Κινεζική αστρολογία και 2021!! (Προβλέψεις)

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις προβλέψεις μου για το 2021 με βάση την κινεζική αστρολογία, και τα μηνύματα που εισπράττω μέσα από αυτή την ανάλυση

Μιλάμε για την αστρολογία και τις προβλέψεις γιατί θέλουμε να μάθουμε πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε στη ζωή σας έχοντας πλήρη επίγνωση των συμπαντικών σας βοηθημάτων. Αυτά τα βοηθήματα είναι τα ενεργειακά πρότυπα που θα λάβετε από το σύμπαν στο μέλλον.

Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, το επερχόμενο έτος, το 2021, είναι στην πραγματικότητα το έτος Metal  Ox. Ωστόσο, το ημερολόγιο είναι λίγο διαφορετικό! Έτσι, το έτος Metal Ox ξεκινά τεχνικά από τον Φεβρουάριο του 2021 του ημερολογίου μας.

Metal Ox

Έχουμε ήδη μιλήσει για τη σημασία του Φεβρουαρίου 2021. Σύμφωνα με τη δυτική αστρολογία, θα έχουμε το νέο φεγγάρι στις 11 Φεβρουαρίου. Θα έχουμε και το stellium στον Υδροχόο. Στην κινεζική αστρολογία, ο νέος μήνας είναι περίπου τον ίδιο στιγμή με το δυτικό νέο φεγγάρι. Στις 12 Φεβρουαρίου γιορτάζεται η Κινέζικη Πρωτοχρονιά – το έτος Metal Ox.  Θεωρώ ότι οι μελέτες της αστρολογίας (Δυτικής ή Κινεζικής εν προκειμένω) δεν έρχονται ποτέ σε αντίθεση μεταξύ τους. Πάντα συμπράττουν και καταλήγουν στα  ίδια συμπεράσματα Φεβρουάριος του 2021 σηματοδοτεί την έναρξη αυτού του έτους Metal Ox.

Το 2020 ή το διάστημα έως τα μέσα Φεβρουαρίου με το κινεζικό ημερολόγιο, ήταν το έτος Metal Rat. Ήταν μια χρονιά σταθμός .

Το έτος (2021) εξακολουθεί να είναι ένα »μέταλλο». αλλά ένα Metal Ox . Αυτή η χρονιά είναι διαφορετική από τη μεταλλική χρονιά του 2020, επειδή το 2020 ήταν ένα μέταλλο Yang. Και φέτος θα είναι ένα Yin μέταλλο, το οποίο είναι το πιο μαλακό μέταλλο. Θυμηθείτε στην κινεζική αστρολογία, εξετάζουμε τη ροή του Γιν και Γιανγκ.

Το Γιανγκ είναι πάντα πιο καταστροφικό, πιο εκρηκτικό και ισχυρό και το Γιν συνήθως είναι λίγο πιο μαλακό και με μια πιο ευρεία έννοια πιο υποτακτικό. 

Γι ‘αυτό πολλές φορές, οι πελάτες μου,  μου λένε ότι όταν αλλάζουν από τον προσωπικό τους κύκλο Γιανγκ στον προσωπικό τους κύκλο Γιν, αισθάνονται την αλλαγή. Είναι ο ίδιος τρόπος με το έτος μετάβασης στην κινεζική αστρολογία.

Έτσι μπορείτε να περιμένετε ότι μόλις προχωρήσουμε στον Φεβρουάριο του 2021, η ενέργεια θα γίνει λίγο πιο μαλακή. Δεν είναι τόσο καταστροφικό, ούτε τόσο ξαφνικό. Δεν θα είναι τόσο εκρηκτικό. Ωστόσο, είναι το ίδιο είδος ενέργειας επειδή θα συνεχίσει να είναι μια χρονιά μετάλλων – ειδικά το πρώτο εξάμηνο του 2021. Μέχρι το πρώτο εξάμηνο, αναφέρομαι στην κινεζική χρονιά, που σημαίνει από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα μέσα Ιουλίου.

Τι είναι η μεταλλική ενέργεια;

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους θα αισθανθούμε ακόμα πολύ αυτή τη μεταλλική ενέργεια Yin. Αυτό σημαίνει ότι θα αισθανθούμε την αίσθηση του »κρύου» των μετάλλων από τη φύση. Είναι δροσερό, είναι περιοριστικό, δεν είναι επεκτατικό αλλά είναι πιεστικό. Όπου υπάρχει περιοριστική πίεση, υπάρχει επίσης μεγαλύτερη πιθανότητα εξέγερσης. Εξαιτίας αυτού, θα υπάρχει η αίσθηση: «Θέλω να απελευθερωθώ από την πίεση». Αυτός είναι ο λόγος που φέτος προβλέπω περισσότερη επανάσταση ή εξέγερση. Αυτό συμβαίνει απλά επειδή αυτό το »κρύο» του μετάλλου και της ενέργειας του θα σας κάνει να θέλετε να απελευθερωθείτε ακόμη περισσότερο. Φέτος θα αισθανθείτε λίγο άβολα. Όχι γιατί θα σφυρηλατηθούμε μόνο από πολύ ισχυρή ενέργεια, αλλά και επειδή μετά το πέρασμα της ασυγκράτητης ισχυρής ενέργειας του 2020, τώρα πρέπει να καταλάβουμε τι θα ακολουθήσει. Αυτό θα είναι η γεύση του 2021. Θα αισθανθείτε λίγο πιο ήρεμα, λίγο πιο μαλακά. Ωστόσο, θα εξακολουθείτε να αισθάνεστε άβολα.

Γη – Ενέργεια

Στην κινεζική αστρολογία η γη δημιουργεί μέταλλο, η γη δίνει ζωή στο μέταλλο. Σε αυτό το έτος, έχουμε ένα έτος «metal earth». Αυτό συμβαίνει επειδή το βόδι (Ox) θεωρείται Γιν.
Η μεταλλική ενέργεια αναδεικνύεται λίγο περισσότερο επειδή η γη δημιουργεί μέταλλο, πράγμα που σημαίνει ότι νοιώθουμε αυτό το αίσθημα  του πιο πράου περιορισμού – όχι του πολύ επιθετικού και ξαφνικου. Ωστόσο, αυτό το αίσθημα περιορισμού θα είναι πάντα εκεί. Επίσης, παρόλο που η γη δίνει ζωή στο μέταλλο, αυτό δεν σημαίνει ότι η γη εξαφανίζεται ή «απορροφά» το μέταλλο. Η Γη είναι επίσης ένα πολύ περιοριστικό στοιχείο επειδή η γη είναι το μόνο στοιχείο από τα πέντε κινεζικά στοιχεία που δεν κινείται. Έτσι, αυτή η πολύ σταθερή ενέργεια της ακινησιας συν ο περιορισμός του μετάλλου, μας δίνουν τα εξής μηνύματα

Η ταξιδιωτική βιομηχανία δεν θα ανακάμψει φέτος. Πιθανότατα θα δούμε την πλήρη ανάκαμψη της σταδιακά ίσως μέχρι το 2022 όταν έρθει το έτος νερού γιανγκ (το πρώτο εξάμηνο του έτους).

Για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους (2021) περιμένω ότι ο COVID θα παραμείνει μαζί μας. Δεν λέω ότι ο COVID θα εξαφανιστεί εντελώς έως το δεύτερο εξάμηνο του έτους, αλλά ο COVID θα γίνει όλο και λιγότερο το βασικό πρόβλημα. 

Ο COVID προσβάλλει τους πνεύμονές μας. Πώς σχετίζεται; Στην κινεζική αστρολογία, οι πνεύμονες κυβερνώνται από μέταλλο. Αυτό το μεταλλικό στοιχείο το πρώτο εξάμηνο θα είναι ισχυρότερο Αυτό είναι το σκηνικό μέχρι τον Ιούλιο. Νομίζω ότι γύρω στον Αύγουστο θα αρχίσετε να βλέπετε ότι ο COVID πρόκειται να γίνει όλο και λιγότερο απειλή για όλους μας, αν και δεν θα απομακρυνθεί εντελώς.

Ωστόσο, το 2021, θέλω επίσης να γνωρίζετε αφορά το πεπτικό σας σύστημα. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η περιοχή του σώματος κυβερνάται από τη γη. Πολλές φορές όταν συναντάμε ένα γήινο έτος, ενεργοποιούνται προβλήματα σε αυτούς τους τομείς του σώματός μας. Γι ‘αυτό δεν ξέρω – ίσως να υπάρχει κάποιο είδος ασθένειας που να επιτίθεται στο πεπτικό σύστημα – απλώς το αναφέρω για να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Βέβαια η γενικότερη έννοια είναι ότι θα δούμε ίσως να είμαστε πιο επιρρεπείς σε θέματα του πεπτικού και προτιμώ να κρατήσουμε αυτό  Επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δώστε προσοχή στην υγεία του εντέρου και προσέξτε αυτό που τρώτε! 

Μέταλλο – Γη

Το 2020 ήταν το yang metal και το 2021 είναι το yin metal. Όσον αφορά την ενέργεια των μετάλλων, το μέταλλο yin μας λέει πάντα ότι πρέπει να είμαστε πολύ συντηρητικοί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα χρήματά μας και τις επενδύσεις μας. Δεν είναι ένας χρόνος για να κάνουμε επικίνδυνες επενδύσεις. Και πάλι, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά και εμπόριο, ή για να προσπαθήσουμε να βγάλουμε βραχυπρόθεσμα κέρδη. Ωστόσο, δεν βλέπω το οικονομικό μας σύστημα να καταρρέει φέτος. Το πρώτο εξάμηνο του 2021 προστατεύεται κάπως από την προστιθέμενη ενέργεια μετάλλων – το μέταλλο είναι οικονομική δύναμη. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, θα είμαστε εντάξει, αλλά όταν η μεταλλική ενέργεια εξαφανιστεί μετά τον Ιούλιο, τότε αρχίζω να βλέπω μια ακραία εξασθένιση της χρηματοπιστωτικής αγοράς. Νομίζω ότι η αγορά ακινήτων δεν θα πάει πολύ καλά επίσης .

Είναι ένας χρόνος για να παραμείνετε συντηρητικοί και βασικά να φυλάξετε τα χρήματά σας. Μόλις πάμε στον Δεκέμβριο του 2021, τον μήνα του Rat, η χρηματοπιστωτική αγορά μπορεί να δει κάποια ελπίδα για αναβίωση. Ο Δεκέμβριος 2021 θα είναι μια ενδιαφέρουσα στιγμή γιατί αυτή είναι η στιγμή που το νερό γιανγκ (ο αρουραίος είναι πάντα Γιανγκ νερό) πρόκειται να »λιώσει» τη γη. Αυτό δείχνει ότι θα είναι μια στιγμή που η οικονομία θα δει σημάδια τόνωσης.

Θα περίμενα λοιπόν ότι όλο το χρόνο, θα αισθανόμαστε αρκετά περιορισμένοι όσον αφορά την έλλειψη πόρων ή τα προβλήματα χρημάτων. Στη συνέχεια, μόλις περάσουμε στα μέσα Δεκεμβρίου, τότε οι χρηματοοικονομικές αγορές αρχίζουν να βλέπουν λίγη περισσότερη ελπίδα. Αυτή είναι επίσης η στιγμή που ο Δίας μπαίνει στους Ιχθείς στη Δυτική Αστρολογία. Συνήθως όταν ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθείς, η αγορά ανθίζει. Περιμένω λοιπόν ότι γύρω στα τέλη του 2021, η οικονομία θα βελτιωθεί λίγο.

Το 2021 η μεταλλική ενέργεια θα αυξάνει τον κίνδυνο για πόλεμο ή στρατιωτικές διαφορές μεταξύ των εθνών. Πρέπει λοιπόν να προσευχηθούμε για ειρήνη στον κόσμο μας. Η ενέργεια γιν το 2021 μας λέει να προσέξουμε για ζητήματα που σχετίζονται με τη γη ή τη γεωργία ή τα γεωργικά προϊόντα. Ίσως θα μπορούσαμε να βιώσουμε έναν λιμό σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Θα μπορούσαμε επίσης να βιώσουμε αυξημένους σεισμούς και κατολισθήσεις όπως και ηφαιστειακή δραστηριότητα.

Νομίζω ότι το 2021, πρέπει να εστιάσουμε τη θετική μας ενέργεια στην επούλωση του κόσμου. Αυτό είναι απαραίτητο και επικεντρώνεται επίσης στην εκκαθάριση του συλλογικού μας καρμικού χρέους. 

Συμπαντικό μήνυμα

Το 2021, η χρονιά του metal earth, αφορά την εύρεση της εσωτερικής μας ισχυρής δυναμικής μεταφραζόμενο από το ανθρώπινο πάθος για ζωή και επιβίωση. Το πάθος είναι φωτιά. Αυτό είναι το στοιχείο εξισορρόπησης που πολλοί άνθρωποι θα χρειαστούν για την ενέργεια της χρονιάς. Αυτό το ακλόνητο πάθος θα είναι η μυστική σας θεραπεία για να εκμεταλλευτείτε πλήρως όλες τις ενέργειες το 2021 !!

Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο διάγραμμα γέννησης της κινεζικής αστρολογίας σας, μπορούμε να εξετάσουμε τα πάντα στο γράφημα γέννησης σας και να σας αποστείλω σημαντικές στρατηγικές και τρόπους για να βρείτε τον σωστό δρόμο , ώστε να επιτύχετε τα πράγματα που δεν κατορθώσατε μέχρι τώρα ή να αναπληρώσετε τα »χαμένα» τμήματα της περασμένης χρονιάς δίνοντας μια νέα ώθηση στην ζωή σας και σε όσα επιθυμείτε από αυτήν. Ζητήστε πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα .

ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ!

Δημοσιεύτηκε από τον Αθηναΐς Πέτρου - Psychic Lifepath Center

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) SOUL-ASTROLOGY Empathetic Astrological Approach ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ,ΣΧΕΣΗ,ΥΓΕΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ,ΧΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΣΩΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΕΤΗΣΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ/ΜΗΝΙΑΙΩΝ/ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αρέσει σε %d bloggers: