Workroom : Ο κανόνας των 68 δευτερολέπτων!

Μάθετε πώς να ελκύετε οτιδήποτε θέλετε χωρίς προσπάθεια σε μόλις 68 δευτερόλεπτα!

Πως είναι η ζωή σου; Είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος ; Δεν πρέπει να κατηγορείς τον εαυτό σου αν δεν είσαι 100%  χαρούμενος με την δουλειά σου ,την σχέση σου ή το σώμα σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό . Ωστόσο μέσω της εκδήλωσης ευγνωμοσύνης και των 68 δευτερόλεπτων μπορείς να ξεπεράσεις αυτό που τώρα πρέπει απλώς να θεωρείς φυσιολογικό!

Γνωρίζεις πως πρέπει να εμπιστεύεσαι την πορεία της ζωή σου ; Όταν θα νοιώθεις πως πρέπει να την εμπιστεύεσαι απόλυτα ,τότε πραγματικά υπέροχα πράγματα μπορούν να συμβούν!!

Μην ρωτάς πότε και πως θα έρθουν. Όταν αναρωτιέσαι για αυτό τότε δεν της δείχνεις την πίστη που πρέπει!

Είναι αρκετό πως απλά το ξέρεις!!

Αν και πρόκειται για μια μέθοδο που πολλοί διαθέτουν ένα σεβαστό ποσό για να την αποκτήσουν  το Psychic Life Path Center σας το προσφέρει σε μια απίστευτα χαμηλή τιμή για να μπορέσει να αποκτηθεί από όλους σας!

Θυμηθείτε ότι πρόκειται για ένα κομμάτι μιας μεθόδου που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και εδώ θα χρησιμοποιήσουμε μια από αυτές ,τον κανόνα των 68 δευτερολέπτων

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι , μεγαλύτερης διάρκειας (ημερών , ωρών, μηνών) όπως και πιο δυναμικές και με διαφορετικά στάδια εξέλιξης. Καμία δεν είναι δύσκολη!

Εδώ απλά σας δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την πιο απλή και επίσης αποτελεσματική!

Χρειάζεσαι μόνο 68 δευτερόλεπτα καθημερινά καθαρής ενέργειας και εστίασης σε αυτό που θέλεις!

Πως θα τα καταφέρεις;

Κάθε μέρα θα λαμβάνεις στο email σου ένα βίντεο και μια σύντομη περιγραφή του τι πρέπει να κανείς για 68’’!

Κάθε ημέρα ενεργειακής εστίασης θα σε προετοιμάζει για την επόμενη ημέρα έτσι ώστε σε 7 ημέρες να έχεις κάνει ένα πραγματικό reset ,να έχεις επαναφέρει την φυσική σου συμπαντική ενέργεια και δυναμική .

Εκτός των άλλων η σημαντική έκχυση ενέργειας Ρείκι θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για και η ενέργεια του θα μεταδίδεται σε σένα μέσω οπτικοακουστικών μεσών και επιβεβαιώσεων .

Αυτό που έχει σημασία δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα της ενέργειας

Χρειάζεσαι μόνο 17 δευτερόλεπτα για να συγκεντρωθείς σε κάτι … σε 68 δευτερόλεπτα η εκδήλωση της επιθυμίας έχει ήδη ξεκινήσει.

Μέσα στους καθημερινούς ήχους και τις αποσπάσεις της προσοχής από τις καθημερινές σου συνήθειες είναι αδύνατον να αφήσεις το μυαλό σου να μπορέσει να βρει έστω μια στιγμή ηρεμίας ώστε να έρθει σε μια κατάσταση που να σου επιτρέπει να εστιάσεις σε κάτι σημαντικό .

Παρόλο που μπορεί να είναι μια επιθυμία σου καθημερινή

Κάτι που ήθελες πάντα

Κάτι που θέλεις το τελευταίο διάστημα

Δεν έχει σημασία τι είναι ή πόσο καιρό το θέλεις!

Το σημαντικό είναι ότι ‘χάνεται’ ακόμα και αν το σκάφτεσαι καθημερινά!

Ουσιαστικά δεν το προσελκύεις ποτέ! Αντίθετα άθελα σου το απομακρύνεις!

Γιατί ; Γιατί δεν υπάρχει ούτε διαύγεια ,ούτε σαφήνεια στην σκέψη σου η οποία είναι μπλοκαρισμένη μέσα στις καθημερινές ανησυχίες

Μετά από 7 ημέρες καθημερινής μας επαφής μέσω email που θα λαμβάνεις :

  • Θα έχεις καταφέρει να ενεργοποιήσεις την ενέργεια του ασυνειδήτου σου
  • Να έχεις ζητήσει με απόλυτη διαύγεια και σαφήνεια από το σύμπαν αυτά που επιθυμείς (Μέθοδος έλξης)
  • θα είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις όποια στιγμή το επιθυμείς σε πιο δυναμικές τεχνικές για να καταφέρεις εσύ μόνος/η σου να αλλάξεις την ζωή σου!

Μάθετε πώς να ελκύετε οτιδήποτε θέλετε χωρίς προσπάθεια σε μόλις 68 δευτερόλεπτα!

  • Kαθημερινή εμβάπτιση μεσω ήχου και βίντεο που διαρκεί μόνο 68 δευτερόλεπτα .
  • Ισχυρή  Ενέργεια Ρέικι  που αμέσως σας δημιουργεί τους επιθυμητούς κραδασμούς !
  • Επαναπρογραμματίστε το ασυνείδητο  σας και μεταμορφώστε την τρέχουσα κατάσταση της ζωής σας!
  • 68 δευτερόλεπτα την ημέρα για να αλλάξετε τη ζωή σας!

Κάθε εβδομάδα θα συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με 8 άτομα και το τμήμα θα κλείνει με την συμπλήρωση τους μέχρι την επόμενη εβδομάδα! Μπορείτε να στέλνετε την φόρμα ενδιαφέροντος και να κλείνετε την θέση σας για την επόμενη εβδομάδα αν λάβετε email που σας ενημερώνει ότι το εβδομαδιαίο τμήμα έχει συμπληρωθεί!

Αν είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις την αλλαγή στη ζωή σου ενημέρωσε μας στην παρακάτω φόρμα και θα σου αποστείλουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ξεκινήσεις .

Αποποίηση ευθυνών: Λάβετε υπόψη ότι το υλικό που προσφέρεται εδώ δεν προορίζεται για τη θεραπεία ή την πρόληψη ψυχικών ασθενειών. Αυτό είναι αυστηρά για σκοπούς προπόνησης και θεωρίας. Εάν πάσχετε από ψυχική ασθένεια, ζητήστε βοήθεια από έναν τοπικό πάροχο. Απευθύνεται μόνο σε ενήλικες άνω των 21 ετών ** Ενώ τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι αισθητά μετά από 7 ημέρες, σημειώστε ότι κάθε άτομο ξεκινά από ένα διαφορετικό σημείο εκκίνησης.

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: