Η όψη SOS της χρονιάς Κρόνου – Ουρανού.Ποιος τομέας της ζωής σας θα πληγεί με αλλαγές που δεν θέλετε ;

Πραγματοποιείται περίπου κάθε δεκατέσσερα χρόνια και μπορεί να επιφέρει αλλαγές που καθόλου δεν θέλετε!!Ενώ αντίθετα σας δυσκολεύει να κάνετε το είδος των αλλαγών που θέλετε! Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ απογοητευτικό και δύσκολο διάστημα γεμάτο εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές .

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ

17 Φεβρουαριου, 2021

14 Ιουνιου, 2021

24 Δεκεμβριου, 2021

Είναι καλύτερο να μην επιβάλλετε την αλλαγή που θέλετε αλλά να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που αλλάζουν.

Περιμένετε να δείτε ποιοι τομείς της ζωής αρχίζουν να σας προκαλούν προβλήματα και να τους αντιμετωπίσετε. Αυτή η διέλευση θα καταστήσει προφανές ποιοι τομείς της ζωής σας δεν λειτουργούν πλέον προς το συμφέρον σας. Η διαίσθησή σας και η αυτογνωσία σας το πιθανότερο  να μην λειτουργούν τόσο καλά αυτή την περίοδο. Λάβετε λοιπόν υπόψη τα απλά, πρακτικά πράγματα που αρχίζουν να σας προκαλούν ένταση και άγχος.

Δεν είναι η ώρα να αντισταθείτε στην αλλαγή, ούτε είναι η ώρα να αντιδράσετε υπερβολικά. Μια καλά μελετημένη, μεθοδική, υπομονετική και βήμα προς βήμα προσέγγιση είναι η καλύτερη. Η δέσμευση και η ευθύνη μπορεί να είναι ζητήματα που προκαλούν άγχος στις σχέσεις ή στην καριέρα σας. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι οι κακές συνήθειες ή οι ξεπερασμένες πεποιθήσεις εμποδίζουν την πρόοδό σας.

Αυτό μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή. Επίσης, οι προσωπικές ελευθερίες και τα δικαιώματά σας ενδέχεται να είναι περιορισμένες. Εάν τα καθήκοντα και οι ευθύνες σας γίνουν πολύ καταπιεστικά, είναι καλύτερα να κάνετε προσαρμογές τώρα προτού κρυσταλλωθούν ως νέες δομές στη ζωή σας.

Μάθετε ποιοι τομείς της ζωής σας θα αρχίσουν να σας προκαλούν προβλήματα συμφώνα με τον ατομικό σας χάρτη! Μάθετε πώς να διαχειριστείτε την κρίση που θα εξελιχθεί εκεί ακριβώς!!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Κόστος πρόβλεψης 30 ευρώ

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: