Οικογενειακό κάρμα! Πως μπλοκάρει την ζωή σας;

Μια ιδέα που συνδέεται εγγενώς με το κάρμα είναι το οικογενειακό κάρμα. Έχει ένα πραγματικά γενετικό χαρακτηριστικό, καθώς περνά από γενιά σε γενιά. Συχνά ένα χαρακτηριστικό μας δεν είναι της προηγούμενης ζωής μας, αλλά των γονέων μας. Πώς είναι αυτό δυνατόν?

Ακόμα κι αν είμαστε υγιή πνευματικά όντα, αν έχουμε πνευματικά άρρωστους γονείς π.χ ,αυτά είναι στοιχεια που μπορούν επίσης να μας ‘μολύνουν’. 

Οι γονείς επίσης που έχουν κακοποιηθεί, έχουν πληγωθεί με οποιοδήποτε τρόπο ή ζουν μια περίεργη ή προβληματική ζωή, μπορούν – ακόμη και ακούσια – να μεταδώσουν αυτά τα αρνητικά στοιχεία στη δική μας μελλοντική ζωή.

Μια πολύ γνωστή ρήση και απόλυτά σοφή αναφερόμενη συχνά επίσης υποδηλώνει ουσιαστικά το οικογενειακό κάρμα

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν την έχει ακούσει ως φράση

Δεν έχει σημασία αν έχουμε μια καλή ή κακή σχέση με τους γονείς μας. Και στις δυο περιπτώσεις ένα βαρύ και άσχημο κάρμα μεταφέρεται σε μας από τις πράξεις τους στο παρελθόν ,στην διάρκεια της ζωής τους ή ακόμα και σε εκείνους μεταφέρθηκε ένα άσχημο κάρμα από τους δικούς τους γονείς .

Πρόκειται για μια αλυσίδα που διαιωνίζεται αν δεν καταφέρουμε να την σταματήσουμε και το βέβαιο είναι ότι μπορούμε!

Συχνά αναρωτιόμαστε γιατί  μας συμβαίνει πάντα κάτι που χαλά καταστάσεις στη ζωή μας ακόμα και όταν έχουν προϋποθέσεις να ξεκινούν καλά .

Βάζουμε στο μυαλό μας διάφορα ακραία πράγματα και δεν ξεκινάμε λογω άγνοιας από το πιο απλό . Το οικογενειακό κάρμα!

  ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΡΜΑ;

Λοιπόν, όλοι έχουμε τουλάχιστον κάποιο οικογενειακό κάρμα. Αυτό δεν σημαίνει πάντα ότι το κάρμα είναι κακό. Συχνά το κάρμα της οικογένειάς μας είναι τόσο θετικό που οι πράξεις στη μελλοντική μας ζωή μας κάνουν να εξελισσόμαστε πολύ πιο γρήγορα ως όντα φωτός.

Ωστόσο, όταν μεταφέρετε βαρύτερο κάρμα ή αρνητικό κάρμα, ορισμένα συμπτώματα είναι τα πιο συνηθισμένα. Μεταξύ αυτών, μπορούμε να επισημάνουμε:

Νιώθεις μια εμφανώς πιο ισχυρή συναισθηματική επιρροή με την οικογένεια σου και πολλές φορές βρίσκεις πως η ζωή σου ακόλουθη ένα μοντέλο  που μοιάζει με το δικό τους μοντέλο ζωής (γεγονότα, καταστάσεις ,δυσκολίες κτλ).

Οι περίεργες συζητήσεις ,καταστάσεις ή γεγονότα εντός της οικογένειας θα σας εμπλέκουν στις περισσότερες περιπτώσεις , επειδή η οικογενειακή σας ενέργεια και το κάρμα σας βρίσκονται σε συνεχή διάλογο.

Νιώθεις βαριά και με πολλές ευθύνες . Αυτό είναι εξαιρετικά φυσιολογικό, δεδομένου ότι το ασυνείδητό σας χρειάζεται να εξελίξετε και να εδραιώσετε το δικό σας κάρμα της, την δική σας ζωή . Είναι ένας οιωνός που δύσκολα μπορεί να αναγνωστεί αλλά παρόλα αυτά  μας καλεί να επιλέξουμε αν θα επιτρέψουμε στο κάρμα να ακολουθήσει τις ζωές που φέραμε ή θα φέρουμε εμείς στον κόσμο ,τα παιδιά μας (άρα η αλυσίδα δεν σταματά ποτέ) ή θα εκκαθαρίσουμε και θα αποχαιρετίσουμε οριστικά  το κάρμα που μας ακολουθεί.

Νιώθεις διαφορετικά . Πολλοί άνθρωποι λένε ακόμη και ότι πιστεύουν ότι έχουν υιοθετηθεί, καθώς είναι τόσο διαφορετικοί. Αυτό το φαινόμενο εξηγείται από το επίπεδο της πνευματικής ωρίμανσης προς την οικογένεια. Υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το μυαλό σας και  της οικογένειάς σας. .

Υψηλή πνευματική ανάπτυξη . Εμφανίζεται μια διαφορετική πνευματική αύρα . Το μυαλό σας συνδέεται περισσότερο με τα ζητήματα  πνευματικά και αισθάνεστε καλύτερα προετοιμασμένοι να συζητήσετε διάφορα θέματα που υπερβαίνουν την ανθρώπινη νόηση.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΡΜΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ

Ωστόσο, πολλές φορές έχουμε ήδη εξελιχθεί ως όντα καλοσύνης και αγάπης, αλλά δεν είμαστε ακόμα απαλλαγμένοι από αυτό το οικογενειακό κάρμα, το οποίο μάλλον μας παγιδεύει στο αρνητικό μέρος του  γήινου επίπεδου.

Τα τραύματα από τις προηγούμενες ζωές περνούν πάντα από τις γενιές και φτάνουν στους τρέχοντες γονείς. Δηλαδή, η σχέση σας μαζί τους δεν θα είναι ποτέ τελείως τέλεια και αν δείχνει έτσι σίγουρα δεν θα το νοιώθετε στην επάρκεια που θα σας έκανε να νοιώθετε ολοκληρωμένοι. Για να ξεφύγουμε από αυτό το οικογενειακό κάρμα, είναι απαραίτητο να σκεφτούμε τους λόγους, την επιστροφή στο παρελθόν και μια εξήγηση για τα πράγματα που συνέβησαν.

Είμαστε οι απόλυτοι ιδιοκτήτες του εαυτού μας και με την αυτονομία να είναι στα χέρια μας, οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρέπει να φροντίζουμε τα συνεχώς ανεπίλυτα προβλήματα της ζωής μας γιατί απλά έχουν τον λόγο τους που επαναλαμβάνονται .

.

Σήμερα, ένας από τους πιο αποδεκτούς ορισμούς του κάρμα βρίσκεται στον πνευματισμό. Το κάρμα είναι η πρώτη κληρονομιά που παίρνουμε με την γέννηση μας , αυτόματα, χωρίς να ρωτηθούμε ,χωρίς να το επιλέξουμε.

Το Κάρμα αποδίδει την αρχή ότι εάν κάνουμε καλά πράγματα θα επαναλάβουμε τις μέρες μας με θετικές καταστάσεις, ενώ αν είμαστε γεμάτοι από κακό, σε κάποιο σημείο, θα αγγίξουμε με τον ίδιο τρόπο.

Η ενέργεια που μας περιβάλλει και στην οποία ακτινοβολούμε είναι ζωτικής σημασίας για να διαμορφωθεί η ζωή μας με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Τα κακά συναισθήματα και οι ιδέες επηρεάζουν εκείνους που τα αισθάνονται περισσότερο από εκείνους που τα εμπνέουν.

Με την πάροδο του χρόνου, το μίσος, ο φθόνος, η δυσαρέσκεια και η εκδίκηση μεταφράζονται σε μαγνήτη για τέτοια συναισθήματα. Το Κάρμα γίνεται ένας καθρέφτης του εσωτερικού μας κόσμου που δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο για να προσελκύσει σε ίσο ή μεγαλύτερο ποσοστό αυτό που αφθονεί μόνιμα στις ιδέες μας και στην καρδιά μας.

Αυτό που δεν ξεπερνά, επιμένει και μπορεί ακόμη και να μεταδοθεί μεταξύ γενεών, κοινωνικών ομάδων ή οικογένειας. Το Κάρμα χρησιμοποιείται ως συνώνυμο της μοίρας, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι εντελώς μεταβλητό εάν εντοπίσουμε από που προέρχεται το κακό κάρμα μας και βάλουμε ένα αποφασιστικό στοπ στην συνέχεια του.

Όπως πολλές άλλες φιλοσοφίες και πρακτικές, η Αστρολογία έχει επίσης κλάδους και συστήματα πεποιθήσεων, και ένα από αυτά η Καρμική Αστρολογία . Αυτός ο κλάδος πιστεύει ότι μέσω του Ωροσκοπίου, μπορούμε να έχουμε μια εις βάθος γνώση του τι ακριβώς ‘κουβαλάμε’ στο κάρμα μας και που ακριβώς βρίσκεται στη ζωή μας κλειδώνοντας την, ουσιαστικά πολλές φορές συνολικά!

Η ανάλυση του Γενέθλιου χάρτη σας είναι το κλειδί και ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να εντοπίσει ακριβώς το πληγωμένο σημείο που μεταφέρεται μαζί σας ,από πότε συμβαίνει αυτό και πως αντικατοπτρίζεται στο τώρα .

Το σημαντικότερο κομμάτι είναι όμως να σας υποδείξει πως μπορείτε να απαλλαγείτε από το αρνητικό σας κάρμα . Να σταματήσετε εδώ την πορεία του!

Οι αλλαγές στη ζωή σας θα είναι τόσο εμφανής όσο και η ανατολή του Ήλιου καθημερινά . Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως οι περισσότεροι άνθρωποι νοιώθουν μια αρχική απογοήτευση γιατί δεν έψαξαν νωρίτερα προς αυτή την κατεύθυνση !

Συγκεκριμένοι οίκοι ,πλανήτες και σημεία μπορούν να αποκαλύψουν το Κάρμα που κληρονομήσατε ,πως το βιώνετε τώρα ,που σας οδηγεί το μελλοντικό σας κάρμα  και τι πρέπει να κάνετε για να σταματήσετε την ροη του και σε σας και στις μελλοντικές γενιές της οικογένειας σας!

Επιλέξτε τον αστρολόγο που ασχολείται με εμπειρία σε τέτοια ευαίσθητα θέματα . Δείξτε εμπιστοσύνη στον αστρολόγο σας .

Και μην ξεχνάτε … η ζωή σας είναι μοναδική και σας ανήκει !! Μην αφήνεται το παρελθόν να την μπλοκάρει σε κανένα τομεα της! Μπορείτε να την αλλάξετε!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Κα Αθηναΐς Πέτρου-Psychic Lifepath Center για περισσότερες πληροφορίες

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: