Σανσεβιέρια: Το φυτό που προστατεύει το σπίτι σας και εσάς! Μάθετε τη σωστή χρήση του!

Η Σανσεβιέρια είναι ενδημικό φυτό στις τροπικές και υποτροπικές περιοχές. Τα περισσότερα είδη είναι ενδημικά της Αφρικής. Το όνομα της το πήρε προς τιμή του Raimondo di Sangro (1710-1771), πρίγκιπα του San Severo της Ιταλίας, ο οποίος υπήρξε πιστός προστάτης της κηπουρικής. Μπορούμε να την βρούμε και ως «Sanseveria» ή «Sanseviera» και η σύγχυση προκύπτει επειδή και η αντίστοιχη περιοχή στην Ιταλία συλλαβίζεται με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Οι ονομασίες που θα την βρούμε είναι: «γλώσσα της πεθεράς», λόγω της αιχμηρότητάς του σαν φυτό. «Φυτό του Φιδιού «, λόγω του σχήματος των φύλλων. Στην Ιαπωνία το αποκαλούν επίσης Ουρά της Τίγρης. Στη Βραζιλία είναι ευρέως γνωστό σαν σπαθί του Αγ.Γεωργίου, λόγω του σχήματός του που μοιάζει με λεπίδα σπαθιού. Στην Κίνα φυλασσόταν σαν φυτό θησαυρός στα σπίτια λόγω των οχτώ θεών που εφάρμοζαν τα οχτώ πλεονεκτήματά τους σε αυτόν που μεγάλωνε το φυτό. Τα πλεονεκτήματα αυτά περιλάμβαναν μακροζωία, ευημερία, εξυπνάδα, ομορφιά, καλλιτεχνία, ποιητικό ταλέντο, υγεία και δύναμη.

Γίνεται όλο και περισσότερο γνωστό στη Δύση για την ισχυρή προστατευτική του δύναμη.

Τα φύλλα του μοιάζουν με σπαθιά που έχουν τη δύναμη να προστατεύουν τους κατοίκους του σπιτιού από ανεπιθύμητες ενέργειες και όλους εκείνους που επιθυμούν τη ζημιά τους. Χρησιμοποιείται και στον εξωτερικό χώρο των καταστημάτων γιατί  προσελκύει ευημερία, χρήματα και αφθονία.

ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ


Είναι ένα ισχυρό φυτό γνωστό για την προστασία του σπιτιού σας από αρνητικές ενέργειες, φθόνο και κακό μάτι . Λειτουργεί ως μια πραγματική φυσική ασπίδα ενάντια στις κακές δονήσεις.

Ωστόσο, δεν συνιστάται να έχετε αυτό το φυτό μέσα στο σπίτι σας. Λόγω του σχήματος του δόρατος,ενθαρρύνει φασαρίες και διαφωνίες στο περιβάλλον του σπιτιού. Οι αιχμηρές άκρες του μπορούν να φέρουν ισχυρές ρήξεις στις σχέσεις μέσα στο σπίτι σας.

Το καλύτερο μέρος για αυτό το φυτό είναι έξω από την είσοδο του σπιτιού ή σε εξωτερικό χώρο.  Θα είναι ένας εξαιρετικός φύλακας των χώρων σας εάν τοποθετηθεί σε αυτές τις περιοχές.

Αυτό το φυτό έχει επίσης τη δύναμη να αποτρέψει άτομα με κακές προθέσεις ή εκείνους που έρχονται να φέρουν διαφωνίες, ψέματα ή ακόμα και κουτσομπολιά στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Προστατεύει εσάς και την οικογένειά σας από επιθετικές, χαμηλές δονήσεις και έντονες ενέργειες που προέρχονται από ανθρώπους και όχι μόνο

ΦΥΛΑΧΤΟ

Με ισχυρή επιρροή ενάντια στο φθόνο, ενεργώντας για να αποτρέψει άτομα με κακές δονήσεις, που έρχονται με την πρόθεση να φέρουν διαφωνία στα σπίτια μας, Είναι ένα γνωστό φυλαχτό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Για να αντιμετωπίσετε το κακό μάτι και να προστατέψετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από ρήξεις και ‘βαριά’ ενέργεια στο περιβάλλον σας, το ιδανικό είναι να τοποθετήσετε ένα βάζο ή μια διάταξη του φυτού κοντά στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού, που αποτελείται μόνο από φύλλα. Θα λειτουργεί γενναία για τη φροντίδα των ανθρώπων που υποφέρουν από την εξαπάτηση και την αρνητική ενέργεια των άλλων, ακόμα και αν έχουν ήδη επηρεαστεί από ψέματα ,κουτσομπολιού ανάλογες αρνητικές καταστάσεις.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: