Θέλω να γυρίσει πίσω! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την επανασύνδεση!

Ο σύντροφος της ζωής μου, ο άνθρωπος που με αγαπούσε ,που ονειρευόμασταν οτι θα είμαστε για πάντα μαζί… και ξαφνικά ο χωρισμός!

Πόσο δύσκολο είναι είτε είσαι γυναίκα ,είτε άντρας να διαχειριστείς κάτι τόσο δύσκολο. Όταν όλα γκρεμίζονται και ο κόσμος σου γίνεται κυριολεκτικά συντρίμμια !

Επανασύνδεση ! Η λέξη κλειδί που λογικά έρχεται στο μυαλό είναι αυτή!

Πόσες περιπτώσεις έχω ακούσει από ανθρώπους που ξοδέψαν περιουσίες για να επαναφέρουνε όπως κάποιοι τους υπόσχονταν πίσω τον/την σύντροφο!

Πάμε να δούμε μαζί τις αλήθειες και τις λύσεις! Και φυσικά να ξέρετε πως λύση στο θέμα επανασύνδεσης υπάρχει! Ναι υπάρχει!

Αλλά …. Αυτό το Αλλά κάνει την πραγματική διαφορά

Με προϋποθέσεις που κανένας δεν θα σας πει και δεν θα τις ακολουθήσει

Με τρόπους που κανένας δεν θα μπει στην διαδικασία να ακολουθήσει κοιτώντας μόνο πως θα αποκομίσει όφελος από σας και αδιαφορώντας για το πρόβλημα σας (ουσιαστικά δεν θα ασχοληθεί σοβαρά ποτέ!)

Ας ξεκινήσουμε …

Η πιο βασική προϋπόθεση της επανασύνδεσης είναι να μην προκύπτει μετά από αυτή διάλυση ενός γάμου

Να μην οδηγήσει σε βλάβη ψυχική ή σωματική ενός άμεσα ή έμεσα εμπλεκομένου τρίτου προσώπου

Να έχει ηθικά κίνητρα (αληθινή αγάπη)

Να μην ξεχνάμε ότι η ελεύθερη βούληση αποτελεί μια δυνατή ενέργεια που αποτελεί θεικό δώρο και δεν πρέπει να την αγνοούμε

Όταν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις ξέρουμε ότι υπάρχει η βάση για την επανασύνδεση!

Είναι σημαντικό να έχουμε κατανοήσει πλήρως τις παραπάνω προϋποθέσεις και να τις σεβόμαστε ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα που προσδοκούμε

Κανείς δεν γύρισε ποτέ πίσω σε κανέναν ,καίγοντας κεριά ή λαδάκια ,ανάβοντας περίεργα θυμιάματα ή λέγοντας ακαταλαβίστικα λόγια! Κανένας δεν γύρισε ποτέ πίσω σε κανέναν μέσω μιας φωτογραφίας που ‘τάχα’ μελετήθηκε ,ούτε γύρισε με μαγικά ακατανόητα ξόρκια που κανένας ποτέ δεν κατάλαβε γιατί απλά δεν σήμαιναν τίποτα απολύτως!

Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΣΑΣ

Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει μια διαδικασία επανασύνδεσης είναι η :

Συνεδρία επανασύνδεσης (συναστριακής χαρτομαντείας) ώστε να δούμε αν όντως υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης . Μόνο αν υπάρχουν συνεχίζουμε γιατί δεν επιθυμούμε να έχουμε αποτυχία στα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας!!

Εφόσον υπάρχουν περιθώρια για να γίνει μια επανασύνδεση μπορούμε να προχωρήσουμε

Καθαρισμός μπλοκαρισμένων συναισθημάτων και αρνητικής ενέργειας που έχουν συσσωρευτεί μέσω άλλων ατόμων ή μόνο ανάμεσα στο ζευγάρι πριν τον χωρισμό και μετά από αυτόν.

Αφού ξεκινάμε από ένα καθαρό πλέον φυσικό πεδίο μπορούμε να κάνουμε έκχυση της νέας ενέργειας μέσω της μεθόδου απομακρυσμένης εκδήλωσης

Θυμηθείτε ότι όλα όσα αρνητικά είχαν συσσωρευτεί πριν το χωρισμό δεν αποτελούν πια εμπόδιο μετά τον καθαρισμό και την νέα ενέργεια που διοχετεύτηκε . Φανταστείτε ότι έχετε μια αποθήκη με πολλά άχρηστα παλιά χαλασμένα πράγματα και αποφασίσατε να την κάνετε ένα νέο καθαρό δωμάτιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως ξενώνα! Αυτό ακριβώς συμβαίνει .Όλα ξεκινούν από την αρχή τόσο για εσάς όσο και για τον/την σύντροφο!! Δεν είναι πολύ όμορφο;

Και τώρα η ώρα της προσέλκυσης του ανθρώπου μας ξανά κοντά μας!!

10 ημέρες προσέλκυσης μέσω αγνών και πανάρχαιων μεθόδων που κληρονομήθηκαν από γενιά σε γενιά στην Προύσα θα δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Εσείς πιστέψτε μόνο πως αξίζετε μια δεύτερη ευκαιρία , πως η ζωή σας θα βρει το κοινό μονοπάτι μαζί με τον σύντροφο της καρδιάς σας ,άλλωστε η πίστη είναι ο μισός δρόμος προς την επιστροφή του/της

Μόνο για σοβαρές περιπτώσεις που τηρούν τις προϋποθέσεις του κειμένου επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φορμα επικοινωνίας.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: