλειδί!!

Τι πρέπει να προσέχεις όμως με αυτή την Αφροδίτη;

Τις αυταπάτες …μην εξιδανικεύεις , μην κάνεις ότι δεν βλέπεις τα σφάλματα του άλλου ,ξέρω ότι τώρα θα αρνήσε να τα παραδεχτείς ,αλλά σκέψου την περίοδο που θα βγουν τα ροζ γυαλάκια και θα δεις την πραγματικότητα. Δεν θα είναι πιο σκληρό;

Οικονομικές και επιχειρηματικές αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται τώρα με την καρδιά… προσπάθησε να καθαρίσεις το μυαλό από την ομίχλη των Ιχθύων… ή καλύτερα μην κάνεις κινήσεις, μην πάρεις αποφάσεις !!

Μια περίοδος σύγχυσης που μπορεί να είναι πασπαλισμένη με μπόλικη ζάχαρη μπορεί να σε κάνει να κολλήσεις πάνω σε λάθη και ενέργειες που αργότερα θα μετανιώσεις !

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες βρίσκεται σε χώρο έξαρσης αστρολογικά! Πολλοί θα εκμεταλλευτούν καταστάσεις ,θα εξαπατήσουν ,θα θαμπωθούν από κάτι που τους αγγίζει συναισθηματικά και θα απιστήσουν… Πολλοί οι κρυφοί δεσμοί και οι υπόγειες γνωριμίες αλλά και οι υπόγειες συναλλαγές του χρήματος .

Και βέβαια όταν μιλάμε για Ιχθύες ,μιλάμε για Ποσειδώνα άρα προσοχή στην ευπάθεια ,στα φάρμακα ,στις παρενέργειες ,όπως και στις υποκλινικές ή λάθος διαγνώσεις!! Πάντα μια δεύτερη γνώμη!

Πάμε να δούμε πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοθυσία είναι η λέξη κλειδί για εσάς! Στα προσωπικά σας και στην δουλειά σας η Αφροδίτη θα κάνει τις ενέργειες της! Και σεις θα επιλέξετε να αποχωρήσετε…να κάνετε πίσω σε κάτι… για να ωφεληθεί ο σύντροφος ή ένας συνάδελφος ή η δουλειά σας! Μακροπρόθεσμα το να βάλετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας θα αποδειχτεί ωφέλιμο!

ΤΑΥΡΟΣ

Η πραγματικές φίλιες θα είναι το κλειδί για σας .Εκεί θα δοκιμαστείτε και εκεί πρέπει να επικεντρώσετε στα φιλικά άτομα που αξίζουν. Στους λίγους! Στους αληθινούς. Εάν δεν είστε σε μια σχέση πιθανόν μια φιλία να εξελιχτεί σε κάτι πολύ σημαντικό για την ζωή σας συναισθηματικά…ίσως να γίνει το άλλο σας μισό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εργασία και η καριέρα ενεργοποιούνται και σεις πραγματικά θα εργαστείτε με την καρδιά σας. Εκμεταλλευτείτε την κάθε ευκαιρία. Δεν αποκλείετε μια νέα γνωριμία για σας έτσι ώστε να έχετε ένα σκοπό ζωής αλλά πιθανόν να την προσπεράσετε αν έχετε βυθιστεί στα εργασιακά

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περισσότερο φως σας δίνει η Αφροδίτη για να δείτε μέσα σας αλλά και γύρω σας! Πολλά ξεκαθαρίζει τώρα !Τι θέλετε από τον άλλον ; Τι μπορείτε να δώσετε;. Μια σχέση που μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση από εσάς ή μέσω διαδικτύου μπορεί να κάνει την εμφάνιση της . Ενώ ακόμα και μια σχέση που θα μοιάζετε σαν τη μέρα με την νύχτα είναι πιθανή! Όσο αφορώ τα οικονομικά σας, εκπαίδευση και νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα μπορεί να φέρουν ή να πάρουν ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο .

ΛΕΩΝ

Θα κινηθείτε στα άκρα ! Μεγάλες χαρές αλλά και αντίστοιχες λύπες ! Πολλά τα συναισθήματα που θα βιώσετε…και μην ξεχάσετε πως υπάρχει και η λέξη συχώρεση . Ίσως την χρειαστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα φέρει ηρεμία αν είστε σε μια σχέση ήδη. Αν όχι προσέξτε μην τραβήξετε όλους τους απελπισμένους τούτου του κόσμου προς το μέρος σας και φυσικά μην μπείτε στην διαδικασία από ευσπλαχνία να διαλέξετε τον λίγο λιγότερο!! Προσοχή λοιπόν και στα οικονομικά σας γιατί εύκολα μπορείτε να εξαπατηθείτε

ΖΥΓΟΣ

Έντονο άγχος και έντονη ανασφάλεια. Κατά κύριο λόγο προσέξτε την ψυχική σας υγεία και αποφύγετε αλκοόλ ,ουσίες και φάρμακα για να νοιώσετε καλύτερα! Αγαπήστε τον εαυτό σας κα στραφείτε σε όσους σας αγαπούν !

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ δημιουργική για εσάς αυτή η διέλευση και θα σας βοηθήσει αν σε αυτό συγκλίνει και ο ατομικός σας χάρτης . Πολλές συναντήσεις ,πολλές γνωριμίες ,πολύ διαδικτυακό φλερτ και σε όλα αυτά να είστε πρώτα από όλα ειλικρινείς ! Όσο αφορά τα οικονομικά η σπατάλη είναι από τα πιθανότερα που μπορείτε να κάνετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακό κλίμα δίνει για εσάς ! Πλησιάζετε πιο πολύ στην οικογένεια ,συγχωρείτε συγγενικά πρόσωπα ή επιδιορθώνετε παλιές ρωγμές τώρα! Έτσι θα απολαύσετε την ζεστασιά και την ασφάλεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύκολα μπορείτε να εξαπατηθείτε ή να παραπλανηθείτε αλλά και εύκολα μπορείτε να παρανοήσετε καταστάσεις γύρω σας! Ειδικά στην σχέση ή στον γάμο σας ή με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο. Επειδή μπορεί το συναίσθημα είναι υποκειμενικό καλύτερα να περιμένετε να ξεπεραστεί αυτό το σημείο σύγχυσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς φαίνεται να έχετε οικονομική εισροή τώρα και μάλιστα ικανοποιητική, καλό είναι να είστε προσεχτικοί γιατί όπως είπαμε έχουμε μια περίοδο σύγχυσης και εύκολης παραπλάνησης! Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που να έχουν να κάνουν με τα χρήματα σας .

ΙΧΘΥΕΣ

Ώθηση στη αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας! Μια καλή στιγμή να ερωτευτείτε αλλά και μια καλή στιγμή αν είστε ήδη σε σχέση να θέσετε τα θέλω σας και να τα επιτύχετε

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: